Keittiön julkisivujen korvaaminen on erinomainen ratkaisu käytännön omistajille

Keittiön julkisivujen korvaaminen on erinomainen ratkaisu käytännön omistajille

Keittiön julkisivujen korvaaminen on erinomainen ratkaisu käytännön omistajille

Oletko kyllästynyt vanhan keittiön sarjaan tai haluatko muuttaa talon päähuoneessa? Ja ehkä kalusteet ovat pitkään kuluneet höyryn, rasvan ja veden vaikutuksen alla ja menettäneet kaiken houkuttelevuutensa? Suorita sitten perusteellinen tarkastus kuulokkeen - jos huonekalut keho pystyy edelleen toimimaan eivätkä vaadi palauttamista / korvaamista, on mahdollista muuttaa vain julkisivut - on käytännöllinen ja taloudellinen ratkaisu useimmissa tapauksissa.

Uusien huonekalujen hankintaan liittyy aina aineellisia rahoituskustannuksia. Mutta keittiön julkisivujen korvaaminen mahdollistaa huoneen suunnittelun uudella tavalla ja samalla myös budjettipäätöksen. Lisäksi sinä itse asiassa voi ja ei ole samaa tyylistä muotoilua ja korvata esimerkiksi sileät kiiltävät ovet klassisilla julkisivuilla, joissa on listoja tai jyrsintä. Joten keittiön rakenne tulee jälleen tuoreeksi ja merkitykselliseksi.

Julkisivujen korvaaminen omilla käsillä

Oikean materiaalin valitseminen uusille julkisivuille

Keittiön julkisivujen vaihtaminen vaatii useimmiten suunnittelun, materiaalin ja värivalinnan alustavan suunnittelun (kaikki loput, yleensä asiantuntijat ottavat itsensä mukaan). Kuulokkeiden kestävyys, toimivuus ja houkuttelevuus riippuu oven materiaalista. Tämä vaikuttaa luonnollisesti myös kustannuksiin. On olemassa useita ratkaisuja - enemmän tai vähemmän kysynnässä ja budjetissa:

 1. Julkisivujen korvaamista lastulevytuotteilla pidetään kaikkein talousarviomenettelynä. Hartsin ja puupintojen perusteella tehty materiaali katsotaan melko kapriisiksi, mutta eroaa kuitenkin kulutuskestävyydestä. Tällaisten kalusteiden käyttöikä on noin kymmenen vuotta, mutta edellyttäen, että ostetuilla tuotteilla on laatustodistukset ja hygieeninen turvallisuus. Muussa tapauksessa lähes vuosi, EAF alkaa paisua tai murentua ja suojakalvo heikkenee.
Julkisivujen korvaaminen - lastulevy
Julkisivujen korvaaminen - lastulevy
Esimerkki lastulevyn julkisivujen korvaamisesta
Esimerkki lastulevyn julkisivujen korvaamisesta
Esimerkki lastulevyn julkisivujen korvaamisesta
 1. Oletko päättänyt vaihtaa julkisivuja asentamalla MDF-ovet huonekaluihin? Ne kestävät noin 7 vuotta.

MDF: n sisätiloissa olevat keittiöt

MDF on keinotekoinen, houkutteleva ulko- materiaali - se on paljon helpompaa ja halvempaa verrattuna luonnolliseen puuhun. Tällaiset mallit tulevat todelliseksi sisustukseksi kuulokkeille - loppujen lopuksi voit tilata MDF: n valokuvatulostuksella tai materiaalilla, jolla on vertaansa vailla oleva kiiltävä vaikutus.

MDF: n julkisivut
MDF: n julkisivut
MDF: n julkisivut
MDF: n julkisivut

Etujen joukossa materiaalin - vakaus ja ankkurin ja kestävyys lukuisia ulkoisia vaikutuksia (kosteus, lämpötila, mekaanista kulumista), ja immuniteetin bakteerit, ja helppo huoltaa (mahdollista paitsi pesu, vaan myös puhdistaa pehmeitä hankausaineita).

Julkisivujen korvaaminen: ennen ja jälkeen
Julkisivujen korvaaminen: ennen ja jälkeen
 1. Keittiön julkisivujen korvaaminen modernilla muovilla on myös erinomainen ratkaisu, koska se on kulutusta kestävä materiaali, joka pysyy alkuperäisessä muodossaan pitkään.

Julkisivujen korvaaminen muovista

 1. Keittiökalusteiden julkisivut eivät välttämättä ole kuuroja - ne voivat olla lasia tai lasilevyjä. Usein for klassinen kuulokkeet valitse koristeltu lasi - teemalliset piirustukset tai abstraktit kuvioinnit, mutta moderniin ruoanlaitto skandinaaviseen tyyliin läpinäkyvä tai puolimatoton valkoinen lasi. Lasia voi myös pimentää, maalata, aaltopahvia. Tällaisten julkisivujen eduista on vastustuskyky ulkoiselle pilaantumiselle ja kemiallisille aineille.

Julkisivut lasilla

1

Vihje! Talossa, jossa on lapsia, voit käyttää vaihtoehtoista - plexiglassia. Sen pääominaisuudet ovat vähäinen paino ja mekaanisten vaurioiden varalta.

 1. Jos budjetti mahdollistaa, niin erinomainen vaihtoehto - massiivipuiden julkisivut. Jos tällaiset tuotteet ovat liian kalliita, ne voidaan korvata vanhoilla rakenteilla, jotka täysin säilyttävät kaiken puurakenteen aatelisuuden.

Keittiö massiivipuusta

Massiivipuiset julkisivut

Keittiökalusteiden julkisivujen korvaaminen edellyttää tekstuurin valintaa. Joten muunnos, jolla on suojaava kiiltävä kalvo, näyttää houkuttelevalta, mutta samalla se säästää budjetin. Maalatut mattapinnat ovat esillä ja tyylikkäitä, mutta ne vaativat erityistä huolellisuutta, ilman että niiden pinta on nopeasti peitetty.

Kuulokkeiden täydellinen koristelu voi olla kehyksen julkisivu, joten voit yhdistää yhdelle ovelle kaksi tai useampia materiaaleja. Huonekalujen julkisivut ja leikkurit voivat olla hyvin erilaisia, sinulla on runsaasti valinnanvaraa.

Jauhatustyypit

Vanhan keittiön rungon väri ei sovi uusiin julkisivuihin?

Mitä tehdä, jos kuulokkeen väri eroaa halutun julkisivun väristä? Ei ole väliä. Kehyksen sisällä näkyy vain, kun ovet avautuvat ja lisäksi runko voidaan maalata, päivittää itsekiinnittyvillä kalvoilla tai viilulla viilutetulla.

Kotelon väri ja uudet julkisivut

Kotelon väri ja uudet julkisivut

Vihje! Jos epävarma, mikä julkisivujen väri lähestyy tarkasti nykyistä kehystä, valitse turvallisesti valkoinen. Varmista, että se sopii tapauksen väriin. Lisäksi valon sävyt lisäävät visuaalisesti tilaa ja lisäävät valoa varjoisaan reunaan sijoitettuihin keittiöihin.

Työn vaiheet

Useimmat päälliköt suosittelevat työskentelemään huonekalujen julkisivujen korvaamisessa omiin käsiinsä, mutta kaikissa vaiheissa (laskelmista purkamiseen ja asennukseen) houkutellakseen asiantuntijoita. Vaikka keittiösi on normaalikokoinen, hyvässä kunnossa ja siinä ei ole monimutkaisia ​​sulkureita, voit päivittää keittiön itse.

Huonekalujen julkisivujen tarpeelliset mitat lasketaan melko helposti: kaapin korkeuden korkeuden määrittämiseksi otetaan 3 mm: n etäisyydelle ja leveyden määrittämiseksi - 4 mm vastaavan kaapin koosta.

Kun tämä työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Kaappien ovet jauhetaan silmukoille;
 • Ne on kiinnitetty kynät, jonka osalta alustava merkintä suoritetaan valittujen liittimien mukaisesti;
 • Valmisosat ripustetaan runkoon - tämän vuoksi jalka kiinnitetään seinään, joka on myyty sarjassa saranoilla;
 • Jalkalla olevalle elementille säädetään pystysuorat ja vaakasuorat erityisruuvit.

Kuinka huolehtia uusista julkisivuista

Jotta kunnostettu keittiö pysyisi houkuttelevana pitkään, on välttämätöntä antaa julkisivuille oikea (materiaalista riippuen) hoito:

 • MDF: n lastulevyt eivät jätä rasvaisia ​​pilkkuja pinnalle, joten säännöllisen märkäpuhdistuksen määrä on riittävä;
 • Puumassien rakenteet on suojattava suoralta auringonvalolta ja puhdistettava pehmeällä rätillä keinot, joissa ei ole klooria;
 • Lasia käytetään nesteille, jotka eivät jätä juovia pesun jälkeen, mutta hioma-aineita, kaavinta tai harjoja ei käytetä;
 • Laminoidut, lakatut ovet tahrat poistetaan sukkana tai muulla kuivalla pehmeällä kankaalla.

Kaikissa keittiön julkisivuissa ei ole syytä käyttää syövyttäviä happoja tai emäksiä puhdistukseen.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − = 76

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map