Baaritiski keittiössä: 7 ideoita järjestelyihin, 8 vinkit ja 60 valokuvaa

Baaritiski keittiössä: 7 ideoita järjestelyihin, 8 vinkit ja 60 valokuvaa

Keittiön suunnittelu aamiaisbaarilla

Baaritiski on erinomainen lisä ruokapöydälle tai sen arvoinen korvaaminen, kun keittiö on hyvin pieni. Loppujen lopuksi, kaiken sen kompaktisuuden vuoksi, hänelle on kätevää aamiaista, ateria, kokki, järjestää koti-vastaanotot ja jopa työskennellä. Ja hän voi jakaa taitavasti yhtenäisen avaruuden, eli keittiön olohuone, vyöhykkeisiin. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka suunnitella keittiön muotoilu baarilaskimella ja valita sopivimman vaihtoehdon kokoon ja muotoiluun.

Tyylin sijaintipaikan tyypit ja vaihtoehdot

Useimmiten baarilaskuri on järjestetty seuraavasti:

 • Niemimaalla paikallaan. Niemimaan tyyppinen tanko on seinää vasten yhdellä päällä. Tämä vaihtoehto on erityisen hyvä keittiö studiossa tai keittiö yhdistettynä olohuoneeseen, ruokasali, käytävä tai loggia, koska se sijaitsee vyöhykkeiden välisenä osana.

Bar counter-niemimaa

Pieni baarilaskuri

Keittiö studiossa aamiaisbaarilla

Baaritiski keittiössä Hruščovissa

Baaritiski keittiössä huoneisto-studio Hruščov

 • Perustuu ikkunaluukkuun. Ikkunan kynnys on käytännöllisesti katsoen valmis baarilaskuri, koska riittää vaihtaa työtaso ja mahdollisesti asentaa yksi tai kaksi jalkaa. Näin ollen "palkin ikkunalaudan" avulla ei pelkästään säästetä, vaan myös syödä, kun ihailen näkymää ikkunasta. Kuitenkin saattaa olla haittaa - jäähdytin, joka jää jalkoihin, kylmä ikkuna, tarvetta puhdistaa kaikki tavarat työtasot ennen avaamista ikkunan unbuttoned. Usein ikkunaluukku on rakennettu keittiön joukkoon (tässä tapauksessa ikkuna nostetaan). Alla on valikoima valokuvasarjoja ikkunoista.
 • Ikkuna-baarilaskuri
 • Ikkuna-baarilaskuri

Ikkuna-baarilaskuri

Ja tässä on esimerkki baaritelineestä, upotettu seinään pienessä keittiössä "Hruščovissa".

Keittiö 5,6 neliömetriä. metriä Hruščovissa

Suunnittele pieni keittiö, jossa on baari ikkunassa

Katso myös: Ikkunanurkka ja sen variaatiot - pöytälevy, baaritiski, pöytä.

 • pristennaja - kiinteä baarilaskuri, joka asennetaan seinälle. Pienen syvyyden ja vain yhden vapaan sivun vuoksi se on erittäin kompakti. Kapea ja pieni keittiö - ihanteellinen vaihtoehto.
Seinäpalkki

Sisätilojen kapea keittiö, jossa baaritiski

Seinäpalkki

Hyvin pienten keittiötilaa varten voit käyttää taitettavaa seinätaulukkoa, kuten alla olevassa kuvassa.

Taittopalkki

1
 • saari - teline, joka on osa monitoimista pöytäsaarta, jossa voidaan rakentaa uuni, liesi ja muut kodinkoneet. Ihanteellinen tilava keittiö 20 neliömetriä. m. Saaren muoto vastaa pääsääntöisesti huoneen muotoa ja koko valitaan niin, että pöydän ympärillä oleva kulku ei ole yli 1 m.

Island-baarilaskuri

Saari baaritiski

 • Sisäänrakennettu kuuloke - teline, joka on rakennettu G-muotoiseen tai U-muotoiseen sarjaan ja siirretään keittiön työtasolle. Samalla se voidaan sijoittaa sekä ikkunaan että seinään, jota käytetään sekä niemimaana että lisäpinta-alana.

Sisäänrakennettu baarilaskuri

Sisäänrakennettu baarilaskuri

Sisäänrakennettu baarilaskuri

 • Keittiö-olohuone aamiaisbaarilla
  Bar-laskuri keittiön ja olohuoneen välillä "stalinka"
 • Keittiö-olohuone aamiaisbaarilla
  Bar-laskuri keittiön ja olohuoneen välillä "stalinka"
 • Keittiö-olohuone aamiaisbaarilla
  Bar-laskuri keittiön ja olohuoneen välillä "stalinka"

Kuulokkeeseen rakennettu palkinlaskuri voi olla korkeampi kuin työtaso.

 • Studio-huoneisto, jossa on baari keittiössä
 • Studio-huoneisto, jossa on baari keittiössä
 • Sisäänrakennettu kaksitasoinen teline
  Kaksitasoinen baarilaskuri
 • Sisäänrakennettu kaksitasoinen teline
  Kaksitasoinen baarilaskuri

Ja baaritiski voidaan rakentaa ei vain kuulokkeille kuin jatkoa työtasossa, mutta myös sellaisessa matalassa kotelokaapissa.

Baaritiski pienessä keittiössä kapealla

 • Baari-vastemuuntaja. Tähän luokkaan kuuluvat taitettavat, liukuvat, taittuvat, liukuvat ja liikkuvat pöydät. Muunneltavissa oleva pöytä voi korvata ruokapöydän keittiön keittiössä, täydentää työtasoa tai tarvittaessa lisätä istuinten määrää paikallaan olevan telineen takana.

Irrotettava pylväslaskuri

Baari-vastemuuntaja

Taittopalkki

Taittopalkki

 • Aseta sisätilan läpikulkukohdassa - Epätyypillinen vaihtoehto kahden puolisen laskurilaskurin järjestämiseksi, kun työtaso sijaitsee ikkunassa.
Baaritiski keittiössä yhdistettynä käytävään

Keittiön ja olohuoneen välinen baaritiski

Baaritiski keittiössä yhdistettynä käytävään

Bar-laskuri osioon

Bar ja baarituolit mitat

Työtason minimisyvyys tulisi olla vähintään 35 cm ja mieluiten - 55-60 cm tai enemmän, jos keittiöalue sallii. Tärkeintä on, että etäisyys jalkoista istuu seinään tai tukeen on vähintään 25 cm.

Kapea baaritiski

Yhden istuimen koko pöydässä, joten baarijakkarin on oltava vähintään 60 cm leveä.

 • Keskipitkällä kasvulla suunniteltu tangon vakiokorkeus on noin 110-120 senttimetriä. Sitten standardi baarituolit on oltava 75-85 cm.

Jos teline suoritetaan ei-standardi korkeus, esimerkiksi, sisällyttämällä sviitissä tasolla työtasot, tuolit sovitettu säädettävä korkeus ja säädetään pohjalta: pöydän korkeus miinus 35-40 cm.

Katso myös: Palkin mitat.

Pöytälevyjen ja tukien materiaaleista

Jalat baaritiskit yleensä puusta, MDF tai terästä, mutta podstole voi kehittyä lähes mihin tahansa kestävä rakennusmateriaali, kuten tiiliä, betonia lohkot, kipsilevy tai vaneri.

Bar-table-saari, jossa korvataan tiiliä

Taulukko-saari, jossa korvataan tiiliä

Mitä työtasolle se on tehty:

 • Puu (öljyn, lakan tai maalin alapuolella). Puinen työtaso on hyvä sen luonnon kauneutta, kestävyyttä, monipuolisuutta, lämpöä ja restaurointia. Lisäksi sitä on helpompi hoitaa, koska se heikentää pölyä.
IKEA-baari

IKEA-kokoontaitettava baari ja puiset tuolit

 • MDF - Puuta tai kiveä simuloiva budjetti-aineisto. Se on melko voimakas vaikutus ja kosteutta kestävä. MDF: n miinuspuolia voidaan kutsua koristeellisen päällysteen myrkyksi ja hauraaksi, etenkin reunoiksi. Jos reuna on kuorittu, pöydän yläosa muodostaa formaldehydin.
 • lastulevy - mahdollisimman budjetti ja vähiten kova materiaali, joka lisäksi on myrkyllistä.
Lastulevylevystä

Bar-laskuri lastulevylevyineen ja metalli kromattu jalka

 • Lasipöytä hyvä "kevyt" ja tyylikäs ulkonäkö, kosteus ja palonkestävyys. Mutta on vaikeampaa huolehtia ja vähemmän mukava käyttää, koska äänetön, kylmä ja läpinäkyvä materiaali. Lisäksi lasi on melko hauras ja pelkää iskuja.
 • Luonnonkivi - kallis, kestävä ja erittäin kaunis materiaali, mutta valitettavasti ei ole ihanteellista. Marble pelkää happoja, rasvaa ja elintarvikkeiden värejä, ja graniitti on radioaktiivista.

Marble Countertop Bar

 • Keinotekoinen kivi - erinomainen materiaali työtasolle, koska se on kulutusta kestävää, käytännöllistä ja kaunista. Voidaan asentaa saumattomasti.

8 vinkkejä keittiön suunnitteluun, valintaa ja järjestelyä baari telineeseen

Vinkki 1. Pöytälevy ja baaritiski valitaan usein vastaamaan keittiön työtasoja - samasta materiaalista ja samalla sävyllä. Se voi kuitenkin vastata seinien, ikkunoiden, esiliinan ja muiden merkittävien sisätilojen osia.

Ikkunan sill-bar, sisäänrakennettu kuuloke

Musta palkinjalka

Keittiö-olohuone, jossa on musta baari

Katso aiheesta aiheet:

 • Miksi muovinen työtaso on erinomainen ratkaisu keittiölle
 • Kivi työtasot keittiössä - käytännöllisyys ja luonnollinen charmia
 • Keittiön työtasojen valinta - suosittujen materiaalien edut ja haitat

Vinkki 2. Muista, että pienimmät muruset, vesipisarat ja tahrat näkyvät mustissa, tummanharmaissa ja tummanruskeissa pinnoissa. Kevyet ja keskisuuret saturaatiopöydän housut sopivat baaritiskiin paljon enemmän.

Vihje 3. No, jos baaritiski on varustettu hyllyillä, laatikoilla, ehkä jopa viinikaapilla.

Baaritiski hyllyillä

 • Baaritiski hyllyillä
 • Baaritiski hyllyillä

Mutta tarvikkeet pöytätasot on oltava varovainen ja tietää milloin lopettaa - koska runsaasti jousitusjärjestelmien, hyllyt, karuselli pystyy ylikuormittaa sisustus, ja järkeä sotku. Kyllä, ja seurata avoimien varastointipaikkojen järjestystä on melko vaikeaa. Mielestämme useimmissa tapauksissa seinäkiinnitteinen kapea kaappi, kuten alla olevassa kuvassa, riittää sovittamaan siihen usein käytetyt lasit, lasit ja muut baari / keittiötarvikkeet.

 • Minibaari Hruščovin keittiössä
  Keittiö, jossa on baaritiski, yhdistettynä olohuoneeseen asunnossa "Khrushchevka"
 • Minibaari Hruščovin keittiössä
  Keittiö, jossa on baaritiski, yhdistettynä olohuoneeseen asunnossa "Khrushchevka"

Lue lisää siitä, miten ja kaika-lisävarusteita voit valita baarilaskimelle. Lue lisää täältä.

Vihje 4. On toivottavaa, että palkin korkeudeltaan 110-120 cm: ssä oli ristipalkki jalkojen tukemiseksi. Jos tällaista palkkia ei ole, niin sen täytyy välttämättä olla baarituoleissa.

Vinkki 5. Jotta ei osunut työtason kulmaan, kierrä se.

Pyöreä palkki

Pyöreä palkki

Jos keittiö on hyvin ahtainen, sitten zausiv tabletop, jos sitä tarvitaan ja laajentaa missä tahansa tilan salliessa, voit tehdä keittiöstä helpompaa liikkua. Esimerkki tällaisesta ratkaisusta on esitetty seuraavassa kuva-liukusäätimessä.

 • Baaritiski pienessä keittiössä
 • Baaritiski pienessä keittiössä
 • Baaritiski pienessä keittiössä

Neuvosto 6. Seistä, joka istui baarissa, oli viihtyisä ja mukava, se olisi kunnolla valaistu. Tätä tarkoitusta varten pienet suspensorit, sohvat, paikat ja mini kattokruunut ovat parhaita.

 • Ihannetapauksessa valonlähde olisi sijoitettava suoraan tasopalkin yläpuolelle korkeudeltaan 70 cm (ja enemmän) työtasosta.

Valaistuspalkki

Valaistuspalkki

Neuvosto 7. Aamiainen ja välipalat ovat paljon miellyttävämpiä, jos koristelet seinää vieressä pöydän ja kaikki sisustus. Esimerkiksi kello, juliste, kolme valokuvakehystä tai kapea hylly, jossa on kynttilöitä ja muita söpöjä triviaa. Tärkeintä tässä tapauksessa ei ole liioitella sitä korteilla.

Bar-vyöhykkeen sisustus

Toinen hieno idea - baarialueen peilin suunnittelu. Sen ansiosta keittiö näyttää kevyemmältä ja visuaalisemmalta.

Baaritiski keittiön olohuoneessa

Baari laskuri keittiön ja olohuoneen välillä peilillä

Baaritiski keittiön olohuoneessa

Baari laskuri keittiön ja olohuoneen välillä peilillä

Neuvosto 8. Haluatko, että palkinlaskuri vaivaa sisätilat mahdollisimman vähän? Valitse pienikokoinen malli ohuilla jaloilla ja lisää se läpinäkyviin polykarbonaattituoleihin. Bar-laskuri ei myöskään vaivaa tilaa, jos se on kehystetty seinien sävyyn.

Valkoinen baaripöytä

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + 7 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map