Notranjost kuhinj v seriji "Mesto predatorjev"

Notranjost kuhinj v seriji “Mesto predatorjev”

notranjost kuhinj v seriji City of Predators

"Cougar Town" se je začela na zaslonih nazaj v letu 2009, in v tem času uspelo Zavoljeti gledalcev in bo močan položaj na seznam svojih najljubših TV serije. Radi imamo ta "banda" za smislom za humor, ljubezen do vina, ki je zabavna igra v "banko" in, seveda, smo nori Jules in Ellie kuhinje. Designer serija je Archie D'Amico, ki je delal z veliko TV-serije, vključno z "Ugly Betty", ki pojasnjuje sofisticiranost notranjosti in njeni brezhibnosti. Sami smo dekoraterji, zato se bomo upravljali v boju za udobje!

Kuhinje "plenilcev" - načrtovanje in oblikovanje

Kuhinja notranjost Jules

Kuhinja notranjost Jules

serija Mesto predatorjev - kuhinja Jules

Hiše junakov iz serije se izvajajo v sproščenem obalnem ameriškem slogu, imajo veliko svetlih in svetlih podrobnosti. Prva stvar, ki ujame vaše oči v apartmajih, sta Jules in Ellie - to so cvetlični odtisi dobesedno povsod!

Cvetni motivi v notranjosti serije Mesto plenilcev

Spomnimo se, da se serija posname v Floridinovi cvetočem stanju, tako da se oblikovanje prostorov ponavlja z naravo. Veliko svetlih točk, vključno v kuhinji, je na igrišču in izboljšano razpoloženje. V Rusiji bodo te tehnike dekoriranja ogrevale lastnike dolgo (in v nekaterih regijah zelo dolgo!) Zimske in spominjajo na sonce in poletje.

V Julesu vidimo preproste zidove z barvami, kamnite delovne površine in kromirane kuhinjske aparate - vse kaže, da je to kuhinja moderne uspešne ženske. Čar in ušesa protagonista odraža dekor - slike, svetlo sadje v vaze, tekstil, cvetje in rastline.

Kuhinja Jules

1

Kuhinjsko oblikovanje je mesto plenilcev

Na Allyju je notranjost hiše in kuhinje oblikovana v nežni in ženski raznolikosti deželnega sloga. Stene so okrašene s tapetami, talne ploščice praktična, pohištva in dodatkov iz naravnih materialov, Osnovna barva notranjosti - zelena, in poudarki - pastelnih odtenkih, ki so tako v nasprotju z njeno naravo!

Ellie's Kitchen

Ellie's Kitchen

Kuhinje in Jules in Ellie, poleg jedilnico, obstajajo barski stoli, ki so v bližini otoka kuhinjo - tako da lahko prijatelji hkrati klepet in pijačo svoje najljubše vino, medtem ko je eden od njih kuha. Če je vaša kuhinja omejena na območju, potem so visoki stoli, ki bodo odlična alternativa običajnim mizam in stoli, brez katerih ne morete storiti brez.

Notranjost v seriji City of predators - kuhinja Jules

Otok in barska blato v seriji City of Predators - Ellie's kuhinja

Ampak lahko ti okvirji jasno razvidno jedilnico Jules skupino: okrogla steklom na kovinskih nogah ponarejenih in protja stoli, in v skladu z njimi - preprogo v barvi stene.

Jules Kitchen - jedilnica
Jules Kitchen - jedilnica

Alleyjev jedilni prostor v slogu države je okrogla bela lesena miza, stoli z blazino in cvetje na slikah osvetljuje velik cvetlični lestenec s tekstilnimi dežniki.

Ellie's Kitchen - jedilnica
Ellie's Kitchen - jedilnica

Par iz serije - pohištvo in tekstil

Če ste imeli bar stoli na Jools - potem pojdite na Ikei, so prav tja. Model se imenuje Henriksdal, po želji pa se lahko stoli šivajo s krpo po vašem okusu. V seriji je bila tkanina podjetja Duralee, vendar v podobnem slogu lahko najdete številne druge.

Glavna stvar je cvetlični motiv in pastelne barve! Na primer, spletno mesto Spoonflower, ki mimogrede prinaša v Rusijo, preprosto preseneča s sorto! Na tej spletni strani številni oblikovalci prikazujejo svoje odtise, vsakdo pa lahko kupi originalno tkanino, s čimer pomaga samostojnemu podjetju avtorja. Priročna navigacija z barvami in oznakami olajša izbiro. V plitki liliji doline z vročim imenom Lily of the Valley sva imela tkanino Blue Yardley in občutljivo zeleno tkanino.

Notranjost v seriji City Predators - bar stoli in krpo

Če vam je všeč raznolikost, lahko izberete lesene stole, kot je Ellie, in občasno spreminjate blazine na njem. Podoben stol, ki smo ga našli v Ikei (model Ingolf), in blazine za vsak okus lahko najdete na spletni strani Etsy.

Notranjost v seriji City Predators - bar stoli in krpo

Resnično nam je všeč kombinacija pastelne zelene in občutljive roza hiše v Ellie, in če se odločite iti na enak način, potem vam bodo všeč vzglavniki na stolih, ki smo jih našli. Tukaj je na primer celoten niz tekstila za kuhinjo v nežnih tonih tukaj in blazine v pastelno roza traku tukaj.

Mimogrede, o blazinah. Vemo, da se naši bralci ne ukvarjajo le z zasnovo kuhinje, temveč tudi z notranjostjo celotne hiše. Mnogi so potopili v dušne dekorativne blazine na zofe, zato smo se odločili, da bi našli nekaj podobnega. Za pomoč pri iskanju trgovine z mlekom Piškoti (Etsy) z obilico blazin za vsak okus.

Blazine kot v seriji City of Predators

Blazine skoraj enako kot Elli - zelene in rdeče, na belem kavču bo videti neverjetno!

Mesto plenilcev - vzglavniki

Se spomniš, kako se kul Jules igra z barvo v dnevni sobi? Na koralnem kavču, belih in modrih blazinah - samo vau!

Mesto predatorjev - blazine

Prostor za prostor - učite se od Jules in Ellie

Junakinje televizijske serije, kuhinja, jedilnica in dnevna soba so združene v enem prostoru, da vidimo, kako sta Jules in Ellie razmejila te cone.

Da bi lahko delili svoje kombinirano kuhinjo, dnevno sobo, je Ellie izdal "kuhinjo" v črtasto ozadje, in del, kjer je kavč in jedilnico - ozadje isti odtenek, vendar brez vzorcev. Poleg tega je dnevna soba omejena na preprogo, jedilno skupino je osvetljena z velikim lestenec-lestenec, in otok je manjši.

Notranjost v seriji Cougar Town - Ellie
Notranjost v seriji Cougar Town - Ellie

Jules je tudi postavil preprogo na tla v dnevni sobi in dvignil strop v kuhinji. Bodite pozorni na velike rastline - v hišah obeh junakin igrajo vlogo razmejiteljev.

Notranje oblikovanje v mestu Cougar - Jules
Notranje oblikovanje v mestu Cougar - Jules

Dekor in dodatki v slogu Cougar Town

Notranje črke na steni, ki tvorijo besedo "Eat" (jedo, jedo - angleško), so izjemen poudarek. Tisti, ki visijo na steni Jules - iz Antropologie, kjer so se že dolgo končali s to posebno predstavo. Toda na svoji spletni strani, ki prav tako prinaša Rusiji, obstaja še veliko drugih možnosti, vključno s krpo, obrezano, kot v seriji: link. V notranji črki lahko na zahtevo vidite iskalno vrstico "Monogram letters".

Dekor v seriji City of Predators - Eat

Slike, figurice, svetilke, sveče, tekstil in rastline - to ustvarja udobje in odraža značaj gospodarja hiše. Poglejmo si podrobneje podrobnosti notranjosti dveh deklet.

Cougar Town -Dekor
Cougar Town -Dekor
Cougar Town -Dekor
Elli's House - Mesto predatorjev - Decor
Elli's House - Mesto predatorjev - Decor

Znaki serije so nam dobro znani zaradi svoje ljubezni do vina, v Julesu pa se ta ljubezen izraža na poseben način - daje imenam ogromnim očalom, iz katerih pije vino. Spomnimo se Big Joe, Carle, Kima, Lou in Tippy, ki se je očitno medsebojno uspelo pogosto zaradi pretirane ljubezni do ljubice za vino. Če ste preveč leni, da neprestano nalijete vina v steklo, lahko sledite primeru Jules pri izbiri plovila.

Gobleti - mesto predatorjev

Na splošno je težko najti takšna velika očala, v seriji pa so bile uporabljene majhne vaze, svečniki in notranja očala za prometne zastoje - pravi prostor za domišljijo!

Poleg tega bodo ljubitelji vina všeč tudi izvirne rešitve za shranjevanje vinskih tropin. Ponavadi gre samo za velika steklena očala, ampak zakaj ne bi obesili na steno prozorno škatlo ustreznega dizajna? Na spletni strani Etsy na zahtevo »Držalo za vino iz plute« najdete veliko!

Shranjujte vinske plute, ki prodajajo trdne škatle iz lesa. Bodite prepričani, da preverite! No, če se je poraba vina v vašem domu, ne nosi kot industrijski v naravi, kot v seriji "Cougar Town", potem bodite pozorni na majhno škatlo z značilno frazo "Ostanite mirni in piti vino» (Ostanite mirni in piti vino -. Eng).

Notranjost v seriji Cougar Town

Ampak še vedno vam svetujemo, da to zapomnite v resnici v očalih akterjev - grozdni sok, in ne vzemite zgleda z apetiti znakov. Toda fantje se lahko učijo iz ljubezni in potrpljenja s svojimi sorodniki, iznajdljivosti v prostem času in seveda dobrega okusa pri razporeditvi hiše!

Notranjost Cougar Town

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

88 + = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map