Kuhinja v "The Big Bang Theory" - notranje ideje za prakso

Kuhinja v “The Big Bang Theory” – notranje ideje za prakso

notranjost v The Big Bang Theory

Naša serija inspirativno kuhinje serije bomo še naprej "gikanutoy" kuhinjskih fantje iz "The Big Bang Theory." Serija je bila emitirana leta 2007 in je našla svoje mesto v srcu mnogih gledalcev iz vsega sveta. Mi lahko z gotovostjo rečemo, da je to ena izmed najbolj smešnih televizijskih oddaj našega časa, in celo začinjeno znanstveni "Zrnje papra." Interier junaki apartmaji so seznanjeni, da nas vse, in kuhinja - kraj, kjer smo vajeni videti junake: tukaj Sheldon Leonard zjutraj jesti svoje najljubše žitarice, včasih pa jih spusti Rajesh in Howard zaseči sendviče, in Penny in Amy in Bernadette ni včasih se jim obrnite v hladilnik.

 • Kuhinja v seriji The Big Bang Theory - 3D vizualizacija
 • Splošno pogled na kuhinjo v paviljonu

Postavitev fantje značilne za ameriške stvarnosti, in kot celota za pogovorne: stanovanje, je kuhanje območje, majhno kuhinjo otok, kjer so liki v glavnem zajtrk in dnevni prostor namenjen za glavne obroke: skoraj vsak dan Kava miza je sestavljena iz vrsti škatle z različno hrano za hrano.

Plan Sheldona in Leonardovega apartmaja - kuhinja in dnevna soba

Mnogi od nas delajo enako: majhna kuhinja nima duhovne večerje, zato se skupaj s ploščami premaknemo v druge prostore, likovi serije pa to počnejo v dnevni sobi na zofi. Torej, kakšne so značilnosti v kuhinji Sheldona in Leonarda?

"Botan" dekor

Prvič, kuhinjska dnevna soba v seriji dobro odraža ekscentrično naravo in interese lastnikov: prtiček v obliki kocke-rubika (enako smo našli na mestu Etsy).

Rubikova kocka v dnevni sobi Leonarda in Sheldona

Plakati in plakati stari vinorodni in "stari šoli". Na primer, v kuhinji nad predpasnikom visi tako stara reklama za pivo.

Poster v kuhinji Petre Devos

Toaster Star Wars.

Toaster Star Wars

1

Podobno je na voljo na Amazon.com ali na specializiranih spletnih mestih, kot je »Think Geek«.

Banka za shranjevanje piškotkov v obliki Batmana je zbirateljska redkost in stane približno 500 dolarjev, podobna pa prodajajo na Amazon.

Banka za piškotke Batman iz keramike

Periodični sistem Mendelejeva, modela DNK s človeško rastjo in celo teleskopom - vse te majhne stvari veliko govorijo o mojstrih in njihovem poklicu.

Molekularni model DNA

Model molekularne DNA je na voljo tudi na Amazonki, vendar pa stane približno 800 dolarjev.

In ni mogoče opaziti, kako Sheldon in Leonard izražata svojo ljubezen do superherojev, kultnih filmov in serijskih publikacij, kupujejo zbirateljske figure in lastnosti. Zanimivo je, da je na steni fantov pojavil meč John Snowa, takoj ko so na zaslonih prišle igre "Thrones". Meč, kot je na spodnji sliki, lahko najdete v specializiranih spletnih trgovinah.

Meč John Snowa v dnevni sobi Sheldona in Leonarda

Torej, če znanost je tvoj prijatelj, in stripe, in vse "Bothan" teme se je v krogu svojih interesov, ne pozabite povedati o tem s pomočjo dekor! In da bi bilo vse videti harmonično, mora stene, ki igrajo vlogo v ozadju biti nevtralna dvobarvni barve, kot so bež, kot naši junaki.

Dostop je odprt - pohištvo v seriji

Otroci imajo v kuhinji skoraj vse pripomočke, ki so shranjeni na odprtem dostopu: omara brez vrat, skladiščnih prostorov na kuhinjskem otoku in ponev z lonci nad pečjo.

Pohištvo v kuhinji Leonarda in Sheldona

Prednosti in slabosti takšnega shranjevanja so očitne: na eni strani, vse v mislih, in ni treba pogledati daleč za določeno posodo, na drugi strani - vedno morali očistiti police in jedi iz prahu, in kot starši, bo težko rešiti otroka (in kuhinjo!) iz morebitnih težav. Večja mobilnost kuhinje je povezana z dejstvom, da ima kuhinjski otok kolesa - v nekaterih epizodah jih je mogoče jasno videti. To je uporabno tudi med obiranjem in v kulinaričnih poskusov (protagonisti menijo, da je poskus, ne samo v laboratoriju!).

 • Mobile Island
 • Mobile Island

Takšen otok lahko zgradite sami, pri tem pa kot podlago uporabite katero koli mizo na kolesih iz nerjavečega jekla, na primer iz Ikea in pritrdite pult na njej.

Mobile Island kot v The Big Bang Theory

Ne skrbite, da je mogoče jeklo disharmonizirati z leseno teksturo - v eklektični kuhinji, kot v seriji, izgleda kot zmagovalna kombinacija.

Kosilo kot kralj

Zajtrk v kuhinjski nanizanke geeks na - poseben ritual (ljubitelji serije se dobro zavedajo prehranjevalnih navad Sheldon), in hladilnik vedno vredno več škatel žit na mizo - banana na posebno držalo in Batman banki lahko vedno najdete nekaj piškotkov.

Jedilnica v The Big Bang Theory

Če vi, kot glavni junaki, ne mislite zjutraj brez takšnega zajtrka, lahko dobite idejo, da jih zadržite. Torej, razpršilniki za muesli in žita, ki jih običajno lahko zajamčite v hotelih, se prodajajo v prodajalnah strojne opreme in jih preprosto najdejo v spletnih trgovinah. Ampak kako kul, olajšajo življenje.

Dozator za suh zajtrk

Ali imaš rad banane? Mnogo lepše, če niso shranjene na okenski polici ali na plošči, ampak na posebnem držalu - se prodajajo povsod in so izdelane v različnih stilov. V tujih spletnih trgovinah jih lahko najdete na zahtevo "Nosilec banan".

Nosilec za banane

Penny? Penny? Penny?

Apartma načrt Penny

V Pennyju, ki živi soseda, je stanovanje na splošno podobno: ista postavitev, isti mešani slog, razen, da obstaja več zmede, kar je zelo moteče Sheldon.

 • Pennyjeva kuhinja
 • Pennyjeva kuhinja
 • Pennyjeva kuhinja

Vendar pa nekaj idej, ki jih svetujemo, da jih sprejmemo od te blonde mlade dame:

 • Kosilo ob oknu. Barske blazine blizu kuhinjskega otoka so nedvomno priročne, a veliko bolj prijetno jesti in uživajo v pogledu od okna, kajne? Izkoristite te tehnike, če je višina jedilno mizo sovpada s spodnjim robom okna, in če je okenska polica, nato pa celo mizico izbil opazno, če prenesejo na okensko polico stvari, kot so plenice in sveče. Pazite na hišne rastline, Penny raste nezahteven in svetel aglaonemu.
 • Jedilnica v kuhinji Penny
 • Jedilnica v kuhinji Penny
 • Jedilnica v kuhinji Penny
 • Eksplozija barve. Ne bojte se združiti samo na prvi pogled neskladne. Izberete nevtralno ozadje za celotno stanovanje, Penny se ne boji igrati s cvetjem v majhnih podrobnostih: svetle jedi, tekstil in pohištvo s tapetami različnih barv so videti super! Vzeli smo barvne sheme, ki jih najdemo v apartmaju Penny, tako da se boste morali nekaj strniti.
Barve v notranjosti kuhinje Penny

Ljubitelji serije

Za tiste, ki bi želeli napolniti svojo kuhinjo s prijetnimi malimi stvarmi, ki spominja na najljubšo TV serijo, smo našli nekaj kul:

Soft Kitty Mug

Jedi v stilu The Big Bang Theory je cel kup v različnih trgovinah, in to je le nekaj od njih: ". Kamen-papir-škarje-kuščar-Spock" krog z besedami priljubljenega vseh pesmi o mucek in vrč s simbolom preoblikoval igro

Čopič kamnitih škarij-papirni-kuščar-spok

Če želite pečenje piškotkov, potem po naravi boste imeli celo vrsto posebnih oblik za piškote, vključno v obliki obrazov glavnih znakov serije.

Obrazci za jetra v slogu teorije velikega banga

Ognjevarna stojala za vrčke

Posebna pijača je še ena koristna stvar v kuhinji. Slavna beseda "Bugagashenka" (angleščina - "Bazinga") najdemo tudi v nizu ognjemetov, ki smo jih našli.

Še en klasičen set stojnic s sklicevanjem na razlago igre "Stone-scissors-paper."

No, še en niz ognja se bo pritožil ne samo na ljubitelje serije, ampak tudi na vsakega geek. Takšne podpore lahko naredite sami, saj imate na voljo pakete z disket in plutovinih listov.

Upamo, da s pomočjo nasvetov lahko kuhinjo odraža vašo dušo, kot tudi z glavnimi junaki serije. Želimo vam uspešne poskuse v kuhinji, tako da edinstvena notranjost iz teorije postane praksa in udobje je aksiom življenja!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map