Hur köket i mina drömmar har blivit verklighet

Hur köket i mina drömmar har blivit verklighet

Hur köket i mina drömmar har blivit verklighet

ergonomiskt kök

Reparationskostnad: 200 000 rubel.
Kök: 19 kvm m.
IKEA kit: 150 000 rubel / installation 10 000 rubel.

För 1,5 år sedan flyttade vi äntligen till vår lägenhet och det första som vi började arrangera var vårt kök!

Vi sökte efter en lägenhet med ett stort kök, eftersom det är min gamla dröm - ett vackert kök, ett stort matsal med möjlighet att sitta på alla vänner eller alla släktingar.

Jag börjar med beskrivningen av köksuppsättningen. Eftersom det här området är mer än samma kvinnliga, har man genom ömsesidig lust med makan gått i alla händer. Bara från teknisk synpunkt hjälpte han mig mycket.

köksdesign

Så, jag representerade alltid mitt kök i två versioner: antingen vit (mjölk) eller mörk choklad. Vi arbetade med en designer. Hon gav mig flera alternativ, och jag gillade möjligheten med ett ljust kök.

ljust kök

Den första "splintern" i reparationen i köket var en vägg täckt med gasrör. Till detta sattes en ventilationsaxel och en gaspanna, varav vi inte bara har varmt vatten utan också individuell uppvärmning.

reparera i köket

Faktum är att vi bara behövde gas på pannan, eftersom vi satte ugnen och spisen elektrisk (kanske inte särskilt ekonomiskt, men jag är redan van vid det).

1

spis i köket

Efter att ha beräknat de olika alternativen, inklusive att dricka i skåpen under rören, bestämde vi oss för att stänga allt gipsskivor, före beläggningen för hängande skåp. Lyckligtvis visade pannan sig vara avancerad, med möjlighet att gömma den i garderoben. Därför placerar vi en hög "pennaväska" på plats.

rören är förtäckta

I en stor garderob som tog upp mycket utrymme, ville jag inte förlora utrymme alls. De gjorde en hylla precis under pannan. Där lägger jag brödlåset (medan brödet ligger bara där), det finns flaskor med smör, vinäger, sås. Det faktum att du inte kan lägga det i lådan, men det borde vara till hands. Här finns barnpinnar.

skåputrymmeallokering

Ännu lägre på hyllan är disken jag använder på semester och alla andra redskap. Eftersom den här hylla inte är väldigt bekväm att ta någonting så valde jag inte ofta använda föremål.

fyllning av lådor

Jag kunde inte lägga lådorna, men jag lärde mig redan att hyllorna i botten är mycket obekväma. Det fanns ett alternativ att sätta utdragbara korgar. Först visste jag inte riktigt hur jag skulle använda dem. Men designern i tid frågade den viktiga frågan: Var lägger jag alla hushållsapparater? Och jag har: en friterare, en mixer, en mixer, köttkvarn. Så denna korg var användbar. Allt är bekvämt och lättillgängligt.

bottenlådor

Av särskild betydelse för mig var kökets ergonomi och det första jag betonade designerns uppmärksamhet på och tillgången till ledigt utrymme på bänkskivan. Jag gillar att laga mat, baka och det här stället är nödvändigt för mig. I det tidigare köket i detta utrymme hade jag 40 cm ... Nu hela 80 till hällen och 60 efter)))

ergonomiskt kök

Det var sant att en multimeter bildades vid 80 cm, vilket oväntat presenterades för mig och utan vilket jag inte längre kan leva. Förresten, en av jambs vid planering av el - otillräckligt antal utlopp i matlagningsområdet. Jag har bara en. Det visar sig att när "tecknad" fungerar, är det omöjligt att slå på mixern eller mixern. Det är obekvämt och osäkert att använda tee.

kökshjälpmedel

Jag anser att det är viktigt och nödvändigt att ha det maximala antalet lådor. Tro mig! Det sparar dig tid, nerver, utrymme!

Jag har nästan inga hyllor. Bara i skåpet under diskbänken och i vilken mannen uppfann sig på platsen där ventilationsspalten. Om honom mer.

allmän syn

Efter att ha installerat headsetet var kolonnen försedd med 10 cm. Men jag kunde inte lämna dessa 10 cm utan arbete. Därför blev min man förbryllad, skåpet uppfanns och installerades. För det första ser utrymmet mer harmoniskt ut, och för det andra lagrar jag hela kemi.

rationell distribution

Den sista är en skåp med handfat. Det finns en hylla i den, jag lägger en behållare med burkar på den. När jag behöver hitta något, drar jag behållaren till golvet. Jag ersatte också papperskorgen med en behållare som jag installerade på en glidplattform. Det här är väldigt bekvämt när du städar potatis-morkoshku: en handfat till hands, papperskorgen också. Nu planerar jag att göra samma plattform för en behållare med grönsaker.

bekvämt kök

Jo, det sista elementet var posdumoyka. Det visade sig att på grund av felaktiga mätningar visade köket inte vara ett hörn, diskmaskinen stod separat och vi förlorade en plats för en tekanna och allt som följer med den. Designern hjälpte oss, regementet uppträdde i inredningen. Jag gillar det verkligen. Även om i början en liknande hyllning var bara en inredning och det skulle stå porslinskivor. Tja, okej)

bra lösning

I allmänhet möter köket alla våra behov: ett stort bord som också går ut, massor av ledigt utrymme, luft.

rymligt kök

Med barnet spenderar vi hela tiden här, även om vi har andra rum). Och enligt gästerna vill vi inte lämna. Förresten tar vi gäster i köket.

Och nu några detaljer.

Handtag av keramik:

handtag på skåp

utformning

Tekniken matchas i samma stil:

stil i köket

Dekorerad för det nya året:

heminredning

Jag tror att efter att ha installerat de saknade elementen i det planerade designprojektet kan vårt kök skickas till tävlingar. Tack för att ni besökt vår sida!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 − = 55

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map