Min stilfulde chokolade vanille køkken

Min stilfulde chokolade vanille køkken

Min stilfulde chokolade vanille køkken

chokoladefarver

Reparationsomkostninger: 60 000 UAH.
Køkkenområde: 13 kvm m.
bestilt: køkken "Roda", Kramatorsk
Sæt med "Convolia": 5 løbende meter / omkostninger - 18 000 UAH / installation - 1500 UAH.

Jeg planlagde mit køkken omhyggeligt, jeg ønskede alt at være praktisk og funktionelt. Jeg tælles flere muligheder og kiggede på forskellige møbelsæt. Som følge heraf besluttede vi at stoppe hos producenten "roda". Det viser sig, at de har et budget segment "Domino". Mit køkken koster billigt (en anden 10% rabat), men resultatet er jeg meget glad for.

chokoladefarver

Det første jeg vil sige er at efter installationen var der ingen spørgsmål. Masters udførte installationen hurtigt og uden fejl. Der var ingen chips, huller eller ridser overalt. Møblerne blev som om det altid havde været der. Farver: vanilje wenge. Efter min mening er det stilfuldt, moderne og på samme tid det godt for øjet.

Farver: vanilje wenge

Da jeg tællede køkkenet fra andre producenter, overalt betragtes hele tilbehør separat (hver loop). Du skal også købe en metalvask under vasken (ca. 60 euro) og tørring for retter (ca. 80 euro). Ved at tælle summen får du en stor sum, og du begynder gradvist at fjerne de positioner, du kan undvære, og gøre tilbehør billigere.

ordning

I mit køkken blev en østrigsk varmebestandig bordplade brugt. Som standard under vasken er der en metalpall, og i det øverste skab tørres til retter (som blev en behagelig bonus for mig).

skab med tørretumbler

I det allerførste øverste skab er en gaskolonne skjult.

1

gem en kolonne

Næste er den del af kabinetter (øverste) der åbner på sig selv.

øverste frysere

bølgeplas

Der er en bekvem og høj kvalitet beslag, som er let at åbne og lukke. Op til det øverste rum kommer jeg roligt ud (døren holder åben indtil jeg taber den).

dørretention

Nedenfor er boksene. Jeg anbefaler ikke at spare penge til døren closers, det er meget praktisk. Det betyder, at boksen er let at åbne, og den skal være let skubbet, da den lukker stille. Længden af ​​kasser er 800 mm, hvilket er ret praktisk og funktionelt. I den øverste skuffe er der bestik (separatorer til lager går også som standard). I den midterste skuffe har jeg håndklæder, servietter.

komfortable skuffer

Bunden er den dybeste, hvor jeg lagde korn. Jeg vil også færdiggøre det med særlige mærkevarer til løs.

køkken trivia

På alle døre er der stadig en særlig beslag, som gør det muligt for dem at lukke stille og let, såvel som silikoneforseglinger.

Firmaet PYRAMIDA, indbygget. Komfurets, emhætten og ovnens arbejde er meget tilfreds. Alt fungerer perfekt, hofning er let og nemt. Selvom jeg troede, at der på det sorte glas vil være synlige alle dråberne til madlavning. Det er nok at tørre med et fugtabsorberende serviet.

køkkenmaskiner

I det ydre skab er skjulte gaskraner, og rørene er selv bag møblerne. Som et resultat viste det sig, at al kommunikation er skjult og ikke kan ses. Selvfølgelig bør dette planlægges i første omgang: Lægvand og gasrør, identificeres med et sted til stikkontakter, sensorer, meter, tanke. Korrekt og kompetent fejlberegning, på alle måder, vil med et godt resultat tilfredsstilles.

skjul rør

Spisepladsen var fuld.

spiseplads

Afstanden fra møblerne til middagsbordet er ca. 1, 5 m. Døren til køkkenet er forstørret, buen er lavet, hvilket gør pladsen større.

husholdningsapparater

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map