Risbe na stenah: 3 master-razreda in 100 foto-idej

Risbe na stenah: 3 master-razreda in 100 foto-idej

Risbe na stenah

Spustite stene vaše kuhinje, spalnice, dnevne sobe, vrtca ali koridorja z risbami po enem od naših mojstrov in navdihnili z izbiro 100 fotografij.

Splošna priporočila

 1. Pri stenskih barvah so akrilni premazi na vodni osnovi najprimernejši, saj so dovolj svetla, ne vonj, hitro suhi in jih je mogoče prilagajati v procesu barvanja.

Akrilne barve za zidno slikarstvo

 1. Za risbe na steni se ne bojijo mokrega čiščenja, jih je treba prekriti z mat lakov.
 2. Pod sliko je najbolje, da vzamete eno ali dve steni, sicer bo notranjost preobremenjena in prostor se bo vidno zmanjšal.

Niša v zidu pobarvana z zlato barvo

 1. Pri izbiri vzorca za steno upoštevajte orientacijo prostora na straneh sveta. Če okna sobe gledajo na jug, lahko varno uporabljate hladne odtenke (modre, modre, turkizne) za barvanje sten. Če v sobi ni dovolj svetlobe, vam svetujemo, da stavite na toplejše odtenke (rumena, oranžna, rjava, rdeča in druga).

Risbe na steni

 1. Risba na steni bi morala biti v notranjost prostora v stilu, barvi in ​​temi. Na primer, v klasična notranjost tam bodo dobri vzorci v slogu damaska, heraldrije, kletke, cvetnih in cvetnih motivov.
Rože na steni klasične kuhinje

Rože na kuhinjski steni v klasičnem slogu

V sodobni notranjosti bodo primernejši geometrijski odtisi, švernice, horizontalne črte, abstraktne slike.

Risbe na stenah v sodobni notranjosti

Risbe na stenah v sodobni notranjosti

Najbolj raznovrstni odtisi za barvne stene so: kletka Vichy ali tartan, trakovi, rombovi, rastlinski motivi, maroški vzorci (na sliki spodaj).

Maroški vzorec na steni

Ne morete najti ozadja z trendovskim maroškim tiskom? Na spletu naročite vzorčni vzorec vzorca ali naredite sami po našem glavnem razredu

Tudi slike dreves (npr. Cvetovi češenj), cvetje in rastline so dovolj splošne.

Drevo na steni spalnice

Slikana sakura na steni spalnice

Drevo na steni dnevne sobe

Slikan les na steni dnevne sobe

Obarvani cvetovi na steni spalnice

Obarvani cvetovi na steni spalnice

1

Zaželeno je, da se vzorec stene ponavlja z vsemi elementi v notranjosti, na primer z blazinami na kavču, sliko na eni od sten, preprogo, zavesami ali prtičem.

Risba na kuhinjski steni

Tematska risba na kuhinjski steni

 1. Ne pozabite, da navpične črte risbe vizualno narišejo stene, a zožijo sobo. Horizontali, nasprotno, potisnite stene, vendar delajte pod stropom.
Stropna stena v spalnici

Stropna stena v spalnici

 1. Če je soba je majhna, potem je slika najbolje izbrati ne prevelika, podrobna in barvita. Prav tako je treba omeniti preveč svetle ali temne odtenke v korist svetlobe.
Risba na steno majhne kuhinje

Risba na steno majhne kuhinje v Hruščovih

Vizualno povečanje majhne sobe bo pomagalo zidu risanje z perspektivo, na primer, podobo mestne ulice, ki gre v razdaljo, kot na spodnji sliki, gozdni poti, cesti itd.

 • Aerografsko risanje na kuhinjski steni
  Primer barvanja stene z zračnim krtačo
 • Aerografsko risanje na kuhinjski steni
  Primer barvanja stene z zračnim krtačo
 • Aerografsko risanje na kuhinjski steni
  Primer barvanja stene z zračnim krtačo
 • Aerografsko risanje na kuhinjski steni
  Primer barvanja stene z zračnim krtačo
 1. Kateri stenski ali stenski del bi moral izbrati za slikanje? Fit koli prazna ali najbolj vidno steno v prostoru, ki je nišo ali projekcijsko steno v vsakem funkcionalnem območju (ali pred njo), kot tudi zemljišča, na katerem koli mizo, komodo, konzole, kamin, vzglavja, itd Na primer, v kuhinji lahko barvate predpasnik ali obliž nad umivalnikom, steno za jedilno mizo ali na nasprotni strani.
Slikanje keramičnih ploščic na predpasnik

Slikanje keramičnih ploščic na predpasnik

Slikanje na steni

Mimogrede, z uporabo slike na steni lahko razdelite prostor in označite meje katere koli cone.

Zoniranje z zidno steno

Tudi za slikarstvo so popolnoma primerni vhodi, koti, prostor pod stropom.

Stensko slikanje po vratih

Stensko slikanje po vratih

Glej tudi: Kuhinja sten dekor - 12 super-idej

Ideja 1. Stensko slikanje s šablono (+ master razred)

Stencils se shranijo, ko morate prikazati konture zapletene slike, risbe črk, številk ali ponavljajočih se vzorcev.

Risbe na stenah: 3 master-razreda in 100 foto-idej

Stencil risanje na steni

Stencil risanje na steni

Stencil risanje na steni

Stencil risanje na steni

Stencil risanje na steni

Stensko slikarstvo v otroški sobi

Za stensko slikarstvo lahko uporabite že pripravljeno predlogo ali po meri izdelane v tiskarstvu. Takšne šablone so lahko prožne ali toga, enokomponentne ali dvoslojne (za oblikovanje večbarvnega vzorca), samolepilne ali sijajne. Praviloma so močni in se prilegajo steni in so namenjeni za večkratno uporabo.

 • Želite kupiti super trendovsko in nenavadno šablono? Svetujemo vam, da jo poiščete v mednarodni spletni trgovini Etsy na zahtevo »šablon« (cena od $ 10 do $ 100).

Vendar pa lahko preprosto eno-plasti šablone za barvanje sten s svojimi rokami po naših korakih po navodilih.

Kaj morate narediti s šablono: pisarniški papir, plastične folije ali debel papir (npr pripravi papirja ali ozadje), svinčnik, škarje, Chancery nož ali poseben nož za rezanje matrice, barve in prosojni trak in tiskalnik, in vsaka montaža (vektor ali rastrske).

Kaj potrebujete za barvanje sten: barve (prednostno akrilni vodni osnovi), sintetična okrogla krtača (7 cm v premeru za pleskanje velikih grafike in manj - bolj občutljiva delu), gobo (na voljo kot grozdi) in papirnate brisače, da odstranimo odvečna barva.

Navodilo:

1. korak. Na spletu poiščite primerno vektorsko (!) Šablono, na primer na spletnem mestu http://www.getpattern.ru/. Upoštevajte, da je slika zaželena, da izberete konturo (ali pa jo naredite kot sledi temu navodilu), ker barvna območja tvorijo črnilo za tiskanje.

 • Prav tako je pomembno, da matrica nima preveč tankih mostov, sicer lahko barva pod njimi pušča in uniči vzorec. Ali pa jih lahko samo raztrgajo.

2. korak. Izbrano sliko je treba pomanjšati do želene velikosti in natisniti. To je zelo enostavno, če velikost šablone ne presega velikosti A4. Če pa želite natisniti veliko predlogo, jo morate prekiniti na več delov, ki sledijo temu navodilu. Potem morate samo zbrati sliko kot mozaik.

 • Če uporabljate prozoren vinilni film, ga morate samo prekriti s prvotno risbo, obrisati njegove obrisi s sesanim peresom ali peresom, nato pa izrezati nepotrebne segmente (glej fotografijo).
 • Senčilo iz filma z lastnimi rokami
  1
 • Senčilo iz filma z lastnimi rokami
  2

Senčilo iz filma z lastnimi rokami

3. korak. Na tej stopnji papir A4 papirja je treba prilepiti s prosojnim trakom na obeh straneh in prekrivati ​​(!), Da zaščitite papir pred namakanjem. Nazadnje, cut vse segmente, da se naslikal z uporabo kanclerjevega noža.

Če tiskate več listov A4 za velike šablone, nato pa na tej stopnji, lahko takoj začnete rezanje, vendar ne pozabite, da barve šablona bo imel skoraj suho krtačo, papir ne namoči. Ampak da ne bi tvegal, da je zaželeno, vzorec laminat ali kopirajo za trdnejšo podlago (na primer, vinil ozadje). Za to lahko:

 • Uporabite ogljik papir (ga postavite med osnovo in izpiske, nato pa obrišite vse črte s svinčnikom).
 • Iztisnite vse luknje za barvanje z natisnjene risbe, nato pa svoje obrise prenesite na podlago. Nato morate znova prevzeti nož in rezati segmente za barvanje, ki temelji na.

Rezanje šablone, ne pozabite zaščititi mize pred praskami, na njej postavite kateri koli substrat, na primer steklo.

4. korak. Čas je, da prilepite šablon na zid. Če želite to narediti, poskusite svojo predlogo na izbrano mesto, jo raven postavite na ravni stavbe in jo prilepite na škotski trak. Če je potrebno, če želite, na primer, če želite risati ponavljajoče elemente v enakem intervalu, morate najprej narediti oznako z uporabo nivoja zgradbe.

 • Če ima šablona tanke in premične mostove, jih pritrdite na majhne koščke dvostranskega lepilnega traku (lahko z obročem zasukate kos običajnega barvnega traku).
 • Primernejši način popravljanja matrice - z lepilom z nizko stopnjo adhezije, ki vam omogoča enostavno odstranjevanje vzorca in brez sledi (prodaja v trgovinah za ustvarjalnost).

5. korak. Hurray, ki traja najhujše delo, je čas za začetek slikanja.

 • Če uporabljate gobo: gobo gobo v barvi, odstranite presežek iz prtiček, nato začnite barvanje šablona z nedovoljenimi gibi.
 • Če uporabljate ščetke: potopite čopič v barvo, nato pa nekoliko premaknite na prtiček, da odstranite presežek (ščetine morajo biti skoraj suhe), nato pa začnite barvati v krožnem gibanju. Bodite previdni pri barvanju območja blizu robov matrice, tako da barva ne pušča pod luknjami in ne pokvari obrisov vzorca.
 • Če uporabljate barvo v pločevinki: Nežno pršite barvo, v tankih plasteh in v različnih pristopih, da se izognete žarkom.
 • Če uporabljate valjček: Vlečenje valja v korito z barvo, ga obrišite s prtiček, nato pa nadaljujte s sliko. Na robovih šablona premaknite valj z ene strani na drugo in ne gor in dol.

Stencil valjček

6. korak. Ko se vzorec na steni popolnoma ohladi, ga pokrijte z mat lakovom, da ga zaščitite pred vlago.

Glej tudi: Okras in okras jedilnega prostora

Ideja 2. Stensko slikarstvo v kletki (+ glavni razred)

Kot veste, je kletka najbolj raznovrsten tisk, ki nikoli ne izgine iz sloga. Popolnoma se prilega klasični in sodobni notranjosti, tako v notranjosti kuhinje kot v otroški sobi. Okrasite eno ali več sten s kletko z ozadjem ali slikanjem.

 • Barve sten za kletko z rokami nekoliko bolj zapletene kot pokleit karirasto ozadje, vendar slika daje najboljše rezultate: poslikana površina je mogoče očistiti, prebarvali, in kar je najpomembneje - nima šivov na tveganju prihajajo off.

Najlažji način je barvanje sten v veliki kleti Vichy, kot pri tem izboru fotografij.

Celica Vichy v notranjosti

Stena v kletki

 • Stena v kletki
 • Stena v kletki

Slikarske stene v tartanu v škotski kletki zahtevajo malo več napora, vendar so še vedno na voljo tudi za začetnike - navsezadnje je pomembna natančnost označevanja in ne slikarske veščine.

Stena v tartanu kletke

Stena v tartanu kletke

Stena v tartanu kletke

Zdaj pa vam ponujamo, da se seznanite z korak-po-korak navodili za barvanje sten s svojimi rokami v kletki tartanov, kot je na sliki spodaj.

Stene v škotski tartanski kletki

Kaj potrebujete: 4 črnila iste barve, vendar različne tone (v tem projektu smo uporabili svetlo olivno ozadje nekoliko bolj nasičen močvirje senco vertikalnimi in horizontalnimi črtami, celo temnejše za križišča pasovih, kot tudi dveh barvah kontrastne barve), krtače, valja barve škotskega in laserskega nivoja, lestve in drugih osnovnih dodatkov za barvanje.

 • Najbolje je uporabiti modri barvni trak, odstranjen brez sledi, brez poškodb stene in z oznako "za jasne črte".

Navodilo:

1. korak. Pripravite steno za barvanje, nato jo barvajte v barvi ozadja s pomočjo valja. V tem glavnem razredu je ozadje lahka olivna barva. Preden nadaljujete na naslednji korak, pustite, da se plast ozadja osuši.

2. korak. Označite navpične trakove iste širine na steni z laserjem in barvnim trakom. Potem barvo njihove barve temnejši od ozadja in pustite, da se posuši.

Faza barvnih sten v škotskem tartanu

Da bi črto naravnost in čiste in barva ne bo umazana pod barvnim trakom, uporabite majhno čopič za barvanje po traku in večjo krtačo za barvanje večine traku. Pomembno je, da na čopiču ni nobene odvečne barve. Premikanje krtače ne sme biti gor in dol po traku, ampak desno levo (čez trak).

3. korak. Zdaj označite na enak način vodoravne črte, jih prevlečite in pustite, da se posušijo.

Faza barvnih sten v škotskem tartanu

4. korak. Postavite križišča črt v še bolj nasičenem odtenku, da ustvarite učinek strjevanja niti iste barve v karceni tkivi (kot če so celice temnejše od pasov).

 • Mimogrede, če želite slikati stene v kletki Vichy, se na tej stopnji lahko šteje delo končano.

Faza barvnih sten v škotskem tartanu

5. korak. Čas je, da pripravimo kontrastne tanke trakove, ki so obvezni za škotsko celico.

Če želite to narediti, ponovno uporabite laserski nivo in barvni trak, označite črto vzdolž in vzdolž središča navpičnih črt. Nato jih pobarvajte in pustite, da se posušijo. Potem potegnite iste črte vzdolž vodoravnih debelih črt z isto barvo.

Faza barvnih sten v škotskem tartanu

6. korak. Na koncu, risamo celice druge kontrastne barve (v tem glavnem razredu je modro). Tehnologija je še vedno enaka, vendar celica postane večja, saj so pasovi že potegnjeni po linijah prvega ozadja.

Faza barvnih sten v škotskem tartanu

Korak 7. Ostanek pokriva le pobarvano steno (-e) z mat lakom, da bi okrepil svojo odpornost na vlago in moč.

Stene v škotski tartanski kletki

Glej tudi: Okrasimo stene s ploščami - mojstrski razred in 100 fotografij za navdih

Ideja 3. Ročno poslikane stene

Ročno barvanje sten omogoča ustvarjanje edinstvenih in individualnih notranjosti, da se ujemajo s hvalnimi fantazijami in oblikovalskimi idejami.

Obarvan les na steni in glava postelje

Risbe na stenah dnevne sobe

Ročno poslikani zid

Krajina

Ročno poslikani zid

Rože na steni

Ročno poslikani zid

Ročno poslikani zid

Rože na steni

Ročno poslikani zid

Rože na steni

Ročno poslikani zid

Ročno naslikane stene v vrtcu

Obarvane stene so še posebej dobre pri otrocih

S pomočjo ročno poslikane je mogoče popraviti, prikriti ali premagati nekatere slabosti prostora. Na primer, narišite manjkajoče okence, kos pohištva ali dodatkov, barvajte mesto na steni in tako naprej.

Lažno okno v kuhinji brez okna

Ročno poslikani zid

Ročno poslikani zid

Ročno poslikani zid

Slikana glava in vazo

Slikana glava in vazo

Ročno barvanje sten je najbolje zaupati strokovnjakom, vendar preproste risbe so povsem mogoče in začetnike, če obstaja celo majhen risanje spretnosti. Tukaj je nekaj primerov preprostih slik.

 • Grafično cvetje na kuhinjski steni
 • Grafično cvetje na kuhinjski steni

Ročno poslikani zid

Ročno poslikani zid

Ročno poslikani zid

Stopnice barvanja sten z lastnimi rokami so naslednje:

 1. Iščemo idejo, motiv risbe, primeren za notranjost;
 2. Načrtujemo sestavo, razvijamo skice in izberemo končno različico prihodnjega slikanja, natisnemo barvo slike. Prav tako je zaželeno, da se "poskusiti" slike na steni s pomočjo izbrane sliko editor (t.j., fotografiranje steno, da naloži na njej skico in obsega sestavek v željeni velikosti);
 3. Stene pokrivamo z umetniškim akrilnim premazom (po možnosti);
 4. S skico premestimo na steno s svinčnikom s pomočjo:
 • Projektor (slika je prikazana na steni, nato pa je njena zasnova preprosto potegnjena).

Postopek barvanja stene od risanja kontur do barvanja z akrilnimi markerji Molotow:

 • Stensko slikanje s projektorjem
  1
 • Stensko slikanje s projektorjem
  2
 • Stensko slikanje s projektorjem
  3
 • Stensko slikanje s projektorjem
  4
 • Mreže (stenski del pod sliko je razdeljen na 100 enakih kvadratov, nato pa vsak kvadrat ročno potegnemo po skici v lestvici z isto mrežo).
 • "Matrica" ​​(Photoshop želen vzorec konture dodelijo, nato zmanjšana skica, razdeljena na kose in natisnjeni na A4 listih, potem plošče so med seboj povezane kot mozaik, nastalo tkanine lepilo na steni in na načelu matrice, sestavljene vse linije na sliki).
 1. Sliko slikamo z barvami, barvamo na večjih mestih kompozicije, preučujemo podrobnosti. Slikanje je treba izvajati po načelu "od splošnega do posebnega."
 2. Končano barvanje pokrivamo z glaziranim lakom. Ta stopnja ni potrebna, vendar je zaželeno, da se risbi doda dodatna moč.

Ideja 4. Vtiskovanje (+ glavni razred)

Če želite hitro in enostavno barvati stene z lastnimi rokami, vam omogoči žigosanje, ko so vzorci ali vzorci žigosani. V vlogi žiga lahko uporabite tako pripravljene barve za tiskanje kot tudi valjčne znamke, kot tudi improvizirana orodja - gobice, izklesane v krog ali drugo obliko, ščetke in celo svoje prste.

Slikanje sten s penasto gumo

 • Prenehanje pene
  1
 • Prenehanje pene
  2
 • Prenehanje pene
  3
 • Žigi za stene
  Žigi za stene
 • Risbe na stenah: 3 master-razreda in 100 foto-idej
  Žigi za stene
 • Pripravljeni znamki se prodajajo na gradbenih trgih, prav tako jih lahko naročite v specializiranih spletnih trgovinah. Na primer, odlične znamke proizvaja ruska družba "Ecoboi" (fotografija zgoraj). Mimogrede, mesto podjetja je mogoče kupiti in žigosanje (na sliki spodaj).
 • Risbe na steni s koleščkom
  Risbe na steni, izdelane s koleščkom
 • Risbe na steni s koleščkom
  Risbe na steni, izdelane s koleščkom

Tudi pečat za stensko slikarstvo lahko ročno izdelamo iz mikroporozne gume (pena, penasti polimer ali preprosto "pena") in kos kartona.

Stensko slikarstvo z domačimi žigi

Kaj potrebujete: Penina penaste gume (pogosto je prodaja v oddelkih za ustvarjalnost otrok v obliki barvnih listov), ​​karton, svinčnik, pisalne oster nož, škarje in lepilo, in akrilne barve.

Stensko slikarstvo z domačimi žigi

Navodilo:

1. korak. Iz listja porozne gume izrežite kakršno koli obliko ali obliko. Na primer, lahko je krog, kot v našem glavnem razredu, pismu, zvezdici, listi jeseni, metulju, cvetici itd.

 • Lahko naredite več različnih znamk, da ustvarite kompozicijo, recimo, sadje z ročajem (na sliki). Poleg tega morate za vsako barvo narediti ločen žig.

Stensko slikarstvo z domačimi žigi

2. korak. Dobljeni prašek lepimo na košček lepenke. Voila, žig je pripravljen!

 • Če želite žig ponovno uporabiti, uporabite plastično podlago namesto kartona.

3. korak. Če želite začeti barvati steno, je žig v barvi precej obilen, vendar tako, da se barva ne odteče, nato jo pritrdite na steno. Če želite, da je vtis čimbolj jasen, je treba žig enakomerno pritisniti.

Stensko slikarstvo z domačimi žigi

Stensko slikarstvo z domačimi žigi

Nato na enak način postavite natisne na celotno steno, s čimer ohranite enak interval. Da bi se izognili napakam, je priporočljivo predhodno označiti steno. Poleg tega je pred začetkom dela vredno opraviti žigosanje na vsakem osnutku.

 • Neuspeli vtis se lahko previdno izbriše (pod pogojem, da uporabljate barvo na vodni osnovi).
 • Poleg tega lahko tiskanje končate. Na primer, pripravite konture, dodajte barve in zanimive podrobnosti.

4. korak. Ko se žigosani vzorci posušijo, pokrite okrašene stene z glaziranim lakom.

Stensko slikarstvo z domačimi žigi

Stensko slikarstvo z domačimi žigi

Ideja 5. Slikovni barvice na steni skrilavca

Imajo eno ali dve steni z ozadje, ali kreda tabla barve, boste lahko spremenili slike na steni vsaj vsak dan, pišejo tuje besede, narediti sezname in izdelkov za gospodinjske opravke, motivacijskih ali humornih stavkov. Posebno hladna stena s kredo je videti v notranjosti otroške sobe in kuhinje.

Slikanje sten s kredo na ozadju s kredo ali slamnato sliko

Slikanje sten s kredo na ozadju s kredo ali slamnato sliko

Stranska stena

Grifelnaya stena v vrtcu

Stenske stene v notranjosti

Stenske stene v notranjosti

Stenske stene v notranjosti

 • Če želite pustiti sliko, poslikano s kredo za dobro, ga morate samo prekriti z mat lakov.
 • Narišite na površini skrilavca lahko (in potrebujete!) Ne samo barvice, ampak tudi svinčniki s kredo, markerji in barve.
 • Še posebej spektakularno na temnem zidu izgleda kot črka (tako imenovana pobarvana beseda). Če pa niste profesionalni oblikovalec pisav in ne umetnik, potem ni zelo verjetno, da bi napisali besede, vendar to lahko naredite s samozadovoljeno šablono. Glavna stvar je najti pravi kos na internetu.

Ideja 6. Striped Wall

Strižene stene ne samo lepo izgledajo, ampak tudi vizualno popravljajo pomanjkljivosti prostora. Torej, na primer, navpični trakovi "dvignejo" nizke strope in vodoravno povečujejo prostor in potisnejo stene.

Stropne stene v notranjosti kuhinje

Vertikalne proge na steni v spalnici

Striped Wall

Stropne stene v notranjosti

Stropne stene v notranjosti

Stropne stene v notranjosti

Stropne stene v notranjosti

Strižene stene na vrtu

Barve sten v traku z rokami je zelo enostavna, glavna stvar tukaj - skrbno držijo lepilni trak, in izračunati optimalno širino in število pasov.

 • Če želite poiskati želeno število pasov enake širine, a se izmenično barvno, morate višino ali širino stene razdeliti na želeno širino pasov. Ampak obstaja en odtenek - če je število pasov celo, potem bodo robovi stenskih črtic različnih barv. Da bi bilo število pasov neparno oblikovanje in dobimo simetrično zid, je lahko malo "play" s širino trakov ali preprosto razdeliti višino ali širino stene na liho število. Na primer, stena 270 cm visoka je lahko okrašena s 17 trakovi širine 16 cm.
Striped tab

Če želite, da so trakovi na stropu in nad tlemi enake barve, morajo biti neparna

 • Zaželeno je, da imajo trak širine 10-30 cm. Širina manj kot 10 cm je preozka in več kot 30 cm preveč široka in težka.
 • Najbolje je, da narišete trakove z modrim barvnim trakom, ki se odstrani brez sledi, ne da bi pri tem poškodovali stensko oblogo in označili "za jasne linije".
 • Da bi črto naravnost in čiste in barva ne bo umazana pod barvnim trakom, uporabite majhno čopič za barvanje po traku in večjo krtačo za barvanje večine traku. Pomembno je, da na čopiču ni nobene odvečne barve. Premikanje krtače ne sme biti gor in dol po traku, ampak desno levo (čez trak).

Ideja 7. Zidna dekoracija z vinilnimi nalepkami

Vinilne nalepke so dobre, ker so zlahka prilepljene, olupljene, ne puščajo sledi, se prodajajo v veliko različnih slikah in so precej poceni. Z njihovo pomočjo lahko dekoracijo stene spremenite tako pogosto, kot želite.

Nalepke na steni

Nalepka s tekstovnimi stenami v notranjosti

Nalepke na steni

Vinilne nalepke v obliki besed v spalnici

Nalepke na steni

Vinilne nalepke v vrtcu

Nalepke na steni

Vinilna nalepka na kuhinjski steni

Nalepke na steni

 • Največje število dekorativnih stenskih nalepk najdete na Aliexpress in dobre slike lahko iščete gradnjo hipermarketov in priročno trgovin za ustvarjalnost. Če želite, lahko naročite želeno sliko na velikosti, ki jo potrebujete v tiskovni hiši.
 • Najbolje je nalepiti nalepke na poslikane stene ali na trdne ozadje.
 • Preden prilepite sliko, morate narediti oznako.
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map