Топ-20: моден тапет за уникален кухненски интериор

Топ-20: моден тапет за уникален кухненски интериор

Топ-20: моден тапет за уникален кухненски интериор

Уморен ли сте от безоблачните стени на кухнята? Изберете за тях стилен костюм. Избирайки модерен тапет за кухнята, може да бъде много "вкусно", за да засенчи красотата на мебелите, да коригира не много добра геометрия на стаята, да създаде определена атмосфера в помещението и да превърне интериора в непозната. От огромното разнообразие от материали, орнаменти и цветни решения на съвременния тапет, всеки със сигурност ще може да избира нещо, което му харесва и харесва.

Всеки дизайнер се стреми да направи всяка кухня индивидуална

Създаване на ярка индивидуалност на кухнята - основната задача на дизайнера

Луксозни модели

Дизайнерите активно създават колекция от тапети, които ни покани в едно магическо пътешествие в света на невероятни модели и луксозни украшения, непреходни. Възхищавайки се на стените, като че ли ние сме четене на книга със зашеметяваща илюстрации на всяка страница от откриването на нещо ново и вълнуващо - необичайни цветя, пауни, магически, дантелени дрехи от гърдите на баба ми, съкровище, плетени кошници, рози преплетени пергола и разпечатки на старите печати. Меките и нежни пастелни нюанси се комбинират с контрастни ярки акценти. Емоционалните мотиви и цветните решения внасят у дома атмосфера на сърдечност и топлина, която никога не излиза от модата.

Удивителната комбинация от светъл тапет и ярка слънчева светлина правят този интериор уникален и свеж

Меките и нежни пастелни нюанси се съчетават с контрастни ярки акценти, създаващи атмосфера на пролетна свежест

Копиране на колаген

Колагенът е новаторска техника за печат, която за първи път съчетава нюансите на сребро, златото и медта на едно платно. Позволява ви да създадете елитен тапет с ръчно изработен ефект.

Ecowallpaper предлага висококачествени стилни тапети за кухнята с приятни пастелни цветове

Тапетите за кухнята на фабриката Ecowallpaper подчертават индивидуалността на интериора, благодарение на усъвършенстването и усъвършенстването му

Настолно монтирано рекламно послание

Светли, примамливи, модерни истории и модели незабавно привличат окото. Идеален за завършване на акцента стена в кухнята! Водещите производители на тапети са готови да осигурят интериорът ви с ярки личности с помощта на ексклузивни персонализирани извънредно декоративни колекции.

В монохромен интериор, оригиналните тапети играят ролята на акцент

Оригиналният тапет за завършване на акцентната стена в ахроматичния интериор на кухнята подчертава нейната личност

Африкански мотиви

За да създадете уникален интериор кухня смело представя стените "всичко, което е в Африка" - зебри, хипопотами, тигри, жирафи, крокодили и змии, антилопи и леопардови кожи! Идеалното качество на имитация на благородни тъкани от африканската савана ще бъде вашият ключ към успеха!

За украса на стените можете да използвате оригинални

Чувствайте се свободни да изпратите до стените "всичко, което е в Африка" - зебри, хипопотами, тигри, жирафи, крокодили и змии, кожи от антилопа и леопард!

Голяма картина

Голямата картина е отново в тенденция! Стените на кухнята вече не са декорация! В съвременния интериорен дизайн те все повече привличат вниманието, отколкото мебелите и аксесоарите. Осигуряването на качество и издържливост се осигурява от най-новите покрития, а модерният лук получава контрастни цветове. Виртуално избрани компоненти - най-краткият път към шикозен интериор.

Днес дизайнерите успешно използват кухненските стени за декорирането на стаята

Стените на кухнята вече не са декорация! В съвременния интериорен дизайн те все повече привличат вниманието, отколкото мебелите и аксесоарите

Под хипноза

Дали истинска история, било измислица ... Дали фантазия или реалност ... нещо болезнено познато и в същото време малко по-различно ... класически модели (ивици, площади, овал, квадрат, водовъртежи, дамаска, синя шапка) се съдържат в една нова светлина : те са като че ли отпечатани от екраните на медийните приспособления. Иновационните технологии за нанасяне на боя ви позволяват да експериментирате с "изработени" дизайнерски цветове, които не се срещат в природата.

Кухненският тапет може да изглежда като

Тапетите от колекцията "Hypnose" на фабриката Loymina не изглеждат като традиционни тапети за кухнята, така че те са привлекателни

Glamour блясък

Какво е по-близо до вас: луксозен дворец, бохемски шик, подчертана елегантност или еклектична личност с пикантна ексцентричност? Класически кухни и изящни орнаменти с грандиозно позлатяване или сребро ще ви помогнат да създадете модерен и богат външен вид на интериора на кухнята.

Фабриката Ecowallpaper произвежда ярки, монофонични лъскави тапети, които се вписват добре във всеки интериорен дизайн

Ясен лъскав тапет за кухнята от колекцията "Metallic11" от фабриката Ecowallpaper ще бъде подходящ фон за всеки интериор

Пътуване в пространството и времето

Ivy каменни фасади, прозорци безтегловност ажурни тераси, перголи и сенници цвят - и не сте у дома в кухнята, както и уютна парижка кафе, разположен на историческия булевард. Страхотна възможност за интериора на кухнята в средиземноморски стил - изображението на цъфтяща улица под безкрайното синьо италианско небе.

Една от стените на кухнята може да бъде украсена с тапет тапет, който може напълно да трансформира стаята

И сега вече не сте в кухнята, а в съвсем различно пространство и време, благодарение на тапета за историята на една от стените

Пространствените пространствени "измами"

1

Човек трябва само да пожелая и непретенциозен фигура по стените, които ще чуете шумоленето на листата, се чувстват вътрешната движение на дърветата, не се колебайте вълнуващия грапавостта на ажурна плат, вижте блясък и студеното съвършенството на кристалите, и, може би, малко досадно трептене на крилата речни молци.

Тапети с визуален ефект могат визуално да разширят стаята

Тапетите-смеси за визуална трансформация на пространството изглеждат добре на стената на просторна кухня

Хиперболизирана романтика

Хиперболизираният романтичен стил се появява пред нас с дръзки и дръзки външни образи: големи рози, пъстри дантели, орнаменти от лилаво-черни пайети. И дизайнерите от холандската компания Eijffinger ни предлагат да отидем в Париж, в сърцето на Монмартър, да ходим сред улични художници в Place du Tertre. Магическата пролет Париж в разцвет е вдъхновение за създаване на елегантна колекция от тапети "Kiss Madame Pita".

Флоралните теми са все още популярни сред производителите на тапети

Магическата пролет Париж в разцвет е вдъхновението за създаване на елегантна колекция от тапети Фабрика "Kiss Madame Pita" Eijffinger

Ефективен монохромен

Модерна украса на стените не е задължително да е изпълнена с примамливи модели и орнаменти. Не по-малко стилен външен вид и монофонични тапети, особено с пикантни фактури "жар". Специалните технологии за нанасяне на боя осигуряват повърхностния релеф и грапавостта, което му позволява да го възприема по различни начини при всеки поглед или допир. Тенденцията монохромен тапет за кухнята напомня толкова популярни в епохата на арт деко завършващите материали от кожата на stingray или акула.

Еднообразните леки тапети се възползват от необичайна текстура

Монохромни тапети от колекцията "IMPRESS" на фабриката Loymina не могат да се похвалят с изящна цветова схема, но тяхната текстура и приятните нюанси на цветовете са отвъд хвала

Чувствителна простота

Ярката текстура на тапета, лекотата, простотата на изпълнение, съчетана с разнообразието от цветови нюанси на дивата природа, изглежда много естествено, което внася усещане за спокойствие и уют в къщата. Приятно спокойно оцветяване хармонизира пространството, което спомага за отпускане и възстановяване на баланса. Лъскав лъскав тапет добавя блясък и метални акценти към тапета, които са толкова меки, че изобщо не нарушават чувствената простота.

Тапетите от кухнята от колекцията

Дискретните линии на тапета от колекцията "IMPRESS" на фабриката Loymina изпълняват декоративна функция, без да отвличат вниманието от останалата част от ситуацията

Графичен чертеж

Графичният тапет ще ви помогне да създадете динамична креативна среда в кухнята, която ще зарежда ежедневието ви и гостите ви с енергия и вдъхновение. Възприемайки произхода си в ръководствата за квантовата механика и в скиците на съвременната архитектура, осцилиращите и бързите линии упражняват вълнуващ ефект, създават оптични ефекти, визуално променящи размерите на стаята.

В светла кухня тапет с графичен модел служи като декоративен акцент

Графичният тапет ще ви помогне да създадете динамична творческа среда в кухнята, която ежедневно ще зарежда вас и вашите гости с енергия и вдъхновение

Естествени мотиви

Текстури и парцели, забелязани и привлечени от живата природа, помагат на човек да бъде в хармония с хората, със света около него и със себе си. Реалистичните изображения на флората и фауната в студиото за артистична обработка са много свободно и органично интегрирани в почти всички съвременни стилове.

За дизайна на тези тапети е избран макро ефектът, който днес е популярен сред дизайнерите

Тапети Евъргрийн магистрала от завода г-н Perswall използва успешно декоративните характеристики на макро фотографията

изразяване

Човешката потребност от самоизразяване, включително във визуалните, е толкова стара, колкото и света. Желанието за споделяне на чувствата и мислите им успя да ни утвърди на нивото на ДНК. Методите и методите на визуалното самоизразяване непрекъснато се променят в историята. В изобразителното изкуство, а след това има нови стилове и изключителна колекция на дизайнер тапети ни поканят в експериментален път на мистериозните пещерните рисунки на класически шедьоври на Ренесанса до модерно улично графити.

Използването на необичайни истории превръща кухнята в забавно и необичайно място

Творческото самоизразяване ви дава възможност да дадете на интериора неповторима непосредственост и оригиналност

Изкуствено поп изкуство

Стил поп арт през петдесетте и шейсетте години, които иззети Америка, а след това и "старата дама" на Европа, най-вече свързани с портретите на Елвис Пресли и Мерилин Монро от Анди Уорхол и многократно дублирани изображения маркови кутии на Coca-Cola. Днес поп изкуство преживява втора вълна на популярност, която не може да намери отговор в дизайна на тапет. Снимките на тапети за кухнята в духа на поп изкуството неизбежно привличат вниманието с ярки неочаквани скандални техники.

Уникалната атмосфера на 60-те ще бъде възстановена в кухнята, украсена с скандално поп арт

Измамно поп изкуство по стените на кухнята е в състояние да пресъздаде реколта атмосфера на 60-те години

Цветни мотиви

Романтичните флорални мотиви с подходяща фона на текст създават красиви необичайни комбинации. Индивидуални съцветия разсейване лоб и цялата букети, фантазия и разпознаваеми бъркалки могат да създават нежна кухня атмосфера с воал от романтика и наивен. И нека сам се променя сезона извън прозореца, но в дома ви винаги ще бъде лято във всичките му слава цъфтящи поляни.

Положението на тази кухня, разположено на фона на цветни тапети, изглежда уважавано

Тапетите с флорален модел "Celia" изглеждат стилни и елегантни, създавайки подходящ фон за мебели

Естествени фактури

За да придаде на интериора на кухнята уникалността на природата, естествените текстури - сезон, бамбук, ратан, дървесна кора, използвани в производството на съвременни тапети, са в състояние да направят интериора на кухнята уникален. Перфектно решение за поддръжници на еко-дизайн. Колко е приятно да седнеш в мълчание след една детска работа "в природата"! Природните тапети изглеждат необичайни и стилни, създават уютен дом и създават уникално усещане за единство с природата. Колекциите от тапети, използващи естествени материали, олицетворяват две основни идеи - идеята за екологосъобразност и естествена красота.

Ефективността на естествените тапети от бамбук се оценява от дизайнерите

Естествените бамбукови тапети изглеждат необичайни и стилни, създават уютен дом и създават уникално усещане за единство с природата

Реколта и авангард

Bright тапети с голям привличащи погледа реколта или авангарден модел е мощен елемент на украса, която може дори най-простата пространство се превръща в модерен и стилен интериор.

Дизайнерите Ecowallpaper залагат на оригиналната рисунка, меките цветове и хубавата текстура на тапетите

Тапетите за кухнята от колекцията "Retro" от фабриката Ecowallpaper се характеризират с необичаен дизайн и хубава текстура

Цифров панел

Вдъхне нов живот на вашата кухня, създавайки красива и вдъхновяваща интериор с невероятна цифрови панели под формата на небостъргачи картини или светлинна крилати развяващи пеперуди, или изрязани от вестници букви, както и използване на фантазия графики под формата на злато, сребро, бронз, и огледало цветове и дървета. Дайте на вашата кухня ярка индивидуалност!

В съвременната кухня комбинацията от тапети Ecowallpaper създава привлекателен фон за останалата част от обзавеждането

Стенният панел от колекцията "Artist" на фабриката Ecowallpaper се съчетава хармонично с интериора на модерната кухня

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

60 − 56 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map