33 лилаво настроение във вътрешността на лилавата и лилавата кухня

33 лилаво настроение във вътрешността на лилавата и лилавата кухня

33 лилаво настроение във вътрешността на лилавата и лилавата кухня

Лилавата кухня, люлякът или лилавото ще задоволят любителите на нестандартни цветови решения. Собствениците на лилаво жилище като правило са творчески натура, които не търпят стереотипизъм и монотонност. От гледна точка на дизайна, лилаво може да се нарече с абсолютна сигурност най-противоречивият и двусмислен цвят, който може да се превърне в едно от най-важните елементи на интериора и непоправима грешка. Лилавата или лилава кухня е по-скоро любопитство, отколкото норма. Според повечето хора тази кухня изобщо не е свързана с комфорт и топлина. Но как може студът да излъчва от мек лилав или лилав цвят с леки червеникави нотки? Пурпурен цвят е изключително многообразен, капризен и извратен. След като решихме да украсим кухнята в лилави тонове, е важно да не се бъркаме със сянка и цветни придружители.

Кухня в лилави цветове - рядко явление

Кухненска украса във виолетови цветове: зрелищен, но рядък спектакъл

Психология на лилаво в интериора

Виолетовият цвят символизира единството на противоположностите, защото той съчетава хладно и спокойно синьо с горещ и страстен червен, лед и огън, ин и ян, женствен и мъжествен. Балансиране на двата края на цветовия спектър, в цвят лилав обединена тялото с ума, материалът трябва да духовно, но в човешкото тяло - мъжките и женските енергии. Той символизира духовност, мъдрост, мистицизъм, артистичност, вдъхновение, благородство, сила и богатство.

Лилава и лилава кухня: ярки идеи с фото примери за интериор

Изборът на лилав или лилав цвят за дизайна на кухнята изисква редица условия

Виолетът е цветът на мистиците, философите и поетите. В Източна медицина, и по-цветна светлина лилав цвят, свързана с работата на дясното полукълбо на мозъка и епифизната жлеза, която е отговорна за нашата емоции, интуиция и креативност. Не е случайно, че пурпурният цвят се препоръчва за духовни практики и медитации. Смята се, че хората в аурата, в които преобладават виолетовите тонове, са не само творчески, но и притежават лечебни способности.

Красивият виолетов цвят може да окаже отрицателно влияние върху психиката на хората

Наситеният лилав цвят изглежда много елегантен, но може да окаже потискащо впечатление на присъстващите

Величественият виолет винаги присъстваше в дрехите на царете и духовенството, помни поне "папската лилава". Веднъж виолетовият цвят беше цветът на избраните. Така че, Юлий Цезар повярвал, че е единственият човек, достоен да носи пурпурни дрехи. Днес тя е достъпна за всички. Решавайки да го използвате за проектиране на кухнята, не бързат да хванат при първа възможност. Погледнете към разнообразието от цветове и определяне на интериора на най-малкия детайл: царствената лилаво предястие във всяка стая, но не всеки квартал той е сладък.

Светлият лилав цвят във вътрешността на високотехнологичната кухня

Светлият лилав или лилав цвят създава романтична атмосфера дори в кухнята в стила на високите технологии

Спокойна, нежна, приглушени нюанси на лилаво, с помощта на отрицателни умствени състояния като невроза, отчаяние, самочувствие и загуба на вяра в бъдещето, да облекчат умствената умора и стрес. Те също имат положителен ефект върху състоянието на пациентите с епилепсия, сътресение на мозъка, невралгия и множествена склероза. Нюанси на лилаво везни, според психолозите, са в състояние да потискат апетита, така че лилаво или виолетово кухня може да бъде чудесен помощник в борбата за красота и хармония на формите.

Светла и атрактивна кухня в лилави тонове

Внимателната селекция от декоративни елементи и цветови комбинации правят тази кухня ярка и привлекателна

Не се препоръчва използването на лилаво, особено на дълбоките си нюанси, във вътрешността на помещенията, където могат да бъдат хора с алкохолизъм или тежки умствени разстройства. И като цяло, наситените виолетови тонове в интериора трябва да се използват много внимателно. Излишъкът от виолетови може да хвърли меланхолия, да постави в душата чувство на безпокойство, да предизвика депресия и да се лиши от сила. В такава стая, буквално и фигуративно, всичко може да стане "виолетово".

Комбинацията от виолетово и бяло влияе благоприятно на психиката

Отрицателното въздействие на дълбоко пурпурен цвят лесно компенсира изобилието на бялото в интериора

Лилава кухня - от аметист до лилаво

Отказ за лилаво или лилаво кухня, не се мързеливи, за да обърне необходимото внимание на избора на хармонична и уютна сянка. Ако погледнете света през лилавите лещи, ще разберете, че ще бъде доста трудно да направите това. Какво ли по-скъпо: изискан аметист, индиго мистериозни, величествени лилаво, сочни къпини, вкусни сливи, патладжан фантазия, глициния деликатен, планинско лавандула, скромен дърво виолетово, обичка или екстравагантни цъфнали люлякови храсти?

Осветлението в лилавата кухня трябва да подчертае предимствата на цветовата схема

Правилното поставяне на осветление в пурпурна кухня - едно от условията за привлекателност на интериора

Богатата лилаво-лилава скала при декорирането на интериора на кухнята изисква деликатно отношение. Това е само малко претоварване и магически покрито пространство ще се превърне в неприятелска среда, селективни сили и дразнещи.

Лилавата кухня характеризира собствениците като творчески хора

Майсторите на лилавото жилище като правило са творчески натура, които не търпят стереотипизъм и монотонност

Психологическият ефект е пряко свързан с избрания нюанс. Студените нюанси на лилаво със сини и сини нюанси се отличават с отпускащ и успокояващ ефект. Лилаво с червени или червени нотки (аметист, къпина) активира, ободрява, възбужда.

Когато избирате люляк цвят за финала на кухнята, трябва да наблюдавате умереност

Изобилието на цвета на лавандула в тази кухня може да предизвика неприятно напрежение

1

До кухнята в лилави нюанси не изглежда кичево, предпочита се да се даде на ограничен и лаконичен дизайн на мебели със строги геометрични форми.

Ярката слънчева светлина подчертава декоративните особености на лилавото

Комбинацията от бяло-пурпурно или бяло-лилаво-метално - идеална възможност за кухнята в стила на високите технологии и минимализма

Ярки наситени нюанси на виолетово в големи количества се препоръчва да се използват в добре осветени просторни стаи. В една малка кухня ще "окажат натиск върху психиката" и освен това визуално ще "ядат" част от вече липсващото пространство. За да преобразувате кухнята е само няколко ярки акцента или удари!

Елегантен декор на кухненски мебели в лилави тонове

Най-добрите цветове на виолетовата гама се съчетават със спокойни, леки, неутрални цветове, например сиви или бели

Много хубаво и ненатрапчиво във вътрешността на кухнята изглеждат спокойни заглушени тонове от бледо люляко до сиво-лавандула и пепелявосиво-лилаво.

Използването на декоративни елементи в виолетовата кухня

Светли нюанси на люляк в комбинация с розово или нежно синьо ще донесе усещане за свежа ранна утрин в кухнята

Gentle виолетово и лилаво нюанси с фин розов midtone дават кухнята един вид приказка и ефимерното, от която и да диша магия. Гледайки тази кухня, че е трудно да си представим, че някой тук може банални изпържи картофи или готвя месо ... добре, с изключение, че сварено чайове от теменужки, подготвят салати от глухарчета и се пекат палачинки от цветен прашец и звезден прах.

Хармоничен състав на фона, мебели и декоративни елементи

Тапети с различни нюанси на лилаво, съчетани в тона на римските завеси, леките мебели в тази кухня създават един хармоничен състав

Успешно съчетание на цветове за кухнята в лилави тонове

Дизайнерите не препоръчват претоварване на стаята с лилаво или комбиниране в интериора няколко вида виолетови наведнъж. Най-хубавото е, че цветовете на виолетовата гама са съчетани със спокойни, леки, неутрални цветове, например сиви или бели. Комбинацията от бяло-лилаво или бяло-лилаво-металично - идеално за кухня в стила на хай-тек и минимализъм.

Виолетов и студен метал блясък във вътрешността на високите технологии

Виолетът в комбинация със студения блясък на метала се вписва добре в интериора в стила на високите технологии

Уютната и уютна атмосфера може да бъде подпомогната от комбинация от лилави нюанси със сметана или градински чай. Кухня люляк също ще изглежда страхотно с кафяв, бледо сив и розов цвят. Светли нюанси на люляк в комбинация с розово или нежно синьо ще донесе усещане за свежа ранна утрин в кухнята.

Прилагане на правилото

Едно просто разделение на кухнята в "светло отгоре - тъмно дъно" избягва отрицателното емоционално въздействие на лилавото

В бляскавата кухня ще ви помогнат комбинацията от лилаво и перлено бяло, розово, черно и сребро. Кухнята от бледо лилаво може да бъде разредена усърдно със синя, синя, зелена, светло жълта, кремава и сребърна. Но лилавата-лилава ще изглежда страхотно с тъмночервени, смарагдозелени и кафяви нюанси.

Компетентно разпределение на цветните акценти в виолетовата кухня

Много хубаво и ненатрапчиво във вътрешността на кухнята изглеждат спокойни заглушени тонове от бледо люляко до сиво-лавандула и пепелта сиво-виолетова

Светло-виолетовият интериор на кухнята винаги изглежда екстравагантен. Да не забравяме, че цвета Хамелеона, което в комбинация с други цветове е в състояние да се промени до неузнаваемост: В околностите на синьото той подходи индиго, а до червения изглежда лилаво.

Снимки на примери за изящен кухненски дизайн в лилави тонове

Отслабвам в лилавата кухня, според психолозите е по-лесно

Нюанси на лилаво мащаб, според психолозите, може да потисне апетита

Използване на оригинални декоративни елементи в лилави тонове

Деликатните лилави и лилави нюанси с едва забележим розов подтоном ще придадат на кухнята вид приказка и ефимерна, от която и вълшебства с магия

Комбинацията от смели линии и цветове в дизайна на кухнята

Удебеленият силует на кухнята, съчетан с смела цветова схема, дава отличен резултат

Комбинацията от лилаво и тъмни цветове подчертава нейната декоративност

Purple няма да изглежда мрачно, ако интериорът на кухнята съдържа по-тъмни цветове

Deep purple цвят се използва успешно от дизайнерите

Богатият лилав цвят в съвременната кухня изглежда подходящ и хармоничен

Характеристики на осветление лилаво кухня

С естествено и изкуствено осветление виолетовата кухня изглежда различно

Лукс и изисканост на декоративните елементи в кухнята

Използването на допълнителни декоративни елементи ще направи атмосферата в виолетовата кухня луксозна и изискана

Спазването на виолетовия цвят е подходящо за кухненски интериор

Комбинацията от лилаво и естествено дърво е най-подходяща за уважавана модерна кухня

Интериор в виолетови тонове за просторна кухня

Пурпурен цвят е подходящ за създаване на необичаен интериор в просторна кухня

Лилав престилка се вписва добре в тъмен кухненски комплект

В тъмната кухня, ярко лилаво престилка и жълта покривка играят ролята на леко декоративни детайли

Пурпурен цвят във вътрешността на мултифункционална модерна кухня

За такава модерна и многофункционална кухня дълбоко лилаво е най-добрият вариант

Използвайки отпечатъка върху фасадите на мебелите във виолетовата кухня

За да се избегне изобилието на богата лилава в тази кухня, фасадите на мебелите бяха отпечатани с романтичен пейзаж

Играта на цвета се получава, когато се съчетават различни нюанси на люляк

Комбинацията от различни нюанси на люляк създава интересна цветова игра в тази кухня

Пурпурен цвят като акцент в интериора

Количеството лилаво в този интериор е малка, така че цветът от фона се превръща в оригинален акцент

Комбинация от лилави и бежови цветя на тъмен фон на кухнята

На тъмен фон, комбинацията от бежови и виолетови цветя

Светла и просторна кухня - платформа за експерименти с люляк цвят

Светлият лилав цвят в ярко просторна кухня е в състояние да изненада с нови ефекти и усещания

Използвайте виолетови за омекотяване на черно-белия контраст

Малко виолетово в тази кухня веднага привлича вниманието, което прави черно-бялата ситуация по-малко официална

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 − = 34

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map