10 интересни идеи за кухнята и успешни фотопримери за тяхното изпълнение

10 интересни идеи за кухнята и успешни фотопримери за тяхното изпълнение

10 интересни идеи за кухнята и успешни фотопримери за тяхното изпълнение

Търсите как да направите вашата кухня по-интересна и да накарате всички приятели да ревнуват от вас? Предлагаме ви 10 интересни и необичайни идеи, които ще ви помогнат да направите необичаен дизайн на основната стая в къщата.

Работна повърхност без изпъкнали ъгли

Обикновено масата леко завива над фасадата на слушалките и действа под прав ъгъл от различни страни. Това добавя към кухнята на консерватизма и ви кара да се придържате към всички тези многобройни ъгли. Опитайте да играете наоколо с ъглите: да се отървете от тях, да ги заобиколите, да ги направите необичайни.

zov2

Открийте рафтовете

Представете си кухненския комплект без врати. Повярвайте ми, това може да бъде много интересно и подредено. По-добре е да се скрие съдомиялната машина и да се покаже колекция от подправки и интересна услуга.

zov1

Модули за витрини

Можете да отидете по-далеч и да превърнете някои шкафове в витрини, на които да оформят красиви чаши, малки растения в саксии и хладен декор за кулинарни теми.

Прикрита качулка

Скрийте качулката от очите на други хора. Скрийте го под полилей, лампа или още един шкаф, например, с вино. В самия качулка има малко романтика, но твоето въображение ще го направи декорация на кухнята.

zov3

Работна зона вътре в острова

Ако имате остров в кухнята, предлагаме една по-готина идея. Направете го под формата на буквата "C" и на вътрешния ръб подредете работната повърхност. Ще бъдете като готвач, който служи на шедьоврите си.

zov4

1

Престилка с реалистичен печат

Поставете на престилка голям, красив и реалистичен печат. Особено готино ще изглежда печат върху кулинарната тема. В интериора ще се появи малък непогасен живот или широкоформатна снимка на пресни плодове.

zov5

Декорирайте в горната част на стените

Обикновено горната част на стените в кухнята е празна. Там можете да поставите интересни винил стикери. На фона на синьото тапет, ще бъде страхотно да изглежда като облак или кит, на бял фон - черни кърлежи.

Фасаден блясък

Гланцовата фасада с 3D лъскав е една от най-зрелищните тенденции, която не може да се намери във всяка втора сметка на инстаграма. Искаш ли всички да въздъхнат с завист? Изберете акрилен комплект с лъскава фасада.

Фокусирайте се върху осветителните тела

Маркирайте лампите. Обърнете ги, закачете ги със стикери, оцветете ги. Направете ги видими, интересни, крещящи и необичайни. И погледнете колко готини те ще поставят акцент в интериора.

Светлината е точно над масата

Така че поставете акцента в стаята върху най-важното обзавеждане. Няколко точкови лампи, които хващат масата в сенките, изглеждат много готино.

Тези 10 съвета ще ви помогнат да направите вътрешна мечта кухня. Не се страхувайте да допринесете за вашите идеи, да експериментирате и да се наслаждавате на резултата. Направете вашата кухня най-оригиналното и уютно място на Земята!

zov6

Мрежа от салони "Кухни на Беларус" може да помогне за реализацията на всички тези идеи - www.kuhnibelarusi.com

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map