Køkken i skandinavisk stil fra A til Z

Køkken i skandinavisk stil fra A til Z

Skandinavisk stil køkken

Traditionelt betragtes Skandinavien som tre lande: Sverige, Norge og Danmark. Sværhedsgraden af ​​klimaet og mangfoldigheden af ​​den naturlige verden afspejles i den skandinaviske interiør - enkle geometriske former, naturlige materialer og lyse, nogle gange endda kolde farver gør denne stil så forskellige fra de andre. Senest har han formået at fange de fancy af mange og tog fart i popularitet, ikke mindst på grund af det faktum, at du kan bruge den i køkkenet af enhver størrelse, og i den lille indre af køkkenet, han bare passer perfekt! Desuden ser det skandinaviske design ud i køkkenet kombineret med stuen. Hvis du er en fan af fedt design, men minimalistisk hi-tech for dig for kedeligt, og hvis du har et køkken - det er først og fremmest et sted at spise et måltid, og slappe af du foretrækker ikke kun kroppen og sjælen, men også øjnene - køkkenet design Skandinavisk stil til dig!

I dag vil vi analysere nøglefunktionerne i denne stil, vi vil afsløre hemmelighederne og teknikkerne i skandinavisk dekoration og lære, hvad der kræves for at gøre dit køkken til en ægte skandinavisk oase.

Nå, lad os udpege hovedfunktionerne i køkkenet i skandinavisk stil:

 • Lyse farver med lyse imprægneringer;
 • Mange kilder til naturlig og kunstig belysning;
 • Naturlige materialer;
 • Strenghed af former, herunder i møbler;
 • Funktionalitet og utilitarisme af hver ting;
 • Minimal indretning, maksimal ledig plads.

50 nuancer af hvidt

En kort lysdag og hyppig mangel på solskinsskandiner kompenserer for lys dekoration og møbler. Selvfølgelig er hovedfarven i det skandinaviske interiør hvid og alle dets variationer. Hvid udvide plads i et lille køkken, et værelse opdateringshastighed og tilføje luftighed til det indre. Og for at undgå den "hospital" effekt, kan det fortyndes eller erstattet med en lyseblå, grå, eventuelle nuancer af beige, lavendel eller mynte, og i detaljerne og accenter - lys gul, blå eller grøn. Læs mere om designet af hvidt køkken her.

Hvid skandinavisk køkken
Køkken i skandinavisk stil
Hvid skandinavisk køkken

Hvis køkkenet er kombineret med stuen, så kan zoner afgrænses af forskellige farveløsninger (i dette tilfælde er det bedre at have forskellige nuancer af samme farve), men at forene dem med fælles motiver i indretningen, som vil blive diskuteret nedenfor. Vi skal sørge for, at væggenes farve er i kontrast til møblernes farve. Kig på kombinationen af ​​absolut hvide vægge og sorte møbler - det ser meget imponerende og frisk ud.

Sort og hvid kontrast i køkkenets skandinaviske indretning

Afslutning af gulve og vægge

Bedst af alt, et miljøvenligt design fremhæver plankegulvet eller laminatet af lyse farver, der minder om massive planker.

Gulvbelægning med laminat og parket i skandinavisk stil

Effektivt udseende vil være en kombination af lyse vægge og mørke, endda sorte gulve.

Mørke gulv i et skandinavisk stil køkken
Mørke gulv i et skandinavisk stil køkken

Flise er et godt alternativ til et trægulv. Vælg en flise af lette kolde farver.

Flise i indretningen af ​​skandinavisk køkken
1

I udsmykningen af ​​væggene kan du stoppe med en lysegrå, hvid eller ægfarvet maling eller smeltet mælk.

Farven på væggene i det skandinaviske stil køkken

Væggernes farver i køkkenet i skandinavisk stil

Tapetet er også velegnet, og valget er bedre at være på traditionelle svenske virksomheder, og ikke høre, hvad der er skandinavisk design. For eksempel på f.eks. Boråstapeter og ECO tapet. Tapetet kan være både monofonisk og indeholde et billede, i hvilket tilfælde du kan slå det med andre detaljer i køkkenets indre.

Baggrund i køkkenets indretning i skandinavisk stil
Baggrund i køkkenets indretning i skandinavisk stil
Baggrund i køkkenets indretning i skandinavisk stil
Baggrund i køkkenets indretning i skandinavisk stil

Forresten, hvis du besluttede at lim tapet med et billede - er det bedre at gøre det på en væg og resten for at gøre det monofonisk, så interiøret ikke viser sig at være for aktivt. Loft stil kan låne ideen om murværk, men kun delvis, for ikke at gøre interiøret for "industrielt." Hvis du har et køkken-stue, så kan deres design kombineres ved blot at bruge et resonerende murværk i forskellige zoner.

mursten i køkkenet

Hvad med forkladen? Normalt er det hvidt og efterligner murværk, selvom det også kan farves. Andre egnede indstillinger til efterbehandling af forkladen er glas, mosaik og selvfølgelig træpaneler. Vi afhente flere egnede til køkkenindstillingerne, som du kan se på billedet.

forklæde i skandinavisk stil

forklæde i skandinavisk stil

Lad der være lys

I køkkenet i skandinavisk stil vil du altid se store vinduer og lysgardiner lavet af let materiale. Det mest autentiske er ikke at hænge gardinerne overhovedet (som i billedet nedenfor), men hvis der er et andet hus med nysgerrige naboer på den modsatte side, eller du bare foretrækker privatliv, så kan du ikke undvære dem.

Vinduer i køkkenet uden gardiner

Ofte ejes farven på vinduerne med gulvets farve. Selvom vinduerne i dit køkken er små, kan du gardinere dem med lysgardiner for at gøre rummet endnu lettere.

Design af køkkenvinduer i skandinavisk stil

Skandinavisk indretning er præget af en mere integreret del - mange kilder til kunstig belysning. Pas på ikke kun lysekronen, men også af punkt- og gulvlamper. Bare lamperne kan blive den lyse farve accent, forskellig fra den hvide farve på væggene og møblerne. Lysekroner på samme tid kan være de mest futuristiske former, eller omvendt, brise retro stil - være inspireret af billedet!

 • Fittings i skandinavisk stil til køkkenet
 • Fittings i skandinavisk stil til køkkenet

møbler

Skandinavisk køkken domineres af stramning og lakoniske former. Det mindste af møbler, og det der er, har en utilitaristisk karakter selv i store rum. Køkkenet og spisestuen vil være lavet af naturlige materialer, oftest træ, uden overskridelser. Hvad kommer først til at tænke på når det drejer sig om skandinavisk design? Det er selvfølgelig det svenske firma IKEA og deres corporate identity, takket være, at begrebet køkken i svensk stil har spredt sig. På deres kataloger, og bør stole på arrangementet af et sådant køkken. Fasaderne i køkkenet kan være helt hvide, og bordpladen af ​​kontrastfarve, for eksempel sort, vil dekorere dem.

 • Køkken sæt i skandinavisk stil
 • Køkken sæt i skandinavisk stil

Dette er også nødvendigt for at undgå "fusion" i et hvidt punktum. Håndtag på headsettet er simple, metal eller mangler overhovedet. Det er bemærkelsesværdigt, at overfladen af ​​møbler og udstyr er ofte blankt og dermed reflekterer lys - prøv denne metode kan være i et lille køkken: frysere blanke, krom apparater og masser af metalliske overflader visuelt udvide rummet og vil se moderne.

I det skandinaviske interiør er borde og stole lavet af let træ og modtaget minimal behandling eller omvendt, lyse farver.

Spisestue i skandinavisk stil
Spisestue i skandinavisk stil
Spisestue i skandinavisk stil

Plast vil fortynde indretningens naturlighed godt. Ofte erstattes barens tæller det store spisebord - er der ingen vej ud til et lille køkken, hvor hver meter tæller?

 • Bar tæller i køkkenet i skandinavisk stil
 • Bar tæller i køkkenet i skandinavisk stil

På billedet kan du se mange forskellige alternativer til hvide eller træmøbler i en lakonisk nordlig version.

Skandinavisk indretning

Dekorerer køkkenet i skandinavisk stil

Hvis indretningen og arrangementet af køkkenet værdsætter enkelheden, så er der i udsmykningen der, hvor man skal rydde op! Det er den indretning, der trækker vejret i dette nordlige design og giver det ondt. For eksempel kan du dekorere vægge med farverige plakater, gulve - et lyst tæppe, og glem ikke det behagelige udseende af tekstiler: usædvanlige håndklæder, puder og omslag på stole og vindueskarm. I køkken-stuen kan tekstiler resonere i forskellige zoner: de samme puder, tæpper i en lignende stil og meget mere. Og glem ikke det minimalistiske ur! Arranger gryderne med planter, selvom du ikke kan lide at passe på dem, fordi du kan vælge noget uhøjtideligt.

Indendørs planter i køkkenet

Selv hvis du ikke er glad for at jage, vil det se godt ud imiterende horn eller dyrehoved, for eksempel fra pap.

Dekorative hoveder af dyr i det indre

Et andet dejligt stykke indretning, der er betinget af klimaet i de skandinaviske lande, er naturligt eller kunstigt pelsskind.

Skjul og pels i køkkenets indre

Også stor vil være en kridt bord, hvor du kan skrive en menu for en uge eller påmindelser og noter til kære.

kridt wallpapers og whiteboards i køkkenet

Så hvorfor elsker vi skandinavisk design? For det faktum, at han formår at lykkes med at afbalancere kulden i Hi-tech, er Provence-stilens enkelhed og samtidig en moderne klassiker. Vi elsker det, fordi det passer perfekt til små og kombineret med stuen køkkenet på grund af lyse farver og plads ergonomi. Det viser sig, at køkkenet i den skandinaviske stil er valget af en moderne person, der elsker rummet og søger fred i det indre med noter af ondskab.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 − = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map