Culoarea aurie în interiorul bucătăriei

Culoarea aurie în interiorul bucătăriei

culoare aurie în interiorul bucătăriei

Materialele de finisare, mobilierul și accesoriile de culoare aurie au posibilități decorative nelimitate. Cu ajutorul lor, interiorul poate deveni tradițional sau ultra-modern, respectabil sau ... din păcate, pur și simplu fără gust.

În acest material, vă arătăm și vă spunem ce principii trebuie să fie ghidate pentru a se potrivi cu aurul în interiorul bucătăriei.

6 secrete de aplicare a culorii de aur

 1. Culoarea aurie este atât de strălucitoare și de lux încât, în număr mare, poate eclipsa totul și poate supraîncărca interiorul. Pentru a evita pretenția, încercați să o utilizați cu moderare. Doza maximă admisă este într-un raport de 1: 3 cu alte culori.
 2. Cea mai imbatabilă mod de a adăuga luciu în interior cu aur este să o folosiți numai în decor. În bucătărie, pot fi feluri de mâncare, stilou cu cască, vase, lămpi, șorț și chiar un mixer, de exemplu, din alamă sau bronz.
 3. Culoarea aurie pentru a se potrivi cu metalul prețios necesită performanțe de calitate și un mediu decent. De exemplu, patină și aspect aurită cel mai bine pe fronturi de bucatarie de, să zicem, un stejar și un șorț de mozaic de aur va fi în armonie cu partea de sus marmura. De asemenea, amintiți-vă că, mai mult în interiorul aurului, materialele și mobilierul de finisare mai natural ar trebui să aibă.
Set de bucătărie în stil clasic, cu patină și aurire

Set de bucătărie în stil clasic, cu patină și aurire

 1. Aurul este combinat cu toate nuantele, dar mai ales:
 • Cu "rudele" lor: maro, roșu, galben, portocaliu, coral, roz și alte nuanțe calde;
 • Cu culori achromatice alb, gri și negru;
 • Cu tonuri contrastante - albastru, albastru și turcoaz.

Mai multe informații despre toate culorile pot fi găsite în secțiunea "Culoarea bucătăriei".

 1. Detaliile de aur vor fi cele mai potrivite în bucătărie, în stil clasic sau palat, precum și în interioarele moderne în stilul artei deco, pod, hi-tech și minimalismul.
 2. Amintiți-vă că mai mult aur în interior, cu atât mai puțin ar trebui să fie ornamente complexe, desene, plisă, multi-textura, luciu. Culorile neutre reprezintă cel mai bun fundal pentru eroul nostru.

Apoi, vă prezentăm o selecție de fotografii și idei de bucătărie cu detalii de aur.

decorare

Culoarea aurie pe pereți

Culoarea aurie este foarte caldă și reflectă lumina și, prin urmare, este ideală pentru decorarea pereților bucătăriei cu iluminare naturală proastă. Pentru a crea iluzia luminii solare într-o cameră, puteți:

 • Pentru lipirea unuia dintre pereții bucătăriei cu tapet de aur;
 • Decorați pereții cu tencuială decorativă cu aur.

Exemple de fotografii ale zidurilor de aur din interiorul bucătăriei sunt prezentate mai jos.

 • Tencuiala decorativa cu aur in interiorul bucatariei
 • Tapet de aur în interiorul bucătăriei

Într-o șorț

Datorită dimensiunilor sale bucătăria șorțului este locul perfect pentru un accent de aur.

Cel mai adesea, șorțurile de aur sunt mozaicate, dar puteți folosi și alte materiale - piele cu imprimare foto sau plăci vopsite.

Placi pentru șorț în culoarea aurie în interiorul bucătăriei

1

Mistrie de mistreț de culoare aurie în interiorul bucătăriei

plafon

Dacă doriți ca tavanul să fie aur în bucătărie, atunci puteți realiza această idee cu ajutorul țesăturii din PVC, a panourilor de tavan sau a frunzei de aur care acoperă întreaga suprafață sau doar turnarea prin stuc.

Plafonul tavit în interiorul bucătăriei și în sala de mese

Mobilă de bucătărie

Fatade de set de bucătărie

Restaurantul de Aur - soluția este atât de extravagantă încât este posibilă numai dacă sunt îndeplinite următoarele condiții:

 • Fatadele bucătăriei pentru aur ar trebui să fie laconice în formă și design, și anume, nu au înfrumusețări inutile sub formă de sculpturi, panouri, mulaje sau desene.
 • Mobilierul ar trebui să fie, de asemenea, minimalist, astfel încât nimic din interior să nu se confrunte cu atât de mult aur. De exemplu, bucătăria poate fi albă și aurie ca în fotografia de mai jos.
 • Tapetul, podeaua, masa, scaunele, textilele și alte detalii de interior ar trebui să fie realizate în principal din materiale naturale. În caz contrar, există riscul de a face interiorul fără gust.

Bucătărie de aur în interior

Și aurul poate fi doar o parte a bucătăriei, de exemplu, insula sau nivelul superior, după cum se arată în următoarea compilație de fotografii.

 • Bucătărie de culoare aurie în interior
 • Insula de culoare aurie în interior
 • Insula de culoare aurie în interior

Mănuși de mobilă

În cazul în care bucătăria pentru aur este potrivită doar pentru persoanele extreme, atunci bucătăria cu mânere aurite, alamă sau bronz vă va plăcea chiar și conservatorii. În special, ele arată bine pe fundalul fasadelor albe, negre sau gri și în combinație cu alte accente de aur, de exemplu, un candelabru. Exemple ale acestui design de bucătărie sunt prezentate mai jos.

 • Set de bucătărie cu mânere de aur
 • Set de bucătărie cu mânere de aur
 • Set de bucătărie cu mânere de aur

Sala de mese

Sala de mese, cel mai adesea scaune, poate fi de asemenea aur. Scaunele pot avea picioare metalice în culoarea aurului, garoafe decorative din alama pe tapițerie, precum și patina sau potal pe sculptură. Apropo, rândul său, scaunele obișnuite din lemn „prețios“ sau metal, vei fi capabil sa, numindu-le cu vopsea parte la pulverizare, care acoperă aceeași Potala sau tratarea patină.

Scaune de culoare aurie în interiorul bucătăriei

Scaune de culoare aurie în interiorul bucătăriei

Tehnică și instalații sanitare

Decorarea bucătăriei într-un stil clasic, stil loft sau high-tech, acordați atenție aparatelor de aur și instalațiilor sanitare. Particular impresionant va fi o capota complet aurita, o robinet si o chiuveta ca in fotografie.

 • Hood în culoarea aurului
 • Hood în culoarea aurului

Articole sanitare în culoarea aurului

Decor și accesorii

Decorarea bucătăriei cu accesorii în culoarea aurului este o modalitate sigură și ușoară de a decora bucătăria, fără a fi frică să o exagerați. Candelabre și sfeșnice, vase și vase pentru fructe, cornișe și suporturi pentru perdele, rame și fotografii - toate acestea pot fi alese în culoarea metalului solar. Iată câteva exemple de astfel de decorare.

 • Becuri de culoare aurie în interiorul bucătăriei
 • Becuri de culoare aurie în interiorul bucătăriei
 • Becuri de culoare aurie în interiorul bucătăriei
 • Becuri și decor de culoare aurie în interiorul bucătăriei

Becuri și decor de culoare aurie în interiorul bucătăriei

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

45 − 36 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map