Egy házi bár bár vagy mini bár mindenkinek hatalmába kerül

Egy házi bár bár vagy mini bár mindenkinek hatalmába kerül

Egy házi bár bár vagy mini bár mindenkinek hatalmába kerül

Az exkluzív és stílusos konyha belsejében szinte mindig van egy bárpult. Nemcsak a konyhában helyezkedik el, hanem a konyha és az ebédlő, a konyha és a nappali között elválasztó szekrényként is szolgálhat, vagy otthoni mini-bárrá válhat. Az ilyen design létrehozásának folyamata nem túl drága, de előkészítést és tervezést igényel.

Ha harmonikusan beléphet a bárba a konyhában, akkor központi elemévé válik. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a bárszékre nem olyan kényelmes, mint egy hagyományos étkezési, ezért a családi vacsora kell még egy külön táblázatban. A modern dizájn azonban megoldhatja ezt a problémát, és a cikkünk segít Önnek abban, hogy megválaszolja a kérdést: hogyan készítse el magát a bárban? A „Studio”, ez a kialakítás egy nagy eleme a rendezési, különválasztva a nappali a térkihasználás étel, és lehetővé teszi a vendégek, hogy felfüggeszti baráti társaság.

Anyagok a számlálókhoz

Ahhoz, hogy egy sávot otthon készítsen, először ki kell választania az anyagokat. Ne felejtsük el, hogy a legtöbb konyhában mini bár van, ebben az esetben nem tervezik a nagyszerű konstrukciót.

Az oszlop állvány saját kezével a következő anyagokból készülhet:

 • A műanyag olcsó és könnyű anyag, különböző színes megoldásokkal, kényelmes feldolgozással, de nem túl tartós;
 • Forgácslap laminált bevonat - drágább és bonyolultabb művelet, de tartósabb, összehasonlítva a műanyag, a rendelkezésre álló széles színválaszték, a felületek szimuláló színes márvány és nemes fából készült;
 • A gipszkarton lehetővé teszi bármilyen formájú és stílusú formatervezést - a klasszikustól a padlásig; az anyag könnyen festhető bármilyen színben, alkalmas a ház belsejében;
 • Értékes fafajták - ez a design nemes, szilárd és drága lesz, de igényelnie kell az alapvető ácsmunka készségeket.

A sáv kialakítása

Az alábbi szabványos megoldások felhasználhatók egy bár létrehozásához otthon:

 1. Álló sáv.
Hagyományos bárpult

Mini formátumban is elvégezhető. A padlózat maximális magassága ebben az esetben legfeljebb 1,2 méternyire van a padlótól. Itt használhatja a hagyományos bárszék - magas, lábtartóval, háttámlával és karfával.

 1. A kis konyha számára a legegyszerűbb megoldás az ebédlővel ellátott rack kombinációja. A munkaterület magassága körülbelül 900 mm. Kiegészítésként - egy szabvány szék.
 2. Kétszintű konstrukció, amikor egy magas bárpult egy tipikus étkezőasztal mellett helyezkedik el. Ez egy kiváló lehetőség a házak beosztására - az alacsony rész a konyhában marad, a magas pedig a nappaliba kerül.

Az asztal tetejét tesszük - az egész folyamatot

A bárban a saját kezével a konyha több lépcsőben jön létre. Az alapelem itt az asztallap - létrehozza a szükséges belső ékezeteket. Ezért a felhasznált lemeznek vonzónak, erősnek és kopásállónak kell lennie. Ahhoz, hogy a táblagépet magának készítse, szüksége lehet egy forgácslapra, furnérra vagy egyéb fűrészárványra. Vágja fel, és vágja el a megfelelő alakot (elektromos vágószerkezet). A vágási helyeken a szegélyt óvatosan megtisztítják és ragasztják egy speciális szalaggal a végén.

Tipp Az asztallap eredeti színe könnyen cserélhető öntapadó fóliával.

Ha ön nem kívánja a táblát készíteni, akkor vásárolja meg a készterméket forgácslemezből vagy akril kőből.

A "bár" alapja - az erekció fő szabályai

1

A konyhai konyhaszekrény (standard vagy mini) gyártása megköveteli a megfelelő alap létrehozását. Itt a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

 1. Tégla alap - a téglából lefektetve a cementhabarcson, hogy a téglalap alakja fennmaradjon. Jobb, ha vörösre néző téglát használsz, ami nem igényel további díszítést. Egyéb anyagokat kell vakolni. A "bár" sziget jellegű, és a szoba központi elemévé válik. Hasonló minták stabilak és masszívak, és asztalokként vastag fából vagy márványból készült termékeket használnak.
 2. Készíthetsz egy csontváz alapkonstrukciót. Ehhez egy 50 mm-es szélességű fémsarkot vagy 40x40 mm-es fagerendát használnak. A szerkezet elemei össze vannak kötve (hegesztett vagy csavart), majd megtisztítják, festik és beburkolják. Az alap szilárdságának biztosítása érdekében a falhoz vagy álló bútorok sorozatához is hozzá van rendelve. Mivel ez a fajta szerkezet könnyű, masszív munkalapok nem használatosak itt.

Az alábbiakban lépésről-lépésre bemutatjuk a baráti számláló létrehozását a saját kezével, furnérozott fából készült gerendák keretén. Használhatja: forgácslap (de ez az anyag nem a legmegbízhatóbb), rétegelt lemez, farostlemez, MDF és gipszkarton.

Szükségünk lesz:

 • Fa vagy fűrészárut 100-120 cm hosszú (fűrészárut 5 cm vastag fogják használni ebben az esetben, szélessége 15 cm, hossz 105 cm);
 • Lemezek, furnérlemezek, farostlemezek (ebben az esetben tölgy furnér);
 • Szögkocsi, valamint önfúró csavarok 3,8 cm és 50 mm;
 • Asztalos ragasztó;
 • Díszlécek, díszlécek vagy rétegelt lemezek, és szükség esetén 2 - 5 zárójel;
 • Festés, valamint fafesték vagy kétkomponensű epoxigyanta.
Bárpult a saját kezével - utasítás
Bárpult a saját kezével - utasítás
Bárpult a saját kezével - utasítás
Bárpult a saját kezével - utasítás
Bárpult a saját kezével - utasítás

Bárpult a saját kezével - utasítás

Bárpult a saját kezével - utasítás
Bárpult a saját kezével - utasítás

Tipp Bármiiyen formatervezésű bárpult létrehozása, beleértve a mini formátumot is, a korábban végrehajtott rajz szerint szükséges. Jobb, ha egy háromdimenziós modellt használunk, de egy milliméteres papírra vonatkozó program is megfelelő. Ez a megközelítés harmonikus kialakítást tesz lehetővé, amely alkalmas a helyiség és a rendelkezésre álló belső tér méreteire. Ön is azonnal kiválaszthat egy széket és megfelelő felszerelést a rackhez.

De a bár ugyanazt az elvet állítja magukra, de más formában.

Önálló bárpult - lépésről lépésre
Önálló bárpult - lépésről lépésre
Önálló bárpult - lépésről lépésre
Önálló bárpult - lépésről lépésre
Önálló bárpult - lépésről lépésre

De más ötletek a rajongók számára, hogy saját kezüket.

A bár elképzelései saját kezükben állnak

A bár elképzelései saját kezükben állnak

A bár elképzelései saját kezükben állnak

A bár elképzelései saját kezükben állnak

Világítósáv és megfelelő felszerelés

Ahhoz, hogy a bárpult jobban illeszkedjen a konyhába, gondolkodnia kell a világításról. A megfelelő megvilágítással akár egy mini bár is a pihenés és nyugalom zónája lesz.

Legjobb a halogén lámpák megvilágításával, a pántfelület felett egy speciális gerendává. Azonban a mennyezetre vagy a mennyezetre felfüggesztett csillárok alkalmasak erre a célra.

A képen láthatja a sáv megvilágítását.

Világítósáv

Világítósáv
Világítósáv

Tipp A bárpultok világítási sémájának létrehozásakor olyan fényerőszabályzókat is használjon, amelyek képesek megváltoztatni a fény intenzitását. Így könnyedén megteremtheti a hagyományos bárban emlékeztető, egyedi konyha hangulatot.

A világítóberendezés felszerelése nem volt nehéz, az állványt a meglévő csatlakozódobozok és készenléti csatlakozók mellett kell felszerelni. Ha ez nem lehetséges, akkor ajánlott hosszabbítókábelt használni vagy új áramkört vezetni kifejezetten a számlálóhoz.

És amikor a munka létrehozása a bárban, hogy a konyhában tölti, akkor ki kell egészíteni a szükséges berendezések és bútorok - és ez nem csak egy széken (magas vagy normál), hanem a mosogató ételek, speciális tartók és poharak, dekoratív témájú festmények, és természetesen ugyanaz, az alkoholos italok otthoni gyűjteménye.

Ajánljuk, hogy nézzen meg egy videót, ahol a srácok elmondják, hogyan készítsenek egy tölgyet:

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

28 + = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map