Kétszínű fátyol függönyök: kétszínű függönyök és lambrequinok a konyhában

Kétszínű fátyol függönyök: kétszínű függönyök és lambrequinok a konyhában

Kétszínű fátyol függönyök: kétszínű függönyök és lambrequinok a konyhában

A kétszínű fátyol függönye, melyeket a belső fényben és a belsőépítészeti weboldalakon láthatnak, az ablakok egyik legszebb módja. Fátyol - a folyékony, könnyen lefedve áttetsző szövet természetes vagy műszálból készült, széles körben használják a lakberendezésben. Függönyök a konyha ablakán tökéletesen átmennek a fényben és a levegőben, miközben könnyedséget és kegyelmet biztosítanak.

Mivel a tulajdonságok a szövet és a sajátosságait a konyha, a legjobb, hogy válasszon egy fátyol a szintetikus vagy kevert szálas, gazdaságosabb és egyszerűbb kezelni, mint a természetes szövetek, függönyök és helye úgy, hogy ne a végén kövér fröccsenő. A napos oldalon kívánatos védeni a finom drapériát a rozsdásodástól vagy a vízszintes árnyékolástól.

Színek és textúrák

A függönyök fátyolból lehetnek egyszólamúak, zöldségnyomással, bársonyos nyomtatással, fotónyomtatással, hímzéssel, aranyozással, fali burkolattal. Rendkívül lenyűgöző megjelenés függönyök a fátyol, egy határ. Attól függően, hogy a stílus a konyha belső, ablak méretét és alapterületét tér, függöny le lehet rövidíteni, és a hosszú, sima és puha gyűjtött hullámok, szimmetrikus és aszimmetrikus.

árnyékolók

Tulle háló párosítva fátyol függönyökkel

függöny

Függöny virágos mintával

függöny

Függöny bársony nyomtatással

fátyol

Fátyol csipkeverékkel

A belső színek kombinálásának szabályai

A modern konyha belseje a színpaletta befejező falainak, padlóinak, mennyezetszerkezeteinek, bútorainak, háztartási készülékeinek, egészségügyi berendezéseinek harmonikus kombinációján alapul. A kétszínű függönyök, amelyek egymással kombinálva, egy egységes közösséggé kell válniuk. A függönyök fátyolának megválasztásához a következő szabályokat kell követnie:

 • Konyha bézs, fehér, barna árnyalatok ruha krém és fehér, bézs és világos zöld, krém és csokoládé, fehér és dús, barna, aqua és a homok, bézs és kék függöny;
 • A készítmény a mély kék, fehér vagy gyöngyház-szürke színű, a konyhában összhangban türkiz és fehér, ezüst-szürke és fehér, lila és kék, lila és fehér függönyök;
 • világos sárga, csokoládé, bézs - barna és aranysárga, fehér és világos sárga, bézs és barna függöny;
 • zöld, kék, homokkeverék - kék és bézs, smaragdzöld és fehér, türkiz és világosbarna, zöld és bézs, homok és kék függönyök;
 • piros-fehér-fekete belső - gyöngyház szürke és fehér, vörös és krém, szürke és füstös piros függöny.

A színek sikeres kombinációja a konyhában:

S5
Y6
Y7

Gyakran nehézségekbe ütközik a függönyök a kiválasztott konyhai palettán, bizonyos színek jellegzetes tulajdonságainak köszönhetően. Komplex és szeszélyes talált minden árnyalatú lila, a halvány lila a lila tintával, amelyek összhangban vannak csak egymás között, ami egy luxus készítmény néhány árnyalatú zöld, kék, bézs és az univerzális fehér, szürke, fekete.

Az ablakot a lila konyha előnyösen leplezett ugyanolyan árnyalatú szövet kék, bézs, szürke, zöld tónusokkal.

Lila és lila konyha függönyök:

y8
Y9
Y10

Fontos: A lila narancssárga és vörös kombináció nem a legjobb megoldás a konyhaablak díszítésére. Az ilyen kombinációk fejfájást okozhatnak, vagy akár családi konfliktust is okozhatnak.

Kétszínű függöny egy monokróm palettán

Függöny a konyhában kell egyeznie a színösszeállítás és a design a szoba, valamint hozzon létre egy egyszerű nyugodt légkör a jó hangulat főzés, terítés, közös családi étkezések, vendégek fogadására. A fátyol tökéletesen megfelel ezeknek a céloknak, ami nyugodt nyugalmat és kényelmet jelent.

A konyha úgy néz ki, elegáns és kényelmes egy ablak, redőzött függöny egy monokróm paletta - világoskék, bézs, krémszínű, halvány zöld, barack, világos zöld, halvány lila, attól függően, hogy a szín a bútor, dekoráció.

1

Monokróm függönyök:

Y11
Y12
Y13

Kombinációk fehér és más színek az ablak díszítése

Mindig illeszkedjen a fehér kombinációhoz bármely színpalettával. Az ablak, melyet vörös, kék, csokoládé, zöld, bordó, narancssárga, fehér színben díszítenek, különösen látványosnak tűnik. Elfogadható, hogy egyetlen színes hófehér fátyol és textilcsíkok kombinálhatók legyenek, nagy és kicsi minta, fényképnyomtatás.

Kombinációk fehér:

Y14
Y15
Y16

Kétszínű fátyol függöny tervezése

Az ablak kialakítása a belsőépítészet egyik fő tényezője. A két téglalap alakú vászon vékony függönye elfogadható a minimalizmus, a csúcstechnika, a tető, a skandináv, a modern, a japán stílusok számára.

Gyengéd színek együtt több girlandok, borda, rakott, íjak, dekoratív vezetékek, megragadja a megfelelő a klasszikus belső terek, barokk, rokokó, empire, Deco.

Y17
Y18
y19

A fátyol függönyfajtái

 • Klasszikus függönyök és drapériák, amelyek egy vagy két nagy téglalap alakú vászonból állnak, amelyek felfüggesztve vannak a keretből és lazán lógnak. Fel lehet szerelni egy bélést és csákányokat, a felső részt díszítik egy lambrequin. A fátyol függönyei és függönyei lehetnek kétrétegű rétegek összetett összetétele.
Y20
Y21
Y22
 • Két, egymással párhuzamosan rögzített, vagy a keret felett elhelyezett két függesztett függöny, és az ablaknyílás különböző oldalain szétválnak.
Y23
y24
Y25
 • Olasz - két vászonból áll, amelyeket kábelek húztak össze, a gyűrűkön keresztül a rossz oldalon, a sarok sarkaihoz vezettek.
függöny

Könnyű kivitel konyha számára

 • A római redőnyök egy speciális függönyhez rögzített vászon, emelő mechanizmussal, amely a szövetet a gyűrűkön áthaladó vezetékekkel felemeli, puha vízszintes hajtásokkal.
vak

Római vak

 • Francia függönyök - egy ronggyal, amely számos szimmetrikus vízszintes festményt tartalmaz, amelyet egy különleges technológia szerint gyűjtöttek össze. A ruhadarab egy speciális kerethez van rögzítve, emelő és leengedő zsinórral. Süllyesztett állapotban a díszfesték megtartja díszes ragyogását.
árnyékolók

Francia függönyök

Rövid függönyök

A drapéria hossza különösen fontos a konyha belsejében. Gyakran a tipikus lakások szűkössége miatt, ahol a konyhai felvételek ritkán meghaladják a 8 m²-ot, a függönyök hosszát az ablakpárkány szintje határozza meg, 5-7 cm-rel vagy 10-15 cm-rel alul. Azonban ilyen helyzetekben a gyönyörű ablak kialakításának számos módja van: sarokfüggönyök, íves függönyök.

Rövidített függönyök a konyha ablakához:

y29
Y30
OLYMPUS DIGITÁLIS KAMERA

Sikeresen lefedheti az ablakot normál négyszögletes függönyökkel, amelyek nem kevésbé látványosak. A textíliából vagy műanyag gyűrűkből készült dekoratív hangszedők összegyűjtik a vásznat puha hajtásokban.

szövetek

Faros az ablakpárkány felett

Függönyök a padlón

Drapery a mennyezetről a padlóra - az ablaknyílások díszítésének legkedveltebb módja, a legszebb ez a lehetőség tágas szobákban. Mindazonáltal a bútorok és háztartási gépek sikeres elrendezésével elegáns függönyök díszíthetőek a padlóig és egy kis konyhával.

Fotópéldák a különböző területekből álló, hosszú függönyök díszítéséről:

y33
y34
Y35

Az ablaknyílásnak az erkélyajtóhoz való illesztése jobb a padló függönyökkel, de ugyanolyan lenyűgözőek is a középsõ drapériák és függönyök.

Rácsos ablakok erkélyajtókkal:

y36
Y37
y38

A konyha belsejében lévő ablakok díszítése, étkezővel vagy nappalival kombinálva különleges megközelítést igényel. Kombinációi hosszú függöny a monoton ropogós fehér tüll, roll, az osztrák, a római rolók, vízszintes és függőleges redőnyök, védi a fényes napsütésben.

Hosszú függönyök a konyha-stúdió belsejében:

y39
Y40
Y41

Fátyol lambrequin

A Lambrequin egy vízszintes díszítőelem, amely a függöny fölött helyezkedik el, és felső részét fedezi. A dekoráció legfontosabb eleme a sötétkékkel díszített nagydarab bárányhúzs, függöny és tüll nélkül. Sok típusú horizontális textil dekoráció: lágy és kemény, széles és keskeny, sima és prisborennye, hullámpapír, zhatye, díszített szalagokkal, zsinórok, szalagok.

Az ablak kis ablakban történő kiszerelése jobb, mint egy aszimmetrikus lambrequin, egy téglalap alakú vízszintes elem, ellenkezőleg, vizuálisan csökkenti a mennyezetet. A magas mennyezeteken a választás szinte korlátlan - a kompozíció a lakberendezés és a színpaletta stílusától függ. A fátyolból készült lambruckles szabadon áthalad a fényben, vizuálisan kibővül, és különleges kényelmet biztosít a szobában.

Kétszínű lambrequin:

y42
y43
y44

Lambrequin függönnyel párosítva:

y45
Y46
Y47

Tulle fátyol

A légtelenített, súlytalan fátylat gyakran tollként használják. A függőleges csíkokkal díszített tülfa fátyol vizuálisan emeli az alacsony mennyezeteket, a térkiemelés érdekében jobb, ha vízszintes mintával vagy csíkkal rendelkező szövetet választ. Az áttetsző köd illúzióját egy fehér szövedék támogatja egy többrétegű kompozícióban a kék, piros, lila, fekete vagy smaragdzöld fátyol háttérén.

y48
y49
Y50

Fontos, hogy a fürtök és a fülbevalóból készült lambrequineket egy másik szövetből, például organza-ból téglával keverjék össze, mivel a burkolóelemek harmonikus kombinációja zavart.

A függönyök rögzítésének módja

A fátyol egy hajlékony, szinte súlytalan szövet, amellyel számtalan kombinációt hozhat létre bármely keretben. A leggyakoribb lehetőségek a következők:

 • flip át a kereten;
 • a zsanérokon;
 • a gyűrűkön;
 • mágneseken;
 • a kuliskon;
 • a fűzőlyukakon;
 • horgokkal;
 • a függönyszalagon;
 • a bilincseken.
rögzítés a karikán

A karnisok felszerelési lehetőségei

A középen varrott két sima vagy többszínű fátyolmintából hosszú ruhát lehet felakasztani, és mindkét oldalon beállíthatja a hosszt a dobozon keresztül. Egyrészt alsó szövet a padlóra, a többi résztől alkotnak karnis, hurkokkal az interneten keresztül párkány 1-2 alkalommal, attól függően, hogy a hossza az ablak megnyitása, a szemközti oldalon. A vászon második felét használhatja a második burkolóelemnek, ami a függönyöket ábrázolja.

perekidy a párkány

Forduljon át a kereten

Sarokpántok - kevésbé népszerű módja a függönyök rögzítésére. A függönyök tetejére egy vak szalagot ragasztanak, és varrják a szárnyakat, amelyeken keresztül a keret elhalad.

A hurkok típusai:

 • Split, tetejére vagy oldalára kötve;
 • all-in-one vagy siket;
 • dekoratív kötőelemeken;
 • a gombokon.
énekeltek

A hurkok típusai

hurok

Csuklópántok íjak formájában

hurok

Deaf Loops

hurok

Csuklópántok

árnyékolók

A zsanérok függönyei

A sötét függöny kiváló helyiségekkel díszíti a szobákat, ahol viszonylag jó természetes megvilágítás van, és nincs szükség arra, hogy a szövetet folyamatosan mozgassa a ponyva fölé. A vászon felső részén egy speciális horizontális zseb-sarkát varrunk, amelyen keresztül a keret elhalad. A Kulisk egy további díszítőelem lehet, amelynek kialakításában gyakran használt csipkebetétek, fonat, szalagok.

Függönyök a kulcshoz:

y58
y59
Y60

Rendkívül népszerű fém- és műanyag fűzőnyílások. A fűzőlyukak átmérője eltérő lehet. A fűzőlyukak telepítéséhez nincs szükség varrógépre.

szemek

szemekhez

y62
y63
y64

Ablakfúrás igényel tökéletes íz, figyelem, arányérzet és türelem. A késztermékek és díszítő elemek megfelelő mintái megtalálhatók az online áruházak katalógusában. Választhat a megfelelő szövetek és tartozékok a belső és varrni a saját függönyöket, de a kezdő, hogy hozzon létre egy sikeres kompozíció nem könnyű. A komplett modellek a stúdióban a legalkalmasabbak a függönyök varrásához.

Fotógaléria: fátyol a konyhaablakokon

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 + = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map