TV pentru bucătărie - cum să alegi și să plasezi corect

TV pentru bucătărie – cum să alegi și să plasezi corect

Televizor pentru bucătărie

Televizorul de astăzi este o parte integrantă a camerei de zi, un plus convenabil pentru dormitor și un atribut obișnuit pentru mulți oameni, deoarece, în medie, petrecem pe acesta de la 1 la 5 ore zilnic. Dimineața, televizorul din bucătărie ne ajută să ne trezim, prânzurile și mesele îl fac mai interesant, iar gospodinele sunt mai distractive pentru a găti. Dar este cu adevărat necesar în acest loc? Depinde de numărul de membri ai gospodăriei, de obiceiurile lor și de zona apartamentului. Dacă sunteți sigur că aveți nevoie de un televizor în bucătărie, ar trebui să decideți cum să plasați televizorul în bucătărie, astfel încât să nu se împrăștie spațiul și ar fi convenabil să îl urmăriți.

Pregătiți pentru cumpărare

Alegerea unui televizor în bucătărie este o afacere responsabilă. Trebuie să țineți cont de următoarele recomandări:

 • Alegeți tehnica de care aveți nevoie în funcție de dimensiunea camerei;
 • Pentru a închide televizorul, este necesar ca acesta să nu interfereze cu pregătirea hranei și cu recepția acesteia, astfel încât să se determine în prealabil locul pentru aceasta;
 • În bucătărie, tehnica ar trebui să fie compactă și stabilă.

Sfat! Dacă sunteți interesat de soluții de design non-standard, consultați următoarele fotografii. Printre modelele de înaltă tehnologie puteți găsi unic - este un televizor încorporat pentru bucătărie și un panou flip sau rotativ.

Televizoare rotative și integrate în interior

Să aruncăm o privire mai atentă la modul în care diagonala ecranului TV depinde de zona bucătăriei.

Recomandările de bază sunt următoarele:

 1. Pentru bucătării standard, în cazul în care zona de bucătărie nu depășește 9 mp m, Merită să alegeți un televizor cu o diagonală de 20 cm sau mai puțin.
 2. În bucătării de până la 15 metri pătrați. m este mai bine să instalați modele de până la 25 de centimetri.
 3. În camere spațioase, puteți agăța un televizor cu o diagonală de 36 inch.

TV în bucătăria mare

 1. În cazul în care bucătărie combinată cu living sau este un apartament studio, dimensiunile echipamentului nu ne putem limita - cel mai important, pentru a alege locul potrivit unde va atârna pe perete sau pune un televizor cu o diagonala de 40 de inci.

Sfat! Dacă multiplicați lungimea camerei cu 6, obțineți dimensiunea minimă a diagonalei TV în inci. Vor fi oferite programe confortabile de vizionare.

Și mai multe fapte - un televizor mare este de dorit să urmăriți de la o distanță de cel puțin 2,5 metri, iar dacă dimensiunea echipamentului este de aproximativ 15-20 cm, atunci distanța este redusă la 1,5-2 metri. Ar trebui să puteți vedea clar tot ce se întâmplă pe ecran, dar nu trebuie să vă apropiați de televizor.

1

O nuanță la fel de importantă în alegerea unui televizor pentru bucătărie este unghiul de vizualizare. Tehnica trebuie să fie atârnată pe perete, astfel încât ecranul să fie clar vizibil și să nu lumineze din toate punctele bucătăriei. Unghiul de vizualizare depinde de matricea modelului - cu cât este mai mare, cu atât este mai scump modelul.

Specificații tehnice

TV în bucătărie ar trebui să ofere o imagine de calitate, chiar și atunci când este văzut de la o distanță scurtă. Prin urmare, tehnologia trebuie să aibă în mod necesar un nivel ridicat de contrast și rezoluție.

Există următoarele tipuri:

 1. Televizoarele cu LED-uri oferă imagini de înaltă calitate datorită rezoluției înalte. Le puteți urmări din orice punct. În plus, acestea sunt economice din punctul de vedere al consumului de energie (cu 40% mai mici comparativ cu modelele standard) și pot fi foarte subțiri (cele mai recente modele). Singura nuanță este că prețul plăcerii este ridicat.
 2. Variantele LCD reprezintă combinația optimă de calitate și preț. Dar punctele de vizionare aici vor fi limitate - nu în orice unghi va oferi o imagine clară și de înaltă calitate. Cu toate acestea, această problemă poate fi rezolvată - pentru aceasta trebuie să alegeți o montare rotativă specială pe perete - bracket. Maeștrii vor putea să facă un astfel de dispozitiv și cu mâinile lor - principalul lucru este acela de a determina la ce înălțime este mai bine să aranjezi tehnica.
 3. Modelele cu plasmă reprezintă o imagine obținută prin strălucirea unui fosfor sub acțiunea razelor ultraviolete. Un astfel de ecran nu necesită iluminare suplimentară, deoarece fiecare celulă plasmă este o sursă de lumină independentă. Cu toate acestea, toate modelele cu plasmă sunt mari, diagonala lor minimă este de 32 inci, astfel încât să se potrivească armonios în bucatarie de cel putin 16 metri patrati. m.

Puteți alege TV mari sau mici, în bucătărie, pentru a da prioritate moderne high-tech, sau un design mai tradiționale, găsi un panou articulat sau încorporat, pentru a cumpăra același televizor pentru camera de zi. Principalul lucru este să evaluezi ce capabilități funcționale ale echipamentului de care ai nevoie cu adevărat în bucătărie, pentru a nu plăti în zadar în zadar.

Este convenabil, atunci când modelul va avea deja un tuner digital terestru integrat. Astfel, puteți reduce în mod semnificativ numărul de fire din bucătărie. Doriți să vă bucurați de videoclipul dvs. preferat sau de fotografierea la domiciliu? Apoi, este necesar ca echipamentul să fie echipat cu un port USB. Modul Slideshow pentru vizionarea fotografiilor de familie, a radioului încorporat și a WiFi-ului - toate aceste accesorii super-high-tech sunt în modelele moderne de televiziune. Dar funcția 3D este mai necesară pentru camera de zi, iar în bucătărie nu este necesară - pentru că nu va transforma această cameră într-o sală cinematografică completă.

Am plasat corect televizorul în bucătărie

Dacă în camera de zi televizorul este așezat vizavi de canapea, atunci în bucătărie, mai ales compact, pot apărea dificultăți. Aproape întotdeauna cea mai bună soluție este să atârni televizorul pe perete, folosind o montare specială, dar nu renunța la opțiunile încorporate.

TV pe perete în bucătărie

Televizoarele cu cinematografe vechi trebuiau instalate pe suprafețe plane - un prag de fereastră, o masă, un frigider. Au ocupat o mulțime de spațiu, și chiar și fixările de aici nu au salvat situația, pentru că erau greoaie. Odată cu apariția multor modele de televizoare cu cristale lichide, problema sa rezolvat, deoarece acestea sunt mici, îngrijite și delicate, datorită cărora se potrivesc mult mai bine chiar și în spațiile modeste de bucătărie.

Există o singură cerință generală - televizorul trebuie să fie situat departe de placă și de la chiuvetă, la o înălțime confortabilă pentru ochi. Există multe opțiuni pentru o astfel de instalare:

 • Soluția standard este de a suspenda televizorul pe perete;
 • Montați echipamentul în mobilier și puneți-l în același rând cu capota, cuptorul încorporat și cuptorul, creând o unitate elegantă a suprafețelor tehnice;
televizor încorporat în bucătărie
Un loc neobișnuit pentru a construi un televizor în bucătărie
 • Locul într-o nișă făcută de propriile mâini;
 • Utilizați setul cu cască raft, dacă sunt disponibile (cel mai bine este de a comanda un set cu un loc sub televizor) sau aveți posibilitatea să proprii mâini pentru a închide un raft, potrivit pentru mobilier, așa cum se arată în fotografie:

Setați cu rafturi pentru TV

TV pe raft

 • Dacă sunteți în bucătărie pentru o lungă perioadă de timp pe picioare, este mai bine să plasați ecranul la înălțimea maximă, direct sub tavan. De asemenea, puteți utiliza suprafața dulapului sau a frigiderului în aceste scopuri.

La ce înălțime trebuie să închideți televizorul în bucătărie

La ce înălțime trebuie să închideți televizorul în bucătărie

Televizor pe frigider

Sfat! Următoarele fotografii prezintă exemple despre modul în care puteți ascunde televizorul - de exemplu, plasați-l într-un dulap cu ușile care pot fi blocate și deschideți-l numai când este necesar.

TV în interiorul unității de bucătărie închise

În cazul în care bucătăria este pentru dvs. - un loc de seara prietenos și mese de familie, atunci ecranul ar trebui să fie plasat la înălțimea ochilor celor așezate. Pentru exemple de astfel de plasări, consultați fotografia:

TV în bucătărie de deasupra mesei

Un mic monitor poate și nu se atarna pe perete și se pune pe masă.

Și unde puneți televizorul în camera de bucătărie? Cea mai bună opțiune pentru acest tip de planificare este opțiunea, atunci când un televizor este numai în camera de zi. Dacă aveți nevoie de 2 televizoare, atunci pentru bucătărie selectați un televizor cu ecran diagonal mai mic.

TV în bucătărie-cameră de zi

TV în bucătărie-cameră de zi

Și nu uitați că modelul cel mai performant ar trebui să se potrivească cu conceptul interior al spațiului - pentru aceasta puteți completa corpul cu elemente decorative din piele, piatră, lemn.

TV Decor

În plus, va trebui să respectați cerințele standard de siguranță - protejați dulapul și ecranul de murdărie, grăsimi și apă.

Cum să închideți televizorul pe bracket cu propriile mâini, uita-te la video:

4

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

46 − = 38

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map