Cum să alegi un ceas de bucătărie sau să-i faci singur

Cum să alegi un ceas de bucătărie sau să-i faci singur

ceas în bucătărie

Ceasul din bucătărie este ceasul principal din casă, deoarece este necesar în timpul gătitului și în timpul adunării tuturor membrilor gospodăriei pentru treburile proprii. Și pot decora interiorul și să demonstreze gustul gazdelor, așa că ar trebui să fie aleși conștient. Astăzi vă vom spune cum să alegeți un ceas în bucătărie cu 6 sfaturi și 40 de exemple foto. Dar pentru cei cărora le place să lucreze cu obiecte de artizanat, vă sugerăm să vă familiarizați cu clasa de master în ceea ce privește realizarea ceasurilor de perete pentru bucătărie cu mâinile dvs., pe care le veți găsi la sfârșitul articolului.

6 sfaturi pentru alegerea unui ceas

 1. O mică bucătărie - un ceas mic, un mare - mare

Orele mari într-o bucătărie mică vor agăța spațiul, însă într-o bucătărie spațioasă, bucătăria-cameră de zi sau sala de mese se va arăta în toată gloria și va fi vizibilă din ambele părți ale camerei.

Ceasul mediu și mic din bucătăria mare se va "pierde" și nu va arăta atât de spectaculos. Dar într-o cameră mică vor fi atât convenabile, cât și compacte.

 • Ceas mare în interiorul unei bucătării-living spațioase
  Mare în interiorul unei bucătării spațioase living-room
 • Ceas mic în interiorul unei bucătării mici
  Mic în interiorul unei bucătării mici
 • Dimensiunea universală a cadranului este de 33-36 cm în diametru, ca în fotografie de mai jos.

Ceas de perete în interiorul bucătăriei

 1. Ceasurile "Duty" ar trebui să fie din cuarț

Ceasul mecanic este un clasic veșnic, este durabil și este mai valoros decât ceasurile din cuarț, datorită mecanismului mai complicat și ajustării manuale în timpul montării. Cu toate acestea, au dezavantaje semnificative - costuri ridicate, o mică varietate de modele, progres inexact și nevoia de lichidare în timp util. Sunt de acord să monitorizeze în mod regulat munca de ceas de bucătărie "la datorie" și să le pornească, nu va fi foarte convenabilă, mai ales dacă sunt montate pe perete.

Cuarț ceasuri pe baterii și la un preț sunt mai accesibile, și "plimba" mai exact, și de lichidare nu are nevoie, și fără zgomot. Și gama de design din această categorie este mult mai mare astăzi. Puteți alege instanțe de la modele clasice, de exemplu, cu un pendul la cele mai moderne, inclusiv cele electronice.

 • Cu toate acestea, dacă alegeți un ceas în sala de mese sau în loc de prioritate nu confortul de utilizare, dar frumusețe, durabilitate și chic, apoi alegeți modelele mecanice. Cel mai adesea, acestea au cazuri foarte bune, finisaje excelente și "funcții" clasice de luptă, pendul sau cuc.
 1. Acordați atenție ceasului cu funcții suplimentare

Alegerea unui ceas în bucătărie, gândiți-vă la ce funcții suplimentare ar putea fi necesare:

 • Dacă aveți nevoie de ele în primul rând pentru gătit, atunci obțineți un mic ceas electronic sau obișnuit cu un temporizator ca fotografia de mai jos.
 • Un ceas retro cu un timer în interiorul bucătăriei
 • Un ceas retro cu un temporizator
 • Fiți atenți la ceasul stației meteorologice, dacă creșteți plante de interior sau au, de exemplu, podele din lemn și un set de bucătărie. Un higrometru și un termometru vă vor ajuta să controlați umiditatea și temperatura aerului.
 • Afișarea datei și zilei săptămânii este o funcție simplă, dar utilă în viața de zi cu zi.
 1. Cele mai bune ceasuri pentru bucătăria clasică sunt din lemn, cu cadran rotund și cifre romane
 • Pentru interioarele clasice ale bucătăriilor (în stil Provence, baroc, imperiu, Shebbie Chic etc) este mai bine să alegeți un ceas de lemn cu un cadran rotund, dar nu neapărat cu un caz rotund. La urma urmei, de exemplu, cazurile de ceas cu pendul tradițional au forma unui dreptunghi sau a unei elipse.
 • În ceea ce privește figurile, cei mai tradiționali sunt romani, dar arabii frumosi nu vor strica designul clasic.
 • Cazul și setul de ceasuri în stilul clasic este preferat de lemnul natural, și nu din MDF sau plastic pe scară largă sub copac. În acest caz, pentru clasele elegante și stricte, de exemplu, în stilul palatului, arborele ar trebui să fie lustruit, iar stilurile Provence și Shebi - ched. Celelalte detalii (cadran, săgeți etc.) pot fi metalice în culoarea bronzului antic sau a aurului.
 • Pentru o sufragerie în stil clasic sau pentru o bucătărie foarte spațioasă, puteți alege nu un ceas de perete, ci un ceas de podea cu pendul, greutăți, o luptă sau cu un bufet și un bar.
 • Vintage ceas de masă
 • Ceas mecanic în interiorul camerei de bucătărie-sufragerie
 • Vintage stil ceasuri în interiorul bucătăriei clasice
 • Vintage stil ceasuri în interiorul bucătăriei clasice
 • Vintage stil ceasuri în interiorul bucătăriei în stil loft
 • Uita-te în bucătărie în stilul Provence
 1. Cele mai bune ceasuri pentru bucătărie în stilul modern sunt laconice, dar originale

În interior modern (într-un stil scandinav, stilul de minimalismul, hi-tech, etc), ceasul poate fi concis sau, dimpotrivă, complicat, dar, în orice caz, design-ul original din cauza texturată, culoarea, forma cadranului și cazul, și distanțe neobișnuite și săgeți. Ceasurile moderne pot fi realizate din plastic și din lemn și din metal.

 • Nu vă recomandăm să cumpărați ceasuri în bucătărie fără diviziuni - acestea sunt interesante pentru a le privi, dar pentru a marca timpul de gătit de către ei sau pentru a orienta cât de multe minute au rămas înainte de a părăsi casa este incomod.

În cursor puteți vedea o fotografie a ceasului în interiorul bucătăriei moderne.

 • Ceas în interiorul bucătăriei în stil scandinav
 • Ceas în interiorul bucătăriei în stil scandinav
 • Uita-te în interiorul bucătăriei moderne
 • Uita-te în interiorul bucătăriei moderne
1

Uita-te în interiorul bucătăriei moderne

 1. Așezați ceasul într-un loc astfel încât să îl puteți vedea atât în ​​timpul gătirii, cât și în timpul mesei

În cazul în care pentru a pune sau atârnă un ceas de bucătărie este cel mai convenabil? Cele mai frecvente locuri sunt:

 • Deasupra mesei sau peste tejghea barului;
 • Deasupra ușii, a arcului sau a orificiului de intrare;
 • Deasupra capotei (dacă are o vizor sau vă permite să atârnați dispozitivul la înălțime);
 • Pe raft este un set cu cască (dar mai departe / în sus de la aragaz și chiuvetă).

Încercați să alegeți un loc astfel încât în ​​timpul zilei dispozitivul să nu primească lumina directă a soarelui. În următoarea selecție de fotografii sunt câteva exemple de plasare a ceasurilor în bucătărie.

 • Uita-te în interiorul bucătăriei
 • Uita-te în interiorul bucătăriei
 • Uita-te în interiorul bucătăriei
 • Uita-te în interiorul bucătăriei
 • Uita-te în interiorul bucătăriei
 • Uita-te în interiorul bucătăriei

Maestru de clasă

În cele din urmă, prezentăm o clasă de masterat despre cum să facem un ceas de perete pentru bucătărie cu mâinile noastre.

Uita-te la tine

Pasul 1. Pregătiți orice bază pentru fabricarea cadranului. Poate fi orice: lemn, placă, plăci de vinil, carton, spumă poliuretanică sau chiar un burete vechi. Principalul lucru este ca piesa de prelucrat ar trebui sa se potriveasca dimensiunilor mainilor mecanismului ceasului si puteti gaura o gaura pentru ao fixa in ea.

Pasul 2. Marcați centrul discului și faceți o gaură în el cu o șurubelniță (la viteze reduse, pentru a nu deteriora piesa de prelucrat) sau cusute. Diametrul burghiului trebuie să corespundă diametrului șurubului mecanismului de ceas.

Pasul 3. Dacă materialul necesită prelucrare și decorare, atunci acest lucru trebuie făcut înainte de instalarea mecanismului. De îndată ce fundalul cadranului este gata și uscat, va trebui să traseze linii sau numere (de preferință, folosind un șablon pentru ao face curat). Cu toate acestea, dacă doriți, puteți face fără ele. La sfârșitul desenului, întregul cadran trebuie acoperit cu un lac acrilic mat pe bază de apă în 2 straturi. Apoi, întregul decor va deveni mai durabil și mai tolerant la curățenia umedă.

Pasul 4. Acum este timpul să instalați mecanismul de ceas (poate fi cumpărat separat sau eliminat din ceasuri vechi / ieftine). Pentru aceasta, mecanismul este separat de mâna a doua, minut și de oră și îl introduceți în gaura pregătită din partea greșită a cadranului. Apoi, în partea din față a ceasului, puneți șurubul cu piulițe, ora, minutul și, în sfârșit, mâna de mâna a doua (dacă este).

Pasul 5. Ura! Ceasul pentru bucătărie este gata, trebuie doar să rotiți săgețile pentru a vă asigura că nimic nu le împiedică rotația, introduceți bateria și agățați produsul pe perete.

Dar astfel de idei de fotografie de design și decor de ceas de bucătărie auto-făcute pot fi luate ca o notă.

Uita-te la tine - idei

Uita-te la tine - idei

Uita-te la tine - idei

Uita-te la tine - idei

Uita-te la tine - idei

Uita-te la tine - idei

Uita-te la tine - idei

Uita-te la tine - idei

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − = 27

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map