4 idei Deco și 8 soluții economice pentru tabelul zilei de naștere

4 idei Deco și 8 soluții economice pentru tabelul zilei de naștere

setarea mesei

Succesul unei petreceri cu prieteni sau o familie de întâlniri pentru o zi de naștere depinde în mare măsură de aspectul mesei. Pentru cei care organizează sărbătoarea în sine sau organizează o surpriză pentru un iubit-o, am pregătit o selecție de 85 de fotografii de inspirație de porții de vacanță ridicat la 4 decor de masa si de 8 sfaturi cât de frumos și ieftin pentru a acoperi și decora masa de ziua mea.

Puțin despre pregătirea și problemele organizaționale

 • După ce ați stabilit data și ora vacanței, stabilind lista oaspeților, meniul și bugetul, trebuie să începeți să revizuiți serviciul și decorul pe care îl aveți. Asigurați-vă că vasele, aparatele, vasele pentru tratamente și servetele sunt în cantitatea și calitatea corespunzătoare.
 • să acorde o atenție mai ales la prezența de feluri de mâncare la deserturi: prăjituri standuri, unități, și feluri de mâncare rafturi pentru fructe si dulciuri, farfurii de desert, și linguri, precum și lumânări și tuburi pentru băuturi.

Servirea zilei de naștere

 • Dacă nu sunteți familiarizați cu regulile de servire - nu contează, designul modern al mesei la domiciliu nu necesită respectarea strictă a regulilor, dar trebuie învățate anumite principii. Un aranjament aproximativ al dispozitivelor și vesela poate fi luat în considerare în următoarea schemă.
Aranjamente tabel
 • De asemenea, în avans este necesar să se gândească la detaliile designului mesei. Și în acest lucru vă veți ajuta la selecția de fotografii și sfaturi.

4 idei de design

Idea 1. Designul mesei, susținut într-un stil neobișnuit și o schemă de culori

Orice servire, consecventă într-un singur concept și schemă de culoare, va fi frumoasă. Dar pentru a face masa festivă să arate mai ales originală, ar trebui să alegeți un stil neobișnuit, o schemă de culori sau un motiv.

Iată câteva idei proaspete pentru decorarea mesei pentru ziua ta de naștere:

 • Așezându-se în stilul unui Rus - acest tip nu a devenit încă la modă și nu a avut timp să-și facă nucă. O masă cu matryoshkas, un samovar, cockerels pe bastoane și volanul va fi amintit exact de către oaspeți și va crea o atmosferă plină de suflet.
 • Servind în stilul unei Rusi
 • Servind în stilul unei Rusi

Servind în stilul unei Rusi

 • Stilul rustic - a fost mult timp popular în decorul nunții, dar nu a avut încă timp să se imbrace în designul festivalurilor de casă. Rustik merită atenție nu numai din cauza "tendinței" sale, dar și datorită faptului că face posibilă decorarea mesei cu propriile dvs. mâini, în mod literal, din instrumente improvizate și materiale naturale.

Masă festivă în stil rustic

Masă festivă în stil rustic

 • O altă tendință în decor - negru și alb-roz-aur gamă cu printuri: dungi, zig-zag și mazăre.
 • Setarea mesei festive cu runner în puncte polka
 • Setarea mesei festive cu runner în puncte polka
 • Setarea mesei festive cu runner în puncte polka
 • Modele de flori pe feluri de mâncare - clasicul veșnic, trăind o renaștere. În tendința, florile sunt nu numai în vase și în figura de porțelan, dar, de asemenea, în textile de masă.
 • Servirea pentru o zi de naștere cu motive florale
 • Servirea pentru o zi de naștere cu motive florale
 • Servirea pentru o zi de naștere cu motive florale

Idea 2. Design tematic al mesei

Ziua de naștere, cu un link către orice subiect, este sortită succesului și fotografiilor frumoase.

Subiectul pentru vacanțe pentru copii și adulți este mult și pentru fiecare nevoie de a-și alege accesoriile.

1

Ce elemente ale layout-ului tabelului pot fi stilizate?

 1. Decor de servetele;
 2. Servind un meniu dulce, inclusiv prăjitura;
 3. Băuturi decorative în sticle;
 4. Decoratiuni de masa: vaze, sfesnice și alte accesorii;
 5. față de masă;
 6. Plăci de meniu și meniuri.

Sfaturi:

 • De regulă, partidele tematice nu necesită decor scump, puteți decora complet setul de accesorii de bază și faceți multe lucruri cu mâinile tale. Deci, pe o față de masă albă clasică, puteți pune piese din material în culoarea potrivită.
 • Încercați să urmați nu numai tema dată, ci și o anumită scală de culoare în tot - de la decorarea vesela și până la decorarea sticlelor.

Iată câteva exemple de structuri de tabel pentru o zi de naștere tematică (adult):

Setarea tablelor în stil hawaian

Setarea tablelor în stil hawaian

Servirea mesei în stilul mafiei italiene

Servirea mesei în stilul mafiei italiene

Servirea mesei pentru o zi de naștere în stil mexican

Servirea mesei pentru o zi de naștere în stil mexican

Servind o masă și un bomboană în stilul filmului Great Gatsby

Servind o masă și un bomboană în stilul filmului Great Gatsby

Tematică care servește în stilul orașului Gotham

Tematică care servește în stilul orașului Gotham

Ideea 3. Orientarea sezonieră și decorarea sezonieră

Dacă petrecerile cu aniversare tematice sunt mai potrivite pentru petreceri cu prietenii sau matinee pentru copii, atunci este mai bine să celești mai tradițional și elegant, cu o familie sau o recepție a oaspeților. Gândiți-vă cum să aranjați masa în funcție de timpul anului în care v-ați născut sau de ziua de naștere. Această opțiune de design are un mare plus - puteți decora masa nu numai frumos, dar și relativ ieftină, folosind materiale naturale sezoniere: flori, fructe, frunze, conuri și ramuri.

Pantofii de vară pot fi decorați cu flori de grădină sau de câmp în vase mici și înguste, precum și fructe, după cum se arată în fotografia de mai jos (vezi prin).

 • Setarea tabelului pentru o zi de naștere de vară
 • Setarea tabelului pentru o zi de naștere de vară
 • Setarea tabelului pentru o zi de naștere de vară

Toamna masă festivă poate fi decorată cu frunze îngălbenite, ghinde, conuri, ramuri rowan, standuri din lemn, legume sezoniere, de exemplu, dovleac. Schema de culori, desigur, constă în culori de toamnă: portocaliu, auriu, galben, burgund, maro, etc.

 • Setarea mesei de toamnă
 • Setarea mesei de toamnă

Setarea mesei de toamnă

Pentru ziua de iarnă, conuri și ramuri uscate de copaci, de exemplu, cenușă de munte, se vor potrivi, dar în nici un caz nu au mâncat pin. Gama de culori aici ar trebui să fie culori reci și combinații contrastante: albastru + alb, albastru + alb, argintiu + alb, etc. Dar florile de Anul Nou (roșu și verde), precum și decorațiunile de Crăciun sunt cel mai bine evitate. Ca decorațiuni, fulgi de zăpadă, stele și bufnițe sunt potrivite.

 • Pentru a exclude complet asocierea decorului de iarnă cu Anul Nou, trebuie să puneți pe vase de masă cu flori, de exemplu, trandafiri albi ca în fotografia de mai jos.

Aniversarea zilelor de naștere

Aniversarea zilelor de naștere

Ziua de naștere de primăvară este decorată în culori blânde, masa este decorată cu flori proaspete, de exemplu, lalele și zambile, precum și sălcii, crengi de cireșe. Îmbunătățiți starea de spirit de primăvară pot fluturi decorative.

Primăvară de servire pentru ziua de naștere

Primăvară de servire pentru ziua de naștere

8 soluții pentru servirea bugetară

Nu neapărat să sărbătorim ziua de naștere a cumpărării de accesorii noi pentru servire, deoarece majoritatea pieselor pot fi ușor și ieftin realizate din materiale improvizate și naturale.

 1. Vasele pot fi făcute din sticle, cutii și borcane de sticlă, decorate cu dantelă, pânză, vopsea, panglici, iută, etc. Exemple de fotografii ale acestui decor sunt prezentate mai jos.

Decoreaza vase pentru setarea mesei cu mainile tale

Decoreaza vase pentru setarea mesei cu mainile tale

 1. Pentru a decora masa, se vor potrivi bilele pline cu heliu. Iată ideile potrivite pentru servirea mesei pentru ziua de naștere a copilului și chiar a unui adult. Bilele trebuie selectate în conformitate cu schema globală de culori a modelului tabelului.

Decorează cu lămâi și marmură

Bile festive pentru ziua de nastere

 1. Servetele pot fi decorate:
 • Inele de margele și margele, care pot fi făcute cu mâna în avans;
 • Inele pentru servetele din margele
 • Inele pentru servetele din margele
 • Inele pentru servetele din margele
 • Bandă sau sfoară (pentru stil rustic de servire).

Decor de servetele cu panglici

 1. Ce pot folosi în loc de flori scumpe pentru a servi mese și servetele? În cazul în care ziua de naștere este sărbătorită în vara, problema cu culorile acolo - trebuie doar să colecteze în prealabil (într-un loc curat) și compoziția de domeniul de margarete, trifoi, salcie plante medicinale, sau chiar kashek. Acest design va fi foarte blând și elegant.

Flori și plante de câmp în setarea mesei

În toamna și iarna sunt potrivite sucursalele și conurile, pe care le puteți picta cu propriile mâini, de exemplu, în vopsea de aur ca pe următoarea fotografie din dreapta.

Conuri în setarea mesei

În primăvară, și în orice moment al anului, în loc să culorile din șervețelele decor pot fi folosite crengute de verdeață, cum ar fi rozmarin sau cimbru (foto de mai jos), și puteți pune într-o ramuri de salcie vaza.

Decor de verde servetele

 1. Pentru decor, de exemplu, plăci de snack și cărți cu numele pe care le puteți folosi aproape orice: fructe, legume, dulciuri, produse de patiserie, aceleași conuri, frunze, ghinde, nuiele, Plute din vin și multe altele.

Decorarea cardurilor înregistrate

Decorarea cardurilor înregistrate

Decorarea cardurilor înregistrate

 1. Pentru decorul mesei puteți folosi hârtie: tăcere, folie, carton colorat, ondulat.

Decorul unei mese festive din hârtie

 1. Deasupra am afirmat deja că obișnuita față de masă albă, care se află în fiecare casă, poate fi ușor modificată sau complet înlocuită de către alergători, care sunt ușor și rapid cusute. În fotografia de mai jos, o piesă este cusută din sac și dantelă, iar cea de-a doua este cusută din țesătură albă de bumbac, împodobită cu vopsea de material special.

Alergători pentru servirea cu mâinile lor

Și o față de masă festivă poate fi făcută cu mâinile tale de pe hârtie, de exemplu hârtie kraft sau din pagini legate de cărți.

Fețe de masă

 1. Și, în sfârșit, puteți economisi timp pentru spălarea vesela și a banilor cu ajutorul unui tacamuri de unică folosință frumoasă, pe care trebuie să o ridicați după culoare.

Setarea tablelor cu tacamuri de unică folosință

Ei bine, asta e tot. Sperăm că ați învățat deja câteva idei și sunteți gata să începeți să organizați această vacanță. Vă dorim ca eforturile să fie plăcute, iar ziua de naștere a fost plăcută și sinceră!

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 59 = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map