10 συμβουλές για τη βελτίωση της κουζίνας των 9 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα

10 συμβουλές για τη βελτίωση της κουζίνας των 9 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα

10 συμβουλές για τη βελτίωση της κουζίνας των 9 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα

Σχεδιάζοντας μια περιοχή σχεδιασμού κουζίνας 9 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα - το έργο όμως και όχι απλό, αλλά αρκετά πρότυπο και λυθεί. Αυτό το υλικό παρουσιάζει 10 συμβουλές για τον τρόπο εξοπλισμού και διευθέτησης ενός μικρού χώρου, καθώς και 30 φωτογραφίες μοντέρνων εσωτερικών χώρων κουζίνας με εμβαδόν 8,5 - 9 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα για την έμπνευσή σας.

Contents

10 συμβουλές για τον εξοπλισμό της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα

Συμβουλή 1. Εξετάστε το σχεδιασμό σε ένα ειδικό πρόγραμμα

Ανεξάρτητη σκέψη για την επισκευή, τη διάταξη και το σχεδιασμό της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα που αξίζει να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα 3D σχεδίασης. Αυτό θα σας βοηθήσει να φανταστείτε τη μελλοντική κατάσταση, να παίξετε γύρω από τη διάταξη των επίπλων, να σχεδιάσετε την καλωδίωση και το σχέδιο φωτισμού, να δούμε πώς διαφορετικές υφές και σχήματα θα δούμε μαζί.

Υπόδειξη: η δημιουργία ενός έργου κουζίνας πρέπει να ξεκινά με ένα νεροχύτη και μια σόμπα (εάν είναι φυσικό αέριο), αφού αυτά τα σημεία στρατηγικής σημασίας είναι συχνά καλύτερα στα σωστά σημεία.

Από την άποψη του σχεδιασμού εσωτερικού σχεδιασμού, είναι πολύ χρήσιμο να συνθέσουμε ένα κολάζ υλικών δειγμάτων (Material Board). Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να γίνουν αντιληπτά σε ένα συμβούλιο σχέδια κατάστημα-αγόρασε άρεσε υφάσματα κουρτινών και επιπλώσεων, ταπετσαρίες, επενδύσεις δαπέδων και τοίχων, μπογιά σε μορφή φύλλων Α4 και ούτω καθεξής. Έτσι μπορείτε να καταλάβω πώς να συνδυάζονται μεταξύ τους υφές και χρώματα , υφάσματα και υλικά διακόσμησης στην πραγματική ζωή.

Συμβουλή 2. Παρατηρήστε τον κανόνα του "τριγώνου εργασίας"

Κατά το σχεδιασμό της μελλοντικής κουζίνας, προσπαθήστε να οργανώσετε ένα νεροχύτη, φούρνο και ψυγείο κοντά ο ένας στον άλλο, αλλά όχι πολύ κοντά. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε τον πιο κατάλληλο χώρο για το μαγείρεμα.

Συμβουλή 3. Το καλύτερο σύνολο - ενσωματωμένο και γωνία, ύψος μέχρι την οροφή

Ίσως, αυτή η διαμόρφωση του ακουστικού θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε τον χώρο της κουζίνας και να το χρησιμοποιήσετε όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Ένα παράδειγμα ενσωματωμένου και γωνιακού ύψους κουζίνας μέχρι την οροφή παρουσιάζεται στο επόμενο ρυθμιστικό φωτογραφιών.

 • Μπεζ κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων μέτρα
 • Μπεζ κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων μέτρα
 • Μπεζ κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων μέτρα
 • Μπεζ κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων μέτρα
 • Μπεζ κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων μέτρα

Το εσωτερικό της κουζίνας των 9 τετραγωνικών. μέτρα στο διαμέρισμα στην "stalinka".

Συμβουλές:

 • Γιατί τοποθέτηση στη γωνία του νεροχύτη, ένα βολικό μέρος για την αποθήκευση των πραγμάτων και το μαγείρεμα, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα σετ με τραπεζοειδή γωνιακό πάτωμα δαπέδου.
 • Οι οικιακές συσκευές (συμπεριλαμβανομένου του ψυγείου) σε μια μικρή κουζίνα θα πρέπει επίσης να είναι ενσωματωμένες και να μην αποσπώνται, τότε η ενότητα όλων των προσόψεων θα κάνει το εσωτερικό σωστά.

Δείτε επίσης: Σχεδιασμός κουζίνας στο stalinka.

Συμβουλή 4. Εάν υπάρχει μια επιθυμία και μια ευκαιρία, συνδυάστε την κουζίνα με ένα μπαλκόνι ή το παρακείμενο σαλόνι

1

Αν χρειαστεί να ανανεώσετε την κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων. μέτρα, γιατί όχι στη διαδικασία της ενσωμάτωσης με το σαλόνι ή το μπαλκόνι; Ναι, η αναδημιουργία δεν είναι πάντοτε δυνατή και η εναρμόνισή της είναι αρκετά ενοχλητική, αλλά δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξηθεί η κουζίνα.

Κουζίνα 9 τετραγωνικών μέτρων. m, σε συνδυασμό με το καθιστικό

Συμβουλή: Αν σας αρέσει η ιδέα της ένταξης στην μπαλκόνι στην κουζίνα, αλλά «νομιμοποίηση» της είναι δύσκολο (ή μάλλον απίθανο) τότε δεν μπορεί να διαλύσει τον τοίχο, και το μόνο παράθυρο και η μπαλκονόπορτα, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

Ένα παράδειγμα συνδυασμού κουζίνας με μπαλκόνι

Συμβουλή 5. Αντί για μια ταλάντευση πόρτα, τοποθετήστε μια συρόμενη πόρτα ή ανακατασκευάστε την πόρτα σε μια καμάρα

Swing πόρτα καταλαμβάνει πολύ χώρο, έτσι κάνει τις επισκευές στην κουζίνα 9 πλατεία. m, σκεφτείτε την αντικατάστασή του με μια πιο συμπαγή δομή ολίσθησης. Επίσης, μπορείτε να επαναφέρετε την πόρτα σε μια τοξωτή ή απλά να την αφήσετε χωρίς πόρτες, έχοντας εκδώσει μόνο τις πλατφόρμες.

Αψίδα στην κουζίνα

Συμβουλή 6. Ευθυγραμμίστε το πάτωμα, τοίχους ή οροφή, προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε το δωμάτιο όσο το δυνατόν λιγότερο

Το πάτωμα είναι καλύτερα ισοπεδωμένο με αυτοεπιπεδούμενο αυτοεπιπεδούμενο κονίαμα αντί για τσιμεντοκονία.

Όσον αφορά το ανώτατο όριο στην κουζίνα στο πρότυπο ύψος 2,5-2,7 m είναι να εγκαταλείψει αρθρωτή κατασκευή, γιατί ακόμη και με την εγκατάσταση ψευδοροφών ελάχιστη απώλεια ύψους θα είναι περίπου 5-7 εκ. Ωστόσο, μερικές φορές χωρίς αρθρωτές κατασκευές σε μια μικρή κουζίνα δεν είναι κάνουμε χωρίς. Έτσι, για παράδειγμα, ένα κιβώτιο από χαρτόνι γύψου μπορεί να κρύψει κάτω από τον ίδιο έναν αεραγωγό από ένα εκχύλισμα και άλλες επικοινωνίες γεμίζοντας χώρο.

Συμβουλή 7. Διακοσμήστε το εσωτερικό σε έντονα χρώματα

Εάν η ανακατασκευή και οι ριζικές αλλαγές στην κουζίνα δεν είναι μέρος των σχεδίων σας, μπορείτε να το αυξήσετε οπτικά, διακοσμώντας το εσωτερικό σε μια ελαφριά ή ουδέτερη περιοχή. Λευκό, μπεζ, κρέμα, ελαφριές αποχρώσεις του μπλε, του γκρι και του πράσινου δεν θα μούφουν το φως της ημέρας, κάνουν το δωμάτιο πιο ευρύχωρο και ακόμα πιο τακτοποιημένο στην εμφάνιση. Παραδείγματα σχεδιασμού κουζίνας 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα στο επόμενο ρυθμιστικό φωτογραφιών.

 • Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα
 • Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα
 • Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα σε κλασικό στιλ
  Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα σε κλασικό στιλ
 • Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα με κόκκινους τόνους
  Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα με κόκκινους τόνους
 • Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα με κόκκινους τόνους
  Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα με κόκκινους τόνους
 • Εσωτερικό Κουζίνα 9 τ.μ. m σε ανοιχτά χρώματα

Συμβουλή 8. Δημιουργήστε ομοιόμορφο φωτισμό

Στην κουζίνα 9 τ.μ. m να μην κρεμάσει μόνο ένα πολυέλαιος οροφής - το κεντρικό φως θα δημιουργήσει σκιές και περαιτέρω στενότητα του δωματίου. Αύξηση θα βοηθήσουν επιπλέον λαμπτήρες, ας πούμε, στην τραπεζαρία και, φυσικά, στην εργασία.

Υπόδειξη: θέλετε να διακοσμήσετε το εσωτερικό της κουζίνας με έναν σύγχρονο τρόπο; Κρεμάστε τον πολυέλαιο όχι στο κέντρο της οροφής, αλλά ακριβώς πάνω από το τραπέζι.

 • Παράδειγμα επιτυχημένου φωτισμού της κουζίνας 9 τ.μ. m
 • Παράδειγμα επιτυχημένου φωτισμού της κουζίνας 9 τ.μ. m

Συμβουλή 9. Επιλέξτε έναν λειτουργικό αλλά ελαφρύ πίνακα

Τα πτυσσόμενα τραπέζια είναι μια σωτηρία για μικρές κουζίνες, στις οποίες οι επισκέπτες λαμβάνουν συχνά. Σε αυτή την περίπτωση, να έχετε κατά νου ότι οι πίνακες και οι καρέκλες είναι καλύτερο να επιλέξουν τους πνεύμονες και κατά βάρος, και από την όραση.

Συμβουλές:

 • Η πιο συμπαγής μορφή της τραπεζαρίας για ένα τραπέζι είναι ορθογώνια ή τετράγωνη.
 • Εάν δεν λαμβάνετε συχνά επισκέπτες, σπάνια τρώνε στο σπίτι και ζείτε μόνοι τους ή μαζί, γιατί να μην τοποθετήσετε το τραπέζι ράφι μπαρ? Θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χώρο πιο ευρύχωρο.
 • Με την ευκαιρία, μπορείτε να διακοσμήσετε την τραπεζαρία κουζινάκι, τότε κάτω από το κάθισμά του μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα.
 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα
 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα
 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα
 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα
 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό της κουζίνας 9 τ.μ. μέτρα

Συμβουλή 10. Διακοσμήστε το εσωτερικό, μην το παρακάνετε με τη διακόσμηση

Κατασκευάζοντας το εσωτερικό, θυμηθείτε ότι:

 • Για μικρές κουζίνες, είναι καλύτερο να επιλέξετε απλές κουρτίνες από ένα ελαφρύ μονόχρωμο ύφασμα ή με ένα λεπτό σχέδιο. Κατάλληλοι τύποι: Ρωμαϊκή, ρολό, περσίδες, κλασικές κουρτίνες χωρίς ισχυρή κουρτίνες.
 • Ο πολυέλαιος σε μια μικρή κουζίνα είναι κατά προτίμηση συμπαγής και "ευάερος", για παράδειγμα, από γυαλί.
 • Διακοσμητικά τοίχου σε σχέδιο κουζίνας 9 τ.μ. m χρειάζονται σε μικρές ποσότητες. Αρκεί να διακοσμήσετε την τραπεζαρία με μερικές φωτογραφίες ή εικόνες, πίνακα ή ρολόι.
 • Το υπόλοιπο ντεκόρ θα πρέπει επίσης να υπάρχει στο ελάχιστο. Τα φυτά εσωτερικού χώρου σε όμορφες γλάστρες, ένα κερί στο τραπέζι, ένα πιάτο καραμελών και ένα ζευγάρι αξεσουάρ στο ράφι θα αναζωογονήσουν το εσωτερικό χωρίς να το υπερφορτώσουν.
 • Τα μαγνητικά που έφεραν τα ταξίδια συχνά φέρνουν περιττή ποικιλομορφία και αίσθηση σύγχυσης στο περιβάλλον, επομένως είναι καλύτερο να τα συλλέγετε κάπου αλλού, όχι στη μικρή κουζίνα σας.
 • Διακόσμηση κουζίνας
 • Διακόσμηση κουζίνας
1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

53 − 43 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map