Όλα για τον εσωτερικό σχεδιασμό της λευκής κουζίνας

Όλα για τον εσωτερικό σχεδιασμό της λευκής κουζίνας

λευκό εσωτερικό της κουζίνας

Το λευκό είναι το χρώμα της ελαφρότητας, της ευκολίας και της καθαρότητας. Οι κουζίνες λευκού χρώματος μας καταπλήξουν με το χώρο και φαίνεται ότι ακόμη και ο αέρας γίνεται καθαρότερος. Επιπλέον, οι κουζίνες σε φωτεινά χρώματα αντικατοπτρίζουν θετικά την ευημερία των ιδιοκτητών και είναι πάντα στο ύψος της μόδας.

Λευκή κουζίνα - τα επιχειρήματα υπέρ και κατά

Argument v. 1: Ίσως το κύριο πράγμα που σταματά το μεγαλύτερο μέρος του σχεδιασμού της κουζίνας στο λευκό είναι η πορεία. Μάλιστα, σε ορισμένες επιφάνειες, π.χ. στο πάτωμα από ξύλο ή laminate λεκέδες από την οθόνη του κρασιού θα είναι δύσκολο ή και αδύνατο, και γυαλιστερό λευκό έπιπλα είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα. Ως εκ τούτου, μια ελαφριά κουζίνα πρέπει να πληρώσει λίγο περισσότερη προσοχή στη φροντίδα και τη συντήρηση της τάξης.

Αντισταθμιστικό: Αλλά δεν πρέπει να υπερβάλλουμε το λερωμένο άσπρο, και σίγουρα δεν κερδίζετε, αν το προτιμάτε σκούρα χρώματα - σκόνη και βρωμιά σημεία σε σκούρες επιφάνειες δεν είναι λιγότερο αισθητή.

Λευκή κουζίνα με ελαφριά διαταραχή

Λευκή ποδιά αγριόχοιρου

Λάβετε υπόψη ότι από την άποψη της πρακτικότητας, δεν είναι τόσο πολύ το χρώμα που είναι σημαντικό, όπως τα χαρακτηριστικά ποιότητας, υφής και απόδοσης των τελικών υλικών και επίπλων. Επιπλέον, οπτικά, οι φωτιστικές κουζίνες σε κατάσταση διαταραχής φαίνονται πολύ πιο γοητευτικές από τις έγχρωμες και σκοτεινές κουζίνες.

 • Για να καταστήσετε τους κατώτερους ντουλάπες της μονάδας κουζίνας λιγότερο βρώμικο, η επιφάνεια του τραπεζιού πρέπει να κρεμάει πάνω τους 3-4 cm.
 • Λευκές προσόψεις της κουζίνας - απολύτως όχι μάρκα! Γυαλιστερό λεία επιφάνεια είναι ιδιαίτερα εύκολο να καθαριστεί, για παράδειγμα από MDF. Αλλά επιτραπέζια κορυφή είναι καλύτερα να λάβει ένα ξύλινο, αλλά όχι σκοτεινό - στις σκοτεινές επιφάνειες θα είναι ορατοί όλοι οι λεκέδες, τα μικρά ψίχουλα, η επικάλυψη λίπους και η σκόνη.
Λευκή κουζίνα με τραπεζάκι που σερβίρει
 • Αν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, τότε επιλέξτε να καθαρίζονται εύκολα υλικά: το πάτωμα είναι καλύτερο να τεθεί ένα φως γρανίτη / πλακάκι / πέτρα / μουσαμά, αλλά όχι η σανίδα και laminate. Η ποδιά του λευκού γυαλιού δεν θα είναι πολύ πρακτική, αλλά το λευκό κεραμίδι θα κάνει. Από μια σκοτεινή ποδιά είναι καλύτερα να απορρίψετε - η σκόνη θα είναι ορατή, ειδικά λόγω του οπίσθιου φωτισμού.
 • Λευκό πάτωμα και το πάτωμα σαν ξύλο δρυός εξακολουθεί να απαιτεί διπλή φροντίδα, ως εκ τούτου, πιο πρακτικό να επιλέξουν το φύλο του παραδοσιακού καφέ, αλλά όχι σκούρα χρώματα ξύλου.

Το επιχείρημα v. 2: Ο Λευκός συνδέει πολλούς ανθρώπους με νοσοκομεία σε νοσοκομεία. Ναι, στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να παρακάνετε αυτό το χρώμα, και αντί της ευκολίας μπορείτε να πάρετε μια περιττή στείρα εμφάνιση.

Αντισταθμιστικό: Το φαινόμενο αυτό μπορεί εύκολα να αποφευχθεί εάν οι σωστές αναλογίες για την αραίωση του σχεδιασμού λευκό κουζίνα συμπληρωματικά χρώματα, καθώς και για τη δημιουργία ενός ενιαίου και απαλό φωτισμό χώρο.

Το επιχείρημα αριθ. 3: Το λευκό χρώμα χάρη στο win-win και τη μόδα για το σκανδιναβικό στυλ έχει γίνει πολύ δημοφιλές και ακόμα και τυπικό.

Εσωτερικό της λευκής κουζίνας με gzhel

1

Αντισταθμιστικό: Ακόμα κι αν έχετε συνηθίσει να αποφευχθεί η προβλεψιμότητα σε όλες τις εκφάνσεις της, δεν πρέπει να φοβόμαστε να σχεδιάσει το εσωτερικό σε λευκό, αφήστε την προσωπικότητά σας να αντικατοπτρίζει ένα ταιριαστό έπιπλα, ενδιαφέροντα υφάσματα, διακόσμηση, γίνονται με το χέρι ή vintage στοιχεία. Επιπλέον, είναι το λευκό φόντο που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη διακόσμηση και το ύφος του εσωτερικού όσο συχνά και στο βαθμό που θέλετε.

Τι γίνεται με τα επιχειρήματα;

 1. Φυσικά, το κύριο πλεονέκτημα είναι η επίδραση της επέκτασης του χώρου, επειδή, όπως γνωρίζουμε, οι αποχρώσεις του φωτός έχουν την ιδιότητα να οπτικοποιούν το δωμάτιο ευρύτερα. Για παράδειγμα, στενό χώρο χάρη στους λευκούς τοίχους θα εμφανιστεί ευρύτερη, και το ελαφρύ δάπεδο και οροφή θα κάνει την κουζίνα με χαμηλά ταβάνια υψηλότερη. Εδώ είναι μια επιλογή από φωτογραφίες των λευκών μικρών και στενών κουζίνες στο στυλ της Προβηγκίας, μινιμαλισμό και σκανδιναβική χώρα (στρίψτε δεξιά).
 • Εσωτερικό μιας μικρής λευκής κουζίνας
 • Εσωτερικό μιας μικρής λευκής κουζίνας
 • Εσωτερικό μιας στενής λευκής κουζίνας
 • Εσωτερικό μιας στενής λευκής κουζίνας

Σχεδιασμός λευκής κουζίνας με λευκά πλακάκια στο πάτωμα

 1. Εάν τα παράθυρα πάνε προς τα βόρεια, τότε η καλύτερη επιλογή είναι μια κουζίνα γάλακτος, όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Κουζίνα με χρώμα γάλακτος

Αλλά και για τις "νότιες" κουζίνες αυτό το χρώμα προσεγγίζει όχι λιγότερο, ειδικά αν επιλέξει το λευκό με ένα κρύο podtonom.

Σχεδιασμός λευκής κουζίνας

 1. Το κυρίαρχο λευκό μπορεί να κάνει τη σοβαρότητα των κλασσικών εσωτερικών χώρων πλούσιων σε επιτηδευμένα σχήματα και περίπλοκη διακόσμηση, λεπτή και ελαφρύτερη.
 • Λευκές κλασικές κουζίνες
 • Λευκές κλασικές κουζίνες
 1. Και, όπως ήδη αναφέρθηκε, το λευκό χρώμα μπορεί να είναι ένα τέλειο υπόβαθρο για οποιαδήποτε άλλα φωτεινά, ουδέτερα ή αντίθεση χρώματα. Με άλλα λόγια, η λευκή κουζίνα, όπως ένα καθαρό φύλλο χαρτιού, θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε το αριστούργημά σας και να πείτε την ιστορία σας.

Αναπαραγωγή χρώματος

Ο σχεδιασμός της λευκής κουζίνας μπορεί να είναι:

 1. Μονόχρωμη, όταν σχεδόν όλα στο εσωτερικό υποτάσσονται σε ένα χρώμα και σχετικές αποχρώσεις της κρύας και ζεστής θερμοκρασίας. Αυτή η επιλογή είναι αρκετά συγκεκριμένη και απαιτεί φινίρισμα υψηλής ποιότητας, έπιπλα και αξεσουάρ, τη χρήση κυρίως φυσικών υλικών. Αλλά μπορούμε να συνδυάσουμε με ασφάλεια διαφορετικά υλικά μεταξύ τους, παίζουν με τις υφές και υφή - τραχύ, φθαρμένα, ματ, γυαλιστερό, ανάγλυφο, τον όγκο και καλλωπισμούς σαν κλασική στόκος και boiserie. Για να καταστεί ο χώρος πιο "κατοικημένος", γεμίστε τον ζωντανό φυτά εσωτερικού χώρου και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες - λουλούδια, ζωγραφιές, αφίσες, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα?
 • Όλα για τον εσωτερικό σχεδιασμό της λευκής κουζίνας
 • Λευκή κουζίνα - μονόχρωμη σχεδίαση
 1. Σε αντίθεση, όταν το λευκό συμπληρώνεται από μαύρο, σκούρο μπλε, σκούρο γκρι και σκούρο καφέ. Σε αυτό το συνδυασμό, το λευκό γίνεται πιο λευκό, ενώ το πιο σκοτεινό είναι βαθύτερο και ευγενέστερο. Η αντίθεση στο εσωτερικό πάντα φαίνεται κομψή, φρέσκια και πολυτελή, οπότε δεν σβήνει ποτέ από το ύφος (μετακινηθείτε δεξιά).
 • Λευκή κουζίνα - σχέδιο αντίθεσης
 • Μεγάλες κουζίνες - αντίθεση χρώματα
 • Μικρή μαύρη και άσπρη κουζίνα
 • Λευκό και καφέ στο εσωτερικό της κουζίνας
 • Λευκό και καφέ στο εσωτερικό της κουζίνας
 • Λευκό και καφέ στο εσωτερικό της κουζίνας

Δείτε επίσης: 11 συμβουλές σχεδιασμού για το σχεδιασμό της μαύρης και λευκής κουζίνας.

 1. Τα πιο συχνά λευκά χρησιμοποιούνται ως ουδέτερο υπόβαθρο για άλλους βασικούς τόνους, παστέλ ή φωτεινούς τόνους.

Λευκή κουζίνα με χρωματικές λεπτομέρειες

 • Λευκή κουζίνα με κίτρινο χρώμα προφορά
 • Λευκή κουζίνα με κίτρινο χρώμα προφορά
 • Εσωτερικό της λευκής κουζίνας με τη διακόσμηση των βασικών λουλουδιών
 • Εσωτερικό της λευκής κουζίνας με τη διακόσμηση των βασικών λουλουδιών
 • Εσωτερικό της λευκής κουζίνας με τη διακόσμηση των βασικών λουλουδιών
 • Εσωτερικό της λευκής κουζίνας με τη διακόσμηση των βασικών λουλουδιών

Συνδυασμοί νίκης:

 1. Ο συνδυασμός λευκών επιφανειών με ένα δέντρο οποιασδήποτε σκιάς - ένα τέτοιο καθολικό υπόβαθρο θα είναι σε θέση να προσαρμοστεί σε οποιεσδήποτε αλλαγές στη διακόσμηση και την επίπλωση. Ιδιαίτερα σημαντική είναι ο συνδυασμός για εσωτερικούς χώρους στο στυλ της Προβηγκίας, της χώρας, Shebbie Chic και κλασικά.

Λευκή κουζίνα με ξύλινο πάτωμα

Λευκή κουζίνα με ξύλινα έπιπλα στο εσωτερικό

Λευκή κουζίνα με ξύλινα έπιπλα στο στυλ της σκανδιναβικής χώρας

 1. Φωτεινό χρώμα έμφασης μπορεί να λειτουργήσει πάγκο, μια ποδιά, ένας τοίχος, δάπεδο, οποιοδήποτε μέρος των επίπλων κουζίνας, κουρτίνες, υφάσματα κουζίνα, κλπ.?
 • Λευκή κουζίνα στο εσωτερικό
 • Λευκή κουζίνα στο εσωτερικό
 1. Πολύ συμφέρουσα είναι ο συνδυασμός της χρώματα στους τοίχους και λευκά έπιπλα, και στη συνέχεια θα είστε σε θέση κατά βούληση να αλλάξετε την ταπετσαρία ή να βελτιώσουμε τα τείχη σε καιρό για να αλλάξετε το φόντο για ένα ελαφρύ ακουστικό από καιρό σε καιρό.
 • Λευκή κουζίνα με τοίχο προφοράς
 • Λευκή κουζίνα με μπλε τοίχο
 • Λευκή κουζίνα με έγχρωμη ταπετσαρία σε σκανδιναβικό στιλ

Έπιπλα και λευκό χρώμα

Εάν ο κύριος στόχος της ρύθμισης είναι ακριβώς η διευκόλυνση και επέκταση του χώρου, τότε ο σχεδιασμός της λευκής κουζίνας μπορεί να διευκολυνθεί περαιτέρω από έπιπλα με ανοιχτά ράφια.

 • Λευκή κουζίνα με ανοιχτά ράφια
 • Λευκή κουζίνα με ανοιχτά ράφια

Αν ο σχεδιασμός της κουζίνας σε λευκό χρώμα αποφασίσετε να κάνετε μια προσέγγιση με τα κλασικά, στη συνέχεια, να δώσουν προσοχή στις προσόψεις με γυαλί ένθετα, θα προσθέσει το εσωτερικό ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

 • Λευκή κουζίνα με γυάλινες προσόψεις
 • Λευκή κουζίνα με γυάλινες προσόψεις
 • Λευκή κουζίνα με γυάλινες προσόψεις

Λοιπόν, η λευκή γυαλιστερή κουζίνα φαίνεται εξαιρετική σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό ή στο εσωτερικό της υψηλής τεχνολογίας.

 • Λευκή γυαλιστερή κουζίνα με στυλ μινιμαλισμού
 • Λευκή γυαλιστερή κουζίνα με στιλ υψηλής τεχνολογίας
 • Λευκή γυαλιστερή κουζίνα με στιλ υψηλής τεχνολογίας

Εναλλακτικές λύσεις σε λευκό χρώμα

Αν το λευκό χρώμα στο εσωτερικό φαίνεται πολύ στείρα, είναι δυνατόν να αναφερθώ σε άλλες αποχρώσεις, όπως η κουζίνα σε μπεζ αποχρώσεις θα εξετάσει επίσης σημαντικό και οπτικά κάνει το χώρο πιο.

 • Μπεζ κουζίνα
 • Μπεζ κουζίνα
 • Μπεζ κουζίνα

Σχεδιασμός μιας ελαφριάς κουζίνας

Ένα άλλο βασικό χρώμα στο εσωτερικό είναι ανοιχτό γκρι. Έχει σχεδόν όλα τα πλεονεκτήματα των λευκών αποχρώσεων, αλλά είναι πολύ λιγότερο θαυμάσιο. Γκρι μπορεί να διακοσμηθεί με τοίχους, όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Γκρίζα τοιχώματα στο εσωτερικό της κουζίνας

Και μπορείτε να επιλέξετε γκρίζα έπιπλα κουζίνας - σε οποιαδήποτε απόφαση στυλ, η γκρίζα κουζίνα και η τραπεζαρία θα φανούν ευγενή και φρέσκια.

Γκρίζα κουζίνα στο εσωτερικό

Η λευκή κουζίνα δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα και η επιλογή αυτού του χρώματος στο εσωτερικό θα είναι πάντα επιτυχημένη. Από εδώ το πρωί, θετικά συναισθήματα και την ευκολία όλη την ημέρα, και επιστρέφοντας εκεί το βράδυ, είναι εύκολο να αποκατασταθεί η δύναμη και βυθιστείτε στην ειρηνευτική πριν τον ύπνο.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − 44 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map