Σχεδιασμός και επισκευή μικρής κουζίνας

Σχεδιασμός και επισκευή μικρής κουζίνας

όλα σχετικά με την επισκευή μιας μικρής κουζίνας

Στην πραγματικότητα, μόνο τα σύγχρονα συνολικά νέα κτίρια μπορούν να ευχαριστήσουν τους ιδιοκτήτες τους με την κλίμακα των χώρων και ευρύχωρες κουζίνες συμπεριλαμβανομένης. Στα σπίτια του παλιού ιδρύματος, οι "Χρουστσιοί", οι τυποποιημένοι σειριακοί οικισμοί του 1950-2000. στις περισσότερες περιπτώσεις το δωμάτιο έχει πολύ μέτριες διαστάσεις μέχρι 10 τ.μ. m, και συχνά ακόμη και 4 ή 5 τετραγωνικά μέτρα. Μ ύψος οροφής σε αυτά τα σπίτια συνήθως 2,4 έως 2,75 m Κάτοχοι «stalinok» πιο τυχεροί -. Τρόφιμα σε αυτά έχουν έκταση 15 τετραγωνικών μέτρων. m και ύψος έως 3,5 μ.

Επιπλέον, τέτοια σπίτια έχουν συχνά τα δικά τους χαρακτηριστικά σχεδιασμού. Ειδικά συγκεκριμένο σπίτι - αυτό είναι ένα παλιό προ-επαναστατική κτίρια, τα οποία συχνά διαφράγματα και δέσμης κατασκευασμένες από ξύλο και πρέπει να ενισχυθεί, και «Χρουστσόφ,» με λεπτά τοιχώματα τους 40 mm κακή υδροηλεκτρική ενέργεια, θερμομόνωση και ηχομόνωση, καθώς και αντλίες βενζίνης.

Ως εκ τούτου, μια μικρή ανακαίνιση της κουζίνας δεν είναι σε νέες αιτίες προφανείς δυσκολίες - είναι απαραίτητο όχι μόνο για να κάνουν ένα όμορφο σχεδιασμό, αλλά και, εάν είναι απαραίτητο, να ζεσταθεί, για την ενημέρωση, την αλλαγή, την αναδιάρθρωση, την κίνηση, κατεδάφιση, την κατασκευή ... Με την ευκαιρία, η άποψη ότι η επισκευή των μικρών πιάτων - τον προϋπολογισμό, δεν είναι πάντα αλήθεια. Μετά από όλα, συχνά για να εξοικονομήσετε χώρο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μη τυποποιημένες ιδέες και προσαρμοσμένες λύσεις "κατόπιν παραγγελίας". Ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτή την περίπτωση είναι να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς σας.

Αλλά μην φοβάστε μπροστά από το χρόνο και μην χάσετε τον ενθουσιασμό, επειδή έχετε ένα μεγάλο, μερικές φορές νευρικό και, παρ 'όλα αυτά, πολύ ενδιαφέρον έργο.

Αφήστε σας να εμπνευστείτε από μεγάλα παράθυρα ή από μια όμορφη θέα από αυτά, την παρουσία μιας loggia, μια μη τυποποιημένη θέση, τη θέση της κουζίνας στην ηλιόλουστη πλευρά ή απλά ότι αυτό είναι το αγαπημένο σας σπίτι.

Τι μπορεί και πρέπει να γίνει κατά τη διαδικασία επισκευής;

Κατά τη διαδικασία γενικής επισκευής ή καλλυντικής επισκευής μιας μικρής κουζίνας, μπορείτε / χρειάζεστε:

 1. Ενισχύστε, ευθυγραμμίστε και κόψτε τα χωρίσματα.
 2. Για την κατεδάφιση ή / και την ανέγερση τοίχων.
 3. Τοποθετήστε τις συρόμενες πόρτες.
 4. Ευθυγραμμίστε και επανατοποθετήστε το δάπεδο και την οροφή.
 5. Ευθυγραμμίστε τα ανοίγματα των παραθύρων, επεκτείνετε /για να μετατρέψετε τα περβάζια στο τραπέζι, Εισάγετε νέα παράθυρα αν δεν υπάρχουν ήδη.
 6. Ενισχύστε, μονώστε, ηχομόνωση τοίχους και το πάτωμα εάν είναι απαραίτητο?
 7. Εκτελέστε νέα ηλεκτρική καλωδίωση.
 8. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες.
 9. Αντικατάσταση / κίνηση / απόκρυψη / αναπαραγωγή στο εσωτερικό όλων των επικοινωνιών: παλιές σωλήνες, αγωγός αερίου, στήλη αερίου, κουτί εξαερισμού.

Ταυτόχρονα, το κύριο καθήκον στην επισκευή μιας μικρής κουζίνας είναι η εξοικονόμηση και η βελτιστοποίηση του χώρου όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για να κάνετε επισκευές σε μια μικρή κουζίνα, πρέπει να περάσετε τα βήματα με την ακόλουθη σειρά:

 1. Δημιουργία ιδεών, σύνταξη, σχεδιασμός.
 2. Επιλογή και αγορά υλικών κατασκευής / φινιρίσματος.
 3. Αποσυναρμολόγηση παλαιών επιστρώσεων από τοίχους, οροφή και δάπεδο.
 4. Αναδιαμόρφωση με κατεδάφιση / ανέγερση τοίχων / δημιουργία αψίδας κ.λπ.
 5. Προπαρασκευαστικές εργασίες: ισοπέδωση του δαπέδου (δημιουργία νέας επίστρωσης), εγκατάσταση ηλεκτρικών καλωδίων, αποχετεύσεις και σωλήνες ύδρευσης, ισοπέδωση των τοίχων με γύψο, προετοιμασία της οροφής και των τοίχων.
 6. Φινίρισμα - διακόσμηση οροφής, δημιουργία ποδιά κουζίνας, ταπετσαρία τοίχων με ταπετσαρία, εγκατάσταση διακόπτες και πρίζες, τοποθέτηση επενδύσεων δαπέδων.
 7. Συναρμολόγηση επίπλων και την εγκατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων και οικιακών συσκευών.

Επισκευή δαπέδων

 • Κατ 'αρχάς, πρέπει να ισιώσετε το πάτωμα, είναι καλύτερα να το κάνετε με ένα λεπτό στρώμα από στρώσεις. Λάβετε υπόψη ότι ένα παχύ και βαρύ στρώμα τσιμεντοειδούς επένδυσης μπορεί να αντέξει σε κάθε όροφο σε ένα τυπικό σπίτι. Πώς να ισορροπήσετε αποτελεσματικά το δάπεδο σε μια μικρή και χαμηλή κουζίνα με ένα ελάχιστο πάχος του σφραγίσματος, δείτε σε αυτό το βίντεο από τον Alexei Zemskov:
 • Στο πάτωμα μπορείτε να βάλετε: κεραμικό πλακίδιο, κεραμικό γρανίτη, πέτρα, εμπορικό / ημι-εμπορικό λινέλαιο και ανθεκτικό στην υγρασία πολυστρωματικό υλικό?
 • Εάν η επιφάνεια του δωματίου υπερβαίνει τα 7 τετραγωνικά μέτρα. μετρητές ή η επισκευή γίνεται σε ένα συνδυασμένο χώρο, είναι δυνατόν να διαιρέσετε τις εστίες και χώρους εργασίας ή τις ζώνες της κουζίνας και ξεκούρασης. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνετε μια συνδυασμένη επένδυση δαπέδου, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά ή ένα υλικό από διαφορετικές συλλογές.

Επισκευή τοίχων

Κατά τη διαδικασία επισκευής, τα παλιά τείχη συχνά πρέπει να προηγουμένως ισοπεδώνονται. Πώς μπορεί να γίνει αυτό με την εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερο εκατοστόμετρα και ακόμη και χιλιοστά μιας μικρής κουζίνας;

 • Η απλούστερη και πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι η ευθυγράμμιση με τους φάρους, αλλά στη συνέχεια το στρώμα του σοβά μπορεί να είναι πάρα πολύ παχύ. Επομένως, οι διαφορές μέχρι 60 mm στα χωρίσματα πρέπει να ισοπεδωθούν με αρκετά στρώματα αρχικού στόκου.
1

Αν ο τοίχος δρα τοπικά σε ένα μέρος, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ευθεία, με σκοπό την εξοικονόμηση κόστους και πολύτιμα εκατοστά, μπορείτε απλά να καταπολεμήσει τη γροθιά περβάζι και στη συνέχεια να ισιώσει το τείχος στόκος.

Ευθυγράμμιση των τειχών κατά την επισκευή μιας μικρής κουζίνας

 • Μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους με λεπτά φύλλα γυψοσανίδας. Εάν θέλετε να μονώσετε και να ηχομονωθείτε την κουζίνα, επανατοποθετήστε και κρύψτε τις επικοινωνίες, τότε τα φύλλα γυψοσανίδας θα πρέπει να εγκατασταθούν στο πλαίσιο, ωστόσο, έτσι θα μειώσετε σημαντικά την κουζίνα. Επομένως, για να εξοικονομήσετε χώρο, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το GKL στην κόλλα, αφού έχετε καθαρίσει και προετοιμάσει τους τοίχους. Ίσως, αυτή η μέθοδος μπορεί να ονομαστεί βέλτιστη?
 • Αν αποφασίσετε να κατεδαφίσει και να χτίσει ένα τείχος από μπετόν, τότε ετοιμαστείτε για μια κουραστική, θορυβώδη και πολύ σκονισμένη εργασία, κατά προτίμηση με τουλάχιστον 2 βοηθούς, και καλύτερα να αφεθεί στο έργο της ομάδας του επισκευαστές. Πώς να το κάνετε, δείτε στο βίντεο:
 • Αλλά για την κατασκευή τοίχων από χαρτόνι γύψου σε μεταλλικό σκελετό είναι δυνατόν και τα χέρια?
 • Αν ζείτε στο σπίτι του παλιού ταμείου ή "Χρουστσόφ", θα πρέπει να μάθετε ποια είναι τα χωρίσματα του διαμερίσματος. Τα ξύλινα τοιχώματα δεν χρειάζεται μόνο να ευθυγραμμιστούν, αλλά να ενισχυθούν με μεταλλικές γωνίες και να διακοσμηθούν με ενισχυτικό πλέγμα.
 • Όσον αφορά το φινίρισμα, η κουζίνα χρησιμοποιείται πιο συχνά πλένεται ταπετσαρία βινυλίου σε μη υφασμένα βάση, αλλά μπορείτε επίσης να βάψετε τους τοίχους με βαφή με βάση το νερό για δωμάτια με υψηλή υγρασία?
 • Γιατί σχεδιασμός ποδιάς οι περισσότεροι επιλέγουν κεραμικά πλακάκια, ψηφιδωτά ή γυάλινες πλάκες - ανθεκτικά στη φθορά και ανθεκτικά υλικά με αυξημένη αντοχή στην υγρασία και δυνατότητα εύκολης πλύσης.

Wallpapers για μια μικρή κουζίνα επιθυμητό φωτεινά χρώματα, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε στο εσωτερικό χρώμα και τη φωτεινότητα, δεν δίνουν πάνω σε αυτή την ιδέα και να διακοσμήσετε ένα μόνο χρώμα του τοίχου ή της επιφάνειας εργασίας, αναδεικνύοντας έτσι το γεύμα ζώνη.

Επισκευή της οροφής

Η επισκευή σε μια μικρή κουζίνα περιλαμβάνει αναγκαστικά το φινίρισμα της οροφής, λαμβάνοντας υπόψη το ύψος και τις διαστάσεις της.

 • Εάν το διαμέρισμά σας έχει ύψος μεγαλύτερο από 2,7 μ., Τότε κατ 'αρχήν μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ψευδοροφή: γυψοσανίδα, τάση, ράφι, βαγόνι. Επιπλέον, μπορείτε επιπλέον να μονώσετε και να ηχομονωθείτε οροφές οροφής. Ας παραδεχτούμε ακόμα και μια μικρή διακόσμηση - ροζέτα από γυψομάρμαρο, καλούπια οροφής και διακοσμητικές δοκούς, όπως σε αυτό το σχέδιο σχεδιασμού, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε ένα διαμέρισμα δύο δωματίων στο Volgograd:
Μικρή κουζίνα με δοκάρια σε εξοχικό στιλ
Μικρή κουζίνα με δοκάρια σε εξοχικό στιλ
 • Εάν οι οροφές δεν είναι υψηλές, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται μια κεφαλαιακή εξίσωση, και οι γείτονες από την κορυφή περιοδικά ρίχνουν την κουζίνα, στη συνέχεια στην περίπτωση αυτή η πιο βέλτιστη επιλογή - τεντωμένες οροφές, που δεν φοβούνται τις πλημμύρες και με σωστή χρήση θα διαρκέσει μέχρι και 20 χρόνια. Και το πιο σημαντικό - εγκαθίστανται εύκολα και γρήγορα, ενώ "τρώνε" το ελάχιστο ύψος.
Stretch σατέν οροφή σε μια μικρή κουζίνα
 • Επισκευή της οροφής, μπορείτε με ένα νέο τρόπο καλωδίωση και να εγκαταστήσετε λάμπες, για παράδειγμα, τα φώτα σημείων στην περιοχή εργασίας, και κρεμάστε έναν όμορφο πολυέλαιο πάνω από το τραπέζι?
 • Όποια και αν είναι η οροφή που έχετε εγκαταστήσει, μην ξεχάσετε να αφαιρέσετε το παλιό φινίρισμα και το αστάρι το θεμέλιο με ένα αντιμυκητικό αστάρι βαθιάς διείσδυσης. Και αν το καλούπι έχει ήδη δημιουργηθεί - ξεφορτωθείτε αμέσως.

Δείτε επίσης: Πώς να εξοπλίσει την κουζίνα από 6 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα.

Πώς να αποκτήσετε άδεια για ανακατασκευή;

Το μονοπάτι για μια όμορφη κουζίνα με έναν επανασχεδιασμό είναι μέσω της ΔΔΠ, της επιθεώρησης κατοικιών ή της OSBB, αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα με κατανόηση, είστε υπομονετικοί και ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

 1. Πηγαίνουμε στις ΔΔΠ για το τεχνικό διαβατήριο του διαμερίσματός σας.
 2. Στο παραληφθέν τεχνικό διαβατήριο σχεδιάστε ένα σκίτσο αναμόρφωσης και επιστρέψτε το προς έγκριση στην επιθεώρηση στέγασης της πόλης. Λάβετε υπόψη ότι οι τοίχοι δεν μπορούν να κατεδαφιστούν.
 3. Τότε περιμένουμε την επίσημη άδεια και αρχίζουμε την επισκευή.

Υπάρχει ένας δεύτερος τρόπος για να αποφασίσετε γρήγορα και εύκολα για την επιλογή της ανάπλασης. Η επιθεώρηση κατοικιών και στο Διαδίκτυο, υπάρχουν κατάλογοι των τυποποιημένων σχεδίων, μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο και επιτρεπόμενο σύστημα ανακατασκευή των διαμερισμάτων για το σπίτι του κάθε σειρά. Στην περίπτωση αυτή, δεν απαιτείται άδεια εργασίας. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής, η επιθεώρηση στέγασης πρέπει να ελέγξει και να εγκρίνει τα αποτελέσματα της αναδιαμόρφωσης.

Επισκευή με σύνδεση με σαλόνι ή μπαλκόνι με το παράδειγμα 3 διαμερισμάτων

Η επισκευή σε μια μικρή κουζίνα συχνά συνεπάγεται μια μεγάλης κλίμακας ανακατασκευή με την κατεδάφιση του τείχους ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα και την επακόλουθη χωροθέτηση του δωματίου για τη δημιουργία ενός διαμερίσματος στούντιο.

συμφιλίωση της ανάπλασης

Αναδιαμόρφωση μιας μικρής κουζίνας

Ακολουθεί ένα παράδειγμα επιτυχημένης μετατροπής, επισκευής και σχεδίασης ενός μικρού διαμερίσματος με συνδυασμένη κουζίνα και καθιστικό. Ο συγγραφέας του έργου είναι μια νέα σχεδιάστρια Μαρία Νταδιανί.

Σχέδιο επανασχεδιασμού ενός διαμερίσματος με μια μικρή κουζίνα και σαλόνι
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου με μικρή κουζίνα και σαλόνι
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου με μικρή κουζίνα και καθιστικό - λεπτομέρειες
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου με μικρή κουζίνα και σαλόνι - ζωνοποίηση με μετρητή μπαρ
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου με μικρή κουζίνα και σαλόνι - κουζίνα
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου με μικρή κουζίνα και σαλόνι - μπαρ
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου με μικρή κουζίνα και καθιστικό - θέα από την κουζίνα
Σχεδιασμός διαμερίσματος ενός δωματίου με μικρή κουζίνα και καθιστικό - θέα από την κουζίνα

Και εδώ είναι ένα παράδειγμα σύνδεσης μιας στενής κουζίνας με ένα σαλόνι στο σπίτι ενός παλιού ιδρύματος με ύψος οροφής 2,7 μ. Στην Αγία Πετρούπολη.

Αναδιαμόρφωση ενός μικρού διαμερίσματος στο παλιό ταμείο

Αναδιαμόρφωση ενός μικρού διαμερίσματος στο παλιό ταμείο - κουζίνα
Αναδιαμόρφωση ενός μικρού διαμερίσματος σε ένα παλιό ταμείο - λεπτομέρειες
Αναδιαμόρφωση ενός μικρού διαμερίσματος στο παλιό ταμείο - κουζίνα-σαλόνι
Αναδιαμόρφωση ενός μικρού διαμερίσματος στο παλιό ταμείο - κουζίνα-σαλόνι
Αναδιαμόρφωση ενός μικρού διαμερίσματος σε ένα παλιό ταμείο - θέα από το διάδρομο

Συνδυάζοντας με ένα μπαλκόνι είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την κουζίνα με τα δύο τετραγωνικά μέτρα, θα πάρετε μια κουζίνα, σαν να με ένα παράθυρο κόλπο. Αλλά αυτή η ανάπλαση δεν επιτρέπεται σε όλα τα σπίτια. Εδώ είναι πώς να μετατρέψετε μια αρκετά μεγάλη κουζίνα με ένα τετραγωνικό μήκος 12 τετραγωνικών μέτρων. m με ένα παρακείμενο ημικυκλικό loggia των 2,5 τετραγωνικών μέτρων. m και παράλληλη διάταξη επίπλων.

Συνδυάζοντας ένα μπαλκόνι με μια κουζίνα - θέα πριν από την ανακαίνιση και την ανακαίνιση
Συνδυάζοντας ένα μπαλκόνι με μια κουζίνα - θέα μετά την ανακατασκευή και την ανακαίνιση

Η επισκευή και η βελτίωση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά είναι ήδη σαφές ότι η κουζίνα θα αποδειχθεί πολύ λειτουργική και προσεκτική.

Συνδυάζοντας το μπαλκόνι με την κουζίνα - φινίρισμα

Η μεταφορά των μπαταριών στο μπαλκόνι απαγορεύεται, οπότε οι ιδιοκτήτες έχουν εγκαταστήσει στην περιοχή αυτή ένα ζεστό δάπεδο.

Συνδυάζοντας ένα μπαλκόνι με κουζίνα - τραπεζαρία στο λότζια

Δώστε προσοχή στην επιτυχή τοποθεσία του ψυγείου - είναι κοντά τόσο στην εργασιακή όσο και στην τραπεζαρία.

 • Συνδυάζοντας ένα μπαλκόνι με κουζίνα - θέα στην κουζίνα 2
 • Συνδυάζοντας ένα μπαλκόνι με μια κουζίνα - θέα στην κουζίνα από την loggia
 • Συνδυάζοντας ένα μπαλκόνι με κουζίνα - θέα στην κουζίνα
 • Συνδυάζοντας το μπαλκόνι με την κουζίνα - μια βολική τοποθεσία του ψυγείου

Δείτε υλικό σχετικά με το θέμα: Κουζίνα 7 τ.μ. μέτρα για 9 βήματα.

Επισκευή με αλλαγή τοίχου και είσοδο

Εάν δεν θέλετε να κατεδαφίσετε εντελώς τους τοίχους, αλλά την ιδέα να ενώσετε την κουζίνα και το σαλόνι που σας αρέσει, τότε μπορείτε:

 • Μεταφέρετε το παλιό διάφραγμα, και τοποθετήστε μια καινούργια σε άλλο τόπο, ένα διαφορετικό μέγεθος και τον τύπο, των γυψοσανίδων σε μεταλλικό πλαίσιο των προφίλ ή U-τμήματα?
 • Αντικαταστήστε τη συνηθισμένη πόρτα με ένα τόξο.
 • Αντί για μια συμβατική πόρτα ταλάντευσης, εγκαταστήστε ένα συρόμενο σύστημα.

Ας ξεκινήσουμε με σκοπό και να εξετάσει το παράδειγμα ενός πολύ επιτυχημένο συνδυασμό μικρή κουζίνα (10 τμ.) Με σαλόνι, το οποίο μοιράζεται ένα μικρό διαχωριστικό τοίχο ανεγερθεί - μπαρ κατασκευασμένο από γυψοσανίδα. Οι ιδιοκτήτες αυτού του φωτεινού διαμερίσματος σε σκανδιναβικό στιλ ζουν στη Λευκορωσία.

Επισκευή μικρής κουζίνας με χώρισμα - φιλοξενία σχολίων
Επισκευή μικρής κουζίνας με διαμέρισμα
Επισκευή μικρής κουζίνας με διαμέρισμα - λεπτομέρειες
Επισκευή μικρής κουζίνας με διαμέρισμα - θέα στην κουζίνα από το σαλόνι
Επισκευή μικρής κουζίνας με διαμέρισμα - θέα στην κουζίνα
Επισκευή μικρής κουζίνας με διαμέρισμα - χώρος εργασίας
Επισκευή μικρής κουζίνας με διαμέρισμα - αξεσουάρ και οργάνωση αποθήκευσης

Συνδυάζοντας τα δύο αίθουσες, η είσοδος στην κουζίνα, μπορείτε απλά να προχωρήσουμε και να κλείσει τη συρόμενη πόρτα με το είδος ντουλάπα, δηλαδή, τα προφίλ οδηγού, τοποθετημένο στο πάνω και κάτω μέρος. Όπως η Elizabeth και η Vitaly έκαναν στην ελαφριά τους κουζίνα με στιλ της Προβηγκίας, με μόλις 5,7 τετραγωνικά μέτρα. m.

Κουζίνα 5.7 m2 με συρόμενη πόρτα - σχέδιο κουζίνας πριν και μετά την επισκευή
Κουζίνα 5.7 τ.μ. με συρόμενη πόρτα - μια γενική άποψη της κουζίνας
Κουζίνα 5.7 m2 με συρόμενη πόρτα - εσωτερικές λεπτομέρειες
Κουζίνα 5.7 τ.μ. με συρόμενη πόρτα - πόρτες Lakobel στους οδηγούς ανάλογα με τον τύπο της ντουλάπας συρόμενων θυρών
Κουζίνα 5.7 m2 με συρόμενη πόρτα - μια γενική άποψη της κουζίνας με τραπεζαρία
Κουζίνα 5.7 m2 με συρόμενη πόρτα - χώρο εργασίας
Κουζίνα 5.7 m2 με συρόμενες πόρτες - συσκευές

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος να αυξηθεί οπτικά η κουζίνα - δημιουργώντας μια καμάρα. Το τοξοειδές άνοιγμα αντί της πόρτας φαίνεται πολύ δροσερό στις κουζίνες σε κλασικό στυλ, χώρα, cheby chic, provence. Ακολουθεί ένα παράδειγμα επισκευής μιας μικρής κουζίνας με μια μεγάλη αψίδα, Αγία Πετρούπολη.

Επισκευή μιας μικρής κουζίνας - μια αψίδα
Επισκευή μικρής κουζίνας με λεπτομέρειες εσωτερικού χώρου
Επισκευή μικρής κουζίνας με αψίδα
Επισκευή μιας μικρής κουζίνας με μια αψίδα - ένα είδος κουζίνας

Επισκευή με βελτιστοποίηση του χώρου: μια θέση, ένα περβάζι παραθύρου, μια στήλη αερίου και επικοινωνίες

Η κουζίνα μπορεί να αυξήσει όχι μόνο λόγω του σαλονιού, αλλά και λόγω της παρακείμενο μπάνιο ή διάδρομο, δημιουργώντας μια θέση γυψοσανίδες για το ψυγείο ή το ντουλάπι με ενσωματωμένο φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων. Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας μικρής συνδυασμένης κουζίνας σε μια συμβατική hruschevka με μια θέση για ένα ψυγείο.

Μια μικρή κουζίνα σε ένα Χρουστσιόφ με μια θέση για ένα ψυγείο
Μικρή κουζίνα στο Χρουστσόφ με μια θέση για ένα ψυγείο - λεπτομέρειες
 • Μια μικρή κουζίνα σε ένα Khrushchevka με μια θέση για ένα ψυγείο - μια θέα στο σαλόνι
 • Μια μικρή κουζίνα σε ένα Khrushchevka με μια θέση για ένα ψυγείο - μια θέα στο σαλόνι
Χώρος εργασίας με διακόσμηση αγωγών φυσικού αερίου
Εμβαδόν εργασίας - συνδυασμένο πάτωμα
Μια μικρή κουζίνα σε ένα Khrushchev με μια θέση για ένα ψυγείο - μια τραπεζαρία
Τραπεζαρία

Υπάρχει μια άλλη ιδέα για το πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το χώρο της κουζίνας στο μέγιστο κατά τη διαδικασία επισκευής μιας μικρής κουζίνας, εάν το μήκος της ταινίας είναι μικρότερο από 6 τετραγωνικά μέτρα. μέτρα. Το περβάζι παραθύρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι κοπής - γι 'αυτό αντικαθίσταται με πάγκο εργασίας και ένα μικρό ντουλάπι τοποθετείται κοντά στο ψυγείο. Είναι σαφές ότι στην περίπτωση αυτή τα έπιπλα θα πρέπει να γίνουν μόνοι σας ή να παραγγελθούν από ένα μεμονωμένο έργο. Στη θέση του περβάζι του παραθύρου, μπορείτε επίσης να κάνετε ένα νεροχύτη - γι 'αυτό, κάτω από αυτό θα πρέπει να παράσχετε ένα κουτί στο οποίο οι επικοινωνίες θα εξαφανιστούν. Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας αλλαγής εξετάζει την παρακάτω φωτογραφία.

Μια μικρή κουζίνα με ένα παραθυρόφυλλο - φωτογραφία πριν από την επισκευή
Μια μικρή κουζίνα με ένα παραθυρόφυλλο - φωτογραφία μετά την επισκευή
Μικρή κουζίνα με ανοιχτήρι - λεπτομέρειες
 • Μια μικρή κουζίνα με ένα περβάζι παραθύρου - ένα μετρητή μπαρ
 • Μια μικρή κουζίνα με ένα περβάζι παραθύρου - ένα μετρητή μπαρ
 • Μια μικρή κουζίνα με ένα περβάζι παραθύρου - ένα μετρητή μπαρ
Μια μικρή κουζίνα με ένα παραθυρόφυλλο - μια γενική άποψη της κουζίνας
Μια μικρή κουζίνα με ένα παράθυρο - ένα χώρο εργασίας
Μικρή κουζίνα με παράθυρο - τραπεζαρία - τραπεζαρία

Και πώς κάνετε επισκευές στην κουζίνα με στήλη αερίου και σωλήνες; Πώς να βελτιώσετε το εσωτερικό με τις επικοινωνίες;

Λάβετε υπόψη σας ότι:

 • Δεν μπορείτε να μεταφέρετε μια στήλη από την κουζίνα στο μπάνιο, αλλά το αντίστροφο - μπορείτε, αλλά μόνο αφού συμφωνήσετε με τους ειδικούς αερίου.
 • Μπορείτε να μετακινήσετε τη στήλη στο διάδρομο, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις, δεδομένου ότι οι συνθήκες μεταφοράς πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις. Είναι ευκολότερο να συντονιστεί η μεταφορά του θερμοσίφωνα σε απόσταση έως και 1,5 μέτρων από τον "φυσικό" χώρο.
 • Είναι επίσης ανεπιθύμητη η απόκρυψη εξοπλισμού αερίου στο θάλαμο, επειδή πρέπει να υπάρχει χώρος γύρω από τη στήλη γεμάτη με αέρα. Συχνά, οι ιδιοκτήτες "χτίζουν" μια στήλη σε ένα ντουλάπι χωρίς κάτω και πάνω, καθώς και με οδοντώσεις από μπροστά και από τις πλευρές. Μέσα σε ένα τέτοιο περίβλημα είναι επενδυμένο / επεξεργασμένο με πυρίμαχα υλικά.

Αν περπατήσετε η ιεραρχία δεν ήθελε να, και να κάνει τις απαραίτητες επισκευές, την καλύτερη λύση - να δεχθεί και να γράψετε όλες τις επικοινωνίες στο εσωτερικό ή να κρύψει το γεγονός ότι μπορείτε να αποκρύψετε, και ό, τι έχει απομείνει σε πλήρη θέα για να διακοσμήσουν ή απλά ενημέρωση.

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον παράδειγμα για το πώς οι αγωγοί αερίου και νερού με θερμοσίφωνα μπορούν να εναρμονιστούν αρμονικά στη συνήθη μικρή κουζίνα.

Σχεδιασμός μιας μικρής κουζίνας με σόμπα αερίου
Σχεδιασμός μιας μικρής κουζίνας με σόμπα αερίου
Σχεδιασμός μιας μικρής κουζίνας με σόμπα αερίου
Σχεδιασμός μικρής κουζίνας με σόμπα - ανοιχτά ράφια
Σχεδιασμός μικρής κουζίνας με σόμπα - τραπεζαρία

Και εδώ είναι οι εσωτερικοί χώροι των κουζινών με στήλη αερίου και σωλήνες.

Σχεδιασμός κουζίνας με στήλη αερίου
Σχεδιασμός κουζίνας με στήλη αερίου
Σχεδιασμός κουζίνας με στήλη αερίου

Δείτε επίσης: Σχεδιασμός και επισκευή κουζίνας με στήλη αερίου.

Αλλά το παράθυρο μεταξύ του μπάνιου και της κουζίνας είναι πολύ πιο εύκολο να νικήσει. Πρέπει να ζωγραφίσει το πλαίσιο και το γυαλί αντικαταστάθηκε, σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα και την υφή, και τότε είναι εύκολο να vpishetcya στο εσωτερικό, όπως στην κουζίνα στο ύφος της Προβηγκίας. Σχεδιαστής: Elena Evteeva, Γραφείο Σχεδίασης "Remarh".

Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας με παράθυρο στον τοίχο
Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας με ένα παράθυρο στον τοίχο - λεπτομέρειες
Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας με ένα παράθυρο στον τοίχο - ένα γενικό σχέδιο
Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας με ένα παράθυρο στον τοίχο - μια τραπεζαρία
Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας με ένα παράθυρο στον τοίχο - ένα κοντινό παράθυρο
Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας με ένα παράθυρο στον τοίχο - χώρο εργασίας

Σχεδιάζουμε τη μελλοντική κουζίνα σε 3D - πώς να σχεδιάσουμε το σχέδιο για μια μικρή κουζίνα

Η επισκευή μιας μικρής κουζίνας πρέπει να αρχίσει με τη σύνταξη. Σε γενικές γραμμές, για την οπτική αύξηση του χώρου, κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει ιδέες που εξασφαλίζουν το χρωματικό παιχνίδι και την επέκταση των περιοχών και η λειτουργικότητα εξασφαλίζεται από μια αρμονική διάταξη επίπλων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επισκευή σε μια μικρή κουζίνα δεν ξεκινά εφ 'όσον όλες τις λεπτομέρειες και τα μικρά πράγματα που δεν διευκρινίζονται στο χαρτί, και είναι καλύτερα σε προγράμματα 3D-οπτικοποίηση.

Δεδομένου ότι αποφασίσαμε να κάνουμε όλα τα έργα επισκευής (ή σχεδόν τα πάντα) με τα δικά μας χέρια, θα συνθέσουμε το σχέδιο σχεδιασμού τους εαυτούς μας. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Εδώ είναι ελεύθερα προγράμματα στα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φωτορεαλιστικό έργο, ενώ η αρχή της εργασίας τους είναι διαισθητικά σαφής - ακόμη και ένας αρχάριος θα καταλάβει:

 • Planner 5D;
 • Autodesk Homestyler;
 • KitchenDraw;
 • PRO100;
 • Sweet Home 3D;
 • Roomle (αγγλόφωνο).
Η διεπαφή του προγράμματος 3D απεικόνιση Homestyler

Έτσι, η επισκευή μιας μικρής κουζίνας με τα δικά της χέρια προγραμματίζεται σύμφωνα με τις ακόλουθες απαιτήσεις:

 1. Η διάταξη των επίπλων και η διακόσμηση μιας μικρής κουζίνας εκτελούνται σε ένα στάδιο. Είναι απολύτως απαραίτητο να προβλεφθεί ο τόπος εγκατάστασης της πλάκας και του νεροχύτη, οι οποίοι συνδέονται με τις επικοινωνίες.
 2. Η σόμπα αερίου θα πρέπει να βρίσκεται εντός του εύκαμπτου σωλήνα αερίου των τυποποιημένων διαστάσεων (δεν είναι επιθυμητό να επεκταθεί). Στην περίπτωση μιας ηλεκτρικής εστίας, επίσης δεν επεκτείνετε το ηλεκτρικό καλώδιο, καθώς μπορεί να υπερθερμανθεί και να μην αντέξει αυξημένα φορτία.
 3. Κατά τη μετατόπιση του κελύφους, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την απόκρυψη του νεοσύστατου αγωγού.
 4. Η σόμπα και ο νεροχύτης δεν βρίσκονται κοντά - οι πιτσίλισμα νερού δεν πρέπει να φτάσουν στην θερμαινόμενη επιφάνεια τηγανίσματος. Έτσι, αυτή η ευκολία για την οικοδέσποινα μπορεί να μετατραπεί σε διακοπή της τεχνολογίας.
 5. Η σόμπα με καυστήρες αερίου θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 30 cm από το παράθυρο - αυτό δεν θα επιτρέψει ένα τυχαίο βύθισμα να εκραγεί η φωτιά.
 6. Το μήκος των κουρτινών λαμβάνεται επίσης υπόψη - αυτό είναι σημαντικό για τη διασφάλιση της πυρασφάλειας.
 7. Κατά το σχεδιασμό μιας ανακαίνισης στην μικρή κουζίνα, και δεν πρέπει να ακαταστασία του χώρου πάνω από την επιφάνεια μαγειρέματος του υπουργικού συμβουλίου - είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτό το χώρο για την τοποθέτηση του απορροφητήρα, ειδικά αν αυτή είναι η κουζίνα-καθιστικό.

Ποια χρώματα θα είναι κατάλληλα σε ένα μέτριο δωμάτιο;

 • Η κλασική λύση χρώματος σε φωτεινά χρώματα αυξάνει οπτικά τον χώρο και αντανακλά τέλεια το φως. Το λευκό χρώμα θα είναι πάντα σχετικό, αλλά η βάση μπορεί να είναι οποιαδήποτε παστέλ απόχρωση - γκρι, μπλε, ανοιχτό ροζ, μπεζ.

Οι λευκές πλατφόρμες και τα πλαϊνά είναι μια μεγάλη ιδέα! Μετά από όλα, είναι κατάλληλα για οποιοδήποτε στυλ, τυχόν τοίχους, δάπεδα και οροφές σε οποιοδήποτε χρώμα σχέδιο.

 • Μπορείτε να κάνετε τις επισκευές σε μια μικρή κουζίνα με φωτεινά χρώματα - σε αυτή την περίπτωση η έμφαση θα προσόψεις των επίπλων, μια ποδιά ή ένα τοίχο, αλλά το κυρίαρχο χρώμα στη διακόσμηση / έπιπλα θα πρέπει να εξακολουθεί να είναι ελαφρύ.
Ένα μικρό και φωτεινό σαλόνι-κουζίνα

Ρίξτε μια ματιά σε παραδείγματα έργων σχεδιασμού για κουζίνες των 5.6.7 τετραγωνικών μέτρων. μερικά από αυτά έχουν πραγματοποιηθεί και μερικά δεν είναι, ίσως, θα σας εμπνεύσουν κατά τη δημιουργία του εσωτερικού σας σχεδιασμού κουζίνας.

 • Σχεδιασμός μιας μικρής μπλε κουζίνας σε θαλάσσιο στυλ
 • Σχεδιασμός μιας μικρής μπλε κουζίνας σε θαλάσσιο στυλ
 • Σχεδιασμός μιας μικρής μπλε κουζίνας σε θαλάσσιο στυλ
 • Σχεδιασμός μιας μικρής μπλε κουζίνας σε θαλάσσιο στυλ
 • Σχεδιασμός μιας μικρής μπλε κουζίνας σε θαλάσσιο στυλ
 • Σχεδιασμός μιας μικρής μπλε κουζίνας σε θαλάσσιο στυλ
 • Σχεδιασμός μιας μικρής μπλε κουζίνας σε θαλάσσιο στυλ

Διάσημος στο έργο δικτύου του σχεδιαστή της Αγίας Πετρούπολης Elzhbeta Chegarova, που υλοποιήθηκε στη Μόσχα με το συνηθισμένο Χρουστσόφ.

 • Το έργο μιας μικρής κουζίνας στον Χρουστσόφ
 • Το έργο μιας μικρής κουζίνας στον Χρουστσόφ
 • Το έργο μιας μικρής κουζίνας στον Χρουστσόφ
 • Το έργο μιας μικρής κουζίνας στον Χρουστσόφ
 • Το έργο μιας μικρής κουζίνας στον Χρουστσόφ

3-D έργο μιας μικρής κουζίνας σε μπεζ χρώμα από τους σχεδιαστές Άννα και Ντμίτρι Ρίμσε.

 • Μικρή κουζίνα μπεζ
 • Μικρή κουζίνα μπεζ

Μία μικρή λευκή κουζίνα με ιώδες τόνους στο ντεκόρ και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να αλλάξουν εύκολα και κατόπιν να αλλάξει ολόκληρο το εσωτερικό.

 • Μικρή κουζίνα με ιώδες τόνους
 • Μικρή κουζίνα με ιώδες τόνους
 • Μικρή κουζίνα με ιώδες τόνους
 • Μικρή κουζίνα με ιώδες τόνους

Εδώ είναι ένα παράδειγμα μιας μονόχρωμης λευκής κουζίνας. Το ψυγείο σε αυτή την κουζίνα κρύβεται πίσω από το ντουλάπι με ένα ενσωματωμένο φούρνο και φούρνο μικροκυμάτων.

 • Σχεδιασμός έργου λευκής μικρής κουζίνας σε μοντέρνο στυλ
 • Σχεδιασμός έργου λευκής μικρής κουζίνας σε μοντέρνο στυλ
 • Σχεδιασμός έργου λευκής μικρής κουζίνας σε μοντέρνο στυλ

Έργα μικρών κουζινών στο κλασικό στυλ.

Σχεδιασμός έργου μιας μικρής κουζίνας με συρόμενη πόρτα σε κλασικό στιλ
Σχεδιασμός έργου μικρής κουζίνας σε κλασικό ύφος

Μοντέρνες μικρές κουζίνες.

Το έργο μιας μικτής μικρής κουζίνας-σαλόνι στο Χρουστσόφ
Μικρή σκανδιναβική κουζίνα - σχέδιο σχεδιασμού

Ελπίζουμε ότι οι ιδέες και οι συμβουλές από αυτό το άρθρο πραγματικά σας βοήθησαν. Σας ευχόμαστε υπομονή και δημιουργική έμπνευση σε αυτό το περίπλοκο αλλά ενδιαφέρον ταξίδι από το όνειρο στην πραγματικότητα.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

72 − = 64

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map