Τυπική τελειότητα του σχεδιασμού της κουζίνας σε κλασικό στιλ

Τυπική τελειότητα του σχεδιασμού της κουζίνας σε κλασικό στιλ

Τυπική τελειότητα του σχεδιασμού της κουζίνας σε κλασικό στιλ

Είναι ωραίο να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αρωματικά τσάι ή καφέ, όταν είστε περιτριγυρισμένοι από μεγαλοπρεπή, αλλά ταυτόχρονα κομψά και κομψά έπιπλα! Η κουζίνα σε κλασικό στυλ δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο. Κομψότητα, λεπτότητα, αριστοκρατία κάθε γραμμής.

Διακόσμηση κουζίνας σε κλασικό στιλ

Τα κλασικά πάντα φαίνονται αξιοσέβαστα σε όλα - σχεδιασμό, χρώμα και στοιχεία διακόσμησης

Τα κλασικά είναι μια μεγάλη ευκαιρία να χαμογελάς τακτικά. Η κλασική κουζίνα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσετε τους επισκέπτες. Η κλασική κουζίνα είναι πρακτικότητα και πολυτέλεια σε ένα.

Η κουζίνα σε κλασικό στιλ είναι ο χρυσός μέσα στην εσωτερική διακόσμηση

Κλασικό στυλ στο εσωτερικό της κουζίνας θα εκτιμηθεί από τους υποστηρικτές των παραδοσιακών σχεδιαστικών λύσεων. Αυτό το ύφος επιλέγεται από ανθρώπους που αγωνίζονται για σταθερότητα. Γνωρίζουν ότι μια τέτοια κουζίνα θα είναι σχετική εδώ και πολλά χρόνια. Είναι αξιόπιστο και άνετο.

Υλικά τελικής επεξεργασίας για την κουζίνα σε κλασικό στυλ

Το επιχρύωμα, η φυσική πέτρα και το ξύλο είναι ιδανικά για την τελική επεξεργασία της κουζίνας σε κλασικό στιλ

Συνήθως οι κλασικές σειρές κουζίνας είναι κατασκευασμένες από φυσικό ξύλο. Το Classic εντυπωσιάζει με την έξοχη σκάλισμα και τη λαμπερή λάμψη, την πλούσια υφή της ελάτης και της βελανιδιάς. Έξω από την πρόσοψη, υπάρχει ειρήνη και ηρεμία, μέσα - εξοπλισμός που βοηθά τις σύγχρονες νοικοκυρές να ετοιμάζουν φαγητό με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Αυτά τα ακουστικά μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες. Το πρώτο εκτελείται σε φωτεινό και αρμονικό στυλ. Σε μια τέτοια κουζίνα πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Ο σχεδιασμός του υποδηλώνει τη χρήση περικοπών, διακοσμητικών διακοσμητικών αντικειμένων, σκαλιστών πλίνθων, σγουράνων σε κουτιά, σκαλιστών πλίνθων. Ο περιορισμός είναι χαρακτηριστικός για μια άλλη ομάδα κλασικών επίπλων για την κουζίνα. Η εκφραστικότητα περιορίζεται σε απλές μορφές. Τα κύρια στοιχεία της διακόσμησης είναι τα γυάλινα παράθυρα, πιθανώς ματ, μέσω των οποίων εμφανίζεται το περιεχόμενο των ντουλαπιών.

1
2
2
3
4
9ο
10
11ο
12η
13ο
14ο
19
20
21
22
23
24
29
30
31
32
33
34
39
40
41
42
43
44
5
6ο
7ο
8ο
15η
16
17ο
18ο
25
26ο
27η
28
35
36
37
38
19
23
Ζεστό φως

Χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά της κλασικής κουζίνας

Όποια και αν είναι η σχεδίαση - φανταστική ή αποκλειστική, τα παραδοσιακά έπιπλα στο κλασικό στυλ ανταποκρίνονται σε αυτές τις απαιτήσεις:

  • Κατασκευασμένο από ξύλο (ένας συνδυασμός ενός πίνακα και καπλαμά ή η χρήση μόνο μιας συστοιχίας είναι δυνατή).
  • Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα σε λευκό, κρέμα ή καφέ αποχρώσεις.
  • Στις προσόψεις των θυρίδων πρέπει να υπάρχουν στυλιζαρισμένα στυλό.
  • Χειροποίητο, ένθετο με σπάνια είδη ξύλου, σκάλισμα - αυτοί είναι οι κύριοι τρόποι διακόσμησης της παραδοσιακής κουζίνας. Είναι ένα σχέδιο που ποτέ δεν θα χάσει τη σημασία του.

Τα κλασικά έπιπλα κουζίνας είναι πιο κατάλληλα για μια μεγάλη κουζίνα. Η τεράστια πρόσοψή του θα μειώσει οπτικά το δωμάτιο. Να αντέξει το στυλ του "κλασικού" σημαίνει να εγκαταλείψει τις υπερσύγχρονες μεθόδους τελειώματος επίπλων. Αλλά αν δεν μπορείτε να τα κάνετε χωρίς αυτές, οι μέθοδοι αυτές ελαχιστοποιούνται. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές δεν καταφέρνουν συχνά να ξεφύγουν εντελώς από το φινίρισμα με πλαστικό και μέταλλο. Εάν τα στοιχεία αυτών των υλικών είναι παρόντα, είναι ασφαλώς κρυμμένα μέσα στην κουζίνα.

Ευρύχωρη κλασική κουζίνα σε ανοιχτά χρώματα

Τα Classics δεν ανέχονται περιορισμούς στο χώρο, χρησιμοποιώντας φωτεινά χρώματα για να επεκταθούν και τόσο ευρύχωρο δωμάτιο

Έπιπλα κουζίνας στο πνεύμα του κλασικισμού

Είναι λειτουργικό και αρμονικό. Πρόκειται για ντουλάπια με πόρτες ταλάντευσης, τραπέζια με συρτάρια, ανοιχτά βάθρα και ράφια. Στο κλασικό στυλ, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς ένα ντουλάπι, μπουφέ, συρταριέρα, συρταριέρα. Οι αρθρωτές θήκες δίνουν στην κουζίνα μια μοναδική εικόνα. Σχετική θα είναι η γραμμή. Τέλεια συμπληρώνει το εσωτερικό των καλυμμάτων στις καρέκλες. Για τις περιπτώσεις είναι επιθυμητό να χρησιμοποιηθούν τα ίδια υφάσματα όπως στο εσωτερικό ολόκληρης της κουζίνας.

Το τραπέζι πρέπει να είναι μαζικό και επεκτάσιμο. Αυτό είναι ένα μεγάλο τραπέζι, το οποίο όλη η οικογένεια συγκεντρώνει τα βράδια, οπότε είναι σημαντικό να υπάρχει αρκετός χώρος για όλους.

1

Η περιοχή χρώματος μπορεί να είναι είτε ανοιχτή είτε σκοτεινή. Τις περισσότερες φορές γίνεται σε μπεζ ή καφέ τόνους. Αλλά υπάρχουν πιθανές επιλογές για το σχεδιασμό των κλασικών κουζινών σε μαύρο χρώμα. Εάν η κουζίνα έχει έπιπλα με ταπετσαρία, θα πρέπει να είναι απλή ή με διακριτικό σχέδιο.

Θυμηθείτε ότι τα έπιπλα από ανοιχτά χρώματα, καθώς και ένας μεγάλος αριθμός θυρών και θυρών με γυάλινη επένδυση, επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο. Είναι γενικά αποδεκτό ότι ένα κλασικό σετ κουζίνας είναι πιο κατάλληλο για μια τεράστια κουζίνα. Αλλά με την σωστή επιλογή του μεγέθους και του χρώματος των επίπλων, την άρνηση των γλυπτών, των τεράστιων γειτονιών και άλλων τύπων διακόσμησης, μπορείτε να βάλετε μια κλασική κουζίνα σε μια μικρή και πολύ μικρή κουζίνα. Μαζική γείσα, καλούπια, ξύλο - τα πάντα είναι ταμπού, αν ο χώρος της κουζίνας δεν είναι αρκετά μεγάλη.

Ο αρχικός σχεδιασμός της πόρτας σε κλασικό στιλ

Η ιδιαιτερότητα αυτής της κουζίνας είναι η αρχικά σχεδιασμένη ευρεία είσοδος, συνδυάζοντας αρμονικά δύο δωμάτια

Λειτουργικός και κομψός φωτισμός

Τα μανίκια και οι απλίκες πρέπει να ταιριάζουν με το στυλ του "κλασικού". Ο φωτισμός πρέπει να είναι λειτουργικός και κομψός. Ιδανικά στο κλασικό εσωτερικό της κουζίνας θα χωρέσει ένας πολυέλαιος από κρύσταλλο ή ειδικά χρωματισμένο γυαλί. Κατάλληλα και λαμπτήρες με σκιά.

Η κουζίνα χωρίζεται σε δύο λειτουργικές περιοχές - το μαγείρεμα και το φαγητό. Τονίστε τις ζώνες αυτές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλιμακωτή οροφή γυψοσανίδας και διαφορετικές διατάξεις των κεραμικών πλακιδίων στο δάπεδο. Στην οροφή από γυψοσανίδα πάνω από την τραπεζαρία, μπορείτε να οργανώσετε ένα κρυφό φωτισμό, να κρεμάσετε ένα αμπαζούρ ή έναν κλασσικό πολυέλαιο - όλα αυτά θα ταιριάζουν οργανικά με το κλασικό στυλ. Συνιστάται η φωτισμός της περιοχής εργασίας με προβολείς. Το κυριότερο είναι να αποφύγετε τους σύγχρονους πλαστικούς πολυελαίους, ώστε να μην χαλάσετε τη συνολική εντύπωση του δωματίου.

Όσο για τη διακόσμηση των τοίχων, μπορούν να επικολληθούν με ταπετσαρία με ένα αγγλικό μοτίβο - σε ένα μικρό λουλούδι, λωρίδα. Δεν θα είναι περιττό να διακοσμήσετε με επιχρύσωση.

Ο συνδυασμός κλασικού και μοντέρνου φωτισμού στην κουζίνα

Ένας επιτυχημένος συνδυασμός κλασικών και μοντέρνων στοιχείων στον φωτισμό δίνει στο εσωτερικό αυτό ιδιαίτερη έκκληση

Η ατμόσφαιρα της σταθερότητας και της ηρεμίας

Τα έπιπλα κουζίνας θέτουν τον τόνο για ολόκληρο το εσωτερικό αυτού του δωματίου. Εάν προτιμάτε κλασικά, τότε σας αρέσει η ατμόσφαιρα της μόνιμης και ηρεμίας. Και ίσως η επιλογή ενός κλασσικού ύφους για εσάς σχετίζεται με αναμνήσεις από την παιδική ηλικία ή αγαπάτε όλα τα φυσικά - ξύλο, πέτρα, μέταλλο, κεραμικά. Όποια και αν ήταν, τα έπιπλα για την κουζίνα, που εκτελούνται σε κλασσικό στυλ, θα τονίζουν ευνοϊκά την καλλιτεχνική γεύση και την κοινωνική σας κατάσταση.

Παρά την ενότητα της γενικής προσέγγισης, οι κλασικές κουζίνες μπορεί να φαίνονται αρκετά διαφορετικές. Η γκάμα των μοντέλων είναι εκπληκτική. Από τις αυστηρές προσόψεις με μία μοναδική διακόσμηση - την υφή του καπλαμά, τις μπαρόκ και τις ψευδοκλασικές κουζίνες με μπούκλες, μασίφ ξύλο, στήλες. Επιλέξτε την επιλογή που σας αρέσει περισσότερο και βεβαιωθείτε ότι: αυτό το στυλ θα είναι πάντα στη μόδα.

Η κουρτίνα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο της κλασικής διακόσμησης

Το αρχικό κουρτίνα στο παράθυρο είναι ένα από τα κύρια στοιχεία της διακόσμησης σε κλασικό στυλ

Για τις κλασικές κουζίνες συχνά σκαλιστό πρόσοψη, βιτρό, που χρησιμοποιούνται συχνά στα επάνω ράφια, ξυλόγλυπτα ξύλινα κιγκλιδώματα. Συνήθως τα έπιπλα για κλασική κουζίνα είναι σκοτεινά, αλλά μπορεί να υπάρξουν εξαιρέσεις. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο, αλλά για τον σύγχρονο κλασικισμό επιτρέπεται η χρήση καπλαμά.

Εξαιρετική διακόσμηση: κεραμικά, πορσελάνη, υφάσματα

Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα θα πρέπει να σχεδιάζονται στο χρωματικό σχήμα, το οποίο συνδυάζεται καλύτερα με το χρώμα των τοίχων και των επίπλων. Συνήθως είναι κοντά σε φυσικά χρώματα μαλακών τόνων. Ο παραδοσιακός κλασικισμός συνεπάγεται τη χρήση βαρέων πυκνών ιστών. Οι σύγχρονοι υποστηρικτές του κλασσικού στυλ προτιμούν υφάσματα φωτός και αέρα ημιδιαφανή.

Άνεση και άνεση σε μια κλασική κουζίνα

Οι αυστηρές γραμμές, τα αντίθετα χρώματα και η πολυτελής πολυτέλεια έχουν δημιουργήσει στην κουζίνα αυτή ένα άνετο και ελκυστικό περιβάλλον

Εδώ, όπως και στον παραδοσιακό κλασσικισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γλυπτική και τη ζωγραφική. Κερδιστική ματιά σε ένα τέτοιο προϊόν κουζίνας από κεραμικά ή πορσελάνη. Πρόκειται για μια ποικιλία από πιάτα, ειδώλια. Οι τοίχοι μπορούν να διακοσμηθούν με μια εικόνα σε ένα κλασικό πλαίσιο με την εικόνα μιας νεκράς φύσης. Σχετικό στην κλασική κουζίνα θα είναι μια συλλογή φωτογραφιών. Τι εικόνες να συμπεριλάβετε σε αυτό - αποφασίστε μόνοι σας. Μπορεί να είναι οποιεσδήποτε εικόνες - από τα μαγειρικά σας αριστουργήματα μέχρι τα πορτρέτα των μελών της οικογένειας. Και μπορείτε να φανταστείτε στη φωτογραφία τα μέρη που έχετε ήδη επισκεφθεί ή να ονειρευτείτε να επισκεφθείτε. Το κυριότερο είναι ότι όλες οι φωτογραφίες πρέπει να είναι στο ίδιο θέμα.

Τα συναισθήματα και τα γούστα - οι βασικοί κανόνες για τη διακόσμηση της κουζίνας σε κλασικό στιλ

Μερικά στοιχεία του ντεκόρ στην κλασική κουζίνα πρέπει να είναι διατεταγμένα με αίσθηση αναλογίας και άψογη γεύση

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

58 + = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map