Τι μπορείτε να κάνετε με μια κουζίνα σε ένα brezhnevke με τη βοήθεια του εσωτερικού σχεδιασμού ή την ανάπλαση

Τι μπορείτε να κάνετε με μια κουζίνα σε ένα brezhnevke με τη βοήθεια του εσωτερικού σχεδιασμού ή την ανάπλαση

Τι μπορείτε να κάνετε με μια κουζίνα σε ένα brezhnevke με τη βοήθεια του εσωτερικού σχεδιασμού ή την ανάπλαση

Αφού οι Χρουστσιόι δεν μπόρεσαν να λύσουν το πρόβλημα της στέγασης, αντικαταστάθηκαν από εννέα ορόφους. Πολλοί άνθρωποι που ζούσαν σε κοινοτικά διαμερίσματα είχαν τη δική τους κατοικία - φαινόταν σαν παράδεισος. Η κουζίνα στην brezhnevke ιδιοκτήτες, συνηθισμένοι να συκοφαντούν σε δύο "πλατείες", μομφές δεν προκάλεσε - είναι δικό έξι τετραγωνικά μέτρα.

Σήμερα ρίχνουμε στο πλευρό αυτών των διαμερισμάτων και τους καλούμε κλουβιά. Λαμβάνοντας ένα ζωντανό χώρο στην κληρονομιά, απολαύστε όχι σε μια βιασύνη - πρώτα ζυγίζουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πώλησης ή της ανάπλασης. Η πώληση δεν φέρνει ειδικά οφέλη (αυτά τα διαμερίσματα - ένα από τα φθηνότερα), και ο επανασχεδιασμός αντιμετωπίζει ένα αυτοκίνητο πολυπλοκότητας. Αλλά όλα είναι εφικτά.

Το κύριο πρόβλημα - η έλλειψη ευκαιριών για την επέκταση του χώρου σε βάρος του διαδρόμου ή διάδρομο: brezhnevki στην κουζίνα δίπλα τουαλέτα (ένα τοίχο), για να - μπάνιο, και όλα αυτά μεγαλείο παραχωρηθεί μόνο μία μετώπη (σύστημα αποχέτευσης σε όλη την κίνηση σπίτι). Επέκταση σε βάρος του δωματίου συνδέεται με πολλαπλά εμπόδια: πάνελ σπίτι, το ελάχιστο βήμα κτίριο, το τείχος που χωρίζει την κουζίνα και το μπάνιο - ρουλεμάν.

κουζίνα

Ο τοίχος στο διαμέρισμα στούντιο. Περίπου ένα τέτοιο δωμάτιο μπορεί να επιτευχθεί μετά τον επανασχεδιασμό

Τι μπορώ να κάνω με την κουζίνα στο breve

Ο επανασχεδιασμός απαιτεί τη μέγιστη φροντίδα. Υπάρχει μία όχι η πιο γνωστή πτυχή: κάθε σχέδιο πολυκατοικίας πολυκατοικίας αναπτύσσεται λαμβανομένων υπόψη πιθανών φυσικών και τεχνητών κατακλυσμών, και ένα από αυτά είναι μια έκρηξη. Το κύμα εκρήξεων εκτοξεύει τα εξωτερικά τοιχώματα και οι φορείς παραμένουν στη θέση τους - αυτό εμποδίζει το σπίτι να σχηματίσει ένα σάντουιτς, το οποίο ελαχιστοποιεί τις αξιοθρήνητες συνέπειες. Είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψουμε πώς σε περίπτωση ανωτέρας βίας οι τοίχοι θα συμπεριφέρονται μετά από μια αναλφαβητική παρέμβαση.

καταστροφή

Εδώ έχουμε προφανώς μεγάλο ενδιαφέρον για τον επανασχεδιασμό - μια ολόκληρη είσοδος διαμορφώθηκε σε μια τράπουλα (Astrakhan, μία έκρηξη οικιακού αερίου σε ένα από τα διαμερίσματα, 11 νεκρούς)

Βίντεο: κατάρρευση του σπιτιού

Ο λόγος για την τραγωδία είναι η αυτοκτονία του ενοικιαστή. Σύμφωνα με μια maloobsuzhdaemyh εκδόσεις σε ένα διαμέρισμα στον 4ο όροφο, κάνοντας επισκευές και ανάπλασης, που οδήγησαν σε αυτές τις καταστροφικές συνέπειες (στο βίντεο μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο κενό χώρο, αλλά και με εξωτερικούς τοίχους πίσω, που δεν θα μπορούσε να συμβεί, αν όλα του έργου). Έκδοση έλαμψε και έσβησε, αλλά είναι γνωστό ότι στην περιοχή της έκρηξης ήταν 5 διαμερίσματα διπλανής πόρτας (όπως αναφέρθηκε κατά τη στιγμή ο αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργείου Έκτακτων Καταστάσεων Popov), αλλά δεν υπήρχαν καταρρέει.

Υπήρξε μια περίπτωση όταν ένας πολίτης που αγνόησε τους κανόνες και τους κανονισμούς μεταφέρθηκε στο τζακούζι του (ήταν αδύνατο να το βάλει σε ένα χρουστσόφ) από τον πέμπτο όροφο στο υπόγειο του σπιτιού. Το τζακούζι ήταν καλά, πολύ καλής ποιότητας - ο πολίτης υπέφερε στο ελάχιστο, αλλά το πορτοφόλι του, αντίθετα, μεγιστοποιήθηκε: ολόκληρη η είσοδος και όλα τα διαμερίσματα έπρεπε να επισκευαστούν.

Σχεδιαστικές ιδέες και αρχιτεκτονικά ταμπού

Γυρίστε την κουζίνα και το παρακείμενο δωμάτιο σε ένα δωμάτιο που κανείς δεν θα επιτρέψει ποτέ. Οι τοίχοι που φέρουν δεν αποσύρονται από την κυκλοφορία. Το μέγιστο που μπορεί να επιτευχθεί είναι η απομάκρυνση μέρους του τοίχου, η δημιουργία μιας αψίδας, η εγκατάσταση κολώνων. Το τοξοειδές άνοιγμα, καθώς και μέρος του τοίχου, θα πρέπει να ενισχυθεί έτσι ώστε να μην μειώνεται η φέρουσα ικανότητα. Οι στήλες θα απαιτούν ισχυρές. Και είναι απαραίτητο να υπολογίζουμε τα πάντα σε ένα κοσμηματοπωλείο - μια αύξηση του φορτίου στις φέρουσες κατασκευές των κάτω ορόφων είναι απαράδεκτη και αυτό είναι αναπόφευκτο αν οι στήλες είναι βαρύτερες από τον παλιό τοίχο.

Δεν είναι δυνατό να κάνετε τίποτα από μόνος σας. Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να αναπτυχθεί το έργο και ο συντονισμός του στη ΔΔΠ. Σχετικά με τα πρόστιμα για παραβιάσεις, ακόμη και δεν θα μιλήσουμε - αρκετά υπάρχει ήδη ο κίνδυνος να μετατραπεί το σπίτι σε κάρτα. Το έργο και η επακόλουθη ανάπλαση θα κοστίσει μια αρκετά δεκάρα, αλλά το διαμέρισμα θα ωφεληθεί σε μεγάλο βαθμό.

Μπαλκόνι κουζίνα σε brezhnevke δεν έχουν τεθεί, αλλά στο τέλος και γωνιακό διαμερίσματα υπήρχαν όλα, συμπεριλαμβανομένων των μπαλκόνια, θαύματα. Αν συμβεί τέτοια τύχη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χώρο της loggia. Αλλά αυτό δεν είναι επίσης φθηνό και απαιτεί συμφιλίωση. Λάβετε υπόψη: η είσοδος στην πλατφόρμα του θερμαντικού σώματος δεν θα λάβει έγκριση.

αψίδα

Αψιδωτό άνοιγμα αντί της μπαλκονόπορτας

Στην πραγματικότητα, μετά την ανακατασκευή, ο τοίχος παραμένει ένας τοίχος - έχει μια πόρτα. Αυτό το εμπόδιο ξεπερνιέται εύκολα με τη βοήθεια συρόμενων δομών.

1

Εάν το πρόβλημα δεν είναι με το χώρο, αλλά με την οπτική του αντίληψη, μπορείτε να το πάρετε με λίγο αίμα - ένας αρμόδιος σχεδιασμός θα διορθώσει την κατάσταση. Εξίσου σημαντική είναι η πλήρωση των ντουλαπιών κουζίνας και η θέση τους.

Διάταξη της κουζίνας στο Brezhnevka

Το Τρίγωνο Μπρέζνιεφ

Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα στην κουζίνα στο Brezhnevka - το σχεδιασμό. Η πόρτα είναι μπροστά από το παράθυρο, δηλαδή δεν υπάρχουν δύο τοίχοι, επειδή ο τοίχος με την πόρτα παραμένει ανέγγιχτος επειδή είναι στη γωνία του νεροχύτη. Η πλάκα "καρφώνεται" σφιχτά στη θέση της με ένα μικρό σύρμα και μια ειδική έξοδο.

το σχέδιο

Ό, τι μπορεί να πει κανείς, η πόρτα είναι πάντα απέναντι από το παράθυρο - σε οποιοδήποτε διαμέρισμα, εκτός από κάποια γωνία και άκρο

Θεωρείται ως χρυσός που προσφέρεται από τους σχεδιαστές ένα τρίγωνο που δημιουργείται από ένα νεροχύτη, σόμπα και ένα ψυγείο. Αυτό το τρίγωνο είναι βολικό, εργονομικό, πρακτικό. Η οικοδέσποινα είναι άνετη. Είναι εκπληκτικό, αλλά το γεγονός είναι - στο brezhnevke στην κουζίνα είναι εύκολο να φτιάξετε αυτό το τρίγωνο (εκεί, στην πραγματικότητα, τίποτα άλλο και δεν θα λειτουργήσει εντελώς), αλλά δεν μπορείτε να μιλήσετε για άνεση.

Μεταφορά πλυσίματος

Το κεραυνοβόλο πλύσιμο δημιουργεί πολλές ενόχληση - χρειάζεται μια προσέγγιση που καταστρέφει εντελώς τις πιθανότητες να χρησιμοποιήσει τον τοίχο με την πόρτα με κάποιο τρόπο. Ένα μέρος στην κουζίνα - ένα ελάχιστο. Επιλογή - για να μετακινήσετε το νεροχύτη, επεκτείνοντας την επικοινωνία. Εδώ βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη δυσκολία - ένα σύστημα βασισμένο σε βαρύτητα για αποτελεσματική λειτουργία απαιτεί μια κλίση, διαφορετικά ανεβαίνει το νερό, πλένοντας συνεχώς τα φράγματα.

Παρέχετε κλίση μετά την αναδιάταξη - ανεγείρετε τον ατυχή υδραυλικό του βάθρου, που είναι κάπως περίεργο (αν όχι περισσότερο). Αλλά υπάρχει μια άλλη διέξοδος - για να μην κάνει το εσωτερικό σύστημα αυτορυθμιζόμενο, αλλά πίεση, δηλαδή να εγκαταστήσει την αντλία. Ο συμπαγής εξοπλισμός ταιριάζει τέλεια κάτω από το νεροχύτη. Ο ίδιος χώρος χρησιμοποιείται παραδοσιακά για ένα δοχείο απορριμμάτων (στη συνέχεια κρέμεται στην πόρτα του ντουλαπιού).

περίγραμμα

Διάγραμμα αντλίας

Υπάρχουν τρεις τύποι αντλιών:

  • σταθμοί - συσκευές ταυτόχρονης σύνδεσης πολλών οργάνων και πλύσης.
  • Σταθερές αντλίες.
  • αναγκαστικό σταθμό αποχέτευσης.

Οι στάσιμες αντλίες είναι σχεδιασμένες για την άντληση μεγάλων ποσοτήτων λυμάτων. Οι σταθμοί δεν είναι προσαρμοσμένοι να λειτουργούν με ζεστό νερό, επιπλέον, δεν παρέχουν ελικόπτερο. Για τους σκοπούς μας, ο αναγκαστικός σταθμός λυμάτων είναι κατάλληλος:

  • ο εξοπλισμός είναι συμπαγής, τοποθετείται πιο συχνά σε ένα ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη.
  • ο ελικόπτης εξαλείφει τα μπλοκαρίσματα.
  • ο σταθμός είναι υψηλής απόδοσης - μπορεί να αντλήσει αποχετεύσεις και μέχρι και 15 μέτρα, δηλαδή ο νεροχύτης μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε βολικό σημείο της κουζίνας.
αντλία

Ο εξοπλισμός καλύπτει ελάχιστο χώρο

Κομψό βήμα με τη μεταφορά του χώρου νεροχύτη δεν θα αυξηθεί, αλλά θα το κάνει πολύ πιο βολικό: ο τοίχος θα ανοίξει αμέσως - μπορείτε να βάλετε τα έπιπλα κοντά. Η κουζίνα, αν και παραμένει μικρή, θα μετατραπεί σε σύγχρονη, εκατό φορές πιο άνετη. Στους παλιούς τοίχους δεν μπορούν να τοποθετηθούν δύο ντουλάπια και δύο κρεμασμένα ντουλάπια.

Φαίνεται μια καλή επιλογή με τη χρήση του χώρου στο παράθυρο, αλλά υπάρχει ένα καλοριφέρ - δεν είναι δυνατή η μεταφορά του (εκτός από την άρνηση θέρμανσης). Επιπλέον, το ψυγείο θα πρέπει να γυρίσει, η πόρτα του θα καταστρέψει τις πιθανότητες να βάλει το τραπέζι.

Αρμόδιος σχεδιασμός εσωτερικών χώρων

Μπορείτε να πείτε ότι η εσωτερική διακόσμηση δουλεύει αναρωτιέται, αλλά στην πραγματικότητα κάνει μια εξειδικευμένη δουλειά (λίγο ακόμα βαρετή), και όχι οποιαδήποτε φαντασία που κατέληξε στο προσκήνιο της avant-garde. Ένα μεγάλο δωμάτιο είναι ένα πεδίο για τη δημιουργικότητα, ένα μικρό δωμάτιο είναι ένα παιχνίδι των accents σε ένα ζευγάρι των τετραγώνων. Τα πιο σημαντικά είναι το χρώμα, το φως, οι γραμμές.

Η κουζίνα σε ανοιχτόχρωμο χρώμα φαίνεται πιο ευρύχωρη από ό, τι πραγματικά είναι.

κουζίνα

Όλα σε λευκό

Δεν μπορείτε να υπερφορτώσετε το ντεκόρ: περίτεχνα ξυλόγλυπτα, προσόψεις από γυψομάρμαρο φαίνονται υπέροχα σε ένα μεγάλο δωμάτιο, αλλά θα κάνουν ακόμα λιγότερο στην κουζίνα. Οι αυστηρές λακωνικές γραμμές a la IKEA είναι επιθυμητές.

Οπτικά, σχεδόν διπλασιάζουν την τοποθέτηση του καθρέφτη, αλλά η επιλογή τους πρέπει να προσεγγίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Εάν χρησιμοποιείτε το πλαίσιο, δεν είναι τεράστιο.

καθρέφτη

Αυτός ο καθρέφτης αξίζει να αντικαταστήσει το πλαίσιο

Θα πρέπει να εγκαταλείψουμε διάφορες "μάρκες": ο χώρος είναι ήδη μικρός - δεν υπάρχει λόγος να το γεμίσουμε. Ένα μικρό δωμάτιο με τοίχους, γεμάτο με έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες, συνθέσεις μέσα, φαίνεται σκονισμένο και μάλλον σαν ένα κατάστημα σκουπιδιών, και όχι μοντέρνα κατοικία.

Δεν θα ήταν κρύο σε ένα δωμάτιο που στερείται των γνωστών mi-mi-αρκούδων; Δεν θα το κάνει. Τέλος πάντων, μερικά πιάτα θα παραμείνει στη θέα - φωτεινά χρώματα, απροσδόκητους συνδυασμούς, η αρχική μορφή φλιτζάνια / γλάστρες, δονητές ζάχαρη / αλάτι γεμίσει την κουζίνα με τη ζεστασιά και την άνεση.

Το Reiling είναι μια μεγάλη εφεύρεση. Μια αναστατωμένη κατσαρόλα στο γάντζο με ένα λουλούδι θα κάνει για μια μικρή κουζίνα πάνω από 10 έργα ζωγραφικής για το σαλόνι.

Σήμερα, δεν υπάρχουν προβλήματα με το εσωτερικό. Εάν έπρεπε να σκεπάσετε κάτι, να κάνετε εφίδρωση, τώρα οι δυνατότητες είναι ευρείες - μπορείτε να παραγγείλετε έπιπλα οποιουδήποτε μεγέθους. Το κυριότερο είναι ότι το έργο πρέπει να αναπτυχθεί από έναν ειδικό.

Φωτογραφία-επιλογή ιδεών για παντελόνια

e8
καθρέφτη
e10
e11
e12
e13
e15
e16
e17

Ιδέες βίντεο για μια σημείωση

Η περιοχή της κουζίνας στο Brezhnevka είναι τέτοια που είναι αδύνατο να γίνει χωρίς λειτουργικά έπιπλα ποιότητας. Υπό αυτές τις συνθήκες, συμπληρώνοντας ντουλάπια αποκτά τεράστια σημασία, ακόμη και αν είναι δυνατόν να «σπάσει» το έργο ανάπλασης ΔΔΠ (κανείς δεν θέλει να παραμείνει σε γενικές γραμμές χωρίς να αφήνει περιθώρια ακόμη και για μια τεράστια κουζίνα, κανείς δεν βάζει στα γραφεία καντίνα κουζίνα, τότε θα πρέπει να τοποθετούνται μόνο 5-6 μέτρα). Σήμερα, ωστόσο, αυτό δεν είναι ένα πρόβλημα - υπάρχουν πολλά συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε εκατοστό του χώρου. Σχετικά με την κατάλληλη πλήρωση ντουλαπιών που διαβάσαμε στη δημοσίευσή μας:

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

80 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map