Πώς να φτιάξετε ένα πάνελ τοίχου για την κουζίνα από αυτοσχέδια υλικά

Πώς να φτιάξετε ένα πάνελ τοίχου για την κουζίνα από αυτοσχέδια υλικά

Πώς να φτιάξετε ένα πάνελ τοίχου για την κουζίνα από αυτοσχέδια υλικά

Η επιθυμία να ενημερωθεί ένα πρόσφατα ανακαινισμένο, αλλά ήδη podnadoevshy εσωτερικό κουζίνα, συχνά επισκέπτεται πολλούς από εμάς. Ένας από τους τρόπους χωρίς δραματικές αλλαγές για να φέρετε φωτεινές πινελιές στο εσωτερικό, αναπνέοντας έτσι νέα ζωή στο δωμάτιο, είναι να διακοσμήσετε το τμήμα τοίχου του πίνακα με τα στοιχεία της ζωγραφικής. Το πάνελ από τα χέρια του - αυτό το "highlight" που είναι ικανό να αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις της κυρίας της κουζίνας, έχοντας προσαρμόσει την ατμόσφαιρα στην απαραίτητη αρμονία. Τι είδους πίνακες είναι κατάλληλα να δούμε στο εσωτερικό της κουζίνας και πώς να φτιάξουμε ένα τέτοιο στοιχείο διακόσμησης με τα χέρια μας, ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα.

Οι κύριοι τύποι και τεχνικές της ομάδας

Μερικοί πιστεύουν λανθασμένα ότι η ομάδα είναι η ίδια εικόνα. Στην πραγματικότητα, η εικόνα είναι έργο εικαστικής τέχνης. Ο πίνακας δεν χρειάζεται να είναι αριστούργημα. Πρόκειται μόνο για να λειτουργήσει ως ένα φωτεινό "σημείο", το οποίο εκπληρώνει το ρόλο της τελικής επαφής στη διακόσμηση της κουζίνας, δίνοντας ακεραιότητα στην εμφάνιση.

Πίνακας στην κουζίνα

Panel - ένας κομψός τρόπος για να διακοσμήσετε το εσωτερικό της κουζίνας

Ο πίνακας για την κουζίνα μπορεί να έχει οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος. Ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο υλικό κατασκευής, παρουσιάζονται σε διάφορες μορφές:

 • Ιστός. Οι εφαρμογές, τα κεντήματα πάνω στα υφάσματα και τις ταπετσαρίες μπορούν να εκτελούνται σειριακά ή χειροκίνητα.
 • Γραφικά. Οι θεματικές εικόνες και οι αναπαραγωγές έργων τέχνης δημιουργούνται χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνικές εκτύπωσης.
 • Ξύλινο. Οι λαξευτοί πίνακες από φυλλοβόλα και κωνοφόρα είδη συχνά συμπληρώνονται με ένθετα από ημιπολύτιμους λίθους.
 • Κεραμικό. Οι ψηφιδωτοί πίνακες είναι κατασκευασμένοι από μικρά στοιχεία και θραύσματα κεραμικών πλακιδίων.
 • Γλυπτική. Πρόκειται για μικροσκοπικά γλυπτά από μέταλλο, γυψοσανίδα ή συνηθισμένο γύψο.

Ξεχωριστά είναι απαραίτητο να επισημάνουμε τα χειροποίητα πάνελ, τα οποία είναι κατασκευασμένα από μεγάλη ποικιλία υλικών: πηλό και αλατισμένη ζύμη, αποξηραμένα λουλούδια και κροπούς, χάντρες και κοχύλια.

Πλαίσιο κουζίνας

Για την προστασία της επιφάνειας εύθραυστων υλικών που υποφέρουν από υψηλές διακυμάνσεις υγρασίας και θερμοκρασίας στην κουζίνα, οι συνθέσεις καλύπτονται με ένα διαφανές ή χρωματισμένο βερνίκι της επιλεγμένης απόχρωσης

Το κύριο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή ή την κατασκευή ενός διακοσμητικού στοιχείου οι ίδιοι - η κουζίνα είναι ένα λειτουργικό δωμάτιο. Στο χώρο του συχνά πολλές μυρωδιές, και στους τοίχους στεγάζονται τα μικρότερα σωματίδια τροφίμων. Για το λόγο αυτό, τα διακοσμητικά στοιχεία πρέπει να είναι κατασκευασμένα από πρακτικά υλικά που μπορούν να αντέξουν τις συνέπειες της υγρασίας κατά τη συχνή πλύση.

Επιλογές για τη θέση των εξαρτημάτων

Ο πίνακας τοίχου βρίσκεται σε εκείνους τους χώρους του δωματίου που θέλετε να επισημάνετε οπτικά. Αυτό μπορεί να είναι μια ποδιά του τοίχου εργασίας ή μια θέση κοντά στο τραπέζι.

Ξυλόγλυπτο πλαίσιο

Οι λαξευτοί πίνακες φαίνονται υπέροχοι στο κλασικό εσωτερικό

Κατά τη διακόσμηση μιας κουζίνας μεγάλων μεγεθών, οι σχεδιαστές συστήνουν να χρησιμοποιούν αρκετά παρόμοια στοιχεία από την ίδια σειρά, αναρτημένα σε διαφορετικούς τοίχους του δωματίου.

Συμβουλή: τα ψηφιδωτά μοτίβα των κεραμικών πλακιδίων είναι ανθεκτικά στην υγρασία και επομένως χρησιμοποιούνται καλύτερα για τη διακόσμηση του χώρου εργασίας της κουζίνας.

Κεραμικά πάνελ

Τα κεραμικά πάνελ, σε συνδυασμό με άλλα υλικά φινιρίσματος, μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό εσωτερικό

Όταν επιλέγετε ένα πάνελ στην κουζίνα, είναι σημαντικό να εξετάσετε τις διαστάσεις του. Οι τοίχοι των μικρών κουζινών θα πρέπει να διακοσμηθούν με μικρές συνθέσεις. Δεν θα προσελκύσουν πάρα πολλή προσοχή, μειώνοντας οπτικά τον χώρο.

Μεγάλες εικόνες αφήνουν για μεγάλες κουζίνες. Μπορούν να καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος του τείχους, να χτιστούν σε κόγχες και να φωτιστούν. Οι μικρές εικόνες μπορούν εύκολα να χαθούν σε έναν ευρύχωρο τοίχο μιας μεγάλης κουζίνας.

1
Πλαίσιο-snag

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ένα πάνελ με εικόνα σπειροειδούς σκάλας

Βαμμένη σπειροειδή σκάλα, που βρίσκεται στη γωνία του δωματίου, πιέζοντας οπτικά τα όρια. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της δημιουργίας της ψευδαίσθησης του πρόσθετου χώρου, είναι σημαντικό να γράψετε σωστά τον πίνακα έτσι ώστε η σκάλα να συμπληρώνει οργανικά το εσωτερικό και δεν μοιάζει με περιττό στοιχείο.

Διακόσμηση για διαφορετικά στυλ εσωτερικού χώρου

Κατά την προσαρμογή του εσωτερικού κουζίνα πρέπει να καθοδηγείται από τον κανόνα: κάθε δωμάτιο την εμφάνισή του, το σχέδιο και το μέγεθός του. Το θέμα της διακόσμησης πρέπει να ταιριάζει με το στυλ του εσωτερικού.

Για κουζίνες διακοσμημένες σε κλασικό στιλ, ένα εξώφυλλο με φωτογραφίες ώριμων φρούτων και λαχανικών, προσκαλώντας γραφικά τοπία και αναπαραγωγές έργων μεγάλων καλλιτεχνών, θα ταιριάξει τέλεια.

Πίνακας με κόκκους καφέ

Ο πίνακας με αρωματικούς κόκκους καφέ θα αυξήσει την διάθεση κάθε φορά, θυμίζοντας μια ευχάριστη συνάντηση με φίλους

Ξυλόγλυπτα ξύλινα και κεραμικά πάνελ ταιριάζουν άψογα στο εσωτερικό της κουζίνας, διακοσμημένα στο στυλ της χώρας ή της Προβηγκίας. Μπορεί να είναι συνθέσεις τοίχων με τη χρήση αποξηραμένων φρούτων, μπαχαρικών και λουλουδιών.

Πίνακας με πλάκες

Κουζίνα σε στυλ χώρας

Πίνακας για στυλ χώρας και Προβηγκία

Μια άξια προσθήκη στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, όπως η υψηλή τεχνολογία ή ο μινιμαλισμός, θα είναι δυναμικές εικόνες που απεικονίζουν τα αστικά τοπία ή τις ασυνήθιστες αφαίρεσεις. Εδώ ταιριάζει καλά στα γραφικά πάνελ σε ένα μινιμαλιστικό, αυστηρό πλαίσιο.

Σύγχρονη τέχνη

Πλαίσιο κουζίνας για εσωτερικούς χώρους σε μοντέρνο στιλ

Για να τονίσουμε την εξαιρετική αυστηρότητα και την ομορφιά της κουζίνας σε στυλ σοφίτας, μπορούν να γίνουν συνθέσεις τοίχων από παλιές αφίσες, κιτρινισμένες σελίδες βιβλίων και εικονογραφήσεις από περιοδικά.

Πάνελ με πώματα κρασιού

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μια τέτοια αρχική διακόσμηση είναι φτιαγμένη από συνηθισμένους φελλούς κρασιού

Όλα τα κολάζ, οι αφαίρεσεις και τα τοπία είναι ιδανικά για μια τραπεζαρία.

Αρθρωτή εικόνα

Είναι ενδιαφέρον να εξετάσουμε τις αρθρωτές συνθέσεις στις οποίες η εικόνα κατακερματίζεται σε αρκετά ξεχωριστά μέρη

Κρέμονται από πολλές εικόνες και δημιουργούν μια ενιαία ενσωματωμένη εικόνα.

Επιλέγοντας σωστά από το σχεδιασμό και το ύφος του πάνελ μπορεί να τονίσει με έμφαση τον εσωτερικό σχεδιασμό, δίνοντάς του την «ζέση» και την προσωπικότητά του.

Δημιουργία ενός νεκρού χρόνου από το κέλυφος αυγών

Στη σύγχρονη τέχνη, η επίδραση της τεχνητής γήρανσης της επιφάνειας, που ονομάζεται "krakle", είναι πολύ δημοφιλής. Λαμβάνεται με την επικάλυψη προϊόντων με ειδικά χρώματα αερολύματος ή κρύσταλλο λάκα. Αλλά είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένα τέτοιο ασυνήθιστο αποτέλεσμα με τη βοήθεια ενός κελύφους συμβατικού αυγού.

Πίνακας στην κουζίνα

Η κυρτή επιφάνεια των θρυμματισμένων τεμαχίων καθιστά δυνατή τη δημιουργία τρισδιάστατων ψηφιδωτών

Η τεχνική κατασκευής διακοσμητικού πάνελ από κέλυφος των αυγών δεν είναι πολύ δύσκολο να εκτελεστεί, ο καθένας μπορεί να το μάθει. Περιλαμβάνει μια σειρά από βασικά στάδια.

Επιλογή των απαιτούμενων υλικών

Για να κάνετε μια φωτεινή και νόστιμη νεκρή φύση, θα χρειαστείτε:

 • 2 κομμάτια ινοσανίδων.
 • χαρτοπετσέτες ή ριζόχαρτο.
 • αποφλοιωμένο κέλυφος ·
 • διαφανή μορφή αρχείου A4 ή A3.
 • ακρυλικό αστάρι.
 • κόλλα decoupage;
 • ακρυλικά χρώματα.
 • κόλλα PVA.

Ως στέρεη βάση για τη δημιουργία μιας σύνθεσης, είναι εύχρηστη η χρήση πεπιεσμένων ινοσανίδων. Κρατάει τέλεια το καλούπι και έχει εξαιρετικές ιδιότητες αντοχής στην υγρασία. Το μέγεθος του τεμαχίου εξαρτάται από τις διαστάσεις της δημιουργούμενης σύνθεσης.

Υλικά για τον πίνακα

Εφαρμόστε την εικόνα με βούρτσα και σφουγγάρι αφρού

Πριν είναι απαραίτητο να ετοιμάσετε ένα κέλυφος από πολλά αυγά. Για εργασία, το κέλυφος είναι κατάλληλο τόσο για ωμά όσο και για βρασμένα αυγά οποιασδήποτε σκιάς. Το κέλυφος που αφαιρείται από τα αυγά πρέπει να καθαρίζεται από ίχνη οργανικής ύλης, αφαιρώντας την εσωτερική μεμβράνη και πλένοντάς τα σε διάλυμα σόδας.

Σχηματισμός κρίκετ αυγών

Τοποθετήστε την αποκοπή από την επιφάνεια εργασίας με πλάκα πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια, καλύψτε την με ένα αστάρι. Ο ακρυλικός εκκινητής εφαρμόζεται βολικά με ένα σφουγγάρι από αφρώδες ελαστικό. Έτσι διανέμεται πιο ομοιόμορφα και στεγνώνει πιο γρήγορα.

Η διαδικασία δημιουργίας ενός κρίκετ αυγών είναι αρκετά επίπονη. Παίρνει τον περισσότερο χρόνο. Απλώστε το από το κέντρο ή από τη γωνία του φύλλου, τοποθετώντας το κέλυφος αυγού με μια κυρτή πλευρά προς τα έξω.

Μπιλιάρδο για τον πίνακα

Στην περιοχή του τεμαχίου, καλυμμένη με κόλλα PVA, τοποθετήστε ένα μικρό κομμάτι από το κέλυφος αυγών και πιέστε ελαφρά

Όταν πιέζετε ένα δάχτυλο ή μια οδοντογλυφίδα, το κέλυφος καλύπτεται με ένα πλέγμα ρωγμών και σπάει σε πολλά κομμάτια, τοποθετώντας ένα μέρος της επιφάνειας της βάσης. Χρησιμοποιώντας έναν αγώνα ή μια οδοντογλυφίδα, μετακινήστε τα κομμάτια, δίνοντάς τους την επιθυμητή θέση και γεμίζοντας τα κενά στο φύλλο.

Καλύπτει πάνελ PVA

Καλύπτοντας το φύλλο με κομμάτια θρυμματισμένου κελύφους αυγών, για να δώσει δύναμη στην επιφάνεια του προϊόντος, καλύψτε με ένα άλλο στρώμα PVA

Τεμάχια κελύφους καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια. Η βάση με το μωσαϊκό έτοιμο κέλυφος αφήνεται για 5-8 ώρες μέχρι να στεγνώσει τελείως.

Εφαρμογή μιας εικόνας

Μετά την πλήρη στεγανοποίηση του συγκολλητικού, το τεμάχιο εργασίας καλύπτεται με ακρυλικό αστάρι και ξαναξηραίνεται.

Βάση για τον πίνακα

Για να επιταχυνθεί η διαδικασία, η επιφάνεια μπορεί να στεγνώσει με στεγνωτήρα μαλλιών

Ως εικόνα για decoupage, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε όμορφη σερβιέτα πολλαπλών στρώσεων ή εκτύπωση που λαμβάνεται από το δίκτυο. Εξαιρετική για αυτούς τους σκοπούς, ριζόχαρτο, το οποίο μπορεί να αγοραστεί σε εξειδικευμένα καταστήματα. Κατά τη δημιουργία ενός πίνακα, δεν μπορείτε να πάρετε ολόκληρη την εικόνα σε μια χαρτοπετσέτα, αλλά απλά κόψτε ένα κομμάτι του σωστού μεγέθους από αυτό.

Σχέδιο σε χαρτοπετσέτα

Ο στόχος σας - να κολλήσετε μια πετσέτα χωρίς ρυτίδες

Για να έχετε μια ομαλή, χωρίς ρυτίδες, πρέπει να τοποθετήσετε το πάνω στρώμα της σερβιέτας πάνω στο οποίο εκτυπώνεται η εικόνα, τοποθετήστε το πρόσωπο στο αρχείο. Το αρχείο εφαρμόζεται ελαφρά στο στεγνό τεμάχιο εργασίας έτσι ώστε το σχέδιο να παίρνει την επιθυμητή θέση. Το εφαρμοζόμενο θραύσμα ισοπεδώνεται με δάκτυλα. Καθαρίστε απαλά το αρχείο.

Έτοιμη εικόνα με σχέδιο

Η εικόνα καλύπτεται με κόλλα decoupage

Όταν η κόλλα στεγνώνει, απομένουν μόνο μερικά εγκεφαλικά επεισόδια: ζωγραφίστε με το χρώμα μερικά στοιχεία πάνω στη ζωγραφική, δίνοντάς τους περισσότερη εκφραστικότητα και καλύψτε το πάνελ με βερνίκι.

Εγκαταστάσεις από αυτοσχέδια υλικά

Τα πάνελ που κατασκευάζονται από τα χέρια τους - το έργο του συγγραφέα, ικανό να ενεργήσει άξια διακόσμηση ενός εσωτερικού χώρου και θέμα υπερηφάνειας του ιδιοκτήτη του.

Ιστός "πίνακες" στην τεχνική του μωσαϊκού

Μια κομψή διακόσμηση της κουζίνας με το στυλ του shebbie-chic ή provence είναι σε θέση να κάνει ένα κλωστοϋφαντουργικό πάνελ στην τεχνική συνονθύλευμα. Οι τοιχοποιίες, ραμμένες από τα υπολείμματα του υφάσματος, που αντανακλούν τον σχεδιασμό των επίπλων και των παραθύρων, θα εναρμονιστούν αρμονικά με το σχέδιο του δωματίου.

Φωτεινό πάνελ

Πίνακας με δέντρα

Κλωστοϋφαντουργικά πάνελ

Πρωτότυπες συνθέσεις αξεσουάρ υφαντουργίας

Για να δημιουργήσετε ένα τέτοιο πλαίσιο σε ένα φύλλο χαρτιού, πρέπει να σχεδιάσετε ένα σκίτσο πλήρους μεγέθους. Στη συνέχεια, από μεμονωμένα φύλλα χαρτιού, κάντε μοτίβα για τα στοιχεία του σχεδίου για εφαρμογή. Αφού βεβαιωθείτε ότι τα μεγέθη αντιστοιχούν, τα μοτίβα μεταφέρονται στις τομές του υφάσματος. Έχοντας αποσυνθέσει τα στοιχεία της αίτησης στη βάση, προσαρμόζονται μεταξύ τους, προσκολλημένα με πείρους.

Αναρτημένο πλαίσιο

Τα θέματα για την εφαρμογή ιστού επιλέγονται με έναν τόνο ή δημιουργούν ένα περίγραμμα αντίθεσης

Όταν χρησιμοποιείτε τα στοιχεία στη σύνθεση για να προσδώσετε ογκομετρικές μορφές, γεμίζουν με τα υπολείμματα ενός λεπτού συνθέτη. Η σύνθεση είναι συγκολλημένη ή ραμμένη στη βάση.

Patchwork

Στο scrappy πάνελ θα είναι κατάλληλη για να εξετάσουμε τσέπες για μικρά αντικείμενα και γάντζους για πετσέτες

Για να δημιουργηθεί μια λειτουργική σύνθεση, η «εικόνα» του υφάσματος μπορεί να συμπληρωθεί με μεγάλες τσέπες για την αποθήκευση αξεσουάρ κουζίνας.

"Delicious" συνθέσεις από ξηρά μούρα και μπαχαρικά

Η χρήση αποξηραμένων λουλουδιών, φρούτων, ξηρών καρπών και αρωματικών μπαχαρικών είναι ένα μοντέρνο θέμα.

Για να δημιουργήσετε μια σύνθεση, χρειάζεστε ένα πλαίσιο με φόντο και το περιεχόμενο των θυρίδων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • κόκκοι καφέ.
 • εσπεριδοειδή ·
 • κανέλα κανέλας?
 • αποξηραμένα κεφάλια λουλουδιών
 • ξηρούς καρπούς και φασόλια.
 • κάθε είδους πλιγούρι ·
 • ακόμα και bagels και bagels.

Η διαδικασία δημιουργίας μιας σύνθεσης είναι πολύ απλή. Μια περικοπή χαρτονιού, το μέγεθος της οποίας αντιστοιχεί στις διαστάσεις του πλαισίου, είναι επενδεδυμένη με λινάτσα ή οποιοδήποτε άλλο επιλεγμένο ύφασμα. Το υλικό στερεώνεται στη βάση, στερεώνεται με καρφιά ή "φυτεύει" το σε θερμή τήξη.

Πίνακας προϊόντων

Αρχική εικόνα

Πίνακας για διακόσμηση κουζίνας

Στην μπροστινή πλευρά του υφάσματος που βασικά στοιχεία σύνθεσης, επιλέγοντας την πιο ελκυστική ρύθμιση επιλογή: συνολικό σχέδιο ή σχήμα των μεμονωμένων μίνι-φωτογραφίες.

Καθορίστε για τον εαυτό του πώς θα φαίνεται έτοιμη σύνθεση απλώνεται σε ένα υλικό πανί εναλλάξ αυξηθεί πάνω από τη βάση και μετά την εφαρμογή της κόλλας εξάπλωση σε έναν πρώην χώρο. Αναστολή «ζωγραφική» μπορεί να είναι ένα συμβατικό πλεξούδα ή να αποδίδουν το ίδιο με την μεταλλική επιφάνεια από τους μαγνήτες.

Πίνακας από μαχαιροπίρουνα

Στρογγυλό πάνελ

Πάνελ από αυτοκόλλητα

Η βάση για την κατασκευή πολυτελών εγκαταστάσεων μπορεί να κάνει οποιαδήποτε αυτοσχέδια υλικά: κίτρινες άτλαντες, καπάκια από φιάλες, μαχαιροπίρουνα ... Η επιλογή περιορίζεται μόνο στο στυλ του εσωτερικού της κουζίνας και στη φαντασία σας.

Video master-class: ένα μεγάλο πάνελ για την κουζίνα

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 − = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map