Παραδείγματα κουζίνας Zebrano: 23 εσωτερικοί χώροι με αφρικανική γεύση

Παραδείγματα κουζίνας Zebrano: 23 εσωτερικοί χώροι με αφρικανική γεύση

Παραδείγματα κουζίνας Zebrano: 23 εσωτερικοί χώροι με αφρικανική γεύση

Το Zebrano, όπως και η ζέβρα, προέρχεται από την Αφρική. Αυτό το εξωτικό ξύλο με μια αυθεντική ζέβρα υφή με τη μορφή σκοτεινών λωρίδων σε ανοιχτό φόντο. Άλλα ονόματα είναι το ζέβρα - το ζινγκάνο και το ζέβρανο. Φυσικό κουζίνα Ζεμπράνο - δεν είναι μια φθηνή διασκέδαση, επειδή αυτά τα δέντρα απειλούνται με εξαφάνιση, αλλά το χρώμα της κουζίνας Ζεμπράνο μιμείται την υφή των σπάνιων Αφρικανικό ξύλο - εξωτικά, προσιτό σε όλους.

Οι κουζίνες Zebrano είναι δημοφιλείς σήμερα χάρη στην ασυνήθιστη υφή του υλικού

Η φυσική κουζίνα Zebrano δεν είναι φθηνή ευχαρίστηση

Κουζίνες της ζεβρα-αφρικανικής εξωτικής στο εσωτερικό σπίτι

Zebrano - το χρώμα είναι πολύ όμορφο, ζεστό, ελκυστικό και πολύ ενδιαφέρον από άποψη σχεδιασμού. Ωστόσο, για να ανοίξει, «άρχισε να παίζει», έδωσε το δωμάτιο της θερμότητας του και έφερε στο εσωτερικό μιας μοναδικής ταυτότητας, θα πρέπει να βρούμε τη σωστή προσέγγιση για την εξωτική φύση της και να δημιουργήσει τις κατάλληλες περιβάλλον. Το Zebrano χρησιμοποιείται κυρίως για φινιρίσματα κουζίνας, μοντέρνα επίπλωση σχεδιαστών και έπιπλα μπάνιου. Μια τεράστια δημοτικότητα απολαμβάνει επίσης ένα πολυστρωματικό χρώμα zebrano.

Κουζίνα με πινελιές zebrano εκπλήσσει με τον εξωτισμό του

Ακόμη και αν στην κουζίνα σας τίθενται μόνο τα ένθετα zebrano προστίθενται, θα εξακολουθούν να χρησιμεύουν ως κυρίαρχη

Οι ζώνες Zebrano είναι πάντοτε αισθητά πιο σκούρες από το φόντο. Λόγω της μεγάλης αντίληψης, η εξωτική υφή Zebrawood ταιριάζει άσχημα στον περίπλοκο σχεδιασμό με μια πληθώρα λεπτομερειών και ελευθεριών χρώματος. Το Zebrano απαιτεί σειρά, σαφείς γραμμές και λεπτομέρειες. Το πιο ευνοϊκό αυτό το χρώμα φαίνεται στους λακωνικούς σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Να είστε βέβαιος να το λάβετε αυτό υπόψη κατά το σχεδιασμό μιας κουζίνας zebrano, διαφορετικά όλα τα exotics και μοναδικότητα θα χαθούν στο motley. Ακόμη και αν έχετε μόνο ένθετα Zebrano προφορά στην κουζίνα σας, θα εξακολουθούν να είναι κυρίαρχη, δεδομένου ότι το ριγωτό χρώμα πάντα προσελκύει την προσοχή. Η υπερβολική ποσότητα πιασάρικων τόνων φέρνει το χάος και υπερφορτώνει την κατάσταση. Για να μεγιστοποιήσετε την εξωτική φύση του zebrano και να του δώσετε το ρόλο του πρώτου βιολιού, χρειάζεστε ένα πιο συγκρατημένο και λακωνικό εσωτερικό σχέδιο.

Οι πιο αποτελεσματικές εισαγωγές ζέβρα φαίνονται στο φόντο των λευκών τοίχων

Για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό εσωτερικό, η τέλεια λύση θα είναι οι αντίθετοι λευκοί τοίχοι που μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα "zebrano"

Την ίδια στιγμή η υπερβολική συντομία κουζίνες Ζεμπράνο, επιτρέποντας συσκευές κουζίνας μόνο χάλυβα και μια ουδέτερη παλέτα των χρωμάτων, μπορεί να είναι ένα μοιραίο λάθος: κουζίνα πάρει άβολα και ζοφερή, βαρετό και μονότονο σχεδιασμό, και όλα τα αίγλη και την πρωτοτυπία αντίθεση ρίγες έρθει στο μηδέν. Για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και ασυνήθιστο εσωτερικό της κουζίνας zebrano, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά υλικά και τους συντρόφους χρωμάτων. Το κύριο πράγμα που δημοκρατία Ζεμπράνο δεν αναμειγνύονται με το χρώμα των τοίχων και του δαπέδου, μετατρέποντας σε μια μεγάλη κηλίδα χρώματος, και να διατηρούν πλήρως την ταυτότητά τους και να δείξουν την ατομικότητα.

Για να δώσετε έμφαση στα διακοσμητικά χαρακτηριστικά της κουζίνας zebrano, πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά τα χρώματα για το φόντο

Για να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και ασυνήθιστο εσωτερικό της κουζίνας zebrano, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά υλικά και τους συντρόφους χρωμάτων.

Μερικές φορές ακόμα και παράδοξες λύσεις αποδειχτούν αριστουργήματα! Ο δεξιοτεχνικός συνδυασμός με τους λαμπρούς, κορεσμένους, ενεργούς τόνους zebrano επιτρέπει τη δημιουργία εκπληκτικών οπτικών εφέ. Αν σας αρέσει η ηρεμία και η γαλήνη, τοποθετήστε το ζέβρανο με εντόσθια κατεύθυνση το φόντο των τοίχων ζωγραφισμένα σε ουδέτερο χρώμα του κακάου. Αλλά για μια δυναμική εσωτερική drayvovye ιδανική λύση θα ήταν μια αντίθεση λευκούς τοίχους, που είναι η μέγιστη δύναμη «Ζεμπράνο αποτέλεσμα», καθώς και ένα φωτεινό ποδιά με το φως στο χώρο εργασίας της κουζίνας. Φυσικά, για να υπερφορτώσει την κουζίνα Ζεμπράνο ουράνιο τόξο υπερβολή των χρωμάτων δεν είναι απαραίτητη, αλλά ξεκίνησε ένα ζευγάρι φωτεινά τόνους - μια αξιόλογη πορεία σχεδιασμού, που συχνά καταφεύγουν επαγγελματίες.

Το Zebrano απαιτεί σειρά, σαφείς γραμμές και λεπτομέρειες

Η κουζίνα zebrano δεν ανέχεται το χάος και τις διακεκομμένες γραμμές, όλα πρέπει να παραγγέλλονται, να υλοποιούνται και να είναι απλά μέσα σε αυτό

Στη φωτογραφία αριστερά μέσα από ένα συνδυασμό σκούρο zebrawood με λευκούς τοίχους, μαύρη κορυφή και σκούρο γκρι πλακάκια δαπέδου, κουζίνα εσωτερικό γύρισε κρύο και σχεδόν αχρωματικό. Ακόμα και μια φυσική υφή ξύλου δεν το σώζει. Από την κουζίνα με τη φωτογραφία στα δεξιά, αντίθετα, προέρχεται ζεστασιά και άνεση: πιο ζεστά χρώματα συμπληρώνονται Ζεμπράνο προσόψεις γαλακτώδες και διαφανές γυαλί χρωματιστό Chartreuse μαλακό φωτισμό - μια πολύ διαφορετική διάθεση!

Για αυτή την κουζίνα, το φόντο zebrano ήταν φωτεινοί τοίχοι και σκοτεινό δάπεδο

Τα σκοτεινά δάπεδα και τα ελαφρά τοιχώματα τονίζουν την ασυνήθιστη και ελκυστική φύση αυτού του ζεμπράνο

Με το σωστά επιλεγμένο φωτισμό, η κουζίνα Zebrano φαίνεται ακόμα πιο ελκυστική

Η κουζίνα zebrano θα εμφανιστεί σε ένα εντελώς νέο φως, αν είναι ικανά να προσεγγίσουν την επιλογή των μαγειρικών σκευών κουζίνας

 Από τα παραπάνω και όπως είδαμε, μπορούμε να καταλήξουμε στα ακόλουθα συμπεράσματα:

  • Μην συνδυάζετε το ζεμπράνο, ειδικά τα σκούρα χρώματα του, με κρύα, θαμπό και "θαμπό λουλούδια"
  • Επιλέξτε ένα λαμπερό χρώμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τα αραιώστε με zebrano έτσι ώστε "η ζέβρα ξύπνησε και χόρεψε"

Τα ζεστά ζεμπράνο χρώματα συνδυάζονται τέλεια με χάλυβα αντίθεσης χάλυβα. Σε συνδυασμό με μια εξωτική υφή ξύλου, όχι μόνο οι χειρολαβές από χάλυβα, οι ράγες, τα προφίλ και τα άλλα εξαρτήματα φαίνονται εντυπωσιακά, αλλά και οικιακές συσκευές, όπως ένα ψυγείο χάλυβα μεγάλου μεγέθους. Εκτός από τον χάλυβα, το εσωτερικό της κουζίνας zebrano ταιριάζει απόλυτα με το αλουμίνιο όλες τις αποχρώσεις.

Ως έμφαση στην κουζίνα Zebrano, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξαρτήματα από χάλυβα και μεταλλικά αξεσουάρ κουζίνας

Τα ζεστά ζεμπράνο χρώματα συνδυάζονται τέλεια με χάλυβα αντίθεσης χάλυβα

Εσωτερικό της κουζίνας zebrano χρώμα: τοποθετούμε τόνους

Μεγάλη ευρύχωρη κουζίνα δεν αξίζει τον κόπο «πάνω-κάτω για να ντύσει» το Ζεμπράνο: ακόμα και τα πιο όμορφα χρώματα μπορεί να δώσει στο εσωτερικό μια σούφρα και την μονοτονία. Για να αποφευχθεί αυτό, Ζεμπράνο συνδυάζεται με άλλο χρώμα μέτωπα, αραιώστε κορυφή μονοτονία προφορά, αντιθέσεις φωτεινό και υφή ένθετα ποδιά σύστημα φωτισμού, π.χ., με την μορφή skinali ή μωσαϊκό.

1

Σχεδόν όλα τα χρωστικές Ζεμπράνο κατάλληλο βερίκοκο, πορτοκάλι, σολομός, κολοκύθα, κίτρινα-ζεστό, φιστίκι, μαρούλι, μέντα, βρύα-καλύπτονται, πράσινο χρώμα μήλο φρέσκο ​​πράσινο, γαλάζιο, φούξια, κόκκινο, κόκκινο, τερακότα, κοράλλια, Chartreuse και καραμέλα χρώμα.

Τα χαρούμενα χρώματα και τα κομψά εσωτερικά στοιχεία θα δώσουν στη Zebrano μια ιδιαίτερη γοητεία

Οι ζεστές αποχρώσεις και τα φωτεινά ένθετα μαζί με το zebrano θα δώσουν στην κουζίνα μια απελευθερωμένη χαρούμενη διάθεση

Η ουδέτερη και αχρωματική παλέτα χρωμάτων σε συνδυασμό με το ζεμπράνο χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ήσυχων, αποκλειστικών, αυστηρών εσωτερικών χώρων. Οι ζεστές αποχρώσεις και οι λαμπερές κηλίδες μαζί με το ζεμπράνο θα δώσουν στην κουζίνα μια χαλαρή, χαρούμενη διάθεση.

Φυσικά, η συνολική εικόνα και η «καιρός» στην κουζίνα δεν είναι μόνο και όχι τόσο για τα χρώματα έμφασης, αλλά στα περισσότερα χρώματα ZEBRANO, η οποία μπορεί να ποικίλλει από σχεδόν ζέβρα αντίθεση μαύρο και άσπρο σε λιγότερο αντίθεση καφέ, κοκκινωπό και γκριζωπό αποχρώσεις.

Τα πιο κοινά χρώματα του zebrano

Τα ίδια τα χρώματα του zebrano τόσο διαφορετικά που μπορείτε να ικανοποιήσετε την πιο απαιτητική γεύση

Η γενική εικόνα και ο "καιρός" στην κουζίνα δεν εξαρτώνται μόνο και όχι τόσο από τα χρώματα προφοράς, όπως και από τον πολύ χρωματισμό του zebrano

Ακόμη και μικρές αποχρώσεις της απόχρωσης μπορεί να αλλάξει δραματικά τη διάθεση στο δωμάτιο, ώστε να πάρει το χρώμα του zebrano για την κουζίνα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά. Ειδικά όταν πρόκειται για παρκέ ή πολυστρωματικό ζεμπράνο, επειδή η αλλαγή των επίπλων σε περίπτωση σφάλματος είναι πολύ πιο εύκολη από την αποστολή του δαπέδου. Το δάπεδο κάτω από το ζεμπράνο μπορεί να αναπαραχθεί στο σετ κουζίνας με ένθετα zebrano, επιφάνεια τραπεζαρίας ή ποδιά zebrano. Υπάρχουν περισσότερα από αρκετά ζεμπράνο εναλλάσσονται με το χρώμα του δαπέδου. Ο συνδυασμός δαπέδου zebrano με πανομοιότυπο ή παρόμοιο χρωματισμό είναι περιττό.

Χρυσά χρώματα zebrano ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα χρώματα του φάσματος. Εντατική αντίθετες αποχρώσεις ZEBRANO (μαύρη σοκολάτα + κόκκινο χρυσό, ζέβρα μαύρο και άσπρο, μαύρο και κόκκινο + κλπ) είναι επιθυμητό να συνδυαστεί με ζεστά χρώματα φωτός: το χρώμα της ψημένο γάλα, σαμπάνια, κρέμα γάλακτος, τη βανίλια, καραμέλα, άμμο, καμήλα, το χρώμα cappuccino .

Με όλες τις αρετές του, το πάτωμα zebrano μπορεί γρήγορα να βαρεθεί

Πριν επιλέξετε το πάτωμα zebrano για την κουζίνα, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά: Μην βαρεθείτε με τέτοιες εντυπωσιακές λωρίδες στο πάτωμα;

Το δάπεδο κάτω από το zebrano, κατά κανόνα, απαιτεί αντίθεση επίπλων: επιλέγουμε μαύρα έπιπλα για το σκοτεινό χρώμα του zebrano, και για το ελαφρύ επιλέγουμε σκούρα έπιπλα. Στο φόντο του δαπέδου zebrano, ανεξάρτητα από τον βασικό τόνο, θα φανεί αποτελεσματικά το χιονάτο σετ κουζίνας. Η αναποτελεσματικότητα του συνδυασμού του δαπέδου zebrano με έπιπλα zebrano, έχουμε ήδη πει. Αν μια ζεστή υφή ξύλου είναι σίγουρα επιθυμητή να έχει κάτω από τα πόδια σας, χρησιμοποιήστε πιο παραδοσιακά υλικά με λιγότερο εξωτικό μοτίβο, για παράδειγμα δρυς.

Πριν επιλέξετε το πάτωμα zebrano για την κουζίνα, σκεφτείτε πολύ προσεκτικά: Μην βαρεθείτε με τέτοιες εντυπωσιακές λωρίδες στο πάτωμα; Από την άλλη πλευρά, η σκόνη και τα συντρίμμια δεν είναι σχεδόν αισθητά σε αυτά, αλλά ένα πεσμένο μικρό αντικείμενο, για παράδειγμα, πρέπει επίσης να ψάξει για ένα κουμπί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά αυτό δεν μειώνει τις αισθητικές δυνατότητες του zebrano.

Σχεδιασμός κουζίνας Zebrano στην ανασκόπηση φωτογραφιών

Μόνο στην κουζίνα zebrano μπορείτε να απολαύσετε πλήρως την αφρικανική γεύση

Οι κουζίνες Zebrano ερωτεύτηκαν τον μοναδικό αφρικανικό εξωτισμό, μεταφέρθηκαν σε ένα μοντέρνο εσωτερικό

Η κουζίνα με ζέβρανο θα φανεί πολύ αρμονική με φόντο τοίχους με κακάο

Αν σας αρέσει η ηρεμία και η γαλήνη, τοποθετήστε με τόλμη το σετ zebrano στο φόντο των τοίχων ζωγραφισμένα σε ουδέτερο χρώμα κακάου

Οι σκοτεινές λωρίδες zebrano υπογραμμίζουν την ασυνήθιστη υφή του ξύλου

Οι λωρίδες Zebrano είναι πάντα εντυπωσιακά πιο σκούρες από το φόντο, γεγονός που δίνει στο εσωτερικό ένα κομψό και κομψό βλέμμα

Η κουζίνα, που μιμείται την υφή του αφρικανικού ξύλου, είναι διαθέσιμη σε όλους εκείνους στους οποίους έπεσε για γεύση

Κουζίνες χρώματος zebrano με απομίμηση κάτω από την υφή ενός σπάνιου αφρικανικού δέντρου - εξωτικά, προσβάσιμα σε όλους

Οι κουζίνες του ζεμπράνο χρώματος διακρίνονται από τη ζεστασιά και την οικειότητα λόγω του χαρακτηριστικού τους χρώματος

Zebrano - το χρώμα είναι πολύ όμορφο, ζεστό, ελκυστικό, ιδανικό για εσωτερική διακόσμηση της κουζίνας

Με φόντο πολύ λαμπερά χρώματα, το αποτέλεσμα και η ελκυστικότητα του ζεμπράνο μπορεί να χαθεί

Το κύριο πράγμα είναι ότι το πολύχρωμο ζεμπράνο δεν συγχωνεύεται με το χρώμα των τοίχων και του δαπέδου, έτσι ώστε η επιλογή των άλλων χρωμάτων του εσωτερικού πρέπει να προσεγγιστεί προσεκτικά

Ασυνήθιστα οπτικά εφέ μπορούν να αποκτηθούν συνδυάζοντας στο εσωτερικό ζεμπράνο με φωτεινά χρώματα

Ο ικανός συνδυασμός με τους λαμπρούς, κορεσμένους, ενεργούς τόνους Zebrano σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά οπτικά εφέ

Ιδιαίτερα θεαματική είναι η κουζίνα Zebrano σε ένα ανοιχτό φόντο του δαπέδου και των τοίχων

Επιλέξτε ένα λαμπερό χρώμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και τα αραιώστε με zebrano έτσι ώστε "η ζέβρα ξύπνησε και χόρεψε"

Η κουζίνα Zebrano χαρακτηρίζεται από την απουσία περιττών μερών

Το εσωτερικό της κουζίνας Zebrano είναι αρμονικό και ισορροπημένο, δεν υπάρχει τίποτα περιττό σε αυτό

Οι κουζίνες του χρώματος zebrano διακρίνονται συνήθως από αυστηρότητα, συγκράτηση και απλή κομψότητα

Η ουδέτερη και αχρωματική παλέτα χρωμάτων σε συνδυασμό με το zebrano χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ήσυχων, αυστηρών, αυστηρών εσωτερικών χώρων

Τα χρώματα Zebrano είναι πολύ ευπροσάρμοστα, αλλά τα πιο αντιπαραβαλλόμενα είναι ιδιαίτερα ελκυστικά

Το χρώμα του ζεμπράνο μπορεί να κυμαίνεται από σχεδόν ζέβρα σε αντίθεση με μαύρο και άσπρο σε λιγότερο αντίθετες καφέ, κόκκινες και γκριζωές αποχρώσεις

Η καλύτερη εφαρμογή για τους σχεδιαστές zebrano θεωρεί τα σετ κουζίνας και τα έπιπλα μπάνιου

Το Zebrano χρησιμοποιείται κυρίως για φινιρίσματα κουζίνας, μοντέρνα επίπλωση σχεδιαστών και έπιπλα μπάνιου

Το πιο πλεονεκτικό ζεμπράνο βλέπει στους λακωνικούς σύγχρονους εσωτερικούς χώρους χωρίς πολλές περιττές λεπτομέρειες

Τονίστε την ομορφιά της απλότητας του ζέμπρα και τη λακωνικότητα των σχημάτων και των γραμμών που χαρακτηρίζουν τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους

Σε όλη την ομορφιά της, το zebrano εμφανίζεται σε ακουστικά με καθαρά σχήματα και ευθείες γραμμές

Για να αποκαλύψει την εξωτική φύση του zebrano και να του δώσει το ρόλο του πρώτου βιολιού, θα χρειαστεί ένα διακριτικό και λακωνικό εσωτερικό σχέδιο

Η κυριαρχία των σκούρων χρωμάτων μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο εσωτερικό του zebrano

Ο συνδυασμός δαπέδου zebrano με πανομοιότυπο ή παρόμοιο σύνολο χρωμάτων δημιουργεί μια κάπως καταπιεστική εντύπωση λόγω της επικράτησης των σκούρων χρωμάτων και αποχρώσεων

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 17 = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map