Μια μικρή και ζεστή κουζίνα της μεγάλης οικογένειάς μας

Μια μικρή και ζεστή κουζίνα της μεγάλης οικογένειάς μας

Μια μικρή και ζεστή κουζίνα της μεγάλης οικογένειάς μας

γενική άποψη

Κόστος επισκευής: 2000 USD
Κουζίνα: 7 τ.μ. m.
Διατάχθηκε: "Ελένη", Κίεβο
Σετ κουζίνας: 2,5 τρεχούμενα μέτρα / τιμή 1250 USD.

Ξεκινάμε μια φωτογραφία περιοδεία της υπέροχης κουζίνας μας.

Απλά θέλω να προειδοποιήσω: η κουζίνα, φυσικά, δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά προσπαθήσαμε να την κάνουμε όσο πιο άνετη και άνετη γίνεται. Η κουζίνα είναι αυτή η ιδιαίτερη θέση σε οποιοδήποτε διαμέρισμα όπου όλα τα μέλη της οικογένειας συγκεντρώνονται για ένα κοινό γεύμα, ή μόνο για ένα φλιτζάνι τσάι. Και ο τόπος όπου ένας γείτονας καλείται συνήθως, ο οποίος έτρεξε για μερικά λεπτά για κουτσομπολιά. Ως εκ τούτου, κατά τη διενέργεια επισκευών σε ένα διαμέρισμα, η κουζίνα συνήθως δίνεται ιδιαίτερη προσοχή.

Έτσι, περνώντας από μια μικρή καμάρα, από το διάδρομο φτάνουμε στην κουζίνα.

την κουζίνα μου

Παρακαλώ σημειώστε: στην αριστερή πλευρά στην είσοδο της κουζίνας είναι ένα λευκό πίνακα για υπενθυμίσεις. Όπως μας φαίνεται, αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη εφεύρεση.

δώστε προσοχή

Μέλη της οικογένειάς μας το χρησιμοποιούν για να στείλουν ένα μήνυμα σε άλλα μέλη της οικογένειας ή να αφήσουν μια υπενθύμιση για κάτι που πρέπει να γίνει. Πολύ αστείο και ενδιαφέρον πράγμα.

για τη μνήμη

Πάνω από το διοικητικό συμβούλιο για υπενθυμίσεις κρέμεται ένα πέταλο - ένα σύμβολο της τύχης. Αυτό είναι ένα είδος φυλαχτού. Επιπλέον, ένα όμορφο στοιχείο διακόσμησης.

1

πέταλο στον τοίχο

Και τώρα φτάνουμε στην κουζίνα μας.

εξοικείωση με την κουζίνα

γενική άποψη

Ας ξεκινήσουμε με την σειρά. Στα δεξιά του παραθύρου, στη γωνία, βρίσκεται το ψυγείο. Πάνω από αυτό είναι διακοσμημένα με διακοσμητικά στοιχεία.

το ψυγείο μου

Το παράθυρο της κουζίνας ανοίγει σε ένα μπαλκόνι με τζάμια. Δεδομένου ότι αγαπάμε τα λουλούδια, το περβάζι παραθύρων ήταν εφοδιασμένο με μια ειδική βάση κάτω από την τάξη. Χάρη σε αυτό, τα λουλούδια αισθάνονται υπέροχα και δεν λείπουν από το φως. Επιπλέον, υπήρχε μια θέση για το φούρνο μικροκυμάτων στο περβάζι. Πιστεύεται ότι τα λουλούδια παίρνουν αρνητική ενέργεια και επίσης απορροφούν τη δυσμενή ακτινοβολία από τον κλίβανο.

φούρνο μικροκυμάτων

Στο παράθυρο τοποθετήσαμε ένα μικρό τραπέζι κουζίνας. Είναι ιδανικό για μια μικρή κουζίνα.

τραπεζαρία

Λοιπόν, εδώ φτάσαμε στην ίδια την κουζίνα. Είναι απλό, συμπαγές και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε όλες τις απαραίτητες επεμβάσεις στην κουζίνα. Με μια μάλλον μικρή κουζίνα, αυτή η επιλογή, κατά τη γνώμη μας, είναι πολύ βολική. Στις κρεμαστές ντουλάπες υπήρχε ένα μέρος για τα αγαπημένα σας διακοσμητικά στοιχεία.

αρθρωτά ράφια

Στα δεξιά υπάρχει μια σόμπα αερίου στο πλάι του παραθύρου.

φούρνο αερίου

Στον τοίχο απέναντι από το παράθυρο κρεμάσαμε ένα διακοσμητικό ράφι πάνω στο οποίο υπάρχει μια όμορφη υπηρεσία.

διακόσμηση στην κουζίνα

Εδώ, ίσως, αυτό είναι όλο. Υπάρχει ένα πολύ καλό ρητό, το οποίο λέει ότι όλοι οι έξυπνοι είναι απλοί. Ελπίζουμε ότι σας άρεσε η απλή αλλά άνετη κουζίνα μας.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

38 + = 42

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map