Πώς να διαγράψετε τις ρωμαϊκές κουρτίνες: λίγα κόλπα για τέλεια αποτελέσματα


Πώς να διαγράψετε τις ρωμαϊκές κουρτίνες: λίγα κόλπα για τέλεια αποτελέσματα

Όπως με κάθε υλικό που χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση παραθύρων, οι ρωμαϊκές κουρτίνες χρειάζονται προσοχή. Πριν πλύνετε τις ρωμαϊκές κουρτίνες, διαβάστε τις πληροφορίες σχετικά με το ύφασμα από το οποίο κατασκευάζονται. Αλλά θυμηθείτε: αν θέλετε να διαρκούν πολύ, μην τις πλένετε συχνά, αλλά καθαρίζετε με μια ηλεκτρική σκούπα.

Όπως και άλλες, οι ρωμαϊκές κουρτίνες υφάσματος χρειάζονται περιοδικό πλύσιμο

Οι ρωμαϊκές κουρτίνες από το ύφασμα πρέπει να πλένονται περιοδικά, όπως και κάθε άλλη

Πώς να πλύνετε σωστά ρωμαϊκά περσίδες

Τέτοιες κουρτίνες είναι κατασκευασμένες από ύφασμα συνθετικής ή φυσικής προέλευσης. Μπορούν να υποβληθούν σε κενό, αλλά επιτρέπεται η πλύση των προϊόντων. Εάν οι κουρτίνες είναι κατασκευασμένες από παραδοσιακά υφάσματα κουρτίνας, μπορούν να πλυθούν σε ένα αυτοκίνητο, αλλά μπορείτε να το γεμίσετε μέχρι το μισό. Αυτό εξασφαλίζει ακριβή πλύση, λεπτό ξέβγαλμα και περιστροφή.

Για τους ρωμαϊκούς τυφλούς, είναι κατάλληλο τόσο για πλύσιμο στο μηχάνημα όσο και στο χέρι

Ανάλογα με το μέγεθος και το υλικό των ρωμαϊκών κουρτινών, πλένονται χειροκίνητα ή σε πλυντήριο ρούχων

Πριν πλύνετε τις ρωμαϊκές κουρτίνες, μην ξεχάσετε να τραβήξετε τις ράγες που βρίσκονται ανάμεσα στις λωρίδες του υφάσματος. Πρόκειται για μεταλλικές, ξύλινες ή πλαστικές δοκοί. Δεν είναι δύσκολο να το κάνετε αυτό επειδή η ταινία ή η άκρη φινιρίσματος στη μία πλευρά δεν είναι κολλημένη.

Το ξέπλυμα των ρωμαϊκών κουρτινών πρέπει να είναι προσεκτικά, καθώς τα σωματίδια απορρυπαντικού που παραμένουν στις ίνες του υφάσματος μπορούν να προκαλέσουν χημική αντίδραση και οι κουρτίνες θα αλλάξουν χρώμα.

Εάν η πλύση δεν είχε ως αποτέλεσμα το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα ίχνη μόλυνσης δεν μπορούσαν να ανακτηθούν, επικοινωνήστε με ένα στεγνό καθάρισμα.

Οι κουρτίνες από βαμβακερά υφάσματα πλένονται με καθολικές σκόνες. Αν θέλετε να στεγνώσετε το προϊόν σε ένα μηχάνημα στεγνώματος, βεβαιωθείτε ότι μπορεί να γίνει (διαβάστε τις πληροφορίες στην ετικέτα). Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, το ύφασμα μπορεί να συρρικνωθεί και δεν θα μπορείτε να το κρεμάσετε ξανά στο παράθυρο. Είναι προτιμότερο να πλένονται αυτές οι κουρτίνες χειροκίνητα σε θερμοκρασία νερού 40 μοίρες. Για να γίνει αυτό, απολαύστε τις κουρτίνες για μια ώρα με ένα ουδέτερο καθαριστικό pH που δεν περιέχει λευκαντικά.

Πώς να πλένετε "ναούς" λεπτών υφασμάτων

Μπορείτε να τα διαγράψετε με το χέρι ή μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αλλά μόνο σε θερμοκρασία 30 μοίρες, η περιστροφή σε φυγόκεντρο και η περιστροφή δεν επιτρέπονται. Ξηρές βελούδινες κουρτίνες, τυλιγμένες σε ένα πανί ιδρώτα και απλωμένες σε μια επίπεδη επιφάνεια.

Οι ρωμαϊκές κουρτίνες από μετάξι δεν μπορούν επίσης να ξεβιδωθούν και να πατηθούν σε τύμπανο του πλυντηρίου. Μην στεγνώνετε το προϊόν στον ήλιο ή κοντά σε μια συσκευή θέρμανσης.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map