Κουρτίνες για μια μικρή κουζίνα - ιδέες για το σχεδιασμό μικρών παραθύρων

Κουρτίνες για μια μικρή κουζίνα – ιδέες για το σχεδιασμό μικρών παραθύρων

Κουρτίνες για μια μικρή κουζίνα - ιδέες για το σχεδιασμό μικρών παραθύρων

Οι κουρτίνες στην κουζίνα δεν εκτελούν μόνο αισθητική λειτουργία, αλλά κλείνουν το δωμάτιο από την αστείρευτη εμφάνιση και τις καυτές ακτίνες του ήλιου. Έχοντας εκδώσει σωστά ένα άνοιγμα παραθύρου, είναι δυνατό να εξισορροπήσουμε κάποιες ελλείψεις μιας προϋπόθεσης, για παράδειγμα, οπτικά "να αυξήσουμε" τα μεγέθη ενός παραθύρου. Κομψή κουρτίνα "ορίζει τον τόνο", κάνει το σχέδιο του δωματίου ολοκληρωμένο. Εάν το διαμέρισμά σας είναι ένα μικρό "Khrushchevka", το άρθρο μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε κουρτίνες για μια μικρή κουζίνα.

Βίντεο: κουρτίνες σε ένα μικρό παράθυρο

Πώς να διακοσμήσετε τα μικρά παράθυρα

Αν έχετε ελάχιστο ελεύθερο χώρο στο σπίτι, χρησιμοποιήστε τεχνικές εργονομίας και νόμους αντίληψης χρωμάτων για να λύσετε το πρόβλημα της έλλειψης χώρου στο "Χρουστσιόφ".

 • Για ένα μικρό παράθυρο θα ταιριάζει με φωτεινά ροή κουρτίνες από ανοιχτά χρώματα. Βαμβάκι ή λινό, πρέπει να είναι πάτωμα.
 • Κουρτίνες με αντίθεση χρώματα μειώνουν οπτικά το μικρό δωμάτιο, γι 'αυτό αξίζει να σταματήσει σε μια έκδοση ενός χρώματος.
 • Η αφθονία των ρούχων και των πολυστρωματικών κουρτίνων οπτικά στενεύει μια μικρή κουζίνα σε ένα Χρουστσέβκα.

Έτσι, ποιες κουρτίνες είναι καλύτερο να κρεμαστούν σε έναν Χρουστσιόφ σε ένα στενό μικρό παράθυρο; Επιλέξτε κλασικά μοντέλα ασυμμετρικού σχήματος ή με ένα μικρό καταρράκτη.

dd1
dd2
dd3

Χρώματα και μήκος κουρτινών

Πώς να επιλέξετε το σωστό φόρεμα κρύβει τις αδυναμίες του σχήματος, και σωστά επιλεγμένα υφάσματα παραθύρων μετατρέπουν το παράθυρο μιας μικρής κουζίνας στο Χρουστσόφ.

Το χρώμα της κουρτίνας είναι καλύτερα να επιλέξει είτε με τον τόνο των επίπλων, είτε με τον τόνο των τοίχων.

Σημαντικό! Το μπλε και το μπλε στο εσωτερικό δημιουργούν μια αίσθηση δροσιάς. Κίτρινο, κόκκινο και μπεζ - ζεστόα.

 • Αν έχετε ένα μικρό παράθυρο κουζίνας, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε ελαφρές κουρτίνες ή κουρτίνες στο πάτωμα με διαμήκεις λωρίδες.
 • Αντί για ένα ύφασμα με μεγάλα λουλούδια ή άλλο πιασάρικο μοτίβο, επιλέξτε το υλικό σε μικρά μπιζέλια ή με ένα διακριτικό μοτίβο. Στο σχεδιασμό μιας μικρής κουζίνας στον Χρουστσόφ, όλα πρέπει να είναι απλά και κομψά.
 • Αν επιλέξετε το σωστό μήκος του προϊόντος, μπορείτε να "προσαρμόσετε" το μέγεθος του παραθύρου. Για ευρύ και χαμηλό άνοιγμα παραθύρου, το γείσο θα πρέπει να κρεμαστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ένα τμήμα του τοίχου ανάμεσα στο γείσο και το παράθυρο μπορεί να καλυφθεί με ένα λαμπρέκι.
 • Κρεμάστε τις κουρτίνες στις υποδοχές στοιχειοσειρών. Αυτή η μέθοδος θα βοηθήσει να σχεδιάσετε οπτικά ένα μικρό παράθυρο κουζίνας σε ύψος.

Επιτυχημένες επιλογές για ένα μικρό παράθυρο στο Χρουστσόφ:

dd4
dd5
dd6

Υλικό

Για διαφορετικά στυλ του εσωτερικού, διαφορετικά στυλ κουρτινών. Για κάθε στυλ, ο σχεδιαστής επιλέγει τον βέλτιστο τύπο υφασμάτων κουρτίνας.

 • Baptiste

Φως, απαλό υλικό από φυσικές ή τεχνητές ίνες. Παρά την "ευελιξία" του, είναι πυκνή, έτσι διατηρεί καλά το σχήμα του τελικού προϊόντος. Έχει μια σειρά από θετικές ιδιότητες: περνά εύκολα την υγρασία και τον αέρα, δεν προκαλεί αλλεργίες, δεν θέλει να νοιάζεται και σχεδόν δεν θρυμματίζεται.

Συμβούλιο. Ένας αρχάριος dressmaker θα κάνει εύκολα ένα απλό μοντέλο κουρτίνες από ένα cambric.

κουρτίνες

Απλές κουρτίνες ήχου στο στυλ της χώρας - μια θαυμάσια λύση για το παράθυρο μιας μικρής κουζίνας στο Χρουστσόφ

 • Σατέν

Αρκετά πυκνό, έχει μια όμορφη λάμψη και μακρά διατηρεί την αρχική του εμφάνιση. Κατάλληλο για τη δημιουργία κουρτίνων, αλλά δημιουργεί κάποιες δυσκολίες κατά την κοπή, καθώς το ύφασμα πέφτει στα τμήματα.

blinds

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα - τυφλά μαζί με κουρτίνες του χαρούμενου χρωματισμού

 • Λίνο

Ανθεκτικό, αλλά ελαφρώς ρουστίκ. Το υλικό είναι ευαίσθητο στη σύνθλιψη και απαιτεί λεπτό πλύσιμο. Τα υφάσματα από λινό μπορούν να διακοσμηθούν με κεντήματα, εφαρμογές, δαντέλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ρολά. Το λινάρι είναι εύκολο να καθαριστεί και έχει ιδιότητες απομάκρυνσης βρωμιάς.

1

Συμβούλιο. Ράψτε μια κουρτίνα για μια μικρή κουζίνα από λινό με τα χέρια σας. Τέτοιες κουρτίνες είναι κατάλληλες για στυλ "χωριού". Μετά το πλύσιμο, το λινάρι παρουσιάζει σημαντική συρρίκνωση - αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά το κόψιμο.

κουρτίνες

Τα αναδιπλώματα και οι καταρράκτες των κυμάτων κρύβονται κάτω από τον εαυτό τους ένα μικροσκοπικό παράθυρο στο Χρουστσόφ

 • Blackout

Έχει σχεδόν 100% φωτεινό φράγμα. Μη καίτε στον ήλιο και μην παραμορφώνετε μετά το πλύσιμο, δεν σχηματίζει πτυχές και στροφές. Το μαύρισμα σε μια ζεστή μέρα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε δροσερό, το χειμώνα - θερμότητα. Οι κουρτίνες από ένα τέτοιο σύγχρονο υλικό διατηρούν τον θόρυβο του δρόμου και είναι ανθεκτικές σε υψηλή θερμοκρασία. Το Blackout δεν απορροφά οσμές, δεν προσελκύει σκόνη.

διακοπή ρεύματος

Blackout - πλήρης συσκότιση

 • Atlas

Έχει μια ομαλή επιφάνεια με ιριδίζουσα επιφάνεια και μια όμορφη μεταξωτή λάμψη. Όταν αλλάζετε το φωτισμό και τη γωνία θέασης, εμφανίζεται το φαινόμενο του "color play". Μπορείτε να φτιάξετε από το παράθυρο του Ατλαντικού υφάσματα και τραπεζομάντιλο. Το υλικό είναι ανθεκτικό στη φθορά, αλλά έχει επίσης μειονεκτήματα - ο άτλαντας συσσωρεύει στατικό ηλεκτρισμό και συλλέγει σκόνη, γι αυτό θα πρέπει συχνά να πλένετε τις κουρτίνες.

ρομαντικό τυφλό

Έξυπνη ρωμαϊκή κουρτίνα από σατέν

 • Organza, πέπλο, πλέγμα

Διαφανείς ποικιλίες πνεύμονα από τούλι. Είναι ροή όμορφα και μαλακά draped, αλλά δεν έχουν μεγάλη αντοχή, λεκέδες μαζί τους δεν μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα. Ο πιο κοινός τύπος τούλι είναι η οργάντζα.

τούλι

Ελαφρύ, ευάερο, άχρωμο τούλι

Συμβουλές! Τα υφάσματα κουζίνας θα πρέπει να επιλέγονται με ειδικά εμποτισμό. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από τέτοια υλικά απορρίπτουν την υγρασία, τη βρωμιά, δεν απορροφούν οσμές, δεν εκπέμπουν επιβλαβείς ουσίες, είναι ανθεκτικές σε υγρό και στεγνό καθάρισμα.

σκιά

Το κλείστρο με τη στερέωση στις μεντεσέδες των υφασμάτων με τη συλλογή

Μοντέρνες κουρτίνες σχεδιασμού για την κουζίνα

Κλασικές κουρτίνες και λάμπρεκίνες

Το στυλ δημιουργήθηκε στην Ευρώπη τον XVII αιώνα στην εποχή της Ιταλικής Αναγέννησης. Η μεγαλύτερη δημοτικότητα του κλασικού που επιτεύχθηκε κάτω από τη βασιλεία του Λουδοβίκου XIV. Οι εσωτερικοί χώροι των γαλλικών παλατιών είναι ένα ζωντανό παράδειγμα αυτής της κατεύθυνσης.

Ένα καθαρό κλασικό με βαριές κουρτίνες και καμπύλες κουρτίνες στο πάτωμα είναι ακατάλληλο σε ένα μικρό δωμάτιο. Στο εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας, τα ελαφρύτερα κλασικά μοντέλα θα φαίνονται πιο οργανικά.

κουρτίνα

Μια κουρτίνα - τέσσερα κουρτίνες

 • Αυστριακά και Γαλλικά

Επιτυχώς ταιριάζει στο εσωτερικό μιας μικρής κλασικής κουζίνας στο Χρουστσόφ και ταιριάζει στο στυλ της Προβηγκίας. Μετά από αίτημα του "Αυστριακού" μπορεί να συνδυαστεί με ευθεία κουρτίνες. Το μήκος των κουρτινών σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το χώρο του περβάζι ως επιφάνεια εργασίας. Επισυνάπτεται στα κρυμμένα γείσα.

μια κουρτίνα

Χρησιμοποιήστε δύο διαφορετικά χρώματα και υφή για να δημιουργήσετε μια εξαιρετική κουρτίνα

dd16
dd17
dd18

Οι αυστριακές κουρτίνες είναι πολύ παρόμοιες με τις ρωμαϊκές κουρτίνες, αλλά ο καμβάς του "Rim" στην κατωφέρετη μορφή είναι ίσιος και η Αυστριακή κουρτίνα τοποθετείται σε κύματα.

Οι γαλλικές κουρτίνες είναι πολύ παρόμοιες με τις αυστριακές, αλλά οι συμμετρικές τους ημικυκλικές πτυχώσεις καταρρέουν σε όλο το μήκος του καμβά. Τέτοια κλωστοϋφαντουργικά παράθυρα φαίνονται αρμονικά με άκρες και περιθώρια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κουρτίσουν το παράθυρο της κλασικής κουζίνας, αν το δωμάτιο πρέπει να είναι οδυνηρό και αριστοκρατικό.

dd19
dd20
dd21
 • Αψιδωτή κουρτίνα ντους

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα πολυτελές κουρτίνα-αψίδα από ακριβά υφάσματα για την κουζίνα με το ύφος του cheby-chic ή μια απλούστερη έκδοση για το εσωτερικό στο στυλ της χώρας. Τα πλεονεκτήματα των κουρτινών με τα ανόμοια μήκη - δεν φαίνεται περίπλοκη, μεγάλη για την τοποθέτηση λουλουδιών, μικρών συσκευών ή αξεσουάρ κουζίνας στο περβάζι, αφήνει αρκετό φως.

dd22
dd23
dd24

Απλές τοξωτές κουρτίνες με τα χέρια σας

Για ένα μικρό παράθυρο κουζίνας 60 * 100 cm θα χρειαστείτε: μήκος τούλι 154 εκατοστά και πλάτος 105 εκ., Κλίση ψησίματος, ραπτομηχανή, νήμα.

 • Κόψτε το ορθογώνιο από το ύφασμα. Χρειάζονται 5 cm για να λυγίσει το πάνω μέρος.
 • Διπλώστε το προϊόν στο μισό (σε ύψος) και αλέστε με ακίδες. Σχεδιάστε το τόξο χρησιμοποιώντας το δείκτη διαγραφής. Κόψτε την αψίδα κατά μήκος της γραμμής.
 • Διπλώστε και σιδερώστε τις άκρες. Σκουπίστε την ταινία κουρτίνας και ράψτε στο επάνω μέρος του προϊόντος κατά μήκος του κάτω μέρους της ταινίας.

Συμβούλιο. Αντιμετωπίστε το κάτω μέρος με ένα λοξό ψήσιμο, θα δημιουργήσει όμορφα κύματα.

σκιά

Κουρτίνα με δαντέλα και περιθώρια

 • Λαμπρεκίνες

Πολύπλοκες πλούσιες πολυστρωματικές συνθέσεις από κουρτίνες, κουρτίνες και περίπλοκες λαμπρεκίνες δεν είναι απολύτως κατάλληλες για το εσωτερικό ενός μικρού δωματίου. Η καλύτερη λύση είναι να εμπιστευτείτε ένα κομψό κομμάτι ή να το τοποθετήσετε σε ένα ντουέτο με ελαφρά κουρτίνα τούλι, ρολό ή "romka".

dd26
dd27
dd28
 • Κουρτίνες στα μάτια

Χρησιμοποιώντας κουρτίνες στα μάτια είναι ο σωστός τρόπος να δώσετε στην κουζίνα μια μοντέρνα και μοντέρνα εμφάνιση. Τέτοια μοντέλα είναι επίσης δημοφιλή επειδή είναι εύκολο να κατασκευαστούν από μόνοι τους.

dd29
dd30
dd31

Κουρτίνα χωρίς μάτια: οδηγίες

Αυτή η μέθοδος δεν περιλαμβάνει τη χρήση μιας ραπτομηχανής, οπότε πρέπει να επιλέξετε ένα υλικό με τακτοποιημένα πλευρικά άκρα.

Θα χρειαστεί: Batid, κολλητική ταινία "αράχνης", κορδέλα εραστής, μάτια, ψαλίδι, σίδερο, χάρακα.

 1. Επεξεργαστείτε το κάτω άκρο. Λοιπόν, σιδερώστε το κάτω άκρο, γυρίστε την άκρη τρεις φορές. Σιδερώστε το στρίφωμα σε όλο το μήκος. Στο εσωτερικό τοποθετήστε την ταινία "αράχνης" και σιδήρου ξανά το ύφασμα.
 2. Για την ανώτερη άκρη, θα πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα, αλλά αντί της αυτοκόλλητης ταινίας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη βλεφαρίδα και να γυρίσετε την άκρη 5 cm.
 3. Στη συνέχεια, σημειώστε τις αποστάσεις μεταξύ των οπών (15-20 cm).
σήμανση

Τα σημάδια για τις οπές μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας μια συμβατική κιμωλία

 1. Από την κατακόρυφη άκρη, πάχος 2 εκ. Τοποθετήστε τους συνδέσμους, πρέπει να είναι ένας άρτος αριθμός, να κυκλώσουν την εσωτερική διάμετρο. Κόψτε τις τρύπες.
 2. Η οπή είναι εγκατεστημένη χωρίς τη χρήση πρόσθετων συσκευών, απλώς πατώντας το κουμπί μέχρι να κάνει κλικ.
κοπή επεξεργασίας

Εάν το υλικό καταρρέει, η τομή πρέπει να υποστεί επεξεργασία

Για να κατανοήσετε όλες τις αποχρώσεις βοηθήστε την διδασκαλία βίντεο:

Κουρτίνες με νήματα

Οι κουρτίνες Nitian μπορούν να κατασκευαστούν με τη μορφή σπειροειδούς, αλυσίδας, παχιάς ή λεπτού σχοινιού. Μπορούν επίσης να διακοσμηθούν με παγιέτες ή σφυρί. Η μόδα στη μουσελίνα ήρθε σε μας από τις ανατολικές χώρες. Κλωστές κλωστοϋφαντουργίας, στερεωμένες με πλεξίδες στη βάση, μπορούν να πλεγτούν σε πλεξίδες. Κατά την αποσύνδεση θα διατηρήσουν την αρχική τους εμφάνιση.

dd34
dd35
dd36

Η αδιάβροχη γάζα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε οπτικά τον ογκώδη σχεδιασμό της κουζίνας, θα σας φέρει λίγη ευκολία στο εσωτερικό της κουζίνας. Τα νήματα δεν είναι χαλασμένα αν είναι απαραίτητο να τα κόψετε.

μουσελίνη

Ο Kisei καθυστερεί τις φωτεινές ακτίνες, αλλά χάνει αρκετό φως σε μια συννεφιασμένη μέρα

Ρολλά και ρωμαϊκές περσίδες

Η ρωμαϊκή κουρτίνα είναι ένα πανί υφάσματος στερεωμένο στο γείσο, το οποίο συλλέγεται σε πτυχώσεις κατά την ανύψωση. Όμορφη και πρακτική "romka" σας επιτρέπει να προσαρμόσετε εύκολα τον φωτισμό του δωματίου.

dd38
dd39
dd40

Ρωμαϊκή τυφλή με τα χέρια τους: οδηγίες

Για να ρυθμίσετε τις ρωμαϊκές κουρτίνες για μια μικρή κουζίνα στο Χρουστσόφ, θα χρειαστείτε: ένα ειδικό γείσο, έναν παράγοντα στάθμισης, ένα κομμένο λινό ύφασμα (για κουρτίνες) και ένα σατέν (για επένδυση).

Το σχέδιο κατασκευής "Ρώμη"

 • Μετρήστε το παράθυρο. Μετρήστε το απαιτούμενο μήκος και πλάτος του υφάσματος (μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα επίδομα 5 εκατοστών σε κάθε πλευρά και 15 εκατοστά στα δικαιώματα από την κορυφή και το κάτω μέρος).
 • Πλευρικός αγωγός δικαιωμάτων. Χαμηλώστε την άκρη του προϊόντος κρυμμένο σε 2-3 εκατοστά και επίσης zayutjuzhte.
 • Κόψτε την επένδυση του επιθυμητού μεγέθους. Διπλώστε τις άκρες της επένδυσης. Τοποθετήστε ένα κολλητικό κομμάτι ταινίας Velcro στην επάνω άκρη.
 • Τώρα διπλώστε το υλικό με ένα ακορντεόν. Από το πόσο καλά θα γίνει αυτή η εργασία εξαρτάται η εμφάνιση του προϊόντος.
 • Ο αριθμός των πτυχών υπολογίζεται ως εξής: από το συνολικό μήκος αφαιρούνται 6 cm, ο αριθμός που προκύπτει διαιρείται σε 6 μέρη.
 • Διορθώστε κάθε πτυχή με καρφίτσες.
 • Για τις τρεις ακτίνες στο ύφασμα επένδυσης, ράψτε τις τσέπες.
 • Σημειώστε τα μέρη όπου θα είναι τα δαχτυλίδια. Το κύριο ύφασμα και το ύφασμα επένδυσης κάτω από τους δακτυλίους είναι ραμμένα με μία βελονιά. Συνδέστε τους δακτυλίους στο επένδυμα επένδυσης.
 • Περάστε τα σχοινιά μέσα από τους δακτυλίους και ασφαλίστε τα στα κάτω βραχίονα.
 • Κόψτε τις βελόνες με το επιθυμητό μήκος. Βιδώστε την τρύπα με το χέρι.
 • Αφαιρέστε και καλύψτε τα πλευρικά τμήματα.
 • Από κάτω εισάγετε έναν παράγοντα στάθμισης κατά βούληση.
σκιά

Ρωμαϊκή τυφλή - μια αξιόλογη εναλλακτική λύση από τις κλασικές κουρτίνες στα μικρά ανοίγματα παραθύρων

Όταν ο κύλινδρος ανυψώνεται, κυλάει στον άξονα. Το κουτάλι ιστών είναι ιδανικό για μια μικρή κουζίνα στον Χρουστσόφ.

dd43
dd44
dd45

Συνδυασμός διαφορετικών τύπων

Ένας ασυνήθιστος τρόπος να φέρετε ποικιλία στο σχεδιασμό των παραθύρων είναι να συνδυάσετε παραδοσιακούς τύπους κουρτίνες με λακωνικούς σύγχρονους τύπους κουρτινών. Όταν επιλέγετε συνδυασμούς χρωμάτων, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

 1. Παραγγείλετε κουρτίνες από δύο παρόμοιες αποχρώσεις, οι οποίες θα διαφέρουν στην πυκνότητα του υφάσματος. Χρησιμοποιώντας τα σχετικά χρώματα, για παράδειγμα, ένα μπλε-πράσινο τόνο, θα δημιουργήσει μια φυσική ήρεμη εικόνα των κουρτινών. Αυτός ο τρόπος συνδυασμού δεν προσποιείται ότι είναι πρωτότυπος, καθώς είναι αρκετά συνηθισμένος, αλλά με κατάλληλη επιλογή χρωμάτων επιτρέπει τη δημιουργία άψογων ντουέτων. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη για ένα κλασικό ή μινιμαλιστικό εσωτερικό της κουζίνας.
 2. Συνδυάστε τις κουρτίνες δύο ή τριών ειδών με το ίδιο ή παρόμοιο σχέδιο. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ασυνήθιστες κουρτίνες, οι οποίες διακοσμούν το βαρετό εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας.
 3. Χρησιμοποιήστε φωτεινές κουρτίνες μαζί με ουδέτερες κουρτίνες. Είναι επιθυμητό ένα από τα επιλεγμένα χρώματα των υφασμάτων παραθύρων να συμπίπτει με το χρώμα κάποιου στοιχείου στο δωμάτιο - αυτό μπορεί να είναι ρολόι τοίχου, διακοσμητικό βάζο ή ταπετσαρία καρέκλας. Αυτή η μέθοδος δεν συνιστάται για χρήση σε δωμάτιο, η διακόσμηση του οποίου είναι υπερκορεσμένο με διαφορετικά χρώματα.
 4. Η μέθοδος "πυροτεχνημάτων" είναι ιδανική για την κουζίνα, διακοσμημένη σε ανατολίτικο στυλ. Για να εφαρμοστεί η ιδέα, χρειάζονται τέσσερα είδη πολύχρωμων ημιδιαφανών υφασμάτων, όπως ένα πλέγμα ή σιφόν. Κατά την εφαρμογή των χρωμάτων μεταξύ τους, αποκτώνται νέα ημίτονο και αποχρώσεις.
 5. Για ένα μικρό παράθυρο στο "Χρουστσόφ" είναι ιδανικό για ρολά ρωμαϊκού, ρολλού ή ιαπωνικού, σε συνδυασμό με μια κλασική κουρτίνα.
σκιά

Μια σύντομη αυστριακή κουρτίνα με ένα λαμπρέκι

κουρτίνες

Διακοσμητικές κουρτίνες σε podhvatah, lambrequin και η ηλιακή "romka" - ένα θαυμάσιο τρίο για τα στυλ του χωριού

μουσελίνη

Kisei με λεπτό lambreken

φωτεινό λαμπρέκι

Χαριτωμένο φωτεινό λαμπρέκι με άχρωμο τούλι

Αγγλική κουρτίνα

Κομψές αγγλικές κουρτίνες συνδυασμένες με περσίδες

κουζίνα

Ένα υπέροχο δίδυμο για την κουζίνα στο στιλ της Προβηγκίας

κουζίνα

Ένας καλός συνδυασμός για το εσωτερικό της Προβηγκίας

Εξαρτήματα και γείσα

Οπές, άγκιστρα, κλιπ, δαχτυλίδια-σημαντικά στοιχεία σχεδίου κουρτίνας.

Επιλογές τοποθέτησης

 1. Στην επίπεδη κουρτίνα, τα υφάσματα παραθύρων στερεώνονται με γάντζους. Για την αποφυγή ολίσθησης χρησιμοποιήστε ειδικά σταθεροποιητικά. Αυτή είναι η πιο απλή και πιο οικονομική επιλογή.
 2. Το Kulisk χρησιμοποιείται συχνά όταν δημιουργούνται κουρτίνες σε "ρουστίκ" ύφος.
barbell

Η μπάρα περνάει μέσα από την μυστική τσέπη της κουρτίνας

 1. Η κουρτίνα μπορεί να κρεμαστεί με βρόχους από ύφασμα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε χωρίς τις μαρκίζες, θα αντικαταστήσει τη γραμμή ενός αυθαίρετου προφίλ.
 2. Οι δακτύλιοι χρησιμοποιούνται για ελαφρές κουρτίνες και για βαριές κουρτίνες. Τέτοιοι σύνδεσμοι τοποθετούνται στον στρογγυλό γείσο. Μπορούν να ράβονται απευθείας στο ύφασμα ή να χρησιμοποιούνται μαζί με γάντζους και ταινία κουρτίνας.
μεθόδους προσκόλλησης

Δημοφιλείς μέθοδοι καθορισμού

 1. Όταν στερεώνετε τις κουρτίνες σε μια μικρή κουζίνα με τη βοήθεια των ματιών, τα άγκιστρα και η ταινία κουρτινών δεν θα είναι απαραίτητα.

Οπές - πλαστικοί ή σιδερένιοι δακτύλιοι, που χρησιμεύουν ως στοιχεία σύνδεσης κουρτίνες. Μπορούν να έχουν στρογγυλό, οβάλ ή σχήμα σχήματος. Για λεπτές γωνίες, χρησιμοποιούνται στοιχεία με διάμετρο 10-20 mm, για μεγάλα - 40-50 mm.

Οι δακτύλιοι τοποθετούνται απευθείας στο ύφασμα. Η κουρτίνα με τις οπές μπορεί να τοποθετηθεί σε μια στρογγυλή ράβδο. Η στερέωση αυτή χαρακτηρίζεται από ελευθερία κινήσεων και ομαλές ρυθμικές πτυχές.

Η επιλογή δακτυλίων εξαρτάται από το ύφος της κουρτίνας και τον τύπο του υφάσματος που χρησιμοποιείται. Το χρώμα του στοιχείου πρόσδεσης μπορεί να επιλεγεί με τον τόνο του κουρτίνα ή του γείσου.

Σημαντικό: Η εσωτερική διάμετρος της οπής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη διάμετρο της ράβδου κατά 1-1,5 cm.

κουρτίνες

Οι κουρτίνες με τα μάτια φαίνονται φρέσκα και ασυνήθιστα

Φωτογραφία ενός κουτιού από κομψές λύσεις

Επιπλέον επιλογές για τη διακόσμηση του ανοίγματος παραθύρου σε διαφορετικά στυλ του δωματίου, συλλέξαμε κουρτίνες για μικρές κουζίνες στη γκαλερί.

υφάσματα

Πρακτικότητα, ευελιξία, ευκολία φροντίδας - οι βασικές απαιτήσεις για τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα κουζίνας

dd57
dd58
dd59
dd60
dd61
dd62
dd63
dd64
dd65

Τι κουρτίνες δεν είναι κατάλληλες για μια μικρή κουζίνα

Σε μικρά δωμάτια με ψηλά ταβάνια, δεν έχει νόημα να διακοσμήσετε το παράθυρο με μια κουρτίνα στο άνοιγμα μισού παραθύρου θα φαίνεται στενό.

Κουρτίνες πολύπλοκου σχεδιασμού, δυσκίνητες ή πολύ επιτηδευμένες, αφήνονται καλύτερα για ευρύχωρο καθιστικό. Στο Χρουστσιόφ είναι πιο κατάλληλο να χρησιμοποιούμε κομψά μοντέλα με απλό σχεδιασμό ή από μονοφωνικό ύφασμα.

κουρτίνες

Οι κουρτίνες για ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να είναι κομψές

Μπορείτε να αυξήσετε οπτικά το μέγεθος του μικρού παραθύρου της κουζίνας χρησιμοποιώντας υφή με υφή και προσθέτοντας κουρτίνες. Εάν το παράθυρο είναι στενό, αποφύγετε τα έντονα χρώματα και τα ασυνήθιστα χρώματα στο κλωστοϋφαντουργικό ντεκόρ.

κλασικό εσωτερικό

Εξαιρετική λύση για ένα κλασικό εσωτερικό

Με τη βοήθεια των κουρτινών μπορείτε να zonirovat με επιτυχία ακόμη και ένα μικρό δωμάτιο, τοποθετήστε σωστά τις χρωματικές προθέσεις, κρύψτε τα ηχεία, αναβαθμίστε το εσωτερικό του "Χρουστσόφ", αλλάξτε τη διάθεση και το χαρακτήρα του δωματίου. Για να ράψετε την απλούστερη κουρτίνα, πρέπει να έχετε μια ραπτομηχανή και ένα βασικό ποσό γνώσεων και δεξιοτήτων. Αν θέλετε να διακοσμήσετε ένα παράθυρο με ένα σύνθετο στυλ κλωστοϋφαντουργίας, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσετε την προσαρμογή, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map