Από πλαστικό σε μπαμπού: ποια περσίδες είναι τα καλύτερα για την κουζίνα

Από πλαστικό σε μπαμπού: ποια περσίδες είναι τα καλύτερα για την κουζίνα

Από πλαστικό σε μπαμπού: ποια περσίδες είναι τα καλύτερα για την κουζίνα

Όλο και περισσότερο, για τον σχεδιασμό του παραθύρου της κουζίνας, αντί των συνηθισμένων κουρτίνες και τα στόρια κουρτίνες χρησιμοποιούνται ως πρακτική και βολική επιλογή. Ωστόσο, η επιλογή περσίδες για την κουζίνα, πολλές καθοδηγείται αποκλειστικά και μόνο για την ελκυστική εμφάνιση και όμορφο χρωματισμό, εντελώς ξεχνώντας για το ιδιαίτερο μικροκλίμα της κουζίνας, όπου υπάρχει υψηλή υγρασία, παρατηρούνται συνεχείς αλλαγές στη θερμοκρασία, και ο αέρας μύριζε το μαγείρεμα, για να επιπλώσεις πέσει σπρέι νερού, λίπους σταγόνες , χυμοί, καθίζηση. Δεν είναι όλα τα blind να αντιμετωπίσει τέτοια φορτία, οπότε πριν από την αγορά είναι τόσο σημαντικό να αποφασίσει για τα αγαπημένα και τους ξένους.

Πρακτικές και όμορφες περσίδες στα παράθυρα της κουζίνας - μια καλή λύση

Περσίδες στα παράθυρα της κουζίνας: ομορφιά και πρακτικότητα

Ποια blind θα πρέπει να επιλέξω για την κουζίνα

Μέχρι πρόσφατα, τα blinds βρίσκονταν μόνο σε μη οικιστικά κτίρια και σε κτίρια γραφείων και η ιδέα να τα χρησιμοποιείτε για διακόσμηση εσωτερικών χώρων του σπιτιού προκάλεσε συνολική αμηχανία. Γιατί να φέρει τη γραφικότητα στο σπίτι; Τα θαμπό λευκά ελάσματα με γκριζωπή φωτιά της σκόνης γραφείου εξακολουθούν να προκαλούν θλίψη σε πολλούς. Αλλά από τη στιγμή που οι σχεδιαστές εντάχθηκαν, η βαρετή επίδοση και η αδυναμία δεν άφησαν κανένα ίχνος. Αρκετά "πιο όμορφα" τυφλά έχουν γίνει επιθυμητά σε κάθε σπίτι. Ξύλο, υφάσματα, δέρμα, μέταλλο, μπαμπού ... μια ποικιλία από υφές, χρώματα και σχήματα απόλαυση! Λαμβάνοντας υπόψη την πρακτικότητα, την ευκολία και την ευκολία χρήσης, την ασφάλεια και το σχετικά χαμηλό κόστος, τα blinds μπορούν να θεωρηθούν ως μια παγκόσμια λύση για σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οικείο περιβάλλον με τη βοήθεια των οριζόντιων περσίδων

Οι οριζόντιες περσίδες για την κουζίνα με λαμπρέκι συμβάλλουν στη δημιουργία ενός οικείου και ήρεμου περιβάλλοντος

Οριζόντια περσίδες

Η ιδανική λύση για μικρά διαμερίσματα με μικρή ανοίγματα των παραθύρων δεν «τρώνε» χώρο, μην υπερφορτώνετε το εσωτερικό του περίτεχνα διακόσμηση και περίτεχνα σχέδια. Ειδικά άρεσε διακοσμητές ύφασμα οριζόντιες περσίδες που είναι εντελώς άνευ ψυχρότητα γραφείου, ακόμα και παρά την μάλλον λιτό σχεδιασμό, είναι πάντα αποπνέει ζεστασιά και σπιτική αίσθηση.

Οι περσίδες και οι κουρτίνες εκτελούν διαφορετικές λειτουργίες στο παράθυρο της κουζίνας

Οι οριζόντιες περσίδες συνδυάζονται επιτυχώς με κλασικές κουρτίνες, εκτελώντας διαφορετικές λειτουργίες στο παράθυρο

Οι λακτονικές οριζόντιες πλάκες θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη για τις κουζίνες με το στυλ του μινιμαλισμού και της υψηλής τεχνολογίας. Αρκετές φωτίζει σοβαρή ασκητισμό βοηθά συνδυασμό οριζόντιες περσίδες με παραδοσιακή υφασμάτινη κουρτίνες, τούλι, οργάντζα ή lambrequins. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτο περσίδες mezhramnye, τα οποία είναι εγκατεστημένα στο χώρο μεταξύ του γυαλιού-πλαισίου, αφήνοντας το άνοιγμα παραθύρου εντελώς δωρεάν, το οποίο μπορεί να είναι πολύ κατάλληλη σε ένα περιορισμένο χώρο, όπου κάθε εκατοστό μετράει.

Τα οριζόντια περσίδες είναι κατάλληλα στους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους

Οι απλές οριζόντιες περσίδες συνδυάζονται αρμονικά στο μοντέρνο εσωτερικό

Κάθετες περσίδες

Οι περσίδες με κατακόρυφες σχάρες μοιάζουν περισσότερο με τις κλασικές κουρτίνες, είναι ένα είδος εξημερωμένης έκδοσης γραφείων τυφλών, έτσι χρησιμοποιούνται πολύ πιο συχνά για τη διακόσμηση διαμερισμάτων και σπιτιών. Αλλάζοντας τη θέση των πηνίων, μπορείτε όχι μόνο να "παίξετε" με το βεροσκούρο και να πειραματιστείτε με το σχήμα των περσίδων, αλλά και να αλλάξετε εντελώς την ατμόσφαιρα και τη διάθεση του δωματίου. Οι κάθετες λάμπες οπτικά "τραβούν" το δωμάτιο, "ανεβάζουν" τις οροφές, ανάλογα με το υλικό και τα χρώματα, περιορίζουν ή ανοίγουν το άνοιγμα του παραθύρου, αλλάζοντας τη γεωμετρία του δωματίου. Για να δώσουν στο εσωτερικό της κουζίνας μια ατομικότητα και μοναδικότητα, οι σχεδιαστές πειραματίζονται πρόθυμα με κάθετες περσίδες, δίνοντάς τους σχήμα ημικύκλου, κύματα, ζιγκ-ζαγκ, λοξό κόψιμο. Εντελώς μακριά από το βαρετό αυταρχικός blinds συνδυασμό βοήθεια με το φως κουρτίνες, lambrequins ή κλασικό κουρτίνες, αν και η δεύτερη επιλογή είναι πιο κατάλληλο για το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα, αντί για τρόφιμα.

Οι κάθετες περσίδες με floral εκτύπωση είναι ελκυστικές και πρακτικές

Κάθετες περσίδες με φωτεινό μεγάλο floral print θα διακοσμήσουν κάθε κουζίνα

Ρολά

Τα ρολά είναι ένα ενιαίο κομμάτι από απαλό υλικό που καλύπτει όλο το άνοιγμα του φωτός του παραθύρου και, αν χρειαστεί, κυλάει προς τα πάνω σε ένα τακτοποιημένο ρολό. Μπορούν να στερεωθούν στην οροφή ή στον τοίχο. Συμπαγή και πρακτικά ρολά - η ιδανική λύση για όσους θέλουν να προστατεύσουν το δωμάτιο από το άμεσο ηλιακό φως, αλλά δεν καίγονται με την επιθυμία να σκεφτούν στο παράθυρό του, τις αυστηρές ευθείες γραμμές. Τα ρολά μπορούν να έχουν ένα φωτισμό, αντανακλαστικό αποτέλεσμα ή να είναι εντελώς αδιαφανή.

Η αρχική έκδοση της διακόσμησης του παραθύρου της κουζίνας με ρολά

Τα ρολά είναι τέλεια συνδυασμένα με κλασικές καμβάδες με κουρτίνα, ελαφρύ τούλι και organza

Τα απλά και συνοπτικά ράφια κυλίνδρων οργανικά ταιριάζουν σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό ή ανατολίτικο στυλ, ειδικά αν ο καμβάς κοσμείται με ανατολίτικα μοτίβα. Συνδυάζονται καλά ρολά με κλασικά σχέδια για κουρτίνες, ελαφρύ τούλι και organza, καθιστώντας την ατμόσφαιρα πιο γοητευτική, πιο κομψή και επίσημη.

Ρολά: η υπεροχή της πρακτικότητας σε βάρος των διακοσμητικών

Τα ρολά παράγουν τέλεια τα πρακτικά καθήκοντα, αλλά τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά τους είναι κάπως περιορισμένα

Υλικά για ρολά απαραίτητα εμποτισμένα με ειδικά συστατικά που δίνουν ύφασμα αντι-στατική, αντι-βακτηριακή, ιδιότητες αντι-σκόνη, το διαδίκτυο δεν είναι σκόνη, δεν τσαλακώνει, δεν ξεθωριάζει στον ήλιο. Παρά τα πολλά πλεονεκτήματα και τους ειδικούς εμποτισμούς, τα ρολά είναι πολύ ιδιότροπα, απαιτούν προσεκτική και ακριβή επεξεργασία. Αιθάλης, λίπη και άλλους ρυπαντές γρήγορα να στερηθούν την αρχική τους γοητεία, άψογη, η οποία είναι σχεδόν αδύνατο να επιστρέψει, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη επιλογή για τις περσίδες της κουζίνας.

Τα ρολά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του φυσικού φωτισμού των κουζινών

Τα ρολά μπορούν να έχουν ένα φωτισμό, αντανακλαστικό αποτέλεσμα ή να είναι εντελώς αδιαφανή

Φωτογραφικά φώτα

Ένα ιδιαίτερο είδος κάθετων περσίδων, στα ελάσματα των οποίων οι βαφές ανθεκτικές σε καύση με τη βοήθεια εξαιρετικά ακριβούς ψηφιακής εκτύπωσης φωτογραφιών εφαρμόζονται σε οποιαδήποτε εικόνα. Οι ποιοτικές φωτογραφικές περσίδες διακρίνονται από τη σαφήνεια των γραμμών και τον κορεσμό των χρωμάτων, την αντίσταση στην υγρασία, το φως, την τριβή, τα χημικά και τα μηχανικά φαινόμενα. Στο εσωτερικό της κουζίνας, οι εκκρεμείς ζωές και οι εικόνες-παραπλανήσεις με την ψευδαίσθηση του χώρου και της προοπτικής θα είναι πολύ επωφελείς.

Φωτογραφικά ρολά για κουζίνες με macroimage - ένα σημαντικό στοιχείο διακόσμησης

Η αρχική ιδέα της διακόσμησης παραθύρων κουζίνας: φωτογραφικά ρολά για την κουζίνα με μια φωτεινή μακροεντολή

Επιλέξτε υλικά για κουρτίνες κουζίνας

  • Πλαστικές περσίδες
1

Οι φτηνές πλαστικές περσίδες είναι εύθραυστες, ασταθείς στις αλλαγές θερμοκρασίας, θερμαίνονται και καίγονται στον ήλιο, αποκτώντας μη αισθητική κιτρινίζουν. Οι περσίδες από πλαστικό υψηλής ποιότητας δεν παρουσιάζουν τέτοια μειονεκτήματα: κατά τη λειτουργία δεν παραμορφώνονται, δεν κάμπτονται, απορροφούν οσμές και βρωμιά, δεν καίγονται στον ήλιο. Το κύριο πλεονέκτημα του πλαστικού είναι η ευκολία συντήρησης του. Για να διατηρήσετε την καθαριότητα, σκουπίστε τακτικά τις λάμες με ένα μαλακό πανί ή κενό. Σε περίπτωση σοβαρής μόλυνσης, τα έδρανα μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια σε ένα ζεστό διάλυμα σαπουνιού, να ξεπλυθούν καλά, να στεγνώσουν και να κρεμαστούν ξανά στο παράθυρο. Πολύ πρωτότυπες πλαστικές περσίδες με πλάκες τυλιγμένες σε ένα διαφανές τούλι, αλλά για την κουζίνα αυτή δεν είναι η πιο επιτυχημένη επιλογή.

Οι πλαστικές περσίδες για την κουζίνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για πρακτικούς σκοπούς

Οι πλαστικές περσίδες για μια σκούρα καφέ κουζίνα ταιριάζουν πολύ σε αυτό το εσωτερικό ως διακοσμητικές λεπτομέρειες

  • Ξύλινες περσίδες

Περσίδες με ράγες από ελαφρύ ανθεκτικό ξυλείας (φελλός, του Καναδά Φλαμουριά), φέρει στο εσωτερικό ζεστασιά και άνεση, ωστόσο, παρά την ειδική εμποτισμού, κουζίνα τους δεν συνιστάται να εγκαταστήσετε. Αν πραγματικά θέλουν να συμπληρώσουν το εσωτερικό της κουζίνας στο ύφος χώρα της Προβηγκίας, ή τα αρχικά blinds είναι κατασκευασμένα από λεπτό ξύλο planochek, να ασχοληθούν με ένα ισχυρό απορροφητήρα εντοιχισμένη κουζίνα.

Οι ξύλινες περσίδες τοποθετούνται καλά σε πολυτελείς κλασικούς εσωτερικούς χώρους

Οι ξύλινες περσίδες με τα δεσμευμένα σχήματα και το ευγενές χρώμα τονίζουν την πολυτέλεια και την αξιοπρέπεια αυτής της κουζίνας

  • Μεταλλικές περσίδες

Για την κατασκευή μεταλλικών περσίδων χρησιμοποιούνται συνήθως ελαφριά κράματα ντουραλίνης υψηλής αντοχής με ένα προστατευτικό στρώμα βερνικιού και ανθεκτικό στη θερμότητα σμάλτο. Ταιριάζουν τέλεια τη μορφή, αντέχουν στην υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες και το φως του ήλιου, πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις στειρότητας και υγιεινής. Για να αφαιρέσετε ακαθαρσίες από την επιφάνεια μεταλλικών στρωμάτων, αρκεί να τα σκουπίζετε με ένα μαλακό πανί εμποτισμένο σε σαπουνόνερο. Από την πρακτική άποψη, καθαρή για την κουζίνα είναι η ιδανική επιλογή. Αν και υπάρχουν μεταλλικές περσίδες, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που πολλοί μπορεί να θεωρούν ένα μειονέκτημα - όταν τα ρεύματα συγκρούονται μεταξύ τους, οι μεταλλικές λαβίδες κουδουνίζουν.

Οι μεταλλικές περσίδες τονίζουν τη γοητεία και την ελκυστικότητα των σύγχρονων στυλ

Οι μεταλλικές περσίδες επιλέγονται από τους λάτρεις των μοντέρνων σύγχρονων ή υψηλής τεχνολογίας

  • Τζίντζερ ύφασμα

Το ύφασμα στο ντεκόρ του παραθύρου φαίνεται πάντα οικείο, έτσι μεταξύ των κάθετων περσίδων το ύφασμα είναι πιο δημοφιλές. Υφαντά υφάσματα για τέντες αναγκαστικά εμποτισμένα με ειδική σκόνη-απόδειξη και τη σύνθεση υδατο-απωθητική, οι οποίες επιτρέπουν την στεγνό καθάρισμα και υγρό καθάρισμα των περσίδων. Για να αφαιρέσετε βασικές προσμείξεις περσίδες πρέπει να αφαιρεθούν από τις μαρκίζες, κάθε έλασμα θα πρέπει να αφαιρέσει βάρη, στρίβει σε ρολό για να διατηρηθεί το σχήμα, εμποτισμένο με νερό και σαπούνι, περιμένετε μέχρι αναχωρούν ακαθαρσίες (τρίψιμο πανί ανεπιθύμητες), απομακρύνεται από το νερό και το υγρό κρέμονται ράγες πίσω, έτσι ώστε κάτω από την επιρροή των βαρών θα μπορούσαν να ισιώσουν έξω. Είναι πολύ πιο εύκολο να προσέξετε τα υφάσματα από υαλοβάμβακα, τα οποία πρέπει να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του fiberglass είναι η πυρασφάλεια.

Τυφλών ιστών στο παράθυρο της κουζίνας δεν φαίνονται λιγότερο ελκυστικές παραδοσιακές κουρτίνες

Υφασμάτινες περσίδες με ωραίο σχέδιο μπορούν εύκολα να αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές κουρτίνες

  • Πολυστρωματικές περσίδες

Σε μοντέλα πολλαπλών προδιαγραφών συνδυάζονται ταυτόχρονα διάφοροι τύποι υλικών και διακοσμητικών στοιχείων: ύφασμα με πλαστικό, αλουμίνιο με ξύλο, άχυρο χαρτιού με μπαμπού. Το παιχνίδι των τιμολογίων δημιουργεί στα περίπλοκα σχέδια και στολίδια "καμβά", μιμείται το ύφασμα κουρτίνας, κουρτίνες με σκάλες και κουρτίνες, ακριβά υλικά. Στην κουζίνα, η πρακτικότητα έρχεται στο προσκήνιο, οπότε η παραλλαγή πολλαπλών παραγόντων είναι εξαιρετικά σπάνια. Για μεγαλύτερη επισημότητα και ενθουσιασμό οι λακονικές περσίδες συμπληρώνονται απλώς με ελαφρές κουρτίνες, κουρτίνες ή λαμπρεκίνες.

Πολυλειτουργικά περσίδες ασυνήθιστου σχεδιασμού - οικονομικά προσιτή πολυτέλεια

Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός των περσίδων πολλαπλών παραγόντων τους καθιστά ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο αυτού του εσωτερικού χώρου

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

79 − 75 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map