Πώς να κολλήσει σωστά μη υφαντά ταπετσαρία: τεχνολογία για να κολλήσει ταπετσαρία σε μη υφασμένα βάση

Πώς να κολλήσει σωστά μη υφαντά ταπετσαρία: τεχνολογία για να κολλήσει ταπετσαρία σε μη υφασμένα βάση

Πώς να κολλήσει σωστά μη υφαντά ταπετσαρία: τεχνολογία για να κολλήσει ταπετσαρία σε μη υφασμένα βάση

Εάν είχατε ποτέ να κολλήσετε ταπετσαρία με τα χέρια σας, είναι πιθανό ότι είστε καταραμένοι τα πάντα στον κόσμο: και βαριά υφάσματα, και πολύ παχύ ή πολύ υγρό κόλλα, και τα ακατέργαστα γωνίες του δωματίου, και οι ίδιοι, για ό, τι κολλημένα τον καμβά πάνω πόδια. Και αν τώρα έχουν και πάλι την ιδέα της επισκευής χέρια τους, διαβάστε σχετικά με το πώς pokleit μη υφασμένα ταπετσαρία, δεδομένου ότι οι τιμές για τις υπηρεσίες της τεχνίτες ταπετσαρίας είναι συγκρίσιμο με το κόστος του ίδιου του υλικού.

Οι ταπετσαρίες Flizeline είναι πρακτικές και αποτελεσματικές, αλλά η συγκόλλησή τους έχει ορισμένα χαρακτηριστικά

Με την κατάλληλη κόλληση, τα μη υφαντά ταπετσαρία θα διαρκούν περισσότερο και θα έχουν μια ελκυστική εμφάνιση

Χαρακτηριστικά των μη υφασμένα ταπετσαρία

Παρά το γεγονός ότι η μη υφαντή ταπετσαρία δεν διαφέρει σε εμφάνιση από άλλους τύπους ταπετσαρίας, αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο υλικό. Η διακοσμητική στρώση του βινυλίου σε αυτά ψεκάζεται όχι άμεσα στο χαρτί, αλλά σε μη υφασμένα, τα οποία είναι κολλημένα σε μια βάση χαρτιού. Το fleece είναι ένα μη υφασμένο υλικό που λαμβάνεται με την πίεση των ινών. Έχει άμορφη δομή, έτσι διατηρεί υψηλή σταθερότητα σε όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό απλοποιεί σημαντικά τη δουλειά με το υλικό. Το βάρος του καμβά μειώνεται επίσης, έτσι wallpaper μη υφασμένα, κατά κανόνα, έχουν ένα πλάτος που είναι διπλάσιο από το πλάτος των συνηθισμένων πανιών - 1 m 6 cm.

Η ταπετσαρία με μη υφασμένη βάση είναι συχνά άβαφη, γεγονός που παρέχει πρόσθετες ευκαιρίες για την πτήση μιας ιδέας σχεδιασμού και τη δημιουργία ενός μοναδικού εσωτερικού χώρου. Εάν θέλετε όχι μόνο να επικολλήσετε τον εαυτό σας μη υφαντό ταπετσαρία, αλλά και να τα διακοσμήσετε με βαφή, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε τους έμπειρους τεχνίτες. Μετά από όλα, δεν είναι όλα τα χρώματα είναι κατάλληλο για τέτοιες ταπετσαρίες. Επιπλέον, υπάρχει μια πολυεπίπεδη διακοσμητική επίστρωση και ζωγραφική μεμονωμένων στοιχείων με το χέρι.

Μια τεράστια ποικιλία επιλογών σχεδιασμού για τα μη υφαντά ταπετσαρία θα ικανοποιήσει την πιο εκλεπτυσμένη γεύση

Οι σχεδιαστές προσφέρουν πολύ ασυνήθιστες παραλλαγές μη υφασμένων ταπετσαριών για κάθε γούστο

Η προετοιμασία της επιφάνειας για την επικόλληση μη υφασμένων ταπετσαριών είναι η ίδια όπως και για άλλους τύπους. Οι τοίχοι πρέπει να είναι καθαροί, αλεσμένοι, γεμάτοι. Μόνο μικρές γρατσουνιές επιτρέπονται στην επιφάνεια. Αλλά υπάρχει ένα τέχνασμα: ότι όταν ζωγραφίζει μη υφασμένα ταπετσαρία δεν χρειάζεται να εφαρμόσει το χρώμα σε διάφορα στρώματα, είναι καλύτερο να εφαρμόσετε το τελευταίο στρώμα του αστάρι με μια έγχρωμη σύνθεση. Αλλά, δυστυχώς, το χρωματισμένο αστάρι, ακόμα και το σωστό χρώμα, είναι μερικές φορές δύσκολο να βρεθούν οικοδομικά υλικά στα καταστήματά μας. Επομένως, ετοιμάστε τον εαυτό σας. Απλά αραιώστε στο αστάρι ένα μικρό χρώμα, το οποίο θα βάψετε τους τοίχους μετά την κόλληση. Το επικαλυμμένο αστάρι εφαρμόζεται με ρολό μετά την τελευταία άλεση.

Πώς να κολλήσετε σωστά μη υφασμένα ταπετσαρία: προετοιμασία για εργασία

Χρειάζεστε ένα τυποποιημένο σύνολο των μέσων - η ίδια που απαιτείται για να λειτουργήσει με οποιοδήποτε είδος της ταπετσαρίας. Αυτό το μολύβι, ταινία, ταπετσαρία μαχαίρι λεπίδα με ένα περιθώριο εκεί, στάθμη του νερού ή ένα λέιζερ, γραμμή ταπετσαρία, σκάλες, κύλινδροι, ιστοί από καουτσούκ και τις αρθρώσεις, και στεγνό πανί σφουγγάρι (γάζα και κατάλληλο) δύο συγκολλητικά ικανότητα.

Οι τοίχοι για τα μη υφαντά ταπετσαρία πρέπει να είναι λεία, καθαρά και στεγνά

Ταπετσαρία κολλημένα να στεγνώσει και καθαρό, προετοιμασμένοι, οι τοίχοι

Τα έργα ξεκινούν από το παράθυρο και βαθμιαία κινούνται βαθύτερα στο δωμάτιο. Η άκρη της πρώτης ταινίας πρέπει να επισημαίνεται με επίπεδο. Αλλά δεν χρειάζεται να σχεδιάζετε μια συμπαγή γραμμή με ένα μολύβι! Το γεγονός είναι ότι η μη υφαντή ταπετσαρία είναι πολύ ευαίσθητη στη βρωμιά και αυτή η γραμμή θα λάμπει ακόμα και με μερικά στρώματα χρώματος. Η σήμανση πρέπει να γίνεται μόνο με πολύ λεπτή διακεκομμένη γραμμή.

Αραιώστε την κόλλα ακολουθώντας τις οδηγίες στη συσκευασία. Χρησιμοποιήστε μια ειδική σύνθεση για μη υφαντές ταπετσαρίες. Διαφέρει από τους άλλους τύπους λιπαντικότητας και κολλώδους στιλπνότητας, επομένως δεν απορροφάται στη βάση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κόλλα πρέπει να εφαρμόζεται στον τοίχο, όχι στην ταπετσαρία. Πολλοί, δεν έχουν λάβει ένα ενδιαφέρον, πώς σωστά για να κολλήσετε flizelinovye χαρτί τοίχου, το κάνετε με τον παραδοσιακό τρόπο: διανθίσετε ταπετσαρία από μια κολλώδη δομή. Σε αυτή την περίπτωση, μετά την ξήρανση της ταπετσαρίας, η κόλλα τραβιέται μεταξύ των ιστών, επομένως οι σχισμές σχηματίζονται από πλάτος 2 έως 5 mm. Θυμηθείτε: όταν επικολλάτε τοίχους με μη υφασμένα ταπετσαρίες, η κόλλα εφαρμόζεται μόνο στην επιφάνεια του τοίχου!

Για ταπετσαρία σταθερά στερεωμένη στην επιφάνεια, πρέπει να είναι προσεκτικά τζάμια με κόλλα

Η συγκολλητική σύνθεση εφαρμόζεται σε τοίχους και όχι σε ταπετσαρίες

Εφαρμόστε τη συγκολλητική σύνθεση στα τοιχώματα με τον συνήθη τρόπο με έναν κύλινδρο και μια βούρτσα (στις γωνίες). Επομένως, αποδίδεται τακτοποιημένα και γρήγορα. Για να αποφύγετε να κολλήσετε την επικάλυψη στην επιφάνεια μίας προηγουμένως επικολλημένης λωρίδας, εφαρμόστε την πιο πλατιά από την ταινία, περίπου 10 cm.

Λεπτότητα κόλλησης και βαφής ταπετσαρίας σε μη υφασμένη βάση

Μην κόβετε τα ρολά σε λωρίδες. Ακόμα κι αν έχουν μια εικόνα, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταπετσαρία στη θέση της. Αλλά τα πιο συχνά μη υφασμένα ταπετσαρία δεν απαιτεί μια εφαρμογή. Ως εκ τούτου, για να αποσυσκευάσετε ένα ρολό και να κολλήσετε τον καμβά στον τοίχο, μπορείτε αμέσως μετά την εφαρμογή της κόλλας, έχοντας προηγουμένως προσδιορίσει πού βρίσκεται η κορυφή και πού βρίσκεται το κάτω μέρος. Κάνετε μια απόσταση τουλάχιστον 5-7 εκατοστών στην οροφή, και από το κάτω μέρος της ταπετσαρίας το ταπετσαρία ακριβώς πάνω στην πλαστική πλακέτα. Απαιτούνται τα γενικά έξοδα για να αντισταθμιστεί η κλίση της οροφής. Μπορείτε να μειώσετε το απόθεμα σε 2 εκατοστά, αν γνωρίζετε ότι τα ανώτατα όριά σας είναι περισσότερο ή λιγότερο ομοιόμορφα. Αμέσως μετά τη συγκόλληση η λωρίδα κόβει το απόθεμα με κοφτερό μαχαίρι στη γραμμή ταπετσαρίας. Το πλεόνασμα της συγκολλητικής σύνθεσης απομακρύνεται με ένα υγρό και καθαρό σφουγγάρι και η επόμενη λωρίδα επικολλάται.

Η ταπετσαρία Flizeline μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βάση για την επακόλουθη βαφή των τοίχων

Η ταπετσαρία Flizeline μπορεί να βαφτεί, να πάρει πρωτότυπα και ασυνήθιστα οπτικά εφέ

1

Είναι δυνατό να κολλήσετε το πανί όχι κάθετα, αλλά παράλληλα με το πάτωμα. Αυτό θα αποφύγει τις κάθετες ραφές, οι οποίες συνήθως αναζητούνται από έναν άνδρα που εισήλθε στην αίθουσα και καλύπτεται με ταπετσαρία. Η κόλληση των ταπετσαριών δημιουργεί οριζόντια την ψευδαίσθηση των ιδανικών τοίχων.

Μην βάφετε την ταπετσαρία από το τρίχωμα πριν από δύο ημέρες μετά την κόλληση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε πρόσθετα εφέ που υπογραμμίζουν την υφή της ταπετσαρίας, επισημάνετε μερικά από τα στοιχεία τους. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι για την ταπετσαρία flizeline υπάρχουν ειδικά χρώματα και δεν είναι φτηνά. Δημιουργήστε ένα κομψό εσωτερικό με φθηνό χρώμα, που δεν έχει σχεδιαστεί για μη υφαντά ταπετσαρία, είναι απλά αδύνατο.

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικούς τύπους ταπετσαρίας και να τις διακοσμήσετε σε πολύχρωμα χρώματα. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα, αλλά να το εφαρμόσετε με διαφορετικούς τρόπους. Παρακάτω είναι οι ασυνήθιστες μέθοδοι χρώσης.

Δημιουργία διακοσμητικής επίστρωσης

Εκτός από την παραδοσιακή τεχνολογία της ταπετσαρίας ζωγραφικής (χρησιμοποιώντας έναν κύλινδρο και μια βούρτσα στις γωνίες), υπάρχουν αρκετοί μη τυποποιημένοι τρόποι.

Ο κύλινδρος αφρού θα δώσει ένα ομοιόμορφο χρώμα και θα εξαλείψει τις διαρροές κατά τη βαφή μη υφασμένων ταπετσαριών

Όταν ζωγραφίζετε μη υφασμένα ταπετσαρία για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε έναν κύλινδρο αφρού από καουτσούκ

Πρώτον, η ταπετσαρία μπορεί να βαφτεί με λάτεξ στο πίσω μέρος πριν κολλήσει τον καμβά στον τοίχο. Η μη υφασμένη βάση θα αλλάξει το χρώμα της και η ανακούφιση από το αφρώδες βινύλιο θα ξεχωρίσει καλά σε αυτό το υπόβαθρο.

Δεύτερον, όπως ήδη αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να εφαρμόσετε βαφή στους τοίχους και, μετά την αναμονή για ξήρανση, να επικολλήσετε την ταπετσαρία. Σε αυτή την περίπτωση, το χρώμα θα είναι ελαφρώς ημιδιαφανές μέσω του υποστρώματος.

Τρίτον, το ανάγλυφο τμήμα της επικολλημένης ταπετσαρίας μπορεί να τελειώσει με έναν άκαμπτο ελαστικό κύλινδρο χωρίς σωρό. Οδηγήστε κατά μήκος του καμβά σχεδόν χωρίς πίεση, έτσι ώστε οι αυλακώσεις να μην γεμίζουν με βαφή.

Τέταρτον, είναι δυνατή η αρχική βαφή με παραδοσιακό τρόπο (μαλακός κύλινδρος) και η χρήση χρώματος διαφορετικού χρώματος για τη διακόσμηση του ανάγλυφου.

Video master-class: πώς να κολλήσετε μη υφασμένα ταπετσαρία

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 − = 59

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map