Ο σωλήνας στην κουζίνα ήταν σφυρηλατημένος: από ό, τι σε οικιακές συνθήκες για να καθαρίσετε την αποστράγγιση του νερού

Ο σωλήνας στην κουζίνα ήταν σφυρηλατημένος: από ό, τι σε οικιακές συνθήκες για να καθαρίσετε την αποστράγγιση του νερού

Ο σωλήνας στην κουζίνα ήταν σφυρηλατημένος: από ό, τι σε οικιακές συνθήκες για να καθαρίσετε την αποστράγγιση του νερού

Η άνεση στην κουζίνα παρέχεται όχι μόνο από όμορφα έπιπλα σχεδιαστών και σύγχρονο πολυλειτουργικό εξοπλισμό. Επίσης σημαντική είναι η κατάσταση των κατασκευών που μεταμφιέζονται κάτω από το δάπεδο ή στους τοίχους - σωλήνες αποχέτευσης, πάνω από τους οποίους ρέει το χρησιμοποιημένο νερό. Εάν κάνετε εσφαλμένη καλωδίωση ή δεν σας ενδιαφέρει, η αποστράγγιση θα σταματήσει να λειτουργεί με την πάροδο του χρόνου. Θα μάθετε πώς να καθαρίζετε τους σωλήνες από το φράξιμο και πώς να προβλέπετε πιθανή μόλυνση.

Χαρακτηριστικά της συσκευής για οικιακή αποχέτευση

Η προέλευση του φράγματος οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της δομής του συστήματος αποχέτευσης του σπιτιού ή του διαμερίσματος. Πρόκειται για ένα σύνθετο διακλαδισμένο δίκτυο, το οποίο αποτελείται από πλαστικά (λιγότερο χυτοσιδήρου) προϊόντα και κόμβους σύνδεσης. Το μήκος και το σχήμα του αγωγού εξαρτάται από τη διάταξη και τις διαστάσεις τέτοιων χώρων όπως ένα μπάνιο, ένα μπάνιο ή μια κουζίνα - δηλαδή μόνο εκείνες στις οποίες έχουν εγκατασταθεί πηγές νερού.

αποχέτευσης

Το απλούστερο σχέδιο αποχέτευσης σε ένα διαμέρισμα της πόλης

Το πιο απλό σύστημα καλωδίωσης είναι σε μικρά διαμερίσματα, όπου ένα μπάνιο και μια κουζίνα βρίσκονται στην ίδια γραμμή δίπλα στον κατακόρυφο. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο μόνος σωλήνας που συνδέει την τουαλέτα, το μπάνιο και την κουζίνα. Μπορεί να συνδεθεί βρύσες (στην κουζίνα και στο μπάνιο), πλυντήριο πιάτων, ντους (ντους), πλυντήριο ρούχων. Όσο περισσότερα σημεία κατανάλωσης, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα μόλυνσης.

Σε μεγάλα σπίτια ή διαμερίσματα με δύο ή περισσότερα μπάνια καλωδίωση είναι ακόμη πιο δύσκολη, αντίστοιχα, ο κίνδυνος ενός βύσματος στην καλωδίωση είναι πολύ υψηλότερο. Γι 'αυτό είναι απαραίτητο να προσλαμβάνουν επαγγελματίες για να εγκαταστήσουν επικοινωνίες για να μην λύσουν το πρόβλημα στο μέλλον, πώς να καθαρίσουν τους σωλήνες αποχέτευσης και τους σιφόνες στο σπίτι. Θα επιλέξουν τα στοιχεία του απαιτούμενου τμήματος και θα εξοπλίσουν τις μονάδες με εξαρτήματα που δεν επηρεάζουν τη διάμετρο των τροφοδοτικών.

Οι ανεμιστήρες στην εγκατάσταση του δικτύου αποχέτευσης είναι σε θέση να κάνουν λάθη, για τη διόρθωση των οποίων είναι απαραίτητη η αποσυναρμολόγηση του δαπέδου ή του τοίχου. Για παράδειγμα, συχνά ξεχνάμε να κάνουμε μια μικρή κλίση, η οποία είναι απαραίτητη για τη μετακίνηση των λυμάτων με τη βαρύτητα. Σε μια κλίση 1 cm / 1 m, το υγρό εισέρχεται στον κατακόρυφο χωρίς παρεμπόδιση, ενώ στις οριζόντια τοποθετημένες εξόδους σταματούν. Ένα άλλο λάθος είναι η υπερβολική σφίξιμο ή σφράγιση των αρθρώσεων, καθιστώντας τη διατομή εργασίας πολύ στενή.

Αιτίες μπλοκαρίσματος στους σωλήνες

Η κουζίνα είναι μια περιοχή κινδύνου, καθώς φέτες φαγητού συχνά μπαίνουν στο νεροχύτη ενώ πλένουν τα πιάτα μαζί με το νερό. Συσσωρεύονται στο σιφόνι, καθώς και στα στενότερα σημεία, για παράδειγμα, στα σημεία διασταύρωσης. Η κατάσταση περιπλέκεται από το λίπος, σε μεγάλες ποσότητες που εισέρχονται στο σύστημα από το δίσκο ψησίματος και τα τηγάνια, και στη συνέχεια στερεοποιείται στους τοίχους με τη μορφή μιας πυκνής πλάκας.

νεροχύτη κουζίνας

Νιπτήρας κουζίνας με συσκευή φιλτραρίσματος

Ο νεροχύτης στην κουζίνα είναι ένας καθολικός χώρος που χρησιμοποιείται ενεργά όταν τίθεται σε λειτουργία το διαμέρισμα. Κατά συνέπεια, εκτός από τρόφιμα τα απόβλητα κάτω από τον αγωγό μπορεί να πάρει τα μαλλιά, το μαλλί, η σκόνη από τα φυτά εσωτερικού χώρου και κάθε βρωμιά που συλλέγεται στο πανί κατά τον καθαρισμό. Η κατάσταση μπορεί να σώσει το φίλτρο (παγίδα αποβλήτων) που έχουν εγκατασταθεί στο κέλυφος, αλλά συχνά για τέτοια φθηνή και αποτελεσματική συσκευή απλά ξεχνάμε, και στη συνέχεια να αναρωτιέστε πώς να καθαρίσει μια φορά την απόφραξη των σωλήνων στην κουζίνα.

Έτσι, οι κύριες αιτίες της ρύπανσης από τα λύματα είναι οι εξής:

 • σφάλματα στην εγκατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ·
 • λανθασμένη διάμετρος σωλήνων.
 • η απουσία φίλτρων και πλέγματος στα κελύφη ·
 • πλύση λιπαρών πιάτων με κρύο νερό.
 • καθαρισμός σκευών χωρίς πλύσιμο, διάλυση λιπαρών μέσων?
 • έλλειψη τακτικής φροντίδας (για παράδειγμα, καθαρισμός του σιφονιού).

Η κακή ποιότητα του νερού της βρύσης προκαλεί επίσης το φράξιμο των σωλήνων, δηλαδή την εμφάνιση ορυκτών αποθέσεων στους τοίχους. Προκαλεί την εμφάνιση κυκλοφοριακής συμφόρησης και σκουριάς, η οποία με την πάροδο του χρόνου καλύπτεται με μεταλλικά μέρη της εθνικής οδού.

Πώς να καθορίσετε τον τόπο εμφάνισης του φράγματος

Μάθετε για το πρόβλημα είναι αρκετά απλό. Μόλις το νερό άρχισε να φύγει από το νεροχύτη της κουζίνας αργά ή και καθόλου έπαψε να ρέει μέσα στο νεροχύτη, θα πρέπει να σφίξετε τις βρύσες και να προσπαθήσει να γίνει η διάγνωση του δικτύου αποχέτευσης. Αν και μπορείτε να αρχίσετε να ανησυχείτε πολύ νωρίτερα - το συντομότερο υπήρχε μια δυσάρεστη χαρακτηριστικό της όσφρησης αποχέτευσης.

1
επεξεργασία προϊόντων

Η επεξεργασία των προϊόντων στο νεροχύτη είναι μια κοινή αιτία μπλοκαρίσματος

Πριν να σπάσετε και να καθαρίσετε το σωλήνα αποχέτευσης στο σπίτι, θα πρέπει να εντοπίσετε με ακρίβεια το μπλοκάρισμα. Εάν το νερό ρέει ελεύθερα σε άλλα σημεία κοντά στον κατακόρυφο, το πώμα βρίσκεται επομένως σε ένα τμήμα που σχετίζεται με την κουζίνα. Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε στο σιφόνι, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον νεροχύτη, και να ελέγξετε την κατάστασή του. Εάν μία σφράγιση νερού που είναι εντάξει, θα έπρεπε «ανιχνευτής» ευθύγραμμο τμήμα από το νεροχύτη της κουζίνας στο επόμενο σημείο παράδοσης, από το οποίο ρέει το νερό μακριά ελεύθερα.

Σε ένα ιδιωτικό σπίτι, μπλοκάρισμα μπορεί να συμβεί πέρα ​​από τα όρια του κτιρίου - στις επικοινωνίες που βρίσκονται υπόγεια. Για τη διεξαγωγή διαγνωστικών χωρίς να σκάβουν επικοινωνίες, στους τόπους των στροφών ή των συνδέσεων φροντίζουν τεχνικές πηγές ελέγχου.

Οδηγίες καθαρισμού του σιφονιού

Μπορεί να μην χρειαστεί να ψάξει, τι να καθαρίσετε τους σωλήνες στην κουζίνα, αν έχει φράξει πτυσσόμενο παγίδα. Γιατί αυτό το τμήμα του αποχετευτικού συστήματος; Επειδή σε περίπου 90% των περιπτώσεων εμφανίζονται εμπλοκές κυκλοφορίας σε αυτήν τη συσκευή. Επιπλέον, η σύγχρονη σχεδίαση του σιφονιού είναι σχεδιασμένη κατά τέτοιο τρόπο ώστε τα κομμάτια της τροφής ή ακαθαρσίες, κατά λάθος έπεσε στο νεροχύτη ήταν σε ένα ξεχωριστό «μεταγγιστήρα» - πλαστικό κύπελλο με βύσματα, να λειτουργεί ως μίνι-αποθήκευσης.

Σίφωνα με καπάκι

Σίφωνα με καπάκι

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αφαιρέσετε το βύσμα:

 • έξαψη χωρίς αποσυναρμολόγηση.
 • αποσυναρμολόγηση και λεπτομερή καθάρισμα.

Η πρώτη μέθοδος δεν απαιτεί πλήρη αποσυναρμολόγηση, αρκεί να ξεβιδώσετε το πώμα στο κάτω μέρος της συσκευής. Προετοιμάστε το δοχείο εκ των προτέρων, έτσι ώστε το στάσιμο υγρό, μαζί με τη βρωμιά, να μην λερώνει το δάπεδο κατά το άνοιγμα του καπακιού. Αφαιρέστε το καπάκι, αφαιρέστε τα συσσωρευμένα απόβλητα στο συσσωρευτή, καθαρίστε τις περιοχές στις οποίες μπορείτε να πάρετε μια βούρτσα ή μια βούρτσα. Μπορείτε να αφαιρέσετε και να ξεπλύνετε ολόκληρο το "γυαλί" αφαιρώντας το λίπος και κολλώντας κομμάτια βρωμιάς με ένα απορρυπαντικό. Μετά τον καθαρισμό, επιστρέψτε το μέρος στη θέση του και τοποθετήστε το βύσμα.

Η δεύτερη μέθοδος είναι η αποσυναρμολόγηση του σιφονιού στο συγκρότημα, συμπεριλαμβανομένου του κυματοειδούς πλαστικού αγκώνα που οδηγεί στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο. Με άλλα λόγια, αφαιρέστε ολόκληρη την κατασκευή, που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας. Η αποσυναρμολόγηση πραγματοποιείται σε έναν κάδο ή σε άλλο δοχείο, καθώς τα απορρίμματα και το βρώμικο υγρό θα ρέουν ακόμα από τα αφαιρούμενα μέρη.

σιφόν

Αποσυναρμολόγηση του σιφονιού

Αν τα στοιχεία του σιφονιού και των σωληνώσεων είναι σε καλή κατάσταση, καθαρίστε τους τοίχους προσεκτικά από το εσωτερικό. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήστε τυχόν βούρτσες στο χέρι και οικιακές χημικές ουσίες που διαλύουν το λίπος. Ένα απορρυπαντικό πιάτων είναι επίσης κατάλληλο. Στο τέλος, μπορείτε να ξεπλύνετε όλα τα μέρη κάτω από ένα ισχυρό ρεύμα ζεστού νερού.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στο κυματοειδές προϊόν που συνδέει το σιφόνι με τον κύριο αυτοκινητόδρομο. Στο "ακορντεόν" του συσσωρεύεται βρωμιά, η οποία τελικά εξοστρακίζει και μειώνει την απόδοση. Εάν το ακροφύσιο είναι αρκετά βρώμικο και δεν πρέπει να καθαριστεί, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα νέο, ανθεκτικό και ελαστικό.

Το ζήτημα του πώς να καθαρίσετε τους σωλήνες αποχέτευσης στο διαμέρισμα αφαιρείται εάν το σιφόνι είναι μπλοκαρισμένο - όπως μπορείτε να δείτε, ο καθαρισμός δεν απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια.

Μέθοδοι διάτρησης σωλήνων με τα χέρια τους

Αφαιρέστε το πώμα από την καλωδίωση που καλύπτεται στο δάπεδο ή στον τοίχο, είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι για να καθαρίσετε το σιφόνι. Ακόμη και αν η επικοινωνία βρίσκονται στο εξωτερικό των τοίχων, του δαπέδου, και δεν παρεμποδίζονται, η θέση και το μέγεθος του ατυχήματος είναι δύσκολο να καθοριστεί (ειδικά σε μεγάλες αποστάσεις επικοινωνία και διακλάδωση). Ως εκ τούτου, όλες οι μέθοδοι έχουν σχεδιαστεί για αυτοκινητόδρομο στο σύνολό της και όχι στο σπίτι για τον καθαρισμό των υπονόμων, θα εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Μηχανική αφαίρεση ρύπων

Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα αναπτύχθηκε η τεχνική πρόοδος, τίποτα καλύτερο από ένα χαλύβδινο καλώδιο και ένα έμβολο δεν έχουν ακόμη εφευρεθεί. Αυτά τα δύο αυτοσχέδια εργαλεία υδραυλικών εγκαταστάσεων θα σας βοηθήσουν σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση.

Vantuz - το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση. Πρόκειται για ένα μεγάλο κοπτικό καουτσούκ με λαβή από πλαστικό ή ξύλο. Η αρχή της λειτουργίας είναι πολύ παρόμοια με τη χρήση μιας αντλίας εμβόλου: πιέστε το εργαλείο κάνει κινούμενο νερό και τον αέρα στο σωλήνα, και μαζί τους - βρωμιά και καταθέσεις. Μερικές φορές, μόλις λίγα κινήσεις, το βύσμα (συνήθως ένα κομμάτι από μαλλί, τρίχες, νήμα, μαζί με τα οικιακά βρωμιά) κινούμαι ή ακόμα και πήδηξε έξω.

έμβολο

Vantuz - φθηνό αποτελεσματικό εργαλείο

Υπάρχουν πολλές λεπτές αποχρώσεις της "διαχείρισης" αυτού του απλού οργάνου. Για να είναι αποτελεσματική η λειτουργία καθαρισμού, είναι απαραίτητο να κλείσετε την πρόσβαση αέρα στον αποχετευτικό αγωγό (οπές αποστράγγισης) αφήνοντας μόνο ένα άνοιγμα εργασίας. Στη συνέχεια, πρέπει να βάλετε νερό ώστε να γεμίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τους σωλήνες, πιέζοντας ελαφρά το καουτσούκ προς το νεροχύτη και κάνοντας μερικά αιχμηρά κλικ. Πιθανότατα, κάποια από τα σκουπίδια θα ανέβουν αμέσως στην κορυφή, στο νεροχύτη ή θα μετακινηθούν και θα μεταβούν στον προορισμό.

Επαναλαμβάνοντας αυτούς τους απλούς χειρισμούς, θα ξεφορτωθείτε γρήγορα τον φελλό και δεν θα χρειαστεί να ψάξετε για κανένα μέσο ή εργαλείο για να καθαρίσετε τους σωλήνες αποχέτευσης. Παραμένει για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και να πλύνετε το νεροχύτη.

Το χαλύβδινο καλώδιο χρησιμοποιείται καλύτερα, παρακάμπτοντας το σιφόνι και εισάγοντάς το απευθείας μέσα στο σωλήνα. Τα σύγχρονα μοντέλα καλωδίων είναι εύκαμπτα και λεπτές (όχι περισσότερο από 10 mm) δέσμες μεταλλικού σύρματος, συνήθως χάλυβα, με άνετη λαβή για περιστροφή. Υπάρχουν προϊόντα διαφορετικού μήκους, όταν αγοράζετε πρέπει να εστιάσετε στο μήκος του οικιακού υπονόμου.

υδραυλικά καλώδια

Καλώδια υδραυλικών εγκαταστάσεων με εξαρτήματα

Διαδικασία χρήσης καλωδίου υδραυλικών εγκαταστάσεων:

 • τον ορισμό του τόπου όπου σημειώθηκε η απόφραξη ·
 • αποσυναρμολόγηση του σιφονιού ·
 • την προετοιμασία του καλωδίου (κύλιση σε δακτύλιο για ευκολία χρήσης).
 • μέγιστη κίνηση του άκρου του καλωδίου στον αγωγό.
 • περιστροφή του καλωδίου γυρνώντας αργά τη λαβή.
 • απόσυρση του εργαλείου για την επαλήθευση του αποτελέσματος.

Με το ισχυρό φράξιμο, ο χειρισμός πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές, αλλά ως αποτέλεσμα, το πρόβλημα μπορεί ακόμα να λυθεί. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας και προκαλείτε υδραυλικά, θα κάνει ακριβώς την ίδια λειτουργία - καθαρισμός του καλωδίου. Το στάδιο φινιρίσματος οποιουδήποτε τύπου διάτρησης ξεπλένει το υπόλοιπο φελλό με ζεστό νερό.

Στεγνό καθάρισμα με ειδικά μέσα

Εάν σκέφτεστε πώς να απαλλαγείτε από την επαναλαμβανόμενη απόφραξη των σωλήνων χωρίς να αποσυναρμολογήσετε το σύστημα και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία, δώστε προσοχή στη σύγχρονη χημεία, η οποία παρουσιάζεται σε ένα ευρύ φάσμα. Πρακτικοί όλοι οι τύποι χημικών παραγόντων μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για την εξάλειψη των γυμνοσάλιαγκων όσο και για την προληπτική εργασία.

οικιακές χημικές ουσίες

Οικιακή χημεία ενάντια σε μπλοκαρίσματα

Σύμφωνα με τα σχόλια των χρηστών, τα ακόλουθα μέσα αξίζουν θετικές εκτιμήσεις:

 • Ο κ. Muscle είναι κοκκώδης. Ένας αποτελεσματικός διαλύτης για το λίπος και τα μαλλιά, δρα άψογα, διαβρώνει τα πάντα εκτός από τους ίδιους τους σωλήνες. Ασφαλές για μεταλλικά και πλαστικά στοιχεία επικοινωνίας. Δεν μυρίζει τόσο απότομα, όπως παρόμοια ανάλογα. Οι δραστικές ουσίες υπό μορφή κόκκων καλύπτονται σε σωλήνες, γεμάτες με κρύο νερό και αφήνονται για αρκετές ώρες, για μεγαλύτερη απόδοση - διανυκτέρευση. Το επόμενο πρωί αρκεί να συμπεριλάβουμε ζεστό νερό για ξέπλυμα - δεν θα υπάρχουν πλέον τσόκαρα.
 • Tiret, όχι λιγότερο δημοφιλή μέσα. Πωλούνται υπό μορφή πηκτώματος, υγρού ή κόκκων. Συνήθως ο όγκος των δοχείων με υγρά περιεχόμενα είναι τέτοιος που αρκεί για 1-2 φορές. Σύμφωνα με τις οδηγίες, το προϊόν τοποθετείται στους σωλήνες για μόνο 5 λεπτά, μετά από το οποίο είναι δυνατό να δημιουργηθεί ρουζ. Για πιο σύνθετα εμπόδια, συνιστάται να αντέχουν περισσότερο. Το Tiret είναι κατάλληλο για απολύμανση και απομάκρυνση μούχλας, το οποίο συχνά σχηματίζεται με ανεπαρκή εξαερισμό.
 • Flop, ξηρή συσκευασμένη σκόνη, δηλητηριώδης και απαιτεί πρόσθετη προστασία όταν χρησιμοποιείται. Υπάρχουν δύο ποικιλίες, οι οποίες πρέπει να γεμίζουν με ζεστό ή κρύο νερό. Κρύβει τελείως κάθε φελλό που σχηματίζει βρωμιά, συνιστάται για χρήση στην κουζίνα (απαγορεύεται να το ρίχνετε στο μπολ τουαλέτας). Πριν από τη χρήση, είναι καλύτερο να φοράτε μάσκα (αναπνευστήρα) και προστατευτικό ρουχισμό - πολύ τοξικό!
 • Ένα mole, ένα γνωστό φάρμακο που αντιπροσωπεύεται με τη μορφή ενός πηκτώματος, υγρού ή κόκκων. Το Universal για χρήση, διαβρώνει φελλό για 2 ώρες. Ένας από τους πιο δημοφιλείς αντιπροσώπους των οικιακών χημικών προϊόντων λόγω χαμηλού κόστους.

Όλα, χωρίς εξαίρεση, τα μέσα είναι ασφαλή για τις γραμμές αποχέτευσης, αλλά κατά τη χρήση του είναι ακόμη απαραίτητο να συμμορφωθείτε με τη δοσολογία και τον χρόνο δράσης των διαβρωτικών ουσιών.

απλή εφαρμογή

Απλή εφαρμογή

Η σύνθεση των κόκκων και των πηκτωμάτων περιλαμβάνει επικίνδυνες ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό του αναπνευστικού συστήματος ή αλλεργική αντίδραση, οπότε η χρήση της προστασίας είναι υποχρεωτική!

Είναι αποτελεσματικά τα εθνικά μέσα;

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για το πώς να καθαρίσουν το σύστημα αποχέτευσης στην κουζίνα, αν δεν υπάρχει η ευκαιρία να αγοράσουν ακριβά χημικά. Υπενθυμίζουμε τους λαϊκούς τρόπους, δηλαδή το πλύσιμο με τη βοήθεια ουσιών που βρίσκονται στα αποθέματα κάθε κατόχου. Πρόκειται για ξύδι, σόδα και αλάτι. Αυτό είναι ένα ασφαλές μέσο, ​​που χρησιμοποιείται ενεργά και δεσμεύεται για έναν οικολογικό τρόπο ζωής.

Δεν είναι γνωστό αν θα είναι δυνατή η εξάλειψη ενός περίπλοκου μπλοκαρίσματος στην κουζίνα, αλλά με περιττώματα που σχηματίζονται συχνότερα, ένα κοκτέιλ σόδας και ξιδιού θα αντιμετωπίσει εύκολα. Πρώτα γεμίστε τις επικοινωνίες με ζεστό νερό και στη συνέχεια, όταν αποστραγγίζεται, 1-2 ποτήρια σόδα χύνεται στην τρύπα του νεροχύτη, ακολουθούμενη από το ίδιο τμήμα του ξιδιού. Αφήστε για 2 ώρες και ξεπλύνετε. Εάν η συνταγή δεν σας βοηθήσει, θα πρέπει να αναζητήσετε άλλες, πιο καρδινάλιες εξόδους από την κατάσταση.

λαϊκές θεραπείες

Διαθέσιμες λαϊκές θεραπείες

Η σόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθαρή μορφή ή σε ανάμιξη με αλάτι. Όλα τα "οικιακά" συστατικά είναι ασφαλή τόσο για το ανθρώπινο όσο και για το δίκτυο αποχέτευσης, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν συχνά, όπως απαιτείται.

Υδροδυναμικό φούσκωμα και έξαψη

Όταν πρόκειται για σύνθετα και μερικές φορές ακόμη και χρόνιες παρεμπόδιση, ο υδροδυναμικός καθαρισμός, που πραγματοποιείται από επαγγελματίες εκπαιδευμένους υδραυλικούς με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού, βοηθάει. Οι συσκευές οικιακής χρήσης είναι συμπαγείς, αλλά έχουν αρκετή ισχύ για να σπάσουν το πώμα. Συχνά, η συσκευή χρησιμοποιείται επίσης για την απομάκρυνση από τον κορμό των συντριμμιών κατασκευής που πήρε εκεί λόγω της αμέλειας των τελικών.

υγειονομικού εξοπλισμού

Ειδικός εξοπλισμός υγιεινής

Μέσα στο σωλήνα, η είσοδος του οποίου πρέπει να απελευθερωθεί εκ των προτέρων, το ακροφύσιο εισάγεται με το ακροφύσιο που επιλέγεται, κατόπιν το νερό τροφοδοτείται κάτω από ένα μεγάλο κεφάλι. Η διάμετρος των ακροφυσίων είναι από 30 mm έως αρκετά εκατοστά, δηλαδή, είναι εύκολο να επιλέξετε το απαιτούμενο μέγεθος. Η ισχύς ορισμένων συσκευών μπορεί να σπάσει ακόμα και το φελλό πάγου, οπότε αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται με επιτυχία για τον καθαρισμό του εξωτερικού συστήματος αποχέτευσης.

Πρόληψη των φραγμών αποχέτευσης

Είναι καλύτερο να εξασφαλιστεί η εμφάνιση μιας δυσάρεστης κατάστασης και να γίνουν άνετα και ευχάριστα τα μαγειρικά και πλυντήρια. Για να το κάνετε αυτό, αποφύγετε την απόφραξη του αποχετευτικού δικτύου. Τι είδους γεγονότα είναι αυτά;

πλυντήριο πιάτων

Πλυντήριο πιάτων για πρόληψη

Ακολουθούν μερικές συστάσεις που θα σας απαλλάξουν από την καταπολέμηση των φλοιών:

 • βάλτε ένα δίχτυ στο νεροχύτη και προσπαθήστε να αποφύγετε την είσοδο μεγάλων θραυσμάτων στην τρύπα.
 • εάν είναι δυνατόν, να τοποθετήσετε τον απορριμματοποιητή, ο οποίος θα αλέσει όλα τα απόβλητα τροφίμων.
 • συνηθέστερα περιλαμβάνουν ζεστό νερό, προωθώντας τη διάλυση των λιπών.
 • τουλάχιστον μία φορά κάθε 3 μήνες, να χρησιμοποιείτε απολυμαντικά.

Παρατηρείται ότι η καθημερινή πλύση των πιάτων με ειδικά μέσα, τα οποία διαλύουν το λίπος, επηρεάζει ευνοϊκά την κατάσταση των επικοινωνιών, με αποτέλεσμα να μην ενοχλούνται οι φραγμοί.

Βίντεο: Πώς να εξαλείψετε το μπλοκάρισμα στο σπίτι

Πώς να καθαρίσετε το σωλήνα με ένα καλώδιο:

Αποτελεσματικά μέσα από τα χέρια του σόδα:

Για να απαλλαγείτε από το φράξιμο του αποχετευτικού συστήματος κουζίνας, δεν είναι απαραίτητο να καλέσετε υδραυλικούς - τις περισσότερες φορές μπορείτε να το διαχειριστείτε μόνοι σας. Αρκεί να προσδιορίσετε τον τόπο και την αιτία του φράγματος, να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το καλώδιο και το έμβολο και να έχετε πάντα στη διάθεσή σας αρκετούς αποτελεσματικούς χημικούς παράγοντες.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

70 − = 62

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map