Οροφές τέντωμα στην κουζίνα - φωτογραφίες ιδεών και λεπτότητα του σχεδιασμού

Οροφές τέντωμα στην κουζίνα – φωτογραφίες ιδεών και λεπτότητα του σχεδιασμού

Οροφές τέντωμα στην κουζίνα - φωτογραφίες ιδεών και λεπτότητα του σχεδιασμού

Stretch οροφή στην κουζίνα - με τόλμη, κομψό, αλλά είναι λογικό; Από τη μία πλευρά, αυτό το είδος της διακόσμησης μπορεί να καυχηθεί για την ποικιλία πρωτότυπων διακοσμητικών εφέ, αλλά από την άλλη - που περιλαμβάνει πολλά προκαταλήψεις και τους μύθους που σχετίζονται με τη χαμηλή απόδοση του υλικού. Για την ιδέα της χρήσης ενός τεταμένη οροφή στην κουζίνα ακριβώς μια επιτυχία, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη των χαρακτηριστικών του: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, τα είδη, τις αποχρώσεις της επιλογής, η ποικιλία και η φωτογραφία του σχεδιασμού, εγκατάστασης και κανόνες συντήρησης λεπτότητα.

Stretch οροφές στο εσωτερικό της κουζίνας - για και αντίθετα

Κριτικές τεντωμένων ψευδοροφών σαφώς να εννοηθεί ότι είναι αρκετά συγκεκριμένο φινίρισμα, με την επιλογή των οποίων θα πρέπει να γίνεται με προσοχή: ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του υλικού, εάν η επένδυση στο μικρό Χρουστσόφ περίπτωση, αν είναι δυνατόν να το χρησιμοποιήσετε στην κουζίνα με φούρνο αερίου, πώς να δούμε και πώς να πλένουν , πώς να αποφασίζετε για το σχεδιασμό - αναζητούμε απαντήσεις σε όλες τις πολύπλοκες ερωτήσεις.

λευκή οροφή

Η λευκή οροφή συμπληρώνει κομψά τη γενική διάθεση του χώρου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Για την κατασκευή πανιών εντάσεως χρησιμοποιείται είτε χλωριούχο πολυβινύλιο είτε ένα ύφασμα εμποτισμένο με πολυουρεθάνη. Η μόνη αληθινή λύση για την κουζίνα με τις ανήσυχες συνθήκες λειτουργίας της είναι η πρώτη επιλογή - μια λεπτή ταινία από PVC, η οποία αντιπροσωπεύεται με τη μορφή φαρδιών ταινιών. Είναι οι ιδιότητες του βινυλίου που καθορίζουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του φινιρίσματος.

Πλεονεκτήματα:

 • Πρακτικότητα. Το PVC δεν φοβάται την υψηλή υγρασία. Οποιεσδήποτε λεκέδες λίπους, σπρέι, αιθάλη και σκόνη οικιακής χρήσης καθαρίζονται αμέσως από τα συνήθη καθαριστικά.
 • Θεαματική θέα. Το βινύλιο διαφέρει από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
έγχρωμο ένθετο

Το έγχρωμο ένθετο κάνει το εσωτερικό δυναμικό και ενδιαφέρον

 • Πυρασφάλεια. Πώς να καταστήσει σαφές πολλά σχόλια, βινύλιο δεν υποστηρίζει την καύση και δεν παραμορφώνονται όταν εκτίθενται σε ένα απομακρυσμένο ανοιχτή φλόγα, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε μια κουζίνα με φούρνο αερίου - εδώ είναι καλυμμένο με αιθάλη, δεν κιτρινίζουν και δεν πήζει από τη φωτιά.
 • Προστασία από τον Κατακλυσμό. Stretch οροφές αντέχουν το φορτίο των 100 λίτρων νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, έτσι σε περίπτωση πλημμύρας, όχι μόνο δεν παραμορφώνουν, αλλά διατηρούν επίσης το υγρό.
pvc

Λευκά είδη από PVC μετά τον Κατακλυσμό

 • Ελαστικότητα. Μετά την εκκένωση του νερού που συλλέγεται ως αποτέλεσμα της πλημμύρας, το PVC επαναφέρει γρήγορα την αρχική του μορφή διατηρώντας όλες τις βασικές λειτουργικές του ιδιότητες.
 • Ανθεκτικότητα. Σύμφωνα με την ανατροφοδότηση, το υλικό μπορεί να διαρκέσει 10-15 χρόνια.

Δώστε προσοχή! Τα σχέδια Stretch μπορούν να καλύψουν αποτελεσματικά τα ελαττώματα της τραχιάς επιφάνειας οροφής και να αποκρύψουν όλα τα είδη επικοινωνίας.

Μειονεκτήματα:

 • Ύψος κλοπής. Ακόμα και ένα σχέδιο ενός επιπέδου θα "πάρει" τουλάχιστον 5 εκ. Ύψος δωματίου, το οποίο είναι ιδιαίτερα αισθητό σε μικρού μεγέθους Khrushchevs. Οι δομές δύο επιπέδων θα μειώσουν την οροφή κατά 10-15 cm.
 • Ευπάθεια στις μηχανικές επιρροές. Το υλικό μπορεί να υποστεί σοβαρές ζημιές από τα μαχαίρια και τα αντικείμενα κοπής. Αν το PVC σπάσει, θα χρειαστεί να αλλάξετε ολόκληρη την επικάλυψη.
βινυλίου

Μετά το διάλειμμα, το βινύλιο θα πρέπει να αλλάξει εντελώς

Απόχρωση της επιλογής

Καλά επιλέξει τεντωμένο καμβά - μια εγγύηση όχι μόνο για την αντοχή της οροφής επικάλυψης, αλλά και τα κοινά κουζίνα εσωτερική αισθητική του σχεδιασμού, έτσι ώστε αυτό το ζήτημα θα πρέπει να προσεγγιστεί προσεκτικά και διεξοδικά. Τα βασικά κριτήρια, τα οποία πρέπει να καθοδηγούνται από την αγορά υλικού, μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες:

 1. Στόχος ή ποιοτική: πλάτος - όσο ευρύτερη είναι η ζώνη του βινυλίου, τόσο λιγότερες ραφές παραμένουν στο παλτό και τόσο ισχυρότερο είναι. - ο κατασκευαστής πρέπει να διαθέτει δέσμη πιστοποιητικών που να επιβεβαιώνει την ποιότητα και την ασφάλεια των εμπορευμάτων ·
 2. Υποκειμενικό: εμφάνιση, σχεδιασμός και χρωματική δομή. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθορίζουν άμεσα τη συνολική διάθεση της κουζίνας, έτσι πρέπει να επιλεγούν ξεχωριστά για ένα συγκεκριμένο εσωτερικό. Στη συνέχεια, λεπτομερώς θα εξετάσουμε κάθε μία από τις αναφερόμενες αποχρώσεις.

Φροντίδα της οροφής και του σχετικού μύθου

Το PVC δεν προβλέπει συγκεκριμένες απαιτήσεις για μέρος της υπηρεσίας. Μπορεί να πλυθεί με οποιαδήποτε οικιακά μέσα καθαρισμού, εκτός από το λειαντικό και την ακετόνη. Επίσης, σύμφωνα με κριτικές, τα οικιακά σαπούνια και τα οξικά διαλύματα θα είναι αποτελεσματικά. Εάν μετά το πλύσιμο οι λεκέδες παραμείνουν, μπορούν εύκολα να καθαριστούν με ένα στεγνό πανί. Για να αποφύγετε τα λιπαρά στρώματα, η επιφάνεια πρέπει να είναι μία φορά κάθε 3-4 εβδομάδες, ανεξάρτητα από το βαθμό ρύπανσης, σκουπίστε με ένα σφουγγάρι ελαφρώς νωπό με διάλυμα απορρυπαντικού κουζίνας.

Δώστε προσοχή! Για να επαναφέρετε την γυαλιστερή μεμβράνη στην αρχική της λάμψη, σκουπίστε την με ένα διάλυμα αμμωνίας 10%. Χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί ή ένα πανί φανέλας.

φροντίδα του ανώτατου ορίου

Για καθαρισμό, ένα μαλακό πανί και ένα συνηθισμένο απορρυπαντικό

Είναι με το ζήτημα της φροντίδας που συνδέεται με έναν από τους πιο συνηθισμένους μύθους σχετικά με τις τεντωμένες οροφές - υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι προκαλούν την εμφάνιση μούχλας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επίστρωση PVC δεν αναπνέει λόγω της στεγανότητας, δημιουργώντας έτσι ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τον μύκητα. Στην πραγματικότητα, η εξάπλωση των μικροοργανισμών δεν εξαρτάται από τον τύπο του ανώτατου ορίου - μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο όπου υπάρχει αυξημένη υγρασία.

Ωστόσο, δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια στο γεγονός ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να ανιχνευθεί το καλούπι με φινίρισμα από βινύλιο παρά με άλλα καλύμματα οροφής. Ναι, και πώς να δώσετε ανατροφοδότηση από κοινούς χρήστες και επαγγελματίες, η προληπτική επεξεργασία της μεμβράνης με αντισηπτικές ενώσεις είναι σχεδόν αδύνατη. Έτσι, αν εμφανιστεί ένας μύκητας στο PVC, θα πρέπει είτε να συμβιβαστείτε με αυτό, παρακολουθώντας τη σταδιακή παραμόρφωση της επικάλυψης, είτε να αποσυναρμολογήσετε τελείως την επικάλυψη.

Δώστε προσοχή! Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εμφάνισης μούχλας, συνιστάται η προεπεξεργασία της ανώμαλης οροφής με αντισηπτικό αστάρι.

Ιδέες σχεδιασμού

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των τεντωμένων οροφών είναι η ποικιλία σχεδιασμού. Όπως μπορεί να φανεί από τη φωτογραφία, αυτό μπορεί να είναι τόσο συγκρατημένο μονοφωνικό φιλμ, όσο και πρωτότυπο φινίρισμα με σύνθετους χρωματικούς συνδυασμούς. Μια ξεχωριστή κατηγορία - εκτύπωση φωτογραφιών τέχνης: με τη βοήθεια ειδικού μελανιού οικολογικού διαλύτη σε βινύλιο, μπορείτε να εφαρμόσετε απολύτως οποιαδήποτε εικόνα.

1
διακόσμηση

Ascetic, αλλά κομψό μονοφωνικό φινίρισμα

οροφή στην κουζίνα

Ζεστό χρωματικό σχέδιο καφέ με γάλα

Ονομαστική κουζίνες Pic με τα ανώτατα όρια έντασης, μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτός ο χώρος συχνά επιλέγεται εξής παραλλαγές του καλλιτεχνικού σχεδιασμού: σύννεφα, λουλούδια, ζωώδες σχέδια, τοιχογραφίες σιλουέτες, τα πρότυπα, τα πουλιά, τα ζώα. Μια πιο τολμηρή απόφαση - πορτρέτα και αναπαραγωγές ζωγραφικής τέχνης. Αλλά η ανατροφοδότηση από τους χρήστες και οι φωτογραφίες των διακοσμημένων χώρων καθιστούν σαφές ότι τέτοιες μη τυποποιημένες επιλογές θα είναι κατάλληλες μόνο σε ευρύχωρα δωμάτια με το κατάλληλο εκλεπτυσμένο εσωτερικό.

Σημαντικό! Όσο πιο μέτρια είναι η κουζίνα, τόσο λιγότερο ενεργή και φωτεινή είναι η σχεδίαση της οροφής, διαφορετικά ο χώρος θα είναι υπερφορτωμένος οπτικά και άβολος.

Προσφέρουμε την αξιολόγηση της φωτογραφίας του βινυλίου με καλλιτεχνικό σχεδιασμό:

τους ουρανούς

Ουρανό

σχέδια

Μοτίβα

λουλούδια

Λουλούδια

ταινία

Αφηρημένη κορδέλα

Τύποι τεντωμένων υφασμάτων

Γυαλιστερό ή ματ, λευκό ή έγχρωμο, ενός ή δύο επιπέδων - η επιλογή των τεντωμένων ψευδοροφών θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με την ειδοποιό διαφορά τους, για την αξιολόγηση της απόδοσης κάθε επιλογής, θεωρούν την αισθητική της διακόσμησης, καθώς και να αποφασίσει σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε με το μοτίβο της εκτύπωσης, και τα οποία το ένα είναι καλύτερο αφήστε σε μια παρθένα εικόνα. Όλα αυτά θα σας επιτρέψουν να αποφασίσετε ποιο υλικό θα δούμε καλύτερα στο εσωτερικό σχεδιασμό μιας συγκεκριμένης κουζίνας.

Γυαλιστερό και ματ

Χαρακτηριστικά γυαλιστερό καμβά:

 • Έχουν επιφάνεια καθρέφτη, λόγω της οποίας δημιουργείται η επίδραση της οπτικής αύξησης του χώρου.
 • Διεισδύστε απαλά το φως, εξαιτίας αυτού που κάνει το δωμάτιο πιο φωτισμένο.
 • Μια γυαλιστερή επιφάνεια δίνει έμφαση στις ραφές, οπότε αν η επίστρωση είναι σταθερή και χωρίς διακόσμηση, οι αρθρώσεις του φιλμ είναι ορατές με γυμνό μάτι.
ανώτατο όριο

Η φωτογραφία είναι ένα παράδειγμα της εκφραστικής κατοπτρικής επίδρασης του γυαλιστερού βινυλίου

Διαφορές στις ματ οροφές:

 • Στην υφή του υπενθυμίζουμε μια κλασική επιφάνεια του στόκου χωρίς καμία λάμψη. Μην αντικατοπτρίζετε το φως, οπότε το χρώμα τους είναι πάντα σταθερό.
 • Σε βάρος της θαμπότητας καλύπτουν αποτελεσματικά όλες τις ραφές του βινυλίου.
 • Σύμφωνα με ορισμένες κριτικές, οι λεκέδες, η παραμόρφωση του υλικού και άλλες αδυναμίες είναι πιο αισθητές στην επιφάνεια του ματ.
διακόσμηση

Υπογραμμισμένο περιορισμένο ματ φινίρισμα

Δώστε προσοχή! Αν θέλετε να εγκαταστήσετε τα γυαλιστερή οροφή, αλλά φοβούνται ότι οι ραφές θα χαλάσει την εμφάνιση της κουζίνας, επιλέξτε μια δομή δύο επιπέδων - εικονιστικά σύνθεση και κάθετες μεταβάσεις θα τοποθετήσει αόρατη σύνδεση.

Επιλέξτε ένα χρώμα

Λαμβάνοντας το χρώμα του PVC, θα πρέπει να λάβετε υπόψη δύο κύριους παράγοντες: την περιοχή της κουζίνας και τη φύση της επίδρασης των αποχρώσεων σε ένα άτομο. Σε μικρά δωμάτια, ειδικά hruschevkah, εμπειρογνώμονες συστήνουν την εγκατάσταση ελαφρών γυαλιστερή οροφές - κάνουν το χώρο πιο ευρύχωρο. Σε μεγάλες αίθουσες, επιτρέπονται οι λύσεις - μέχρι και σκούρες δομές δύο επιπέδων με πολύπλοκες μεταβάσεις. Το κυριότερο είναι ότι αυτές οι αποχρώσεις δεν έχουν καταπιεστικό αποτέλεσμα στο νοικοκυριό.

Με βάση τη φύση της επίδρασης των λουλουδιών, οι αποχρώσεις των τριών ομάδων είναι οι πλέον κατάλληλες για την κουζίνα:

 1. Ηρεμία - χαλαρωτική και καταπραϋντική λευκό, γάλα, κρέμα, μπεζ, ελεφαντόδοντο, απαλό ροζ, ουρανός, λουλακί, το φως, χλοώδη, φως μέντα.
ζεστασιά μπεζ

Καταπραϋντικό μπεζ σε τόνο στον κοινό χώρο

μικρή κουζίνα

Λεπτά ροζ στη μικρή κουζίνα

 1. Διεγερτικό - Βελτίωση της πέψης: πράσινο, ελιά, σοκολάτα, ροδάκινο, σολομός, υπερμαρχία.
κουζίνα

Το πράσινο χρώμα ευνοεί την όρεξη

 1. Μικρά συναρπαστικά - κόκκινο, σμαραγδένιο, κίτρινο, πορτοκαλί, τυρκουάζ, λιλά, σαλάτα.
κουζίνα

Φωτεινό αλλά όχι καταπιεστικό μπλε

κουζίνα

Έντονη παλέτα σμέουρων-λιλά

Τεντωμένες οροφές δύο επιπέδων - επιλογή φωτογραφιών

Οι οροφές δύο επιπέδων είναι τεντωμένα υφάσματα σε πλαστικό ή ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο. Το κύριο πλεονέκτημα τους είναι οι άφθονες ευκαιρίες για πειράματα: έχετε πρόσβαση στις πιο τολμηρές μορφές, διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και υφής, διακόσμηση κάθε πολυπλοκότητας. Στην φωτογραφία των κουζινών με οροφές δύο επιπέδων είναι προφανές ότι οι πιο συνηθισμένες κατασκευές τέτοιων μορφών είναι:

 • γεωμετρικά - με στοιχεία κύκλου, ημικύκλου, έλλειψης, ορθογωνίου,
 • Κυματοειδές - με κύματα διαφορετικού βάθους και βαθμό κάμψης.
 • αυθαίρετη - με σύνθετα σχήματα σε διάφορους συνδυασμούς.

Φωτογραφία των οροφών δύο επιπέδων στο εσωτερικό της κουζίνας:

s19
s20
s21
s22
s23
s24
s25
s26
s27

Εγκατάσταση οροφής

Όταν επιλέγεται το υλικό, ανακύπτει αναπόφευκτα ένα σημαντικό ερώτημα: πώς να εκτελέσετε την εγκατάσταση; Περαιτέρω θα καταλάβουμε αν είναι δυνατό να δημιουργηθούν οροφές από τα δικά τους χέρια, από το τι εξαρτάται η τιμή των έργων, τον τρόπο οργάνωσης του φωτισμού οροφής και από το φωτισμό για τη συνήθη ξεχωριστή κουζίνα και για το στούντιο διαφέρει.

Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση

Ο κύριος συντελεστής τιμολόγησης είναι η περιοχή κάλυψης, καθώς εξαρτάται από αυτό το απαιτούμενο υλικό από PVC. Από τις κριτικές σχετικά με το κόστος του φινίρισμα βινυλίου, μπορείτε να καταλήξετε ένα λογικό συμπέρασμα: η τιμή της εργασίας σε μια μικρή κουζίνα θα είναι πολλές φορές χαμηλότερη από ό, τι παρόμοια έργα σε μια ευρύχωρη κουζίνα. Εκτός από το κόστος, είναι σημαντικοί οι ακόλουθοι παράγοντες:

 • Η γεωμετρία του δωματίου - η παρουσία κόγχων, σωλήνων, στρογγυλών γωνιών, προεξοχών.
 • τύπος υλικού - ματ ταινία είναι 1,5-2 φορές φθηνότερη από γυαλιστερό φιλμ?
 • χαρακτηριστικά σχεδιασμού - ο αριθμός των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται, η πολυπλοκότητα της εικόνας, η δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών,
 • αριθμός και τύπος φωτιστικών σε εσοχή ·
 • κατασκευαστής βινυλίου.

Μπορώ να το εγκαταστήσω μόνος μου;

Ας αρχίσουμε με το κύριο απόχρωση - αν δεν έχετε καμία εμπειρία της επισκευής και κατασκευής, δεν μπορείτε να δική ένα ψευδοροφή, όπως η εγκατάσταση περιλαμβάνει τη χρήση ενός αριθμού ειδικού εξοπλισμού: πιστόλι θερμότητας αερίου, μπαγκέτες, καμάκια ή σφήνες, βιομηχανική στεγνωτήριο. Επιπλέον, δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες για να χειριστείτε λεπτή ταινία βινυλίου. Προχωρώντας από αυτό, θα ήταν πιο συνετό να απευθυνθείτε σε ειδικούς του προφίλ σας.

πυροβόλο όπλο

Πυροβόλο όπλο για εργασίες εγκατάστασης

Όμως, παρά το μέγεθος και τη σοβαρότητα της διαδικασίας, η εγκατάσταση δεν παίρνει πολύ χρόνο για σχόλια, επαγγελματίες πραγματοποιήσει την εγκατάσταση μιας δομής ενός επιπέδων στο μέσο όρο δύο ή τρεις ώρες, και δύο επιπέδων - μέσα σε μια μέρα. Μετά την εγκατάσταση, σχεδόν δεν υπάρχουν υπολείμματα δομικών συντριμμάτων, έτσι δεν μπορείτε να ανησυχείτε για την κατάσταση μετά την επισκευή της κουζίνας.

Σημαντικό! Η μέθοδος εγκατάστασης του βινυλίου εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της τελικής αντικατάστασης του: εάν το υλικό είναι μέθοδος σταθερής καμάκι, στην περίπτωση του στελέχους θα χρειαστεί απλά να αφαιρεθεί από το πλαίσιο, και αν η σφήνα, θα πρέπει να διαλύσει το σύνολο της δομής για την αναβάθμιση κάλυψης.

Πώς να επιλέξετε φωτιστικά

Η επιλογή των φωτιστικών για τις τεντωμένες οροφές είναι ένα θέμα που απαιτεί αυξημένη προσοχή, καθώς δεν είναι όλα τα φωτιστικά κατάλληλα για PVC. Εδώ είναι απαραίτητο να λάβουμε υπόψη τρία σημαντικά χαρακτηριστικά:

 1. Η ισχύς των λαμπτήρων. Για να μην λιώσει το φιλμ και να πάρει μαύρους κύκλους, επιλέξτε λαμπτήρες αλογόνου με ισχύ που δεν υπερβαίνει τα 35 W ή φωτεινή ισχύ που δεν υπερβαίνει τα 60 W. Για πρόσθετη προστασία μεταξύ οργάνων και PVC συνιστάται η τοποθέτηση θερμομονωτικών μαξιλαριών.
 2. Περιοχή της κουζίνας. Εάν το δωμάτιο είναι μικρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις ενσωματωμένες θέσεις - τα τοποθετήσετε σε όλη την περίμετρο της οροφής, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, και παρέχεται άνετος φωτισμός για εσάς. Αν το δωμάτιο είναι ευρύχωρο, θα πρέπει να συνδυάσετε δύο είδη φωτιστικών: πολυέλαιοι - ως κύρια πηγή φωτός, σημειακές κηλίδες - στο ρόλο ενός πρόσθετου.
φώτα σημείων

Προβολείς ομάδας

φωτιστικά

Duo των λαμπτήρων spot και μενταγιόν

 1. Ζώνη. Στο ενωμένο εργαστήριο κουζίνας, οι λαμπτήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο χωροταξικού σχεδιασμού. Σε τέτοιους χώρους συχνά εμφανίζεται ακόλουθο σχήμα: στο χώρο εργασίας - τελεία σημεία στην τραπεζαρία - ένας πολυέλαιος με τονική φούσκα, και ένα συνημμένο χώρο αναψυχής - λάμπες, μενταγιόν στους μακριούς μίσχους.
Φωτισμός

Φωτισμός στο στούντιο της κουζίνας

Περισσότερες ιδέες σχεδίασης για stretch ceilings - κουζίνες διαφορετικών στυλ

Προς την προσοχή σας, μια φωτο-επιλογή παραλλαγών στο σχεδιασμό των τεντωμένων οροφών ενός και δύο επιπέδων σε πολυθρόνες:

Κλασικά

Κλασικά

Kantemporari

Kantemporari

Μινιμαλισμός

Μινιμαλισμός

Art Deco

Art Deco

Υψηλής τεχνολογίας

Υψηλής τεχνολογίας

Σύγχρονη

Σύγχρονη

Σοφίτα

Σοφίτα

Βίντεο σχετικά με τις τεντωμένες οροφές

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις τέντες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επίστρωσης τεντώματος

Χαρακτηριστικά της επιλογής της οροφής τέντωμα

Έτσι, η οροφή τέντωμα είναι απολύτως δικαιολογημένη λύση για την κουζίνα. Λογικά αξιολογεί συγκεκριμένες φινίρισμα, διαλέξτε σκόπιμα το υλικό και εμπιστεύονται τους επαγγελματίες εγκατάστασή του - κάνοντας όλες αυτές τις απλές συνταγές, έχετε κάθε ευκαιρία να πάρετε όχι μόνο ένα όμορφο επένδυση οροφής, και μια εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση προφορά.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 + = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map