Καναπής εμπειρογνώμονας - επιλέξτε έναν καναπέ στην κουζίνα

Καναπής εμπειρογνώμονας – επιλέξτε έναν καναπέ στην κουζίνα

καναπέ στο εσωτερικό της κουζίνας

Μια κουζίνα με καναπέ είναι πάντα κάτι περισσότερο από μια κουζίνα, μετά από όλα είναι ένα μικρό σαλόνι και ένα υπνοδωμάτιο και μια τραπεζαρία ταυτόχρονα. Μερικές φορές ένας καναπές στην κουζίνα είναι ένα αναγκαστικό μέτρο, έτσι ώστε αν είναι απαραίτητο ή κάθε μέρα να μετατραπεί σε ένα επιπλέον κρεβάτι. Σε μια συνδυασμένη κουζίνα ή διαμέρισμα στούντιο, ένας καναπές βρίσκεται στο χώρο του καθιστικού, συχνά διαιρεί τον χώρο σε ζώνες. Και μερικές φορές τοποθετείται προκειμένου να γεμίσει ορθολογικά το χώρο, να κάνει την κουζίνα πιο ζεστή, πιο άνετη και πιο άνετη.

Εν πάση περιπτώσει, αλλά το εσωτερικό της κουζίνας με έναν καναπέ δεν μπορεί να ονομαστεί στάνταρ. Ναι, και ο καναπές να επιλέξουν πιο δύσκολο από ό, τι τις καρέκλες, γιατί θα πρέπει να εξετάσει παράγοντες όπως: ο λόγος του μεγέθους του με μια κουζίνα, χωρητικότητα και τις διαστάσεις του συναρμολογημένου / εκτυλίχθηκε μορφή, εύκολη μετατροπή, τη διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων αποθήκευσης, αξιοπιστία σχεδιασμό, πρακτικότητα ταπετσαρία και ωραίο σχεδιασμό.

Τι είδους καναπέ είναι κατάλληλο για την κουζίνα;

Πώς να κοιμάστε

Εάν χρειάζεστε έναν καναπέ ως κύρια ή επιπλέον κρεβάτι, τότε πρέπει να επιλέξετε ένα μεταμορφωτικό μοντέλο. Υπάρχουν περισσότερες από 10 ποικιλίες μηχανισμών για να μεταμορφώσετε καναπέδες με ένα κρεβάτι, να γνωρίσουμε κάποιες από αυτές.

Τύποι καναπέδων-μετασχηματιστών

Καναπές για κουζίνα με μηχανισμό δελφινιών
 • "Δελφίνι" ("Καγκουρό") - καναπέδες με αυτόν τον μηχανισμό διάταξης, ίσως η καλύτερη επιλογή για κουζίνα με κρεβάτι. Είναι "δελφίνι" που χρησιμοποιείται στην κατασκευή παραδοσιακών γωνιών κουζίνας. Επιπλέον κρεβάτι σε αυτά εύκολα απλώνεται από κάτω από το κάθισμα ενός μεγάλου μέρους του καναπέ. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε κουζίνα, ιδιαίτερα μικρή. Στην φωτογραφία στα δεξιά υπάρχει ένας γωνιακός καναπές για την κουζίνα, που είναι τοποθετημένος σε ένα μονό κρεβάτι.

Συμβουλή: κατά την κατασκευή ενός ποιοτικού και αξιόπιστου "δελφινιού" θα πρέπει να είναι ελατήρια-κλεισίματα.

 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό
 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό
 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό
Καναπές με μηχανισμό Eurobook
 • Αναδιπλούμενο καναπέ-βιβλίο και οι παραλλαγές του: "Eurobook", "Click-clack" ("Relax") και "Tick-tak" - εάν χρειάζεστε ένα κρεβάτι που θα απλήρωτος κάθε μέρα, τότε να σταματήσει την επιλογή σας στο «evroknizhka» ή «κλικ-κλακ» - είναι το πιο αξιόπιστο και εύκολο να αποσυντεθούν και να έχουν εύκολη αποθηκευτικό χώρο. Αλλά τα τυπικά "βιβλία" είναι κατάλληλα στην περίπτωση που το "κρεβάτι" είναι εξαιρετικά καλεσμένο και δεν θα είναι καθημερινά.

Συμβουλή: το "Eurobook" θα διαρκέσει περισσότερο από τους κυλίνδρους.

Καναπές με μηχανισμό Eurobook

 • Μοντέλο ακορντεόν - μια καλή επιλογή, επειδή είναι πολύ εύκολο και γρήγορο για να αποσυντεθούν, αλλά απαιτούν πολύ χώρο μπροστά σας.

Καναπές με μηχανισμό Accordion

 • "Γαλλικό clamshell" και "Sedaflex" - Αυτοί οι καναπέδες έχουν συχνά όμορφα διακοσμημένα πλάτη, καθώς κατά τη διάρκεια του μετασχηματισμού παραμένουν ακίνητα και τα στρώματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με την αρχή του clamshell. Είναι κατάλληλα για μικρές κουζίνες, καθώς στη συναρμολογημένη μορφή καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο. Από αυτούς τους δύο τύπους, το "Sedaflex" είναι πιο κατάλληλο για τακτική χρήση, αλλά κοστίζει περισσότερο. Τα γαλλικά clamshells είναι κατάλληλα μόνο για χρήση από τους επισκέπτες.

Καναπές με μηχανισμό γαλλικού πτυσσόμενου κρεβατιού

1
 • Το λιγότερο για τις συνθήκες της κουζίνας είναι, ίσως, καναπέδες - σε μη γωνιακά μοντέλα δεν μπορεί κανείς να αποθηκεύσει πράγματα, είναι σχετικά δύσκολο να ξεδιπλωθεί και ο μηχανισμός δεν είναι ο πιο αξιόπιστος. Επιπλέον, σε αποσυναρμολογημένη μορφή, απαιτούν πολύ χώρο μπροστά τους.

Σχεδιασμός καναπέ

Κουζίνα με κρεβάτι μπορεί να φροντίσει όχι μόνο έναν καναπέ-κρεβάτι, αλλά και μια μέρα κρεβάτι, καναπέ ή οθωμανικά, όπου μπορείτε να κοιμηθείτε, να χαλαρώσετε και να καθίσει στο τραπέζι.

Καναπές

Καναπές στο εσωτερικό της κουζίνας

Καναπές αντ 'αυτού ή επιπλέον καρέκλες

Εάν η κουζίνα με ένα κρεβάτι για εσάς δεν είναι σχετική και ο καναπές που χρειάζεστε μόνο ως εναλλακτική λύση ή προσθήκη στις καρέκλες, τότε μπορείτε να επιλέξετε τα παρακάτω είδη επίπλων:

 • Πάγκος, ίσιος ή γωνιακός καναπές για την κουζίνα, με κουτιά αποθήκευσης - η καλύτερη επιλογή για μικρές κουζίνες. Ένας καναπές κουζίνας μπορεί να αγοραστεί συχνά με ένα τραπέζι και μερικά σκαμνιά. Διαβάστε περισσότερα για τις περιοχές εστίασης και δείτε περισσότερες φωτογραφίες σε ξεχωριστό άρθρο σχετικά με αυτό το θέμα (ο σύνδεσμος θα είναι παρακάτω).
 • Κουζίνα μαλακή γωνία στο εσωτερικό
 • Κουζίνα μαλακή γωνία στο εσωτερικό
 • Κουζίνα μαλακή γωνία στο εσωτερικό

Κάδος χωρίς πλάτη

 • Γωνιά κουζίνας στο εσωτερικό της κουζίνας
 • Κουζινάκι με κουτί αποθήκευσης

Συμβουλή: Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε συχνά ογκώδη συρτάρια κάτω από το κάθισμα, στη συνέχεια, να προτιμούν τα έπιπλα με το μηχανισμό ανύψωσης, που βρίσκεται από την πλευρά της - έτσι δεν θα παρεμβαίνει με το άνοιγμα ένα τραπέζι.

 • Εάν δεν στοιχηματίζετε στη λειτουργικότητα, αλλά σε ένα όμορφο σχέδιο, τότε ο παραδοσιακός γωνιακός καναπές για την κουζίνα μπορεί να αντικαταστήσει τον πάγκο, πολύ παρόμοιο με έναν πάγκο κήπου. Δεν διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, αλλά ταιριάζει οργανικά στους εσωτερικούς χώρους της κουζίνας κλασική ή ρουστίκ στυλ.

Πάγκος στο εσωτερικό της τραπεζαρίας

Πάγκος με μαλακή ταπετσαρία στο εσωτερικό της κουζίνας

 • Ο καναπές κουζίνας έχει σχεδιαστεί για εγκατάσταση σε κατάλληλη θέση. Κατά κανόνα, τα έπιπλα αυτά γίνονται με σειρά, ώστε να ταιριάζουν ακριβώς με τις διαστάσεις και το σχήμα της υπάρχουσας θέσης. Στην παρακάτω φωτογραφία υπάρχει ένα εσωτερικό κουζίνα με καναπέ σε παράθυρο κόλπων μήκους 3 μέτρων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το σχέδιο κουζίνας με παράθυρο κόλπων εδώ.
 • Καναπές στο παράθυρο της κουζίνας
 • Καναπές στο παράθυρο της κουζίνας
 • Καναπές στο παράθυρο της κουζίνας
 • Οι μπανγκέτες και οι οθωμανικοί είναι το πιο όμορφο και συχνά ακριβό είδος καναπέ. Ο σχεδιασμός της κουζίνας με καναπέ αυτού του τύπου θα είναι κομψό και όχι "υπερφορτωμένο".
 • Σχεδιασμός κουζίνας με καναπέ
 • Σχεδιασμός κουζίνας με καναπέ
 • Σχεδιασμός κουζίνας με καναπέ
 • Κουζίνα με καναπέ
 • Κουζίνα με καναπέ

Ένα συμπόσιο στο εσωτερικό της κουζίνας

Υλικά και ταπετσαρίες - τι να αναζητήσετε στο κατάστημα

Το πιο πρακτικό και κομψό υλικό για το πλαίσιο είναι φυσικό ξύλο, με μεγαλύτερη ακρίβεια, οι πιο πυκνά και ανθεκτικά ποικιλίες: οξιάς και δρυός και σημύδας και πεύκα ως εναλλακτική λύση του προϋπολογισμού. Το ξύλο υποχρεώνεται να υποβληθεί σε ειδικό εμποτισμό για προστασία από την υγρασία. Η πιο οικονομική επιλογή είναι μια πολυστρωματική μοριοσανίδα, αλλά έχετε κατά νου ότι οι καναπέδες από το μοριοσανίδες έχουν διάρκεια ζωής μόλις 5 χρόνια.

Όσο για την ταπετσαρία, η πιο όμορφη, πρακτική και συνεπώς η πιο ακριβή λύση θα είναι το γνήσιο δέρμα. Είναι ευκολότερο να το φροντίζετε από το απορροφητικό ύφασμα.

 • Δερμάτινο καναπέ στο εσωτερικό της κουζίνας
 • Δερμάτινο καναπέ στο εσωτερικό της κουζίνας
 • Δερμάτινο καναπέ στο εσωτερικό της κουζίνας

Δέρμα είναι επίσης διαφορετική πρακτικότητα και μακροζωία, καθώς και εξωτερικό - αλλά μόνο υπό την προϋπόθεση ότι θα επιλέξετε ένα πραγματικά υψηλής ποιότητας υλικό.

Καναπές με ταπετσαρίες οικολογικού δέρματος στο εσωτερικό της κουζίνας

Εάν ο σχεδιασμός της κουζίνας με καναπέ απαιτεί ταπετσαρία ύφασμα, τότε μπορείτε να δώσετε προσοχή στα εξής:

 • μείγμα ύφασμα από βαμβάκι και πολυεστέρα - μια δημοφιλής έκδοση της ταπετσαρίας για σύγχρονους καναπέδες?
 • Καναπές στο εσωτερικό της κουζίνας
 • Καναπές στο εσωτερικό της κουζίνας
 • Καναπές στο εσωτερικό της κουζίνας
 • ανθεκτικό στις μηχανικές βλάβες και στο στρώμα με προστασία από την υγρασία, σε υφή που μοιάζει με σουέτ. Αυτός ο τύπος υλικού ονομάζεται επίσης "κατά του καπνίσματος".

Καναπέδες με κοπάδι στο εσωτερικό της κουζίνας

 • υποαλλεργικό (αλλά όχι ανθεκτικό στην υγρασία) σενίλλιο.

Καναπές με ταπετσαρία από ψωμί στο εσωτερικό της κουζίνας

 • ανθεκτικά στη φθορά έπιπλα ζακάρ.

Κουβάς με ζακάρ

Συμβουλές:

 • έχοντας αποφασίσει να βάλει έναν καναπέ υφάσματος στην κουζίνα, να φροντίσει για την αποτελεσματική εργασία ενός εκχυλίσματος ότι η ταπετσαρία δεν αλάτισε και ήταν λιγότερο εμποτισμένο με μυρωδιές?
 • είναι καλύτερο όταν ο καναπές της κουζίνας είναι εξοπλισμένος με αφαιρούμενα καλύμματα. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια της ταπετσαρίας, επειδή τα καλύμματα διαγράφονται εύκολα ή αντικαθίστανται με νέα. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της κουζίνας με καναπέ με αφαιρούμενα καλύμματα μπορεί εύκολα να αλλάξει όπως εσείς επιθυμείτε.

Και είναι επίσης πολύ σημαντικό να επιλέξετε το σωστό πληρωτικό, ειδικά εάν η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ένα κρεβάτι. Θα πρέπει να είναι πρακτική και υποαλλεργική. Ως εκ τούτου, για τα πληρωτικά έπιπλα κουζίνας εφαρμόστε τεχνητά υλικά - για παράδειγμα, holofayber ή αποκαθιστώντας τέλεια τη μορφή πενοπολυουρέταν. Ο αφρός στα σύγχρονα μοντέλα χρησιμοποιείται σπάνια - πρόκειται για ένα προϋπολογιστικό υλικό, ο κύκλος ζωής του οποίου σχεδόν ποτέ δεν υπερβαίνει τα 4 χρόνια.

Δείτε επίσης: Πώς να καθαρίσετε τον καναπέ και άλλα επικαλυμμένα έπιπλα στο σπίτι.

Λεπτομερέστερα και λεπτομερέστερα, το θέμα της επιλογής ταπετσαριών και των πληρωτικών για τον καναπέ αποκαλύπτεται στο επόμενο βίντεο από τη μεταφορά "Έλεγχος αγοράς".

Πού είναι καλύτερο να βάλεις καναπέ;

Μπορείτε να επιλέξετε τον παρακάτω σχεδιασμό κουζίνας με καναπέ:

 • Ο χώρος τραπεζαρίας καναπέδων απέναντι από το σετ κουζίνας είναι η τυποποιημένη λύση που είναι πιο κατάλληλη σε κανονικές ορθογώνιες κουζίνες. Στην παρακάτω φωτογραφία υπάρχει ένα παράδειγμα σχεδιασμού κουζίνας με έναν καναπέ με ένα παράλληλο σχέδιο επίπλωσης.
 • Σχεδιασμός κουζίνας με καναπέ - παράλληλη διάταξη χώρων εργασίας και τραπεζαρίας
 • Σχεδιασμός κουζίνας με καναπέ - παράλληλη διάταξη χώρων εργασίας και τραπεζαρίας
 • Σχεδιασμός κουζίνας με καναπέ - παράλληλη διάταξη χώρων εργασίας και τραπεζαρίας
 • Γωνιακός καναπές στην κουζίνα μιας μικρής πλατείας ή με ένα παράθυρο κόλπων τοποθετείται συχνά στη γωνία κοντά στο παράθυρο.

Γωνιά κουζίνας δίπλα στο παράθυρο

Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να τοποθετηθεί κοντά στον τοίχο απέναντι από το παράθυρο όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Γωνιακός καναπές στο εσωτερικό της κουζίνας με μισή γόμα

 • Ο καναπές μπορεί να χωριστεί από την τραπεζαρία εάν η κουζίνα είναι ευρύχωρη, σε συνδυασμό με μπαλκόνι ή έχει παράθυρο κόλπων.

Καναπές για ξεκούραση στο εσωτερικό της κουζίνας

Καναπές για ξεκούραση στο εσωτερικό της κουζίνας

 • Στο ενσωματωμένη κουζίνα ή στην κουζίνα στον καναπέ του διαμερίσματος-στούντιο μπορείτε να διαιρέσετε το χώρο σε ζώνες - ξεκούραση και δείπνο.

Καναπές στο εσωτερικό του διαμερίσματος στούντιο

Καναπές στο εσωτερικό της κουζίνας-σαλόνι

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map