Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Η κανονική κουζίνα σε ένα τυπικό διαμέρισμα δεν καταστρέφει τους ιδιοκτήτες του με χώρο. Μερικοί μπορούν να αντέξουν οικονομικά μια ξεχωριστή τραπεζαρία. Για να γίνουν μαγειρεμένα μαθήματα και οικογενειακά γεύματα όσο το δυνατόν πιο άνετα, ένα πλήρες σύνολο σύγχρονων συσκευών κουζίνας, έπιπλα του χώρου εργασίας και τραπεζαρία πρέπει να συμπιεστούν σε ένα περιορισμένο αυλάκι. Είναι απαραίτητο να δείξουμε θαύματα του πνεύματος, να χρησιμοποιούμε λογικά κάθε εκατοστό του χώρου και να επιλέγουμε έπιπλα που εκτελούν διάφορες λειτουργίες ταυτόχρονα. Ένα ζωντανό παράδειγμα ειδικού τύπου επικαλυμμένων επίπλων, ειδικά δημιουργημένων για οικιακές συνθήκες - Γωνιακοί καναπέδες για κουζίνα.

καναπέ

Γωνιακός καναπές για την κουζίνα ήρθε για μικρά διαμερίσματα

Πώς να επιλέξετε ένα γωνιακό καναπέ στην κουζίνα

Δεν υπάρχουν σαφείς κανόνες για την επιλογή επίπλων, αν και μόνο λόγω των προτιμήσεών τους σε θέματα σχεδίου. Και οι οικονομικές δυνατότητες για τους αγοραστές δεν είναι οι ίδιες. Όταν επιλέγετε έναν καναπέ στην κουζίνα, πρέπει να λάβετε υπόψη τις παρακάτω ιδιότητες:

  • Το μέγεθος. Οι διαστάσεις του καναπέ πρέπει να ταιριάζουν με το μέγεθος του τραπεζιού και η γωνιά κουζίνας γενικά ταιριάζει στις διαστάσεις της κουζίνας.
  • Η παρουσία πρόσθετων λειτουργιών. Τα έπιπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για καθιστική χρήση, αλλά και για την αποθήκευση σκευών κουζίνας, ακόμη και ως αγκυροβόλιο.
  • Η αξιοπιστία του πλαισίου και οι μηχανισμοί μετασχηματισμού, εάν υπάρχουν.
  • Φοράτε ανθεκτικότητα της ταπετσαρίας, της μαρκίζας της, τη δυνατότητα εύκολου καθαρισμού από μολυσματικά τρόφιμα.
  • Ευκολία. Φροντίστε να καθίσετε για λίγα λεπτά στον καναπέ πριν το αγοράσετε.
  • Οικολογική συμβατότητα. Φτηνά έπιπλα, που αγοράζονται στην αγορά, μπορούν να εκπνεύσουν μια δυσάρεστη χημική μυρωδιά για χρόνια.
  • Σχεδιασμός.
  • Η τιμή.

Θα εξετάσουμε, από ό, τι είναι δυνατόν να επιλέξουμε, από το να διαφέρουν ο ένας από τον άλλο Γωνιακοί καναπέδες για κουζίνα:

Πρόσθετες λειτουργίες

Γωνιακός καναπές κουζίνας, προορίζεται μόνο για καθίσματα, έχει τη λιγότερο σύνθετη δομή και, ως εκ τούτου, είναι φθηνότερο να διαχειριστεί. Αυτός ο καναπές είναι περισσότερο σαν γωνιακός πάγκος με πλάτη και μαλακά καθίσματα.

καναπέ

Γωνιακός καναπές, σχεδιασμένος μόνο για συνεδρίαση. Ένα ανθεκτικό χαλύβδινο πλαίσιο και πρακτική δερμάτινη ταπετσαρία το καθιστούν μια κατάλληλη επιλογή για ένα καφέ, αλλά για την κουζίνα πολλοί προτιμούν τα έπιπλα πολλαπλών χρήσεων

Δεδομένης της έλλειψης χώρου σε στάνταρ διαμερίσματα, μπορεί να είναι χρήσιμο να συνδυάσετε καθίσματα για πρόσθετες λειτουργίες:

Καναπές με κουτί αποθήκευσης

Η απόσταση από το δάπεδο έως το επάνω μέρος του καθίσματος είναι 40-45 εκ. Το πάχος της δομής καθίσματος είναι μόνο 5-10 εκατοστά μαζί με ένα στρώμα από μαλακό υλικό, συνήθως αφρώδες ελαστικό. Παραμένει 30-40 "επιπλέον" εκατοστά. Εάν ο τόπος αυτός δεν προορίζεται ειδικά για σκύλο ή γάτα, είναι κρίμα να μην το χρησιμοποιήσετε. Σε μια μικρή κουζίνα υπάρχει πάντα ένα σπάνια χρησιμοποιημένο σκεύος, το οποίο είναι κρίμα να ρίξει έξω, αλλά δεν υπάρχει πουθενά για να το αποθηκεύσετε. Το κουτί για την αποθήκευση των πραγμάτων και ζητά για "seduschku." Η πιο κοινή και εποικοδομητικά απλή λύση είναι η πτυσσόμενη καρέκλα.

καναπέ

Σηκώστε το κάθισμα - αποκτήστε πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο συρτάρι

Ανυψώνοντάς το, όπως και το καπάκι του κορμού, έχουμε πρόσβαση στο κουτί. Κρατήστε και αναζητήστε μικρά πράγματα σε ένα τόσο βαθύ κουτί, αν και δεν είναι πολύ βολικό, είναι πιο λογικό να το γεμίζετε με μεγάλα τηγάνια και άλλα μεγάλα αντικείμενα. Αν χρειάζεστε ένα πρακτικό μέρος για να αποθηκεύσετε σπάνια μικρά σκουλαρίκια, μπορείτε να φτιάξετε πολλά αθλητικά παπούτσια κάτω από το κάθισμα. Αλλά μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε αυτά μόνο πιέζοντας το τραπέζι της κουζίνας μακριά από τον καναπέ. Κατά συνέπεια, ο πίνακας δεν πρέπει να είναι βαρύς. Στη συσκευή ενός κιβωτίου για την αποθήκευση των πραγμάτων δεν συνιστάται η διευθέτηση αποθήκευσης σε όλο το βάθος ενός καναπέ κουζίνας. Είναι καλύτερα να κλείνετε το συρτάρι λίγο, έτσι ώστε ο κάτοικος να μην ακουμπάει στα τακούνια του.

καναπέ

Σε αυτή την έκδοση, το κιβώτιο για την αποθήκευση των σκευών κουζίνας είναι ρηχό, υπάρχει ένας χώρος για τα πόδια και μια γάτα κάτω από το κάθισμα

Επιπλέον κρεβάτι

Σε ένα μικρό διαμέρισμα είναι πάντα προβληματική η φιλοξενία των επισκεπτών για τη νύχτα. Θα επωφεληθούν απόέναν καναπέ στην κουζίνα με ένα κρεβάτι. Και είναι η γωνιακή διαμόρφωση που επιτρέπει την παροχή ενός μεγαλύτερου πλάτους, ενός μιάμιση και ακόμη και ενός διπλού κρεβατιού. Το κύριο πράγμα είναι να έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε έναν καναπέ στην κουζίνα, στην οποία η μεγαλύτερη πλευρά έχει μήκος 180-200 cm, που θα επιτρέψει την τοποθέτησή του στο άτομο που βρίσκεται κάτω. Συνήθως, για να εξοικονομήσετε χώρο, οι καναπέδες κουζίνας γίνονται στενές, το πλάτος του καθίσματος είναι 40-60 εκ. Για έναν χώρο ύπνου χρειάζεστε τουλάχιστον 70 εκ., Ώστε οι καναπέδες να γίνονται δίπλωμα. Στην πώληση μπορείτε να βρείτε επικαλυμμένα έπιπλα με διαφορετικούς τύπους μετασχηματισμών από καθιστή θέση σε υπνοδωμάτιο.

καναπέδες-μετασχηματιστές

Διάφορα συστήματα για μετασχηματισμό καναπέδων, τα περισσότερα από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γωνιακές ρυθμίσεις

Κατά τη γνώμη μας, για τον συμπαγή γωνιακό καναπέ-μετασχηματιστή, ο καταλληλότερος είναι ο μηχανισμός "δελφινιών" (άλλο όνομα είναι το "καγκουρό"). Ο χώρος ύπνου απλά τραβιέται έξω από κάτω από το μακρύ "πτέρυγα", ο μικρός παραμένει ακίνητος. Ο μηχανισμός καταλαμβάνει λίγο χώρο και, με την κατάλληλη ποιότητα κατασκευής, είναι αξιόπιστος. Το σύστημα "δελφίνι" σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μάλλον πυκνό ορθοπεδικό στρώμα για ένα κρεβάτι, παρέχοντας άνετη ξεκούραση για ένα άτομο.

1
καναπέ

Με τη βοήθεια του μηχανισμού μετασχηματισμού "δελφινιών", σχηματίζεται ένας ζεστός και άνετος χώρος ύπνου

Δεν είναι κακές επιλογές - οι μηχανισμοί των "Conrad" και "Verona". Δίνουν τη δυνατότητα να γίνει ευρύτερος ο χώρος ύπνου, αλλά να περιοριστεί το πάχος του στρώματος. Άλλες λύσεις απαιτούν ευρύτερα καθίσματα, κάτι που δεν είναι πάντοτε αποδεκτό για έπιπλα κουζίνας.

Γαλλικά clamshell

Το "γαλλικό πτυσσόμενο κρεβάτι" προσφέρει έναν λιγότερο άνετο, μεγαλύτερο χώρο ύπνου. Αλλά σε κάθε κουζίνα δεν υπάρχει χώρος για τέτοιο μετασχηματισμό

Συρόμενη μόνο να κάνει τη μακριά πλευρά του καναπέ, ένα σύντομο χρησιμοποιείται για την αποθήκευση των πραγμάτων.

καναπέ

Σε πολυλειτουργικά έπιπλα, ολόκληρος ο εσωτερικός χώρος χρησιμοποιείται ορθολογικά. Το μακρύ τμήμα μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο, το μικρό τμήμα χρησιμεύει ως κουτί αποθήκευσης

Το πλάτος του κρεβατιού καθορίζει το μήκος του μικρού τμήματος του καναπέ. Για δύο άτομα χρειάζεστε χώρο από πλάτος 140 cm.

Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού γωνία κουζίνας γωνία

Ο καναπές για μια μικρή κουζίνα πρέπει να είναι συμπαγής. Κατά συνέπεια, το βάθος του καθίσματος και το πάχος της πλάτης του καθίσματος δεν μπορεί να είναι μεγάλο. Εάν ο καναπές είναι πτυσσόμενος, για να εξασφαλιστεί το μέγιστο πλάτος του κρεβατιού, αντί για μαλακή πλάτη, χρησιμοποιούνται αφαιρούμενα μαξιλάρια.

γωνιακό καναπέ

Για καναπέ γωνία κουζίνας με χώρο ύπνου είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αφαιρούμενα μαξιλάρια. Λόγω της εξοικονόμησης χώρου, δεν μπορούν να γίνουν αρκετά "παχουλά", έτσι ώστε να μην κινούνται, τα μαξιλάρια είναι πιο βολικό να κρεμαστούν στις ράγες

Πλαίσιο

Η διάρκεια ζωής των επικαλυμμένων επίπλων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται το σκελετό. Τα ισχυρά και ελαφρά στοιχεία αλουμινίου είναι ακριβά και σπάνια. Το μέταλλο δεν είναι λιγότερο ανθεκτικό, αλλά σκληρό. Ωστόσο, το βάρος δεν έχει πάντα σημασία. Το ποιοτικά συναρμολογημένο ξύλινο πλαίσιο είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό, το κόντρα πλακέ δεν είναι κατώτερο από αυτό. Αγοράζοντας ένα φτηνό γωνιακό καναπέ για την κουζίνα με ένα πλαίσιο από μοριοσανίδες ή MDF, δεν πρέπει να περιμένετε ότι θα διαρκέσει πολύ καιρό.

σκελετό ενός καναπέ

Η αντοχή του πλαισίου καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής των επικαλυμμένων επίπλων

Συμπληρωματικό

Στον καναπέ της κουζίνας μην ξοδεύετε τόσο χρόνο όσο στο καθιστικό, και ο άνθρωπος στο τραπέζι πρέπει να είναι πιο άμεσος, σχεδόν σαν μια καρέκλα. Ως εκ τούτου, κατά κανόνα, χρησιμοποιήστε ένα αρκετά άκαμπτο μαξιλάρι καθισμάτων, και η πλάτη γίνεται λεπτή και σχεδόν ίσια. Μόνο σε ακριβά μοντέλα με χώρο ύπνου υπάρχουν παχιά ελατήρια ή περισσότερο φως και λεπτές στρώσεις latex. Πιο συχνά χρησιμοποιούμενος αφρός πολυουρεθάνης, μερικές φορές ενισχυμένος με ινώδη στρώση. Στα φθηνά προϊόντα μπορεί να είναι αφρός, ο οποίος δεν είναι πολύ ελαστικός και ανθεκτικός. Αφρός, παρεμπιπτόντως, για ένα χρόνο ή δύο άσχημες πρέσες κάτω από το φορτίο.

πλήρωσης

Η ποιότητα του πληρωτικού πρέπει να είναι ελαστική, να επαναφέρει γρήγορα το σχήμα

Ταπετσαρίες

Οι ιδιαιτερότητες της χρήσης των επικαλυμμένων επίπλων στην κουζίνα - μια αυξημένη πιθανότητα μόλυνσης της ταπετσαρίας. Η μόλυνση των τροφίμων συχνά περιέχει σκληρά προς αφαίρεση λίπη, βαφές. Η αντίσταση της ταπετσαρίας στις ακαθαρσίες και η δυνατότητα καθαρισμού είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή ενός καναπέ. Η πιο πρακτική επιλογή - δέρμα, φυσικό ή τεχνητό (ekoKozha). Η χυμένη σούπα ή ο καφές πλένονται εύκολα με σφουγγάρι, χωρίς να αφήνουν ίχνη.

δερμάτινη ταπετσαρία

Η δερμάτινη ταπετσαρία είναι αναμφισβήτητα πιο πρακτική

Ωστόσο, σε ζεστό καιρό σε ένα μη κλιματιζόμενο δωμάτιο, καθισμένος σε ένα δερμάτινο καναπέ είναι άβολα. Επιπλέον, δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με το δέρμα για αισθητικούς λόγους. Για όσους προτιμούν την ταπετσαρία ύφασμα, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα υλικό με ένα μικρό σωρό ή ζακάρ. Καλά αποδεδειγμένα στην κουζίνα είναι ένας πυκνός σενίλ. Είναι επιθυμητό το ύφασμα να έχει προστατευτικό εμποτισμό. Στην ιδανική περίπτωση, εάν περιέχει σωματίδια Teflon.

υφάσματα

Προτιμήστε τα υφάσματα με επίστρωση που την προστατεύει από τη μόλυνση

Μια πολύ πρακτική λύση είναι η αφαιρούμενη ταπετσαρία με ένα φερμουάρ, το οποίο είναι εύκολο να πλύνετε στο σπίτι ή να στεγνώνετε.

Γωνιακός καναπές στο εσωτερικό της κουζίνας

Τα έπιπλα πρέπει να εναρμονίζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα στυλιστικά ενιαίο εσωτερικό. Πώς να το επιτύχετε αυτό είναι ένα ξεχωριστό και σύνθετο θέμα. Η εμφάνιση των καναπέδων κουζίνας δεν διαφέρει με μια ιδιαίτερη ποικιλία και πολυπλοκότητα. Το γεγονός είναι ότι τα μικρά διαμερίσματα δεν έχουν ιδιαίτερες απολαύσεις σχεδιασμού, και οι ιδιοκτήτες τους, κατά κανόνα, αναγκάζονται να εξετάσουν τα χρήματα. Ως εκ τούτου, τα επικαλυμμένα έπιπλα έχουν μια μοντέρνα ουδέτερη εμφάνιση, επιτρέποντάς τους να ταιριάζουν σε όλες σχεδόν σχεδιασμός κουζίνας.

κουζινάκι

Οι περισσότεροι καναπέδες κουζίνας έχουν παρόμοιες ουδέτερες μορφές

Το "Play" οφείλεται κυρίως στο σχήμα των καθισμάτων, στο χρώμα και την υφή της ταπετσαρίας. Υπάρχουν, βεβαίως, και μη τυποποιημένες επιλογές. Μόνο συχνά είναι πιο ακριβά. Μπορείτε να βρείτε έπιπλα από φυσικό ξύλο, ασυνήθιστα σχήματα, καναπέ σε κλασικό ή μινιμαλιστικό ύφος.

καναπέ

Ένας τέτοιος καναπές είναι ιδανικός για μια κουζίνα σε σκουνταβικό στυλ

Αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε αρκετά ασυνήθιστα μοντέλα.

γωνιά κουζίνας

Γωνιά κουζίνας για κάποιον που θέλει να προσθέσει έκφραση στο εσωτερικό

Ποιο καναπέ στην κουζίνα δεν θα επιλέξετε, σας συμβουλεύουμε να το αγοράσετε από έναν αξιόπιστο κατασκευαστή και όχι στην αγορά από έναν ύποπτο πωλητή.

Μια επιλογή φωτεινών φωτογραφιών για έμπνευση

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία για την κουζίνα: τα μυστικά μιας άνετης επιλογής

Ένας τέτοιος γωνιακός καναπές μπορεί εύκολα να γίνει κρεβάτι σε περίπτωση ανάγκης

Ένας κομψός και καλαίσθητος καναπές μετατρέψιμης κουζίνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρεβάτι αν χρειαστεί

Ο χώρος που προορίζεται για την αποθήκευση αξεσουάρ κουζίνας, κάνει έναν καναπέ όχι μόνο όμορφο, αλλά και πρακτικό

Μια άλλη πολύ πρακτική έκδοση του καναπέ γωνία κουζίνας - με ένα μέρος για την αποθήκευση πράγματα

Σύμβολο της άνεσης στο σπίτι - ένας κλασικός καναπές γωνιακής κουζίνας

Έτσι φαίνεται ο κλασικός καναπές γωνιακής κουζίνας, ο οποίος για πολύ καιρό θεωρείται σύμβολο άνεσης και άνεσης στο σπίτι

Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην κουζίνα, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν τέτοιο συμπαγή καναπέ

Για μικρές κουζίνες υπάρχει μια απλοποιημένη έκδοση - ένας συμπαγής πάγκος-καναπέ για την κουζίνα με ράφια για την αποθήκευση μικρών κουζινών

Ο καναπές κουζίνας με δερμάτινη ταπετσαρία δεν χρειάζεται ιδιαίτερο καθαρισμό και πολύπλοκη φροντίδα

Ο καναπές με δερμάτινη ταπετσαρία φαίνεται εξαιρετική, έχει πρωτότυπο σχέδιο και δεν απαιτεί πολύπλοκη φροντίδα

Τοποθετημένο κάτω από τον αποθηκευτικό χώρο καθισμάτων καθιστώντας το πολυλειτουργικό

Ο γωνιακός καναπές με μαξιλάρι καθίσματος έχει ένα άλλο κρυφό πλεονέκτημα - ευρύχωρα κουτιά αποθήκευσης τοποθετημένα κάτω από τα καθίσματα

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map