Έπιπλα γραφείου ως αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης κουζίνας

Έπιπλα γραφείου ως αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης κουζίνας

Έπιπλα γραφείου ως αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης κουζίνας

Μιλώντας για την κουζίνα, φανταζόμαστε πρώτα ένα όμορφο σετ με ντουλάπια τοίχου και ορόφου, σύγχρονες ενσωματωμένες συσκευές, πρακτικό πάγκο. Πράγματι, χωρίς άνετα ευρύχωρα ντουλάπια, συρτάρια και ράφια, θα ήταν δύσκολο να οργανώσετε όλα τα πιάτα, καθαρά μαχαιροπίρουνα, μερικά προϊόντα. Ας θυμηθούμε ποια είναι η περίπτωση των επίπλων για την κουζίνα και τι πρέπει να δοθεί προσοχή κατά την επιλογή της.

Τι είναι έπιπλα γραφείου

Υπάρχει μια γενικώς αποδεκτή ταξινόμηση των αντικειμένων επίπλων, η οποία αντικατοπτρίζεται στα άρθρα της GOST. Υπάρχουν επίσης απαιτήσεις για μεμονωμένα προϊόντα. Όλοι οι τύποι χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες - το σώμα και τα επικαλυμμένα έπιπλα, κάθε μία από τις κατηγορίες, με τη σειρά της, έχει και υποείδη. Πρώτον, ας προσπαθήσουμε να προσδιορίσουμε τι είναι - τα έπιπλα γραφείου, και να βρούμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Σετ κουζίνας

Μοντέρνα κουζίνα

Αυτό το όνομα είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε μαζική έπιπλα, το κύριο μέρος των οποίων είναι μια ευρύχωρη περίπτωση. Αποτελείται από προκατασκευασμένα μέρη, πάνελ και ασπίδες, δηλαδή όλα τα ντουλάπια, ντουλάπια, συρταριέρες, κονσόλες, ντουλάπια και κομοδίνα, ντουλάπες και μπουφέδες είναι κατάλληλα. Η κύρια λειτουργία είναι η αποθήκευση των αντικειμένων που είναι στοιβαγμένα σε ράφια, σε συρτάρια, ειδικά διαμερίσματα και διαμερίσματα.

ανασυρόμενη μονάδα

Δυναμικό στοιχείο - Συρόμενη μονάδα

Αυτό το είδος συνδυάζεται τέλεια με άλλα, για παράδειγμα, η κατηγορία των προϊόντων μπαρ - τραπέζια και καρέκλες (για την κατασκευή ποδιών χρησιμοποιούν ράβδους ή επιμήκη κενά), καθώς και με τα επικαλυμμένα έπιπλα. Σε ένα σετ μπορεί να είναι στοιχεία διαφόρων τύπων, για παράδειγμα, για μια τραπεζαρία, ένας συνδυασμός τραπέζι, καρέκλες και μπουφές (ή ένα τραπέζι σερβιρίσματος σε μορφή συρταριού) θεωρείται παραδοσιακό.

κουζίνα

Ομάδα φαγητού

Για τα προϊόντα από χαρτόνι, η χρήση πρόσοψης (ένα όμορφα σχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα) και ειδικών αξεσουάρ που βοηθούν στην τοποθέτηση θυρών και συρταριών είναι χαρακτηριστική. Τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν όλα τα είδη μεντεσέδων, χειρολαβών, οδηγών. Από τις σύγχρονες λεπτομέρειες - μηχανισμοί περιστροφής και πίεσης, ανελκυστήρας αερίου, στοιχεία εσωτερικής πλήρωσης.

κουζίνα

Πρόσοψη MDF σε μοντέρνο εσωτερικό

Μοντέρνα έπιπλα κουζίνας και τραπεζαρίας - αυτά είναι βολικά και εργονομικά συστήματα αποθήκευσης, τα πιο λειτουργικά και αισθητικά ελκυστικά.

Ειδικότητα του περιβάλλοντος της κουζίνας

Τα αντικείμενα που συνθέτουν το εσωτερικό της κουζίνας είναι διαφορετικά από τα ανάλογα που βρίσκονται σε άλλα δωμάτια. Για παράδειγμα, τα ντουλάπια κουζίνας φαίνονται διαφορετικά από τις ντουλάπες που βρίσκονται στο υπνοδωμάτιο, το καθιστικό ή το διάδρομο. Υπάρχουν δύο είδη ντουλάπια κουζίνας - τοίχου και δαπέδου. Η πρώτη μπορεί να έχει μια κωφό ή διαφανή πρόσοψη, η δεύτερη - τις ιδιαιτερότητές της. Για παράδειγμα, το διαμέρισμα πλύσης φαίνεται διαφορετικό από αυτό των ενσωματωμένων συσκευών ή πιάτων.

ντουλάπια

Ντουλάπια κουζίνας - κατάλληλο σύστημα αποθήκευσης

Τις περισσότερες φορές στον προγραμματισμό των σαλοτραπεζιών ένα δωμάτιο για το μαγείρεμα και τρώει λίγο χώρο. Στα σύγχρονα σπίτια - κατά μέσο όρο από 10 έως 15μ². Έχοντας αυτό υπόψη, τα γραφεία έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά, για παράδειγμα, τα γραμμικά μοντέλα καταλαμβάνουν την περιοχή από τον τοίχο στον τοίχο και γωνιώδη απλώνεται κατά μήκος δύο παρακείμενων τοίχων. Υπάρχουν επιλογές με τη μορφή γραμμάτων P - συστήματα ογκομετρικής αποθήκευσης με τεράστιο αριθμό ράφια, συρτάρια και μονάδες pull-out.

συρτάρι

Μια ενδιαφέρουσα γωνιακή λύση

Σε σχέση με την οικονομία του χώρου, τα πρακτικά ενσωματωμένα έπιπλα είναι κοινά, καταλαμβάνοντας πολύ λιγότερο χώρο απ 'ότι ένα αυτόνομο έπιπλο. Μαζί με τα εσωτερικά αντικείμενα, κατασκευάζεται επίσης τεχνικός εξοπλισμός - επιφάνειες μαγειρέματος, φούρνοι, φούρνοι μικροκυμάτων, πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια πιάτων, ψυγεία.

συσκευές στην κουζίνα

Το δεύτερο σημαντικό μέρος της κουζίνας είναι το τεχνικό

Λόγω της ποικιλίας των λύσεων, είναι δυνατή η μετακίνηση μέρους των ντουλαπιών κάτω από την επιφάνεια εργασίας στο κέντρο του δωματίου, το οποίο ονομάζεται "νησί". Δεν μοιάζει με ένα τυποποιημένο τραπέζι, αν και μπορεί να εκτελέσει τις λειτουργίες του.

1

Σύγχρονη σύνθεση με το "νησί"

Για να εξοικονομήσετε χώρο, χρησιμοποιήστε σχέδια με μεσοπάτια που καταλαμβάνουν τον τοίχο από το δάπεδο μέχρι το ανώτατο όριο. Αν θέλετε να επιδείξετε όμορφες υπηρεσίες, εγκαταστήστε μια θήκη γυάλινης οθόνης.

Ταξινόμηση των επίπλων για τραπεζαρία και κουζίνα

Η ποικιλία των κουζινών και των συναφών προϊόντων αντικατοπτρίζεται στην ταξινόμηση, η οποία συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση της κατασκευής, του σκοπού και της χρήσης των εσωτερικών αντικειμένων. Κατά την επιλογή μοντέλων, πρέπει να λάβετε υπόψη όλους τους προτεινόμενους τύπους και στη συνέχεια να επιλέξετε μια κατάλληλη λύση για το σχεδιασμό και το στυλ.

Διαμόρφωση: σύνολα και ακουστικά

Η πληρότητα αντιπροσωπεύεται από τρεις τύπους προϊόντων και ομάδων:

  • μονό (κομμάτι);
  • σύνολα.
  • ακουστικά.

Μονή αντικείμενα στη σύγχρονη κατάσταση χρησιμοποιούνται αρκετά σπάνια. Εξαιρέσεις είναι τα αποκλειστικά χειροποίητα προϊόντα ή οι ακριβές αντίκες. Άλλες ντουλάπες ή ντουλάπια, ακόμη και αν είναι μόνοι, περιλαμβάνονται στα κιτ.

ντουλάπι

Ξεχωριστός μπουφές

Ένα σύνολο επίπλων είναι διαφορετικό από το ακουστικό λόγω της μεταβλητότητάς του. Όλα τα στοιχεία συνδυάζονται σε μία σύνθεση, αλλά μπορούν να σχετίζονται απολύτως με διαφορετικά σύνολα. Για την επίλυση του αρχιτεκτονικού και καλλιτεχνικού προβλήματος, είναι απαραίτητο να επιλέξετε προϊόντα που συνδυάζονται στο σχεδιασμό, το χρώμα, την υφή και τα στιλιστικά χαρακτηριστικά.

κουζίνα

Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη με το ίδιο στυλ

Το σετ είναι μια συλλογή μη τυχαίων αντικειμένων και εσωτερικών αντικειμένων που συνδέονται με όλα τα εποικοδομητικά και καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά. Έχει σχεδιαστεί για να σχεδιάζει μία ζώνη ή ένα δωμάτιο. Το σετ κουζίνας που μας ενδιαφέρει αποτελείται από ντουλάπια δαπέδου και τοίχου, ντουλάπια εργασίας κάτω από το νεροχύτη, εστία, ντουλάπι τηγανίσματος. Η τραπεζαρία συνήθως περιλαμβάνει μια ομάδα τραπεζιών / καρέκλες και ένα μπουφέ.

ιταλικό σετ

Πολυτελής ιταλική σουίτα

Ο αριθμός των στοιχείων σε ένα ακουστικό μπορεί να είναι διαφορετικός. Η εμφάνιση δομοστοιχειωτών επίπλων έδωσε την ευκαιρία να ολοκληρωθεί η κατάσταση ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου και τις οικονομικές δυνατότητες. Μπορείτε να πάρετε ένα θαυμάσιο ιταλικό σετ με φινίρισμα από ξύλο και χρυσό, και μπορείτε να βρείτε μια μικρή κουζίνα που ταιριάζει στο παλιό Χρουστσόφ ή στη γωνία ενός μικρού διαμερίσματος στούντιο.

Ορισμός από τη σειρά "οικονομία"

Τώρα οι σχεδιαστές τείνουν να παρέχουν τα κτίρια στο ίδιο στυλ, αλλά οι εκλεκτικοί εσωτερικοί χώροι επιτρέπουν τη χρήση αντικειμένων με διαφορετικούς προσανατολισμούς.

Κατασκευαστικές αποχρώσεις

Εάν εξετάσετε προσεκτικά το σχεδιασμό των ντουλαπιών κουζίνας, μπορείτε να δείτε ότι όλα τα μοντέλα είναι παρόμοια. Η μόνη θεμελιώδης διαφορά όσον αφορά το σχέδιο είναι τα χαρακτηριστικά του συγκροτήματος κελύφους. Μερικοί συναρμολογούνται με τη βοήθεια πάνελ που έχουν τοποθετηθεί στο τέλος, οι δε τελευταίες κατασκευάζονται με πλαίσιο. Στο πλαίσιο αυτό διακρίνονται δύο τύποι δομών:

  • ασπίδα.
  • πλαίσιο.

Και οι δύο κατηγορίες είναι εξίσου δημοφιλείς, αλλά η πρώτη άποψη είναι πιο κατάλληλη για μινιμαλιστικά στυλ, η δεύτερη είναι για κλασική, διακοσμημένη με διακοσμητικές λεπτομέρειες.

ντουλάπι

Πλαίσια δαπέδου πίνακα

Το κόστος αυτών και άλλων μοντέλων είναι περίπου το ίδιο, επειδή δεν διαφέρουν στην ποσότητα ή την ποιότητα του υλικού, αλλά στην τεχνολογία συναρμολόγησης. Ωστόσο, οι παραλλαγές των πάνελ γίνονται ταχύτερα, καθώς για την υλοποίησή τους είναι απαραίτητο απλά να κόψετε ήδη προετοιμασμένο πάνελ (για παράδειγμα, μοριοσανίδες) σε χωριστά θραύσματα και η δεύτερη παραλλαγή απαιτεί περισσότερο χρόνο.

κουζίνα

Κουζίνα ασπίδα με στυλ μινιμαλισμού

Ο σχεδιασμός του πλαισίου είναι επίσης χαρακτηριστικός για το ιαπωνικό στυλ, όπου η πρόσοψη γίνεται συχνά με τη μορφή πλέγματος. Τα εξαρτήματα συνδέονται με το πλαίσιο, το οποίο είναι στερεωμένο στο μεντεσέ στις μεντεσέδες ή με τη βοήθεια ενός άλλου, πιο τέλειου, μηχανισμού.

έπιπλα

Τεχνολογία κατασκευής πλαισίων

Συχνά όταν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία πλαισίου, το πείραμα με αποχρώσεις με αντιθέσεις χρώματος καθιστά τις λειτουργίες συναρμολόγησης ακόμα πιο αισθητές. Παραδοσιακά, ένας από τους ουδέτερους τόνους (μπεζ, άμμος, γκρίζος, λευκός) συνδυάζεται με φωτεινό-κόκκινο, σμαραγδένιο, υπερβολικό. Οι μονόχρωμες επιφάνειες δεν φαίνονται λιγότερο κομψές.

προσόψεις MDF

Πρόσοψη από MDF

Ο συνεργάτης των εσωτερικών αντικειμένων του σκάφους είναι στοιχεία μπαρ, από τα οποία συνήθως αποτελείται η τραπεζαρία. Αυτά είναι ορθογώνια και στρογγυλά τραπέζια, γωνίες, σκαμνιά, καρέκλες.

τραπεζαρία

Ομάδα φαγητού: σχεδιασμός μπλοκ

Μην αποκλείετε τη χρήση επικαλυμμένων επίπλων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα στούντιο, όπου ο ρόλος της τραπεζαρίας και του καθιστικού συχνά παίζεται από ένα δωμάτιο.

Τεχνολογικά χαρακτηριστικά

Η κατασκευή τμήματος είναι βολική τόσο για τους κατασκευαστές όσο και για τους χρήστες. Τα μικρά αντικείμενα (κιβώτια, κομοδίνα) μεταφέρονται και συναρμολογούνται ήδη σε τελείως τελειωμένη μορφή, μεγάλα συναρμολογούνται επί τόπου από μεμονωμένα μέρη.

προκατασκευασμένο σετ

Συμπαγές προκατασκευασμένο σετ

Τα modular μοντέλα μπορούν να αποδοθούν με ασφάλεια στα επιμέρους έπιπλα και στα πιο ανεξάρτητα από το είδος τους. Αποτελείται από χωριστά συμπαγή στοιχεία, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν ανάλογα με τα καθήκοντα του έργου.

έπιπλα στη συναρμολόγηση

Τμηματικά έπιπλα στη συναρμολόγηση

Ενσωματωμένα συστήματα αποθήκευσης, αντίθετα, είναι εντελώς ακίνητα. Τα ντουλάπια τοίχου έχουν κοινό τοίχους και ένα επάνω πλαίσιο, το πάτωμα - ένα κοινό πάγκο. Αν θέλετε, ένα κομμάτι δεν αντικαθίσταται - πρέπει να αποσυναρμολογήσετε ολόκληρο το σύστημα.

Εντοιχιζόμενες ντουλάπες

Σύγχρονες εντοιχισμένες ντουλάπες

Οι μη αποσυναρμολογούμενες κατασκευές πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα σχέδια και τα σχέδια που συντάσσονται από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Κατά τη σύνταξη ενός έργου, οι ακριβείς μετρήσεις είναι πολύ σημαντικές: ένα λάθος έγινε - και θα πρέπει να επαναλάβετε ολόκληρο το σετ. Για το λόγο αυτό, ο κατασκευαστής συχνά επιμένει να αφήνει τους μετρητές του στη θέση του.

σετ

Ρυθμίστε τις προσαρμοσμένες ενσωματωμένες συσκευές

Η ενσωματωμένη τεχνική είναι τόσο βολική όσο και τα ενσωματωμένα έπιπλα. Έξω, υπάρχει μόνο ένας μπροστινός πίνακας, οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλα τα λειτουργικά μέρη. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού πρέπει να γίνεται από ειδικούς.

Επιλογή υλικού για συναρμολόγηση

Όταν αγοράζετε ένα έτοιμο ακουστικό, φροντίστε να ενημερωθείτε για το υλικό και τα πλεονεκτήματά του. Σχεδόν όλες οι εγχώριες εταιρείες που ειδικεύονται στην παραγωγή των μοντέλων χαμηλού κόστους μοριοσανίδες, νοβοπάν και MDF, αλλά μπορείτε να συναντήσετε και ενότητες καπλαμάς και δείγματα ξύλου.

εσωτερικό κουζίνα

Το φυσικό ξύλο κάνει το εσωτερικό σαν σπίτι

Μερικά στυλ επιτρέπουν στα εσωτερικά στοιχεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας έχει εξαιρετική αντοχή στη φθορά, είναι κατάλληλη για την κατασκευή τραπεζιών και πλαισίων τραπεζιών.

κουζίνα

Από ανοξείδωτο χάλυβα στο εσωτερικό της υψηλής τεχνολογίας

Πρόσφατα, για την παραγωγή countertops, τεχνητή πέτρα έχει χρησιμοποιηθεί ενεργά. Με τα χαρακτηριστικά του, δεν είναι κατώτερη της φυσικής, και έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες για διακόσμηση.

countertop

Επιτραπέζια επιφάνεια από τεχνητή πέτρα "μάρμαρο"

Μοντέρνο τροποποιημένο πλαστικό - μια μεγάλη εναλλακτική λύση στις προσόψεις MDF. Δεν παραμορφώνεται από τη θερμότητα, δεν αντιδρά στην υγρασία, τονίζει τέλεια το ύφος του εσωτερικού.

γυαλιστερό πλαστικό

Φωτεινό γυαλιστερό πλαστικό

Εκτός από αυτά τα υλικά, γυαλί, ματ και διαφανές πλαστικό χρησιμοποιούνται στην παραγωγή κουζινών.

Ποιος τρόπος παραγωγής είναι καλύτερος

Πριν από την αγορά ενός νέου ακουστικού, το ερώτημα εμφανίζεται πάντοτε, το οποίο είναι καλύτερο: ένα εξειδικευμένο μοντέλο ή μια εντελώς έτοιμη έκδοση. Οι μηχανικοί μάθουν να βρουν μοντέλα γενικής χρήσης που χωρούν εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, αλλά το σχέδιο σχεδιασμού για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο είναι ακόμα πιο βολικό και λειτουργικό.

κουζίνα

Αρθρωτή κουζίνα σειριακής παραγωγής

Εάν ο εξοπλισμός κουζίνας σχεδιάζεται με σύγχρονες ενσωματωμένες συσκευές, το μεμονωμένο έργο είναι η μόνη σωστή λύση. Μπορείτε ανεξάρτητα επιλέξτε τη θέση της επιφάνειας εργασίας, ψυγείο, νεροχύτη, σόμπα. Ένας μεγάλος ρόλος διαδραματίζει το μέγεθος του εξοπλισμού - σπανίως συμπίπτουν με τις διαστάσεις των έτοιμων προσφορών.

σετ

Προσαρμοσμένα ακουστικά με χώρο δωματίου και εσωτερικό στυλ

Είναι καλύτερα να απευθυνθείτε στους κυρίους και σε εκείνους που ζουν σε μικρά διαμερίσματα. Τα πρότυπα εργοστασιακά μοντέλα μαζικής παραγωγής σχεδιάζονται για μια περιοχή από 7-10 μέτρα και περισσότερα², ενώ μέχρι σήμερα υπάρχουν δωμάτια 5-6 m².

κουζίνα

Επιλογή για ένα μικρό διαμέρισμα

Για τους ιδιοκτήτες ευρύχωρων κατοικιών, υπάρχουν πολλές κομψές, ακριβές ή οικονομικές προσφορές. Ανάμεσά τους υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές με ένα αυτόνομο τραπέζι "νησί" ή ένα άνετο σετ τραπεζαρίας.

Σχεδιασμός ενός σύγχρονου εσωτερικού χώρου κουζίνας

Τα μοντέλα στέγασης του 21ου αιώνα είναι φανταστικές ευκαιρίες για τους σχεδιαστές και τους μηχανικούς. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα σε κάθε στυλ, από ζεστό εξωτικό έως δροσερό μεσογειακό. Αλλά οι σύγχρονοι πολίτες αισθάνονται την έλλειψη επικοινωνίας με τη φύση, έτσι συχνά επιλέγουν ένα απλό, οικείο, που θυμίζει την αγροτική ζωή στη χώρα.

κουζίνα

Χώρα - η γοητεία της ζωής στο χωριό

Η Προβηγκία είναι μια γαλλική έκδοση, απλή, εύκολη, λίγο ρομαντική. Vintage ντουλάπια, floral στολίδια, ξύλινη επένδυση, ζεστά χρώματα - δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το στυλ της Προβηγκίας είναι πολύ δημοφιλές στις γυναίκες.

κουζίνα

Cozy Provence

Όλοι όσοι προτιμούν τα ανοιχτά χρώματα, την αυστηρότητα των εσωτερικών γραμμών, τη μέγιστη λειτουργικότητα, θα αρέσουν στο σκανδιναβικό στυλ. Σοβαροί κάτοικοι του Βορρά έβαζαν πάντοτε τη λειτουργικότητα πρώτα, και ο σχεδιασμός στη δεύτερη θέση, αν και με καλλιτεχνική γεύση είναι επίσης εξαιρετικοί.

κουζίνα

Αυστηρή και λειτουργική Σκανδιναβική στυλ

Η υψηλή τεχνολογία με την τεχνική της, τον μινιμαλισμό και την έλλειψη διακόσμησης είναι περισσότερο στυλ του ανθρώπου. Τίποτα περιττό, μόνο επιφάνειες εργασίας, μόνο τα πιο απαραίτητα. Ανθεκτικές αντιθέσεις ή ουδέτερα χρώματα, εξαρτήματα από γυαλί και μέταλλο, πολλοί "έξυπνοι" εξοπλισμοί - ένα εσωτερικό για τους επιχειρηματίες.

κουζίνα

Υψηλής τεχνολογίας - γυαλάδα και μέταλλο

Οι Ιάπωνες επίσης δεν τους αρέσει το σωρό και τα "περιττά" εσωτερικά αντικείμενα. Κάθε πράγμα φέρνει ένα λειτουργικό φορτίο, ενώ όλα είναι εύκολα, τακτοποιημένα και απλά.

εσωτερικό κουζίνα

Παραδοσιακό ιαπωνικό εσωτερικό

Αν θέλετε κομψότητα στο μισό με πολυτέλεια, δώστε προσοχή στις προσφορές στο ύφος του art deco. Φωτά, ακριβά, αποκλειστικά εσωτερικά αντικείμενα έχουν σχεδιαστεί για να καταπλήξουν και να απολαύσουν. Ημιπολύτιμοι λίθοι, επιχρύσωση, κρύσταλλο, φυσικό δέρμα - σε στυλ διακόσμησης τέχνης δεν θα βρείτε τίποτα μη ελκυστικό ή κοινό.

κουζίνα

Glitter και πολυτέλεια του Art Deco

Αν δεν θέλετε να πειραματιστείτε και να προτιμήσετε ένα ήσυχο εσωτερικό, σταματήστε να επιλέγετε τα άψογα ευγενή κλασικά.

Σχετικά βίντεο

Τα παρακάτω βίντεο περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με διαφορετικούς τύπους επίπλων κουζίνας.

Αναφορά βίντεο σχετικά με την επαγγελματική παραγωγή ντουλαπιών:

Η καλύτερη επιλογή είναι κατασκευασμένη κατά παραγγελία:

Ιδέες σχεδιασμού κουζίνας:

Όπως μπορείτε να δείτε, η σειρά των επίπλων γραφείου για την κουζίνα είναι αρκετά μεγάλη. Η εξοικείωση με την ταξινόμηση θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε για την επιλογή, να βρείτε νέες ιδέες, να κάνετε ένα αποκλειστικό έργο. Αν δεν υπάρχουν αρκετές γνώσεις - οι διαβουλεύσεις με τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές θα βοηθήσουν στην επίλυση των πιο δύσκολων ερωτήσεων.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 + = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map