Moja elegantna kuhinjska vanilija čokolade

Moja elegantna kuhinjska vanilija čokolade

čokoladne barve

Stroški popravila: 60 000 UAH.
Površina kuhinje: 13 m² m.
Naročeno: kuhinja "Roda", Kramatorsk
Set "Convolia": 5 tekočih metrov / stroškov - 18 000 UAH / namestitev - 1500 UAH.

Svojo kuhinjo sem skrbno načrtoval, hotel sem, da je vse priročno in funkcionalno. Preštel sem več možnosti in pogledal različne garniture pohištva. Zato smo se odločili, da se ustavimo pri proizvajalcu "roda". Izkazalo se je, da imajo proračunski segment "Domino". Moja kuhinja je poceni (drug 10-odstotni popust), a rezultat je zelo vesel.

čokoladne barve

Prva stvar, ki jo želim povedati, je, da po namestitvi ni bilo nobenih vprašanj. Mojstri so hitro in brez napak izvedli namestitev. Nikjer ni bilo čipov, vrzeli ali prask. Pohištvo je bilo tako, kot bi bilo vedno tam. Barve: vanilla wenge. Po mojem mnenju je eleganten, sodoben in hkrati lep za oči.

Barve: vanilla wenge

Ko sem štel kuhinjo od drugih proizvajalcev, povsod je celotna dodatna oprema obravnavana ločeno (vsaka zanka). Prav tako morate kupiti kovinski umivalnik pod umivalnikom (okoli 60 evrov) in sušenje posode (približno 80 evrov). Če štejemo skupno, dobite veliko vsoto in začnete postopoma odstranjevati položaje, ki jih lahko storite brez, in poceni pripomočke.

osnutek

V svoji kuhinji sem uporabil avstrijsko toplotno odporno delovno površino. Pod umivalnikom je privzeto kovinska paleta, v zgornjem ohišju pa sušenje za posodo (ki mi je postal prijeten bonus).

omara s sušilcem

V prvem zgornjem ohišju je skrit plinski stolpec.

skrij stolpec

Naslednji je oddelek omaric (zgornji), ki se odpirajo sami.

zgornji omari

valovito steklo

Obstaja priročen in visokokakovosten pribor, ki ga je enostavno odpreti in zapreti. Do zgornjega oddelka mirno izstopim (vrata ostanejo odprta, dokler jih ne spustim).

zadrževanje vrat

Spodaj so polja. Priporočam, da ne privarčujete denarja za zapirala vrat, je zelo priročno. To pomeni, da je škatla enostavno odpreti in jo je treba rahlo potiskati, ko se sam po sebi zapre. Dolžina škatel je 800 mm, kar je zelo priročno in funkcionalno. V zgornjem predalu se nahajajo jedilni pribor (ločila za inventar tudi gredo po privzetku). V srednjem predalu imam brisače, prtičke.

udobne predale

Dno je najgloblje, tam sem položil žitarice. Želim ga tudi dopolniti s posebnimi blagovno znamko za krpanje.

kuhinjska trivia

Na vseh vratih je še vedno posebna oprema, ki jim omogoča tiho in enostavno zapiranje ter silikonska tesnila.

Podjetje PYRAMIDA, vgrajeno. Delo štedilnika, kuhinjske pečice in pečice je zelo zadovoljeno. Vse deluje brezhibno, vdiranje je preprosto in enostavno. Čeprav sem mislil, da bodo na črnem steklu vidne vse kapljice kuhanja. Dovolj je, da ga obrišete s prhanjem, ki absorbira vlago.

kuhinjski aparati

V zunanji omari skrite plinske pipe in cevi sami za pohištvom. Kot rezultat, se je izkazalo, da so vse komunikacije skrite in jih ni mogoče videti. Seveda je to najprej načrtovano: položite vodo in plinske cevi, označite z mestom za vtičnice, senzorje, števce, rezervoarje. Točno in kompromisno napačno izračunavanje bo z dobrim rezultatom ugodno.

skriti cevi

Jedilnica je bila polna.

jedilnico

Razdalja od pohištva, nameščenega na mizo, je približno 1,5 m. Vrata v kuhinjo so povečane, izdelana je lok, kar naredi prostor večji.

gospodinjski aparati

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 40 = 49

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map