Kako izbrati pravokotni umivalnik kuhinje: izberite velikost in obliko

Kako izbrati pravokotni umivalnik kuhinje: izberite velikost in obliko

Kako izbrati pravokotni umivalnik kuhinje: izberite velikost in obliko

Nepravilno izbrani kuhinjski korit lahko ustvarjalni proces kuhanja spremeni v resnično mučenje. In to ni pretiravanje. Navsezadnje je z umivalnikom povezanih manj kot dve tretjini kuhinjskih zadev. Večina gospodinjstev trdi, da je najprimernejši umivalnik za kuhinjo. Kako izbrati pravilno?

Prava izbira kuhinjskega korita bo zagotovila udobje v kuhinji

Kuhinja umivalnik - potrebna oprema in prava izbira je odvisna od udobja in čistoče celotne kuhinje

Kaj je to - eleganten, udoben in funkcionalen kuhinjski umivalnik

Kaj naj bi bilo idealno pranje avtomobila? Prvič, dovolj je dovolj prostora. Navsezadnje je potrebno pranje ne samo posoda, temveč tudi lonci, sklede, ponve. Drugič, dobro pranje mora biti odporno na učinke na različne kemikalije in vročo vodo. Tretjič, enostavno je ohraniti in ohraniti svoj videz z minimalnimi napori hostesa.

Izberite kuhinjski umivalnik za kuhinjo šele po tem, ko ste se odločili za stil pohištva. Konec koncev, obstajajo jekleni in emajlirani ponori, keramični ponori, marmorne podložke. Ampak ne samo osebne želje odvisna od izbire. Če ste lastnik majhne kuhinje, boste verjetno morali zapustiti prostorno školjko z dvema ali tremi predelki. Angle pralni stroj v tem primeru - najboljša rešitev problema. Običajno je sestavljen iz dveh pravokotnih skled. Lahko se nahajajo v eni vrstici ali pod kotom. Ta lupina izgleda kompaktna in vam omogoča uporabo kota.

Dvojni kuhinjski umivalnik - dokazana praktičnost

Učinkovitost dvojnega pranja je očitna: hkrati lahko pere hrano in umijemo umazane posode

Mnogi ljudje mislijo, da je globlje skledo, bolje. Spreji ne bodo leteli na delovno površino. Ampak, če je skodelica preveč globoka, se boste morali nenehno upogniti, in to, odkrito, ni zelo prijetno. Ne izberi zelo majhne sklede - ne more biti všeč visokih pripomočkov. Majhne sklede so primerne samo za kuhinje, opremljene s pomivalnimi stroji. Strokovnjaki menijo, da je optimalna globina 160-200 mm. V tem primeru je pranje precej prostorno, gostiteljica pa je prijetna.

Funkcionalnost in udobje kotnih ponorov sta odvisna od oblike

Zahvaljujoč izvirnim dizajnerskim rešitvam so vogalne podložke bolj udobne in funkcionalne

Kakšni so sestavljeni kuhinjski ponori?

Najbolj priljubljena in priljubljena možnost je ponjava iz nerjavnega jekla. So univerzalni, enostavni za nego, dostopni. Keramični ponori privabljajo potrošnike z elegantno obliko, vendar se jih bojijo višje cene. Sodobni keramični ponori so narejeni iz ognjevzdržnih materialov (porcelana), se ne bojijo prask in dolgo časa izgledajo kot novi. Pred kratkim je postal priljubljen avtomobilski pranje iz kompozitnih materialov - od koriana ali silikrila. So zelo trpežne in okolju prijazne, imajo čudovit dizajn.

Pri izbiri umivalnika upoštevajte stil kuhinje. Za klasično kuhinjo ali državo kuhinja je najboljši kovinski, umetni kamen ali keramični pranje. Za kuhinjo v slogu Art Nouveau izberite iz nerjavnega jekla ali sestavljenih materialov.

Uspešna oblika pranja zagotavlja učinkovito uporabo prostora

Točno previdna oblika vogalne pranja omogoča učinkovito uporabo okoliškega prostora

Katera lupina je boljša: račun ali grobnica

V pultu se utopijo lupine. Zgornje reže pere "ležijo" na njej, držijo na svojih straneh. Proizvajalci so pred kratkim začeli ponuditi še eno možnost - pranje nadomestkov, ki se hranijo na račun posebnega pritrdilnega sredstva pod pultom. Bolje je, da je pomivalno korito opremljeno z vsaj eno krilo za posodo.

Kompaktna kuhinja za pranje vogalov

Kompaktni kuhinjski pip, nameščen na kotu, je usmerjen tako, da se voda ne briše okoli

Idealna oblika in velikost kuhinjskega korita

Strokovnjaki v kuhinjski ergonomiji trdijo, da je najprimernejši pranje pravokotno. Toda za vogalne apartmaje v majhni kuhinji je krožna skleda idealna. Poleg tega so kvadratne, ovalne, trikotne školjke. Pri izbiri oblike umivalnika upoštevajte količino posode, ki jo morate dnevno praniti. Ne pozabite razmišljati o tem, kako oblikovati umivalnik s slogom vaše kuhinje.

Če je vaša kuhinja majhna, je najbolj primerna za ponode, ki so sestavljene iz majhnih pravokotnih predelkov. Lahko so nameščeni pod kotom 45 stopinj drug do drugega ali izpostavljeni v eni vrstici. Proizvajalci ponujajo univerzalne kuhinjske korito za majhne kuhinje, v katerih so kombinirane sklede različnih oblik. Na primer, okrogel z ovalnim ali trikotnim s pravokotnim. Kuhinjski umivalnik z dvema posodama ne zaseda več prostora kot umivalnik z eno skledo. Ampak dvojno je veliko bolj priročno. Ena skodelica se lahko uporablja za posodo, druga pa za pranje sadja, zelenjave.

V vogalu kuhinje se okroglo oblikovano pomivalno korito popolnoma prilega

Pranje okrogle oblike se optimalno prilega v kotiček katerekoli kuhinje

Pametne pripomočke za vogalne ponore

1

Največji proizvajalci ponorov poleg svojih modelov ponujajo tudi dober in potreben pribor. To so primerne rezalne plošče, ki ponavljajo konture korita. Zahvaljujoč tem ploščam lahko povečate delovno površino mize. To so kovinske košare za pranje sadja in zelenjave, razpršilnike za tekoče milo, bobne in tako naprej. Vse te pametne prilagoditve lahko kupite po potrebi, nato pa bodo kuhinjska prizadevanja postala veliko lažja in prijetnejša.

Ste izbrali kotni kot? Pazite na osvetlitev tega območja. Po pranju jedi ljubica navadno vrne nazaj v svetlobo. Torej pomivanje posode je precej neprijetno, nelagodje je lahko zelo močno, ampak zakaj potrebujete draženje?

Poleg tega so pametni ponori pogosto opremljeni z drobilniki za odpadke, graters, sklopi nožev. To prihrani tako prostor v kuhinji kot tudi čas gostiteljice.

Kotna podložka kot element kuhinje v klasičnem slogu

Jasni obrisi in stroga oblika pomivalnega korita in mešalnika se bodo skladno prilegali številnim slogom od klasične do hi-tech

Pridobite kotne kuhinjske korito v specializiranih prodajalnah. Bolje je, da je uradna trgovina podjetja, ki uvaža lupine ali jih proizvaja sami. To zagotavlja kakovost in daje malo prihranke. Navsezadnje so pogosto ponaredki na trgih, ki se proizvajajo v azijskih državah. Njihova kakovost pušča veliko želenega. Pazite na pranje iz Španije, Nizozemske, Italije, Nemčije - FRANKE, NAYES, ALVEUS, TEKA, SCHOCK, REGINOX, BLANCO.

1
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 25 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map